Archief
Artikelen

Wie is Bill Gates? Hij is rijk geworden met zijn computerprogramma Microsoft, stinkend rijk! Zijn vermogen werd in maart 2012 op 61 miljard dollar geschat en in maart 2014 schatte Forbes het op $ 76 miljard. Maar Bill Gates had zich in 2008 teruggetrokken uit Microsoft. Vervolgens werd hij filantroop, middels de Bill & Melinda Gates Foundation. Deze stichting houdt zich bezig met het vaccineren van kinderen tegen allerlei ziektes. Nu wil Gates de hele wereldbevolking vaccineren tegen Corona. Hoewel hij in de media wordt voorgesteld als de grootste filantroop ter wereld, zitten er giftige adders onder dit gras.

James Corbett heeft in vier documentaires de achtergrond van deze held der liefdadigheid belicht. Het blijkt dan allemaal minder onschuldig dan het lijkt. Bill Gates geeft zijn geld aan allerlei gezondheidsprojecten die deel uitmaken van de farmaceutische industrie. Hij is een groot voorstander van vaccinatie, hij heeft reeds verscheidene vaccinatieprogramma’s gefinancierd, met name in de Derde Wereld. In India en Afrika heeft men slechte ervaringen met deze “gratis” prik-acties. In India brak zelfs een epidemie van polio uit onder de kinderen die tegen polio waren gevaccineerd. De bijwerkingen van een vaccin maken de gevaccineerde persoon vaak juist kwetsbaarder voor de natuurlijke variant van de ziekte!

Wees dus op je hoede en laat je niet prikken door de artsen die de politiek van Bill Gates volgen. Zij zullen zeggen dat het voor je eigen bestwil is, maar vaccinatie draagt niet bij aan je gezondheid. Ieder vaccin maakt je een beetje ziek, waarna je antistoffen kunt ontwikkelen en immuun zou worden. Helaas werkt dat niet altijd. Soms worden mensen juist ziek van de griepprik! Omdat ieder Coronavirus snel muteert, beschermt een vaccin je ook maar even. Een betere bescherming biedt je eigen gezonde afweersysteem! Zorg dus voor voldoende vitamines en mineralen in je voedsel, eet gezond en leef gezond. Dan heb je geen vaccin meer nodig.

How Bill Gates Monopolized Global Health duurt 24 minuten.

Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World duurt 28 minuten.

Bill Gates and the Population Control Grid duurt bijna 37 minuten.

Meet Bill Gates duurt bijna 39 minuten.

Pieter Lakeman, de econometrist die alom bekend werd als bestrijder van financiële fraude, is zich bewust van de economische schade die door de lock down is ontstaan en nog zal ontstaan. Lakeman verwacht dan ook schadeclaims tegen de overheid. Hij meent ook dat Bill Gates door zijn financiële successen naast zijn schoenen is gaan lopen. Lakeman rekent ons voor hoeveel geld er gemoeid is met het vaccineren van een wereldbevolking van 7,7 miljard mensen. Bedenk daarbij dat ieder Coronavirus voortdurend muteert, zodat de hele wereldbevolking ieder jaar opnieuw moet worden ingeënt. En er is nog niet eens een vaccin, dus dat gaat niet lukken!

De droom van Bill Gates spat uit elkaar: Pieter Lakeman en Ramon Bril duurt 42 minuten.

De verwachtingen van Bill Gates over de wereldvaccinatie, 7 miljard tot 14 miljard keer per jaar, berusten volgens Pieter Lakeman op drijfzand.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

31 Reacties op “Wie is die Bill Gates nou helemaal?”

 • John:

  https://www.globalresearch.ca/facts-vs-fake-a-worldwide-lockdown-of-everything/5714062

  So, who is behind this all? – Well, without naming names and leaving that guessing up to you, there are several reports and events that have “predicted” such a pandemic. One of the most prominent ones, is the 2010 Rockefeller report – that described in surprising detail what is happening now, and calls it the “Lock Step” scenario. According to the report it should get worse and the current pandemic might be followed by a stronger wave later this year or in 2021. Strangely, the IMF’s economic projections for a “post-Covid economy, foresees 3 scenarios, two of which consider another outbreak in the second half of 2020, or in 2021.

  Event 201 on 18 October 2019 in NYC, simulating among other atrocities a corona pandemic that would leave 65 million dead within 18 months (see this). This was the final stroke before the planned outbreak. Let’s just say that the evil masterminds behind this monstrous crisis are a few very rich, power-thirsty psychopaths and their families and cronies. They are planning a One World Government, also called the New World Order, or the One World Order – that has been under preparation since the latter part of the last century. It requires total control over the population and a sizable population reduction.

  That’s where the eugenics come in. Many of the Rockefeller club, the “Bilderberg Society” members have been advocating population reduction for decades, including Bill Gates.

 • mr.drs.Bou:

  Bill Gates and the Depopulation Agenda. Robert F. Kennedy Junior Calls for an Investigation

  For over twenty years Bill Gates and his Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) have been vaccinating foremost children by the millions in remote areas of poor countries, mostly Africa and Asia. Most of their vaccination program had disastrous results, causing the very illness (polio, for example in India) and sterilizing young women (Kenya, with modified tetanus vaccines). Many of the children died. Many of the programs were carried out with the backing of the WHO and – yes – the UN Agency responsible for the Protection of Children, UNICEF.

  Most of these vaccination campaigns were implemented without the informed-consent of the children, parents, guardians or teachers, nor with the informed-consent, or with forged consent, of the respective government authorities. In the aftermath, The Gates Foundation was sued by governments around the world, Kenya, India, the Philippines – and more.

  Bill Gates has a strange image of himself. He sees himself as The Messiah who saves the world through vaccination – and through population reduction.

 • mr.drs.Bou:

  Nu in actie komen!

  Zegt econoom Martin Armstrong. De toekomst van de hele wereld is ermee gemoeid. Wij kunnen niet toestaan dat enkelen de hele wereld chanteren door angst te verspreiden. Martin Armstrong schreef het volgende in zijn blog Armstrong Economics op 8 mei over Bill Gates en Microsoft.

 • mr.drs.Bou:

  ‘The CDC is actually a vaccine company’ – Robert F. Kennedy Jr duurt 12 minuten.

 • Groene Wolf:

  Duitse journalist over Bill en Melinda Gates (to hell). Hij herinnert zijn landgenoten duidelijk aan WW I, WW II en de DDR.
  Hup, de straat op en demonstreren met de grondwet in je hand! Hier geldt natuurlijk het zelfde voor Rutte & Co.
  https://www.youtube.com/watch?v=1GMwxzG9ZM4

  Gevaarlijke Bill Gates heeft wereld in houdgreep duurt 30 minuten.

 • yvonne:

  Kees van der Pijl en Karel van Wolferen duurt een uur en 11 minuten.
  https://www.youtube.com/watch?v=2e3l-7djNCw
  een verademing, deze 2 heren!

  • mr.drs.Bou:

   De Nationale Bond Overheidszaken herstelt met behulp van de wet het recht. Onze overheid heeft een onafhankelijke waakhond nodig, die de belangen van de burgers vertegenwoordigt en verdedigt.

   Heeft u het vertrouwen in de overheid verloren en bent u het wanbeleid zat, stop dan met klagen op sociale media waar uw stem niets verandert. Door met elkaar een collectief te vormen, bieden wij samen effectief tegenwicht tegen de overheid.

   Informeer uzelf op deze website en neem deel aan onze campagnes.

   De Nederlandse Bond tegen Overheidszaken; Sandra Vogelaar en Jordy Zwarts duurt ruim 28 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Beste prof Barabas,

   Welkom op BOUblog en ik vond hetzelfde artikel op SOTT: Catherine Austin Fitts: The injection fraud – it’s not a vaccine.

   SOTT geeft als commentaar ook links naar andere artikelen:

   Comment: Reminds us of these stories:

   CIA cancer weapon killed Chavez?
   Venezuela expels two US embassy officials amid Chavez cancer conspiracy
   Arafat was poisoned via polonium – leaks suggest Sharon ordered the hit with Bush’s ‘permission’
   Russian pilot Yaroshenko believes he was poisoned by US prison staff
   How the US Navy poisoned San Franciscans in 1950 chemical weapons experiment, killing one
   Declassified: CIA poisoned entire town with LSD in massive mind-control experiment
   Roger Stone: ‘I barely survived assassination attempt’ – Trump political operative says he was poisoned last month, possibly with polonium
   America’s history of chemical weapons ‘experiments’ against its own people: Over 4,000 radiation experiments killed or poisoned hundreds of thousands of citizens

   The Solari Report, de website van Catherine Austin Fitts, gaat voornamelijk over financiële fraude, maar haar belangrijke insteek is dat er in de VS een wet bestaat die zegt dat de fabrikant en verstrekker van vaccins niet aansprakelijk zijn voor vaccinatieschade.

   Op Vimeo staat meer!.

   Laat je kinderen niet prikken, want vele vaccins zijn puur vergif! De bedoeling is, dat alle kinderen worden geprikt en dan een nano-chip ingespoten krijgen! Ver gezocht? Het lijkt de natte droom van Bill Gates en andere Epstein-vriendjes.

   Meer over Catherine Austin Fitts op YouTube:

   Catherine Austin Fitts on precious metals, digital currencies and globalised central planning duurt 38 minuten. Podcast, 11 mei 2013.

   • AlbertV:

    Misschien is dit artikel uit 2003 in de Groene Amsterdammer over de buitenechtelijke vriendin van L.H.Oswald, Judith Vary Baker, je wel bekend:
    https://www.groene.nl/artikel/een-amerikaanse-held
    Het geeft aan dat de CIA al in het begin van de zestiger jaren bezig was met experimenteren met een ‘kanker’ wapen. Ik ben er vast van overtuigd dat in de bijna zestig jaar daarna dit soort wapens verder zijn ontwikkeld en veelvuldig en op allerlei manieren zijn toegepast. Chaves heeft, voor zover ik weet, ook eens gezegd dat de VS ervoor verantwoordelijk was dat hij kanker kreeg.
    Het boek van John Perkins: ‘Confessions of an Economic Hitman’ pas gelezen, een must read voor
    iedere complot-ontkenner en complot-realist.
    Overigens, wordt het niet tijd om iedereen die het bestaan van complotten ontkent te gaan framen als naïeve complot-ontkenner?

 • mr.drs.Bou:

  Trends Journal: No Beauty or Joy Allowed Until the Vaccine duurt bijna 14 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Dr. Shiva Ayyadurai is een bijzondere man! Zijn Wikipedia begint helaas met een zeer negatief portret: hij is een complotter! 😉

  Zijn website is beter!

  Dr. SHIVA Ayyadurai, MIT PhD Crushes Dr. Fauci Exposes Birx, Clintons, Bill Gates, And The W.H.O duurt 16 minuten.

  12 apr. 2020

 • Jop N.:

  Beste mr.drs.Bou,
  Omdat de hele beoordeling van de Corona besmetting afhangt van de testen, mis ik in het nieuws de beoordeling van de betrouwbaarheid van de testen. In het bijzonder de P.C.R.-testkits. Deze zijn volgens o.a. Jon Rappoport (website “NoMoreFakeNews.com”) niet betrouwbaar. Ook een viroloog die ik sprak ontkende dit niet. Het blijkt dat ook de C.D.C.,F.D.A.,W.H.O.en de fabrikant! stellen dat deze test voor laboratorium is en niet voor het stellen van diagnose. Alles op hun websites te vinden. Maar erger is dat geadviseerd wordt in geval van twijfel, de test als zijnde positief te beoordelen. Wilt u een makkelijker methode om een pandemie te veroorzaken? Als tegenargument hoor ik wel eens dat er meerdere testen gedaan worden, maar zelfs de test die de aantallen virus bepaald, schijnt volgens onderzoek in Canada ook het een ander op aan te merken….

  • mr.drs.Bou:

   Beste Jop,
   De hele pandemie is een PLANdemie! Die tests zijn dan ook bullshit.
   “It’s All Bullsh*t” – Three Official Leaks That Sink The Covid Narrative

   The science of the coronavirus is not disputed. It is well documented and openly admitted:

   Most people won’t get the virus.
   Most of the people who get it won’t display symptoms.
   Most of the people who display symptoms will only be mildly sick.
   Most of the people with severe symptoms will never be critically ill.
   And most of the people who get critically ill will survive.

   This is borne out by the numerous serological studies which show, again and again, that the infection fatality ratio is on par with flu.

   There is no science – and increasingly little rational discussion – to justify the lockdown measures and overall sense of global panic.

   Nevertheless, it’s always good to get official acknowledgement of the truth, even if it has to be leaked.

   Here are three leaks showing that those in power know that the coronavirus poses no threat, and in no way justifies the lockdown that is going to destroy the livelihoods of so many.

 • mr.drs.Bou:

  Meet Bill Gates -Corbett Report (NL)is Nederlands ondertiteld door Irma Schiffers.

  Dank je wel, Irma!

 • Groene Wolf:

  Catherine Austin Fitts in gesprek met James Corbett. Catherine is een financëel expert en kent Wall Street van binnen en van buiten. Zoals gewoonlijk, follow the money, hoe alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is en staat te gebeuren met elkaar samenhangt. Quote: “Bill Gates (to hell) is a frontman of an ideology.”
  https://www.youtube.com/watch?v=asHDJjoLJEI

  There Are Fates Worse Than Death Catherine Austin Fitts Exposes the Injection Fraud duurt 57 minuten.

 • Groene Wolf:

  Nu de weerstand tegen verplichte vacciNazi’s groeit, heeft Gates (to hell) alweer een ander gemeen plannetje op de plank liggen. Genetisch gemodificeerde muskieten met een ziektedrager. Net zo iets als de malariamug dus.
  https://www.bitchute.com/embed/mh4QsVo6ilYP/

 • Groene Wolf:

  Als figuren als Bill Gate (to hell) werkelijk iets liefdadigs voor armen in de derde wereld zouden doen, dan zouden ze beter hun miljarden in de bestrijding van armoede en ondervoeding steken. De grootste veroorzaker van ziekten onder de populatie daar. Maar Gates streeft naar depopulatie wereldwijd. Over een paar maanden valt bij alle mensen boven de zestig jaar het standaardbriefje van de huisarts weer op de mat, waarin gemeld wordt dat het nieuwe griepvaccin weer beschikbaar is. Wees gewaarschuwd. Bedoeld voor ouderen bestrijding. Die leveren economisch te weinig op. De onrendabelen in de ogen van dit soort lui. Nog een prettige oude dag toegewenst.
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/06/08/vaccination-how-the-west-invades-world/

  • mr.drs.Bou:

   Groene Wolf, ik kreeg weer een uitnodiging voor de griepvaccinatie, terwijl ik in het verleden al heb laten weten dat ik dat NOOIT wil. Maar nu mag ik ook nog een gratis (! wie betaalt dat dan?) pneumokokkenvaccinatie bestellen. Wat is dat nou weer?
   Pneumokokken is een bacteriële longontsteking! Waarschijnlijk heeft Gates die kokken ook losgelaten op de bevolking, want van “Corona” krijgen veel mensen een longontsteking. Dat is de belangrijkste doodsoorzaak.
   Voor de Spaanse Griep is nooit een virus gevonden, het was dus geen griep. Tegen pneumokokken waren alle Amerikaanse soldaten die naar het front werden gestuurd, van te voren ingeënt. Waarschijnlijk is dat dus de oorzaak van de Spaanse “griep”.
   Laat je niet prikken. Je wordt er alleen maar ziek van!

 • Groene Wolf:

  Bill Gates caused a huge controverrsy in Africa when the Bill and Melinda Gates Foundation was accused of secretly sterilising millions of women by doctors in Kenya after abortion drugs were discovered in Tetanus vaccin. Ook is er sinds het Obama/Clinton regime Gadaffi uit de weg ruimde een levendige slavenhandel van zwarte Afrikanen in Libië opgezet.
  https://www.youtube.com/watch?v=zPFXaMmLrSE

  Fake White Liberal Leaders duurt bijna 12 minuten.

 • Groene Wolf:

  Vanaf minuut 12 begint een catoonfilmpje over Gill Bates (Bill Gates to hell.
  Lachen… is gezond!
  https://youtu.be/MHPLp-MumK4

 • mr.drs.Bou:

  Dit is een grof schandaal! Hydroxychloroquine is veilig, maar als je de patiënten een OVERDOSIS geeft, dan gaan ze dood. Met een normale dosis zouden ze zijn genezen.

  THE HCQ SCANDAL duurt 25 minuten.

 • Groene Wolf:

  Diana, Queen of harts. DIANA, maakt een reisje door Angola tussen de land mijnen. Uitgescheten door de Royals.
  https://www.youtube.com/watch?v=HJO0bzdjlng&amp

  Princess Diana’s Landmine Program (Pt.1) duurt 10 minuten.

 • Groene Wolf:

  Hoe lang kunnen Melinda en kill Bill to hell nog vrij rondlopen? Afrika komt in verzet.
  https://21stcenturywire.com/2020/06/24/exposed-bill-and-melinda-gates-agenda-in-africa/

 • Groene Wolf:

  Gaan Kill Bill en Melinda de geschiedenis in als de psychopatische massamoordenaars van de 21ste eeuw? Dr. Josef Mengele zou er jaloers op zijn.
  https://humansarefree.com/2020/06/melinda-gates-black-indigenous-people-should-get-covid-vaccine-first.html

Laat een reactie achter