Archief
Artikelen

Infected is een stripboek dat in 2012 werd gepubliceerd door de Europese Unie. Het gaat over een dodelijk virus, afkomstig van een Chinese voedselmarkt voor dieren, waardoor er wereldwijd een dodelijk epidemie uitbreekt. Het was bedoeld voor intern gebruik, er zijn slechts een paar honderd exemplaren van gedrukt. Het bijschrift luidt:

Ms Chan Wenling and her friend-from-the-future are engaged in an exciting adventure to convince people to act together and save the world. While the story may be fictional, it is nevertheless intertwined with some factual information.


Op Zero Hedge wordt het verhaal samengevat, geïllustreerd met striptekeningen. Op Nine for News staat het in het Nederlands. Dit stripverhaal getuigt van voorkennis. Het duidt op een script voor een geplande pandemie, zeg maar een PLANdemie. De manier waarop regeringen reageren wijst eveneens op een geplande afbraak van onze economie en een geplande vernietiging van de sociale coherentie, middels de verplichte onderlinge afstand van 1,5 meter op straffe van een boete van 390 Euro. En het gaat middels mondkapjes, waardoor een normaal sociaal contact niet meer mogelijk is.

Deze maatregelen helpen niet tegen Covid-19, maar maatregelen die wel helpen, worden niet aanbevolen. Het virus blijkt veel zwakker dan de PLANNERS hadden gehoopt, bij de meeste gezonde mensen leidt het enkel tot verkoudheid of een lichte griep. Ook de dodencijfers vallen ontzettend mee, een gewone griep doodt meer mensen, maar deze griepdoden werden nooit dagelijks geteld. De Covid-19 doden worden daarentegen door alle media dagelijks geteld. De meeste overleden Corona patiënten leden aan ernstige kwalen en de gemiddelde leeftijd blijkt hoog: rond 80 jaar. De meeste doden wereldwijd zijn het gevolg van oorlog of van armoede, ondervoeding en HONGER! Oorlog en armoede gaan vaak samen, deze sterfte is dus te voorkomen! Maar deze doden komen niet dagelijks in het nieuws.

In Nederland kan men voldoende gezond eten kopen, er is vlees en vis, er zijn verse groenten en fruit. Daarbij werkt het weer al vele weken lang in ons voordeel, want het virus is niet bestand tegen de zon. Trek er dus op uit, ga naar buiten, geniet van de buitenlucht en versterk uw gezondheid. Maar dat horen we onze ministers niet zeggen. Néé, we moeten afstand houden, we mogen niet normaal met elkaar omgaan, niet op bezoek bij oma of opa. Het is verbijsterend om te lezen wat er mag en niet mag (pdf). Intussen gaan bedrijven failliet en hebben ZZP-ers geen inkomen. Dit is geen strijd tegen een virus, maar een oorlog tegen de bevolking!

Oorlog vooral tegen het volk, niet tegen Corona: column Pieter Lakeman duurt 27 minuten.

Cafe Weltschmerz

‘Is het kabinet gek geworden vroegen Arno Wellens en ik ons op 12 maart af. Nu, twee maanden later, staat die vraag nog steeds open.
Het kabinet Rutte is de afgelopen maanden door gegaan met het cultiveren van een massahysterie.’

Intussen is duidelijk dat er medicijnen bestaan die deze ziekte kunnen voorkomen of genezen. Dat is ontdekt door professor Didier Raoult, een gelauwerde Franse arts en microbioloog die is gespecialiseerd in besmettelijke ziektes en virussen. Hij ontdekte dat het goedkope en veilige Hydroxychloroquine, een reeds 70 jaar bestaand middel tegen malaria dat ook wordt voorgeschreven bij reuma, in combinatie met zink en eventueel een antibioticum, een goede remedie is. President Trump was daar openlijk blij mee, maar de Planners van de PLANdemie hadden andere plannen.

Nadat de Nederlandse huisarts Rob Elens met deze remedie succes had behaald en dat liet weten aan collega’s, werd het gebruik van dit middel door huisartsen in Nederland VERBODEN. Video’s met deze verstandige huisarts worden op Facebook en YouTube geweerd!

Het tweede uurtje met kijkersvragen voor huisarts Rob! duurt 42 minuten.

Blue Tiger Studio

Huisarts Elens beantwoordt al uw vragen over supplementen, voeding, leefstijl en medicijnen. De zin en onzin rond corona!

De multimiljardair Bill Gates heeft duidelijk andere plannen. Hij wil de hele mensheid vaccineren met een nog niet bestaand vaccin. Tegen Coronavirussen valt echter geen vaccin te maken, deze virussen muteren voortdurend, wat blijkt uit het gebrek aan succes van de griepprik. Elk jaar komt er weer een ander griepvirus, dus het jaar daarop weer een nieuwe griepprik die u GRATIS kunt halen als u behoort tot de doelgroep. Gratis? Nee maar! Voor niets gaat de zon op. Deze griepprik-epidemie wordt betaald uit de verplichte ziektekosten-verzekering, vandaar dat de premie zo hoog is. Maar wie de premie niet kan betalen, krijgt een BOETE. Nou ja!

Deze Bill Gates heeft nog andere vaccinaties op zijn naam staan. Zo heeft hij in India een vaccin voor polio GRATIS verspreid, waarop er een polio epidemie uitbrak onder de gevaccineerde kinderen. Het aantal slachtoffers bedroeg 500.000! En in Afrika was deze wondere weldoener zo gul om GRATIS te vaccineren tegen Dengue, waarna alle gevaccineerde meisjes en vrouwen onvruchtbaar waren. Bill Gates houdt niet van overbevolking, volgens hem zijn er veel te veel mensen. Die overbevolking moet men controleren en reduceren. En hij is niet de enige, ook andere stinkend rijke mensen willen controle over de bevolking. Onze politici gaan daarin mee, ze doen er braaf aan mee!

Op Want to Know staat de volgende video over De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..! Het blijkt een indringend verhaal met een humane boodschap: ieder leven eindigt met de dood.

Let in deze video ook eens op de beelden van de havens van Rijnmond. Er is nauwelijks scheepvaart, de haven en dus de hele economie ligt plat! Let ook eens op de hemelsblauwe lucht. Nu men zich niet langer kan verschuilen achter de burgerluchtvaart, wordt er alleen nog maar ’s nachts gespoten met chemtrails. Helaas is er nog altijd geen brede erkenning van deze waarheid, laat staan een verbod op het spuiten van chemische troep in de lucht. Het gebeurt nu gelukkig in sterk verminderde mate.

‘Coronabeleid is inhumaan’, zegt Klinisch Ethicus Dr. Erwin Kompanje duurt 32 minuten.

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog.
“Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?” was de titel en daarin relativeerde hij de Covid 19 sterfte maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt t.g.v. de maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom ik contact met hem zocht. Ik haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie. De plek brengt nieuwe meeuwen voort maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een “Spoken Word” vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

Mijn advies is: trek er op uit, maak muziek, maak plezier, maak contact en neem uw Coronastok mee om de BOA’s op 1,5 meter afstand te houden. 😉

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

65 Reacties op “Covid-19 of Coronagriep, de mislukte PLANdemie”

Laat een reactie achter