Archieven

Artikelen

Covid-19 of Coronagriep, de mislukte PLANdemie

Infected is een stripboek dat in 2012 werd gepubliceerd door de Europese Unie. Het gaat over een dodelijk virus, afkomstig van een Chinese voedselmarkt voor dieren, waardoor er wereldwijd een dodelijk epidemie uitbreekt. Het was bedoeld voor intern gebruik, er zijn slechts een paar honderd exemplaren van gedrukt. Het bijschrift luidt:

Ms Chan Wenling and her friend-from-the-future are engaged in an exciting adventure to convince people to act together and save the world. While the story may be fictional, it is nevertheless intertwined with some factual information.


Op Zero Hedge wordt het verhaal samengevat, geïllustreerd met striptekeningen. Op Nine for News staat het in het Nederlands. Dit stripverhaal getuigt van voorkennis. Het duidt op een script voor een geplande pandemie, zeg maar een PLANdemie. De manier waarop regeringen reageren wijst eveneens op een geplande afbraak van onze economie en een geplande vernietiging van de sociale coherentie, middels de verplichte onderlinge afstand van 1,5 meter op straffe van een boete van 390 Euro. En het gaat middels mondkapjes, waardoor een normaal sociaal contact niet meer mogelijk is.

Deze maatregelen helpen niet tegen Covid-19, maar maatregelen die wel helpen, worden niet aanbevolen. Het virus blijkt veel zwakker dan de PLANNERS hadden gehoopt, bij de meeste gezonde mensen leidt het enkel tot verkoudheid of een lichte griep. Ook de dodencijfers vallen ontzettend mee, een gewone griep doodt meer mensen, maar deze griepdoden werden nooit dagelijks geteld. De Covid-19 doden worden daarentegen door alle media dagelijks geteld. De meeste overleden Corona patiënten leden aan ernstige kwalen en de gemiddelde leeftijd blijkt hoog: rond 80 jaar. De meeste doden wereldwijd zijn het gevolg van oorlog of van armoede, ondervoeding en HONGER! Oorlog en armoede gaan vaak samen, deze sterfte is dus te voorkomen! Maar deze doden komen niet dagelijks in het nieuws.

In Nederland kan men voldoende gezond eten kopen, er is vlees en vis, er zijn verse groenten en fruit. Daarbij werkt het weer al vele weken lang in ons voordeel, want het virus is niet bestand tegen de zon. Trek er dus op uit, ga naar buiten, geniet van de buitenlucht en versterk uw gezondheid. Maar dat horen we onze ministers niet zeggen. Néé, we moeten afstand houden, we mogen niet normaal met elkaar omgaan, niet op bezoek bij oma of opa. Het is verbijsterend om te lezen wat er mag en niet mag (pdf). Intussen gaan bedrijven failliet en hebben ZZP-ers geen inkomen. Dit is geen strijd tegen een virus, maar een oorlog tegen de bevolking!

Oorlog vooral tegen het volk, niet tegen Corona: column Pieter Lakeman duurt 27 minuten.

Cafe Weltschmerz

‘Is het kabinet gek geworden vroegen Arno Wellens en ik ons op 12 maart af. Nu, twee maanden later, staat die vraag nog steeds open.
Het kabinet Rutte is de afgelopen maanden door gegaan met het cultiveren van een massahysterie.’

Intussen is duidelijk dat er medicijnen bestaan die deze ziekte kunnen voorkomen of genezen. Dat is ontdekt door professor Didier Raoult, een gelauwerde Franse arts en microbioloog die is gespecialiseerd in besmettelijke ziektes en virussen. Hij ontdekte dat het goedkope en veilige Hydroxychloroquine, een reeds 70 jaar bestaand middel tegen malaria dat ook wordt voorgeschreven bij reuma, in combinatie met zink en eventueel een antibioticum, een goede remedie is. President Trump was daar openlijk blij mee, maar de Planners van de PLANdemie hadden andere plannen.

Nadat de Nederlandse huisarts Rob Elens met deze remedie succes had behaald en dat liet weten aan collega’s, werd het gebruik van dit middel door huisartsen in Nederland VERBODEN. Video’s met deze verstandige huisarts worden op Facebook en YouTube geweerd!

Het tweede uurtje met kijkersvragen voor huisarts Rob! duurt 42 minuten.

Blue Tiger Studio

Huisarts Elens beantwoordt al uw vragen over supplementen, voeding, leefstijl en medicijnen. De zin en onzin rond corona!

De multimiljardair Bill Gates heeft duidelijk andere plannen. Hij wil de hele mensheid vaccineren met een nog niet bestaand vaccin. Tegen Coronavirussen valt echter geen vaccin te maken, deze virussen muteren voortdurend, wat blijkt uit het gebrek aan succes van de griepprik. Elk jaar komt er weer een ander griepvirus, dus het jaar daarop weer een nieuwe griepprik die u GRATIS kunt halen als u behoort tot de doelgroep. Gratis? Nee maar! Voor niets gaat de zon op. Deze griepprik-epidemie wordt betaald uit de verplichte ziektekosten-verzekering, vandaar dat de premie zo hoog is. Maar wie de premie niet kan betalen, krijgt een BOETE. Nou ja!

Deze Bill Gates heeft nog andere vaccinaties op zijn naam staan. Zo heeft hij in India een vaccin voor polio GRATIS verspreid, waarop er een polio epidemie uitbrak onder de gevaccineerde kinderen. Het aantal slachtoffers bedroeg 500.000! En in Afrika was deze wondere weldoener zo gul om GRATIS te vaccineren tegen Dengue, waarna alle gevaccineerde meisjes en vrouwen onvruchtbaar waren. Bill Gates houdt niet van overbevolking, volgens hem zijn er veel te veel mensen. Die overbevolking moet men controleren en reduceren. En hij is niet de enige, ook andere stinkend rijke mensen willen controle over de bevolking. Onze politici gaan daarin mee, ze doen er braaf aan mee!

Op Want to Know staat de volgende video over De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..! Het blijkt een indringend verhaal met een humane boodschap: ieder leven eindigt met de dood.

Let in deze video ook eens op de beelden van de havens van Rijnmond. Er is nauwelijks scheepvaart, de haven en dus de hele economie ligt plat! Let ook eens op de hemelsblauwe lucht. Nu men zich niet langer kan verschuilen achter de burgerluchtvaart, wordt er alleen nog maar ‘s nachts gespoten met chemtrails. Helaas is er nog altijd geen brede erkenning van deze waarheid, laat staan een verbod op het spuiten van chemische troep in de lucht. Het gebeurt nu gelukkig in sterk verminderde mate.

‘Coronabeleid is inhumaan’, zegt Klinisch Ethicus Dr. Erwin Kompanje duurt 32 minuten.

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog.
“Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?” was de titel en daarin relativeerde hij de Covid 19 sterfte maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt t.g.v. de maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom ik contact met hem zocht. Ik haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie. De plek brengt nieuwe meeuwen voort maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een “Spoken Word” vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

Mijn advies is: trek er op uit, maak muziek, maak plezier, maak contact en neem uw Coronastok mee om de BOA’s op 1,5 meter afstand te houden. 😉

65 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  “Overheid misbruikt Wetenschap”: Cees Hamelink en Flavio Pasquino duurt iets meer dan een uur.

  31 mei 2020, Cafe Weltschmerz

  ‘De overheid heeft bij al de huidige maatregelen zich voortdurend gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Dat was misleidend want er waren geen wetenschappelijke inzichten.
  Er was geen wetenschap over wat het beste zou zijn voor de samenleving. Bovendien waren de deskundigen van de RIVM en OMT uitsluitend medisch georiënteerde specialisten en virologen die geen benul hadden over hoe een samenleving in elkaar zit.”

  Een gesprek tussen emeritus hoogleraar Cees Hamelink en TV producer Flavio Pasquino.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Het nieuwe abnormaal: Noodwet is staatsterrorisme

  Deze wet is een belediging naar alle burgers die vanuit social responsibility weken thuis hebben gezeten om het capaciteitsprobleem in de gezondheidszorg op te lossen (weet u het nog, de reden voor dit alles?). Tevens een belediging naar alle professionele beleidsmakers en rechtswetenschappers die onze rechtsstaat dagelijks vertegenwoordigen en vormgeven. Het bewust aanpassen van wetgeving om structureel de vrijheden van burgers te onderdrukken is staatsterreur en niets anders. Dat is deze wet van dit kabinet: staatsterreur. Ondoordacht en onverantwoordelijk naar de toekomst. Deze wet is fout en stuurt van samen-leving naar apart-leving. Een dergelijke noodwet mag er nooit komen. Dit gaat alleen maar over dwang en controle conform het Chinese model en de afbraak van onze rechtsstaat.

  Wie stopt Ruttes 1,5 meter politiestaat?

  Sinds maart 2020 heeft Rutte het parlement uitgeschakeld en regeert op basis van noodverordeningen. De meeste noodmaatregelen en hun ingangsdatum staan in dit overzicht.
  De maatregelen zijn opgenomen in noodverordeningen. Deze kwamen tot stand zonder de Eerste en Tweede Kamer daarover toestemming te vragen.
  Dit is een vreemde ondemocratisch gang van zaken, omdat noodverordeningen alleen zijn bedoeld voor „een acute en onvoorziene crisissituatie zoals die er onmiddellijk na de corona-uitbraak in Nederland was”, schrijft minister Grapperhaus in een brief aan de Tweede Kamer.

  Volgens hoogleraar Schilder staat in de Gemeentewet dat noodverordeningen in crisistijd alle rechten mogen beperken, behalve onze grondrechten. ‘Wat in deze crisis gebeurt, is dus illegaal,’ verduidelijkte hij in Trouw.
  De massamedia trekken nu braafjes de parallel tussen Rutte en Willem I die ook met noodverordeningen regeerde. De Ruttes trouwe media vergeten echter erbij te vermelden dat de noodverordeningen van het kabinet in strijd zijn met de Grondwet. Blijkbaar is dit zo’n heikel punt dat iedereen hierover in de massa media maar het liefst zwijgt.

  Wat staat er zoal in het wetsvoorstel.
  Als je geen 1,5 meter afstand houdt kan je maximaal drie maanden gevangenisstraf krijgen en een maximale geldboete van 8.700 euro. Rechtspersonen, zoals BV’s en aanverwanten moeten zelfs maximaal 21.750 euro betalen.

  Als deze wet er komt, dan kun je beter verhuizen naar Rusland! 🙁

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Stop superspread events en het virus verdwijnt: Maurice de Hond en Pim van Galen duurt 51 minuten`.

  Sociaal geograaf en data-analist Maurice de Hond begrijpt nu helemaal niet meer waarom regering en RIVM vasthouden aan de anderhalve meter maatregel.

  Zeker buiten en bij hogere temperaturen heeft die maatregel geen zin, zegt De Hond.
  Hij wijst op onderzoek van de New York Times, waaruit blijkt dat het Corona virus verdwijnt als grote evenementen (binnen) niet meer plaatsvinden.
  Als er deze zomer geen besmettingen meer zijn is dat volgens De Hond niet de verdienste van het beleid , maar omdat er geen “superspreading events” zijn.
  De Hond krijgt achter de schermen steun van virologen, burgemeesters en zelfs ministers, maar in het openbaar laten ze niets van zich horen.

  Antwoord
 4. yvonne

  Afgelopen week probeerde Wouter Raatgever aangifte bij de politie te doen met een aanklacht van 400 pagina’s tegen de moordmachine van de overheid. Hij maakte er een filmpje van hoe de aangifte niet opgenomen ging worden, wat viraal ging. Hij roept u op om deze uit te printen en ook bij de politie aangifte te gaan doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=j2Xaf5BOTyM

  Wouter Raatgever doet aangifte tegen coronamoordbestuurders en richt nieuwe beweging op duurt 2 uur en 6 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  The Collapse of the COVID-1984 Narrative duurt 55 minuten.

  Gary Null interviews James Corbett for his radio program on the dramatic collapse of the coronavirus narrative. Now that the major institutions pushing the COVID panic are now admitting that the virus is not an existential threat and the lockdowns were not necessary, what does this mean for the future of the COVID-1984 police state and the ushering in of the new “biosecurity” paradigm?

  Antwoord
 6. Anna

  COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

  Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties, zoals gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board (15 leden!)- jaarlijkse verslag van 2019 en hun International Health Regulations treaty van 2005. Daar hebben 194 of 196 landen hun handtekening onder gezet (waaronder Nederland, zie onder andere ‘boardmember’ onze Nederlandse Sigrid Kaag van D66). Zie hiervoor vanaf 16’29”. En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.

  Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.
  De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd.
  Alle officiële documenten zijn te vinden onder de video op YouTube, met dank aan Irma Schiffers.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=78&v=X7I5LzLgNSI&feature=emb_logo

  NewsBreak 81: CONFIRMED: COVID-19 Plandemic a Known, Live “Training & Simulation Exercise” under WHO duurt een uur en 40 minuten.

  Antwoord
 7. Anna

  Gesprek over Brandbrief van 17000 burgers, medici en zorgpersoneel.

  Een gesprek van Ramon Bril en Saskia van Oerle met;
  Evelien Peeters, Internist
  Hannah Visser, Internist
  Jan Vosters, Arts Maatschappij en Gezondheid (NP)
  Dick Bijl, Oud huisarts en epidemioloog
  Pierre Capel, emeritus hoogleraar experimentele immunologie

  Bij Studio Weltschmerz enkele artsen en wetenschappers die menen dat het bij wet vastleggen van de coronamaatregelen meer schade aanricht aan de volksgezondheid dan goed doet.
  Zij schreven een brandbrief:

  https://opendebat.info/verkorte-brandbrief/

  Daarin roepen zij politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs mbt het COVID 19 virus en de uitwerking van de overheidsmaatregelen. Zij vragen aan de politici om openbaarheid van de besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen bij het uitrollen van het beleid. Om zo in de beleidsdiscussie over corona weer oog te krijgen voor het doel dat maatregelen zouden moeten dienen: het verbeteren van onze volksgezondheid.
  ‘Een middel mag onder geen beding erger zijn dan de kwaal’, zo stellen deze artsen.
  De brandbrief werd inmiddels door meer dan 1850 artsen en medisch personeel ondertekend.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=c_tlsJBrIWc&feature=emb_logo

  Gesprek over Brandbrief van 17000 burgers, medici en zorgpersoneel duurt een uur en 33 minuten.

  Antwoord
 8. Anna

  Een georchestreerde wereldwijde psychische gevangenis. Michaéla Schippers en Ramon Bril.

  In het geroemde management boek, ‘images of organization’ wordt beschreven dat: “hoe meer instructies een manager aan zijn medewerkers geeft, hoe afhankelijker zij uiteindelijk van deze instructies zullen worden.” Het nieuwe Nederland wordt geschetst in deze krachtige zin. Er wordt gewerkt aan een psychische gevangenis voor de niet kritische massa, die nu leeft alsof in een gesloten inrichting. We zien het liever niet, negeren is makkelijker dan opkomen voor onrecht. Michaéla Schippers legt uit.

  https://www.cafeweltschmerz.nl/een-georchestreerde-wereldwijde-psychische-gevangenis-michaela-schippers-en-ramon-bril/

  Een georchestreerde wereldwijde psychische gevangenis. Michaéla Schippers en Ramon Bril duurt 54 minuten.

  Antwoord
 9. Anna

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/20/coronacrisis-voorbij-nederland-moet-eigen-koers-varen/comment-page-1/#comment-5953

  Het artikel verwijst o.a. naar de website: https://www.stopworldcontrol.com/nl/
  Artikelen worden onderbouwd met een 63-tal bronnen. Op plaats 49: Nederlandse premier Mark Rutte weet niets af van vaccin schade. Ook Hugo de Jonge komt voorbij. De video:

  https://www.youtube.com/watch?v=YaMzaKpSBo4

  Wij willen gewoon open kaart. Toespraak rutte. Toespraak Hugo de Jonghu duurt 4 minuten.

  Antwoord
 10. Groene Wolf

  Gerald Celente in gesprek met SGT Report over de plandemie en de gevolgen wereldwijd. Wordt het tijd de verantwoordelijke politici op te sluiten en te berechten?
  https://www.youtube.com/watch?v=-AyCLXqtzLA

  TURNCOATS WANT TO DESTROY NYC & AMERICA — Gerald Celente duurt 29 minuten.

  Gerald Celente, the founder of The Trends Journal returns to SGT Report to discuss the Covid war, and the turncoats Marxist plan to destroy NYC and America.

  Antwoord
 11. Anna

  De Corona Simulatie Machine, Ad Broere op 20 juli jl.

  Waarom de uitvinder van de “Corona Test” ons zou hebben gewaarschuwd het niet te gebruiken om een virus te detecteren. De PCR testmethode is niet ontwikkeld voor medische tests, maar voor research doeleinden. Toch wordt het al decennia gebruikt voor medische tests. Dit heeft niet alleen onjuiste conclusies tot gevolg, het is tevens de onderbouwing van het desastreuze beleid met betrekking tot Covid-19. Serieuze wetenschappers weten dit, maar ze krijgen niet de kans om hun stem te laten horen omdat de mainstream media hen de kans daartoe niet geven. Deze media komen met alarmerende berichten over steeds meer besmettingen, die worden vastgesteld door testen met de PCR methode. Dit artikel van Celia Farber is daarom van groot belang en het is waard om door veel mensen te worden gelezen. De vertaling is met de DeepL vertaalmachine gedaan die redelijk goed is en een enkele keer niet:

  https://adbroere.nl/web/nl/artikelen/de-corona-simulatie-machine.php

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  We Are Victims of the Greatest Crime in History duurt 25 minuten.

  Vernon Coleman

  Back in March, international best-selling author, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, was the first medical doctor to describe the coronavirus scare as a hoax. Here he analyses the coronavirus hoax from its beginning and shows how governments have lied and endangered millions of lives. Dr Coleman proves that the response of governments has killed far more people than the coronavirus.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  ‘Is dit virus het einde van de wereld?’ Een haarscherpe zondagsdienst uit Georgia. duurt 36 minuten.

  Cafe Weltschmerz

  Op 16 april jongstleden gaf Danny Jones van de Northlake Babtistenkerk in Georgia VS een haarscherpe zondagspreek over de ‘pandemie’
  CafeWS vindt het belangrijk een uittreksel van deze mis te publiceren omdat hier uit onverdachte hoek belangrijke conclusies worden getrokken.
  De gehele preek is via onderstaande link te volgen.
  https://youtu.be/0NROvEMNqx8

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  All Roads Lead to Dark Winter

  April 1, 2020 Author Whitney Webb & Raul Diego

  The leaders of two controversial pandemic simulations that took place just months before the Coronavirus crisis – Event 201 and Crimson Contagion – share a common history, the 2001 biowarfare simulation Dark Winter. Dark Winter not only predicted the 2001 anthrax attacks, but some of its participants had clear foreknowledge of those attacks.

  In late June 2001, the U.S. military was preparing for a “Dark Winter.” At Andrews Air Force Base in Camp Springs, Maryland, several Congressmen, a former CIA director, a former FBI director, government insiders and privileged members of the press met to conduct a biowarfare simulation that would precede both the September 11 attacks and the 2001 Anthrax attacks by a matter of months. It specifically simulated the deliberate introduction of smallpox to the American public by a hostile actor.

  The simulation was a collaborative effort led by the Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies (part of the Johns Hopkins Center for Health Security) in collaboration with the Center for Strategic and International Studies (CSIS), the Analytic Services (ANSER) Institute for Homeland Security and the Oklahoma National Memorial Institute for the Prevention of Terrorism. The concept, design and script of the simulation were created by Tara O’Toole and Thomas Inglesby of the Johns Hopkins Center along with Randy Larsen and Mark DeMier of ANSER. The full script of the exercise can be read here.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  World Bank/IMF Exposed: COVID Aid Conditional On Imposing Extreme Lockdowns, Curfews

  According to the president, the World Bank has showed interest in Belarus’ coronavirus response practices.

  “It is ready to fund us ten times more than it offered initially as a token of commendation for our efficient fight against this virus. The World Bank has even asked the Healthcare Ministry to share the experience. Meanwhile, the IMF continues to demand from us quarantine measures, isolation, a curfew. This is nonsense. We will not dance to anyone’s tune,” said the president.

  Belarus is one of the only European countries that has not implemented strict coronavirus containment measures.

  The President of Belarus is not the first one to have exposed the pressure exerted by global agencies amidst the coronavirus crisis to further their agenda.

  Earlier, in a shocking development the President of Madagascar made a sensational claim that the WHO offered him $20m bribe to poison COVID-19 cure called COVID-19 Organics made from Artemisia.

  The Tanzanian President kicked out WHO from the country after Goat and Papaya samples came COVID-19 positive. Days after the Tanzanian move, Burundi also kicked out WHO Coronavirus Team from the country for interference in internal matters.

  It was also revealed in an intercepted human intelligence report that Bill Gates offered $10 million bribe for a forced Coronavirus vaccination program in Nigeria. After which, an Italian politician demanded the arrest of Bill Gates in the Italian parliament. She also exposed Bill Gates’ agenda in India and Africa, along with the plans to chip the human race through the digital identification program ID2020.

  “It Reeks Of Orwell” – The COVID Coup (& How To Unlock Ourselves)

  Panicked by fears manufactured by the ruling class, the American people assented to being put essentially under house arrest until further notice, effectively suspending the habits, preferences, and liberties that had defined our way of life. Most Americans have suffered economic damage. Many who do not enjoy protected status have had careers ended and been reduced to penury. Social strains and suicides multiplied. Forcibly deferring all manner of medical care is sure to impose needless suffering and death. In sum, the lockdowns’ medical and economic dysfunctions make for multiples of the deaths and miseries of the COVID-19 virus itself.

  In sum, the lockdowns have been perpetuated and prolonged by people who care more about your compliance than your health.

  An egregious example of forcible official lying is the ruling class’s political campaign against the drug Hydroxychloroquine. President Trump had pointed to the truth that this standard treatment for malaria for more than a half century is effective against the early and mid-stages of the COVID disease. This fact had been discovered accidentally and confirmed by studies and practices in France, Spain, India, and South Korea. In April, U.S. doctors started prescribing it widely, reported good results, and took it themselves prophylactically. The ruling class found this intolerable because it contradicted its narrative that nothing could prevent the sky from falling, but above all because its success might cast a favorable light on Trump. Hence it set about canceling truth about drugs from public consciousness and substituting its own narrative.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Why Genetic Engineering Must Stop Now duurt ruim 14 minuten.

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Dit gaat echt heel ver:

  “Edible Vaccine”? PHARMING: Food that Changes YOU duurt 13 minuten.

  Antwoord
 18. Anna

  Vorige week ging een artsenorganisatie genaamd America’s Frontline Doctors naar Washington DC en gaf een persbericht voor het Hooggerechtshof.
  Bron Artikel the Activist Post: The Plan To Silence Doctors Once And For All
  (Spiro Skouras): https://www.activistpost.com/2020/08/the-plan-to-silence-doctors-once-and-for-all.html

  Wat deze groep artsen zei, was in tegenspraak met de officiële standpunten van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Centers For Disease Control met betrekking tot het coronavirus en de behandeling van de infectie, aangezien het nieuwe experimentele vaccin vóór het einde van het jaar gereed zou kunnen zijn.
  Leden van de artsenorganisatie zijn ontslagen, hun website is verwijderd en de virale video is bijna van het internet verwijderd.

  Het lijkt erop dat het censureren van artsen die zich uitspreken tegen de medische instelling misschien slechts een tijdelijke oplossing is. Vandaag, precies op tijd, heeft het World Economic Forum een video uitgebracht met de titel ‘When Your Doctor Is A Robot’.

  Zullen artsen en verpleegsters op een dag worden vervangen door kunstmatige intelligentie en robots? Robots stellen tenslotte geen vragen …

  https://youtu.be/tgSxxiFpSKI

  When Your Doctor is a Robot | DAVOS 2020 duurt 46 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën