Selecteer een pagina

Archieven

Covid-19 of Coronagriep, de mislukte PLANdemie

Infected is een stripboek dat in 2012 werd gepubliceerd door de Europese Unie. Het gaat over een dodelijk virus, afkomstig van een Chinese voedselmarkt voor dieren, waardoor er wereldwijd een dodelijk epidemie uitbreekt. Het was bedoeld voor intern gebruik, er zijn slechts een paar honderd exemplaren van gedrukt. Het bijschrift luidt:

Ms Chan Wenling and her friend-from-the-future are engaged in an exciting adventure to convince people to act together and save the world. While the story may be fictional, it is nevertheless intertwined with some factual information.


Op Zero Hedge wordt het verhaal samengevat, geïllustreerd met striptekeningen. Op Nine for News staat het in het Nederlands. Dit stripverhaal getuigt van voorkennis. Het duidt op een script voor een geplande pandemie, zeg maar een PLANdemie. De manier waarop regeringen reageren wijst eveneens op een geplande afbraak van onze economie en een geplande vernietiging van de sociale coherentie, middels de verplichte onderlinge afstand van 1,5 meter op straffe van een boete van 390 Euro. En het gaat middels mondkapjes, waardoor een normaal sociaal contact niet meer mogelijk is.

Deze maatregelen helpen niet tegen Covid-19, maar maatregelen die wel helpen, worden niet aanbevolen. Het virus blijkt veel zwakker dan de PLANNERS hadden gehoopt, bij de meeste gezonde mensen leidt het enkel tot verkoudheid of een lichte griep. Ook de dodencijfers vallen ontzettend mee, een gewone griep doodt meer mensen, maar deze griepdoden werden nooit dagelijks geteld. De Covid-19 doden worden daarentegen door alle media dagelijks geteld. De meeste overleden Corona patiënten leden aan ernstige kwalen en de gemiddelde leeftijd blijkt hoog: rond 80 jaar. De meeste doden wereldwijd zijn het gevolg van oorlog of van armoede, ondervoeding en HONGER! Oorlog en armoede gaan vaak samen, deze sterfte is dus te voorkomen! Maar deze doden komen niet dagelijks in het nieuws.

In Nederland kan men voldoende gezond eten kopen, er is vlees en vis, er zijn verse groenten en fruit. Daarbij werkt het weer al vele weken lang in ons voordeel, want het virus is niet bestand tegen de zon. Trek er dus op uit, ga naar buiten, geniet van de buitenlucht en versterk uw gezondheid. Maar dat horen we onze ministers niet zeggen. Néé, we moeten afstand houden, we mogen niet normaal met elkaar omgaan, niet op bezoek bij oma of opa. Het is verbijsterend om te lezen wat er mag en niet mag (pdf). Intussen gaan bedrijven failliet en hebben ZZP-ers geen inkomen. Dit is geen strijd tegen een virus, maar een oorlog tegen de bevolking!

Oorlog vooral tegen het volk, niet tegen Corona: column Pieter Lakeman duurt 27 minuten.

Cafe Weltschmerz

‘Is het kabinet gek geworden vroegen Arno Wellens en ik ons op 12 maart af. Nu, twee maanden later, staat die vraag nog steeds open.
Het kabinet Rutte is de afgelopen maanden door gegaan met het cultiveren van een massahysterie.’

Intussen is duidelijk dat er medicijnen bestaan die deze ziekte kunnen voorkomen of genezen. Dat is ontdekt door professor Didier Raoult, een gelauwerde Franse arts en microbioloog die is gespecialiseerd in besmettelijke ziektes en virussen. Hij ontdekte dat het goedkope en veilige Hydroxychloroquine, een reeds 70 jaar bestaand middel tegen malaria dat ook wordt voorgeschreven bij reuma, in combinatie met zink en eventueel een antibioticum, een goede remedie is. President Trump was daar openlijk blij mee, maar de Planners van de PLANdemie hadden andere plannen.

Nadat de Nederlandse huisarts Rob Elens met deze remedie succes had behaald en dat liet weten aan collega’s, werd het gebruik van dit middel door huisartsen in Nederland VERBODEN. Video’s met deze verstandige huisarts worden op Facebook en YouTube geweerd!

Het tweede uurtje met kijkersvragen voor huisarts Rob! duurt 42 minuten.

Blue Tiger Studio

Huisarts Elens beantwoordt al uw vragen over supplementen, voeding, leefstijl en medicijnen. De zin en onzin rond corona!

De multimiljardair Bill Gates heeft duidelijk andere plannen. Hij wil de hele mensheid vaccineren met een nog niet bestaand vaccin. Tegen Coronavirussen valt echter geen vaccin te maken, deze virussen muteren voortdurend, wat blijkt uit het gebrek aan succes van de griepprik. Elk jaar komt er weer een ander griepvirus, dus het jaar daarop weer een nieuwe griepprik die u GRATIS kunt halen als u behoort tot de doelgroep. Gratis? Nee maar! Voor niets gaat de zon op. Deze griepprik-epidemie wordt betaald uit de verplichte ziektekosten-verzekering, vandaar dat de premie zo hoog is. Maar wie de premie niet kan betalen, krijgt een BOETE. Nou ja!

Deze Bill Gates heeft nog andere vaccinaties op zijn naam staan. Zo heeft hij in India een vaccin voor polio GRATIS verspreid, waarop er een polio epidemie uitbrak onder de gevaccineerde kinderen. Het aantal slachtoffers bedroeg 500.000! En in Afrika was deze wondere weldoener zo gul om GRATIS te vaccineren tegen Dengue, waarna alle gevaccineerde meisjes en vrouwen onvruchtbaar waren. Bill Gates houdt niet van overbevolking, volgens hem zijn er veel te veel mensen. Die overbevolking moet men controleren en reduceren. En hij is niet de enige, ook andere stinkend rijke mensen willen controle over de bevolking. Onze politici gaan daarin mee, ze doen er braaf aan mee!

Op Want to Know staat de volgende video over De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..! Het blijkt een indringend verhaal met een humane boodschap: ieder leven eindigt met de dood.

Let in deze video ook eens op de beelden van de havens van Rijnmond. Er is nauwelijks scheepvaart, de haven en dus de hele economie ligt plat! Let ook eens op de hemelsblauwe lucht. Nu men zich niet langer kan verschuilen achter de burgerluchtvaart, wordt er alleen nog maar ‘s nachts gespoten met chemtrails. Helaas is er nog altijd geen brede erkenning van deze waarheid, laat staan een verbod op het spuiten van chemische troep in de lucht. Het gebeurt nu gelukkig in sterk verminderde mate.

‘Coronabeleid is inhumaan’, zegt Klinisch Ethicus Dr. Erwin Kompanje duurt 32 minuten.

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog.
“Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?” was de titel en daarin relativeerde hij de Covid 19 sterfte maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt t.g.v. de maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom ik contact met hem zocht. Ik haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie. De plek brengt nieuwe meeuwen voort maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een “Spoken Word” vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

Mijn advies is: trek er op uit, maak muziek, maak plezier, maak contact en neem uw Coronastok mee om de BOA’s op 1,5 meter afstand te houden. 😉

65 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Guilty – Of Breathing duurt 15 minuten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  5 Things to End The Dollar As We Know It. duurt 14 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Free Speech Is COVID’s Latest Casualty: Doctors Silenced, Protests Censored, Americans Treated Like duurt 6 minuten.

  Free Speech Is COVID’s Latest Casualty: Doctors Silenced, Protests Censored, Americans Treated Like ‘Children’

  Devolgende video is al wat ouder, maar YouTube verwijderde hem steeds. Nu heb ik hem weer gevonden bij Bovendien.com. Belangrijk! Covid-19 is net zo ernstig als een doodgewone griep! De “full briefing” is al weer verwijderd van YouTube.

  Dr. Erickson COVID-19 Briefing ― Bakersfield doctors explain how Coronavirus is similar to the Flu!

  THIS VIDEO IS BEING TAKEN DOWN FROM YOUTUBE! DOWNLOAD AN OFFLINE COPY
  & SHARE WHILE YOU STILL CAN! (LINKS BELOW TO THE FULL BRIEFING)

  Perspectives on the Pandemic | The Bakersfield Doctors | Episode 6 duurt 47 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Deadlier than Covid? Medics sound alarm as lockdown suicides SOAR in US – and health officials knew it would happen

  After two months of devastating lockdown, doctors at one California clinic say they’ve seen more suicides than Covid-19 deaths – and they’re not alone. But warning signs were there since day one. Why have they been ignored?

  “We’ve seen a year’s worth of suicide attempts in the last four weeks,” Dr Mike deBoisblanc, lead trauma surgeon at the John Muir Medical Center in Walnut Creek, California, told local media on Thursday, confirming the center had seen more deaths from suicide over the two-month lockdown period than deaths from coronavirus.

  Not only are the numbers of attempts “unprecedented” but so is their seriousness, according to a trauma nurse at the clinic. “I have never seen so much intentional injury,” nurse Kacey Hansen attested, adding the deaths are mostly young adults who are clearly not making “cry for help” suicidal gestures. “They intend to die.”

  That’s just one clinic, of course, and it might be dismissed as an anomaly if not for the fact that doctors across the country are sounding the alarms, warning Americans’ health – mental and physical – is deteriorating rapidly under lockdown, and not because of Covid-19. Over 500 physicians signed a letter to President Donald Trump earlier this week pleading with him to end the economic shutdown, which they called a “mass casualty incident.”

  The signatories warned that as every last medical resource is devoted to the pandemic, not only are cancerous tumors going undetected and risk factors for heart disease and stroke multiplying, but suicide hotline call volume is up a shocking 600 percent. With these factors plus economic depression and stress feeding on each other, hundreds of millions of Americans are in very real danger of losing their lives over the next several months. This secondary pandemic unfolding in the long shadow of the Covid-19 shutdowns will be significantly more deadly than the virus itself.

  Antwoord
 5. Groene Wolf

  Stop de vacciNazi’s, stop Bill Gates (to hell)! Voor het te laat is!
  Markie (of the beast) Rutte en Co. drukken de vacciNazi propaganda door en verbieden goedkoop en werkzaam middel. Markie en Co. zijn medeplichtig aan genocide tegen ouderen. Eert uw vader en uw moeder! Straks, als je het allemaal overleeft, wordt je vanzelf ook een oudere! De pensioenfondsen werden al leeg getrokken, althans volgens de MSM zou er … bla, bla bla…
  https://www.youtube.com/watch?v=xMTNaFluT24

  Speaking The Righteous Truth!!!!!This Doctor Exposed Bill Gates Wicked Agenda | Viable Tv duurt bijna 20 minuten.

  Antwoord
 6. Groene Wolf

  Bij ons is het nog veel erger. Met een klacht over een medische fout moet je naar het medisch tuchtcollege. Slager keurt z’n eigen vlees. Geeft heel veel stress, dus de mensen beginnen er niet aan. Advocaten adviseren dat. Vaccinatieschade/ Vergeet het maar!
  https://www.youtube.com/watch?v=UPzfY34JyD4

  “We Have Undercover Footage” – The Media DON’T Want This Out! duurt ruim 7 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Artikelen op SOTT:

  The Top Twelve Lies about Covid19

  The Science is Conclusive: Masks and Respirators do NOT Prevent Transmission of Viruses
  Dr. Dennis Rancourt, PhD

  Abstract

  Masks and respirators do not work. There have been extensive randomized controlled trial (RCT) studies, and meta-analysis reviews of RCT studies, which all show that masks and respirators do not work to prevent respiratory influenza-like illnesses, or respiratory illnesses believed to be transmitted by droplets and aerosol particles.

  Furthermore, the relevant known physics and biology, which I review, are such that masks and respirators should not work. It would be a paradox if masks and respirators worked, given what we know about viral respiratory diseases: The main transmission path is long-residence-time aerosol particles (< 2.5 μm), which are too fine to be blocked, and the minimum-infective-dose is smaller than one aerosol particle. The present paper about masks illustrates the degree to which governments, the mainstream media, and institutional propagandists can decide to operate in a science vacuum, or select only incomplete science that serves their interests. Such recklessness is also certainly the case with the current global lockdown of over 1 billion people, an unprecedented experiment in medical and political history.

  Unmasking the Truth: Studies Show Dehumanizing Masks Weaken You and Don’t Protect You

  16,000 Belgian doctors think schools should open, ‘children are victims of the lockdown, not coronavirus’

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Coronavirus fact-check #5: Infection-fatality ratio update

  Far from the 3.4% predicted by the WHO back February, or the 1% used by the Imperial Model, all the serological studies done to this point average out at about 0.2%.

  CDC in 2018: ‘80,000 people died of flu last winter in U.S., highest death toll in 40 years’

  US flu season arrives earliest in 15 years, driven by unexpected virus

  Mike Stobbe, Phys.org, Sat, 07 Dec 2019 21:50 UTC

  Comment: Note the date this article was published. Could these have been Covid-19 cases? They apparently weren’t testing, so we may never know, but the US joins the UK, France, Italy, Spain, Iran and Israel in reporting ‘early’, ‘many’ and/or ‘strange’ ‘flu cases’ back in December last year… concurrent with the Wuhan outbreak. I.e, it’s already been and gone, so all of this lockdown malarkey is thoroughly useless.

  The disease within: Russia’s covid game of elites

  It became clear in May that something went wrong in Russia. While in March one could still speak of insufficient medical statistics, of contradictory scientific findings, by now the SARS-COV-v2 situation has become clear.

  Due to a variety of reasons, in March and April the world had to cope not so much with the spread of the virus, but rather a pandemic of fear and other processes which might collectively be called “coronacrisis”. One can thus identify three main challenges for humanity today:

  The coronavirus epidemic as such;
  The global socio-economic crisis;
  The pandemic of fear and mass psychosis which complicated professional assessments of the first two problems and, therefore, the development of effective anti-crisis measures.

  Separately, one should note that many political forces and financial circles have used the situation for profit. This includes deal-makers of all kinds, from petty speculators and local officials to global elites and corporations. No, they did not “create coronavirus”, at least there is no credible data to this effect, but they nevertheless used it to their advantage.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Corbett report: Meet Bill Gates duurt ruim 38 minuten.

  There can be no doubt that Bill Gates has worn many hats on his remarkable journey from his early life as the privileged son of a Seattle-area power couple to his current status as one of the richest and most influential people on the planet. But, as we have seen in our exploration of Gates’ rise as unelected global health czar and population control advocate, the question of who Bill Gates really is is no mere philosophical pursuit. Today we will attempt to answer that question as we examine the motives, the ideology, and the connections of this man who has been so instrumental in shaping the post-coronavirus world.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  EU Planning “Vaccination Passport” Since 2018; Report

  They already wanted to monitor your vaccination records and tie that to your passport, introduce mandatory vaccinations and clampdown on “misinformation”. They just didn’t have a reason yet.

  This was a situation which required a crisis and, fortuitously, it got one.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  The Not So Novel Coronavirus duurt 7 minuten.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  They Want Your Children: State Preparing to “Isolate” Kids from Parents duurt ruim 8 minuten.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Laat je niet prikken!

  THE VACCINE IS STILL A UNICORN

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Retail Apocalypse A Tsunami of Retail Bankruptcies and Closures in 2020 duurt 13 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  THEY BLOCKED EFFECTIVE TREATMENTS duurt 10 minuten.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  WEG met die BOAconstrictor van anderhalve METER !!!

  W.H.O. Admits Asymptomatic Spread of Coronavirus is “Very Rare”

  Antwoord
 17. yvonne

  Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van coronamaatregelen – Willem Engel en Jeroen Pols duurt een uur.

  ‘Samen terug naar Normaal’, demonstratie Malieveld 21 juni.
  Interview met initatiefnemers Willem Engel en Jeroen Pols – “De mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DMkG24TeryU&feature=youtu.be&t=336

  Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van coronamaatregelen

  De mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.

  Achter de website viruswaanzin.nl gaan juridisch adviseur Jeroen Pols en Willem Engel schuil. Laatstgenoemde zegt biofarmaceutisch wetenschapper te zijn en stelt niets te begrijpen van de opgelegde maatregelen. ,,Elke wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt. Met alles wat we inmiddels weten over het virus kan een weldenkend mens niet van mening blijven dat deze bizarre situatie nog langer noodzakelijk is. Gebleken is dat het coronavirus qua bedreiging voor de volksgezondheid niet sterk afwijkt van een gemiddelde griepgolf. Dat staat gewoon vast. Bovendien is de epidemie inmiddels voorbij.”

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Of een kort geding gaat helpen? Ik twijfel er aan, want de rechterlijke macht heeft mijn vertrouwen al lang verloren.
   Maar ik ben wel blij met deze discussie, want in mijn directe omgeving gelooft vrijwel iedereen in die anderhalve meter. Drie maanden zonder menselijk contact is zeer ongezond! De maatregelen tegen dit “vreselijk gevaarlijke virus” zijn buiten proporties en in strijd met alle grondrechten. Maar de meeste mensen doen braaf wat de tv zegt.

   Antwoord
 18. mr.drs.Bou

  60% Of People Naturally Resistant To SARS-COV2, New Study Reveals

  In other words, large numbers of people may be immune or resistant to this virus because they have already been infected by other coronaviruses.

  This may not be surprising, given the close relationship between most coronaviruses, but it is a further indicator that this virus, known to be harmless in the vast majority of cases, is neither especially unique nor especially dangerous.

  The evidence continues to mount that the original estimates of the danger posed by this virus were massively exaggerated.

  We don’t need no stinking vaccine for covid-19

  We now know from the science and data that over 90% of the people exposed to Covid-19 have no symptoms at all or at worst a mild cold. The flu vaccines we have are only effective 30% to 60% of the time and the bugs change regularly so a vaccine that worked OK last year may barely work at all this year. Let’s learn some more about our body’s immune system.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën