Archief
Artikelen

Dit is het nieuwe abnormaal: de koning houdt een herdenking op de Dam en doet daarbij aan asociale afstand houden. Niemand de deur uit, want het Coronavirus heerst! Dit is dictatuur, al zijn we sinds 1945 niet langer bezet door de Duitsers. Na 75 jaar is het de fascisten eindelijk gelukt om de hele bevolking te intimideren en te terroriseren met een virus. Onze “bevrijdingsdag” werd 75 jaar na dato “gevierd” in lockdown, dat is gedwongen “vrijwillige” gevangenschap. Mensen die niet bang zijn voor het virus en zich niet houden aan het nieuwe abnormaal, worden bekeurd en beboet. Een demonstratie tegen deze dictatuur van de virus-angst werd met geweld uit elkaar gejaagd.

ME in actie bij demonstratie tegen lockdown in Den Haag

Politie grijpt in bij demonstratie tegen lockdown in Den Haag

#5 AB GIETELINK I Protestbrief aan burgemeester Remkes van Den Haag

De ingreep in ons dagelijkse leven heeft economische gevolgen die niet te overzien zijn. Op de Coronacrisis volgt een economische crisis waarin veel mensen arm zullen worden en wereldwijd velen zullen verhongeren. Dit valt te voorzien! Wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat dit virus, deze epidemie, welbewust gepland is door de elite. Hun economische piramidespel stond vorig jaar weer eens op instorten. Alleen een stroom van nieuwe dollars en euro’s kon de beurzen nog redden. De centrale banken drukken daarom geld, extra geld, veel geld, miljarden en biljoenen aan dollars en euro’s. Dit begon reeds op 17 september 2019. In oktober werd er in New York een oefening gehouden voor een pandemie plandemie en in november werd het virus uitgezet in Wuhan in China.

Dat virus was overigens ook niet van gisteren! Het is sinds 2006 welbewust vervaardigd in biologische laboratoria, zoals blijkt uit oudere publicaties in wetenschappelijke tijdschriften.

Documentary Proof: University of North Carolina Generated COVID-19

Introduction

Documents below will show that research to create COVID 19 began in the United States in 2006 and culminated in a successful bio-weapon in 2015, with work done at the University of North Carolina and at Harvard and at the Food and Drug Administration’s lab in Arkansas.

Their work was titled:
A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence

How Coronavirus Fooled Every Body In The World – Including WHO duurt 26 minuten.

Het Coronavirus is een biologisch wapen dat op de wereldbevolking werd losgelaten toen het economische systeem haperde en dreigde in te storten. Terwijl vrijwel de hele wereld in lockdown verkeert, roven de centrale banken nu de economie leeg! Het gaat dan niet om de aandelen-economie, want die is FAKE, maar om de echte economie, de productie van goederen en diensten! De opbrengst gaat naar de top, de hoogstens 10% rijke mensen en vooral de 1% super rijke miljardairs. Alle anderen worden geofferd op het altaar van een foute, fascistische economie. Het virus wordt intussen misbruikt om totale controle over de bevolking te krijgen, zodat ze niet in opstand kunnen komen. Het nieuwe normaal is de dictatuur!

Even Snowden Says Privacy Rights Are Being Gutted Right Now duurt 8 minuten.

Gelukkig zijn er mensen die zich verzetten tegen dit nieuwe normaal fascisme. Een goed voorbeeld is De Andere Krant. In deze gratis krant staat informatie die niet door de normale fascistische media wordt verspreid. Het nieuwste nummer gaat over Vrijheid en werd op 5 mei in heel Nederland uitgedeeld. Oudere Andere Kranten zijn nog steeds te bestellen voor 1 euro per exemplaar.

In Zweden doet men niet mee met de nieuwe normaal dictatuur. Daar gaat men er van uit dat iedere burger zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheid. Uit het Zweedse voorbeeld blijkt dat ook zonder lockdown het virus slechts een beperkt aantal slachtoffers maakt. De angst voor het virus zorgt voor meer schade dan het virus zelf. Het virus valt te vergelijken met een zware griepepidemie, zoals af en toe nou eenmaal gebeurt. Ook dan sterven er mensen, maar niemand is onsterfelijk…

#4 Ab Gietelink I Zweden inspireert Coronaprotest! duurt 36 minuten.

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen.
Dan dooft het licht!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

46 Reacties op “Een volk dat voor Corona zwicht…”

Laat een reactie achter