Archieven

Een volk dat voor Corona zwicht…

Dit is het nieuwe abnormaal: de koning houdt een herdenking op de Dam en doet daarbij aan asociale afstand houden. Niemand de deur uit, want het Coronavirus heerst! Dit is dictatuur, al zijn we sinds 1945 niet langer bezet door de Duitsers. Na 75 jaar is het de fascisten eindelijk gelukt om de hele bevolking te intimideren en te terroriseren met een virus. Onze “bevrijdingsdag” werd 75 jaar na dato “gevierd” in lockdown, dat is gedwongen “vrijwillige” gevangenschap. Mensen die niet bang zijn voor het virus en zich niet houden aan het nieuwe abnormaal, worden bekeurd en beboet. Een demonstratie tegen deze dictatuur van de virus-angst werd met geweld uit elkaar gejaagd.

ME in actie bij demonstratie tegen lockdown in Den Haag

Politie grijpt in bij demonstratie tegen lockdown in Den Haag

#5 AB GIETELINK I Protestbrief aan burgemeester Remkes van Den Haag

De ingreep in ons dagelijkse leven heeft economische gevolgen die niet te overzien zijn. Op de Coronacrisis volgt een economische crisis waarin veel mensen arm zullen worden en wereldwijd velen zullen verhongeren. Dit valt te voorzien! Wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat dit virus, deze epidemie, welbewust gepland is door de elite. Hun economische piramidespel stond vorig jaar weer eens op instorten. Alleen een stroom van nieuwe dollars en euro’s kon de beurzen nog redden. De centrale banken drukken daarom geld, extra geld, veel geld, miljarden en biljoenen aan dollars en euro’s. Dit begon reeds op 17 september 2019. In oktober werd er in New York een oefening gehouden voor een pandemie plandemie en in november werd het virus uitgezet in Wuhan in China.

Dat virus was overigens ook niet van gisteren! Het is sinds 2006 welbewust vervaardigd in biologische laboratoria, zoals blijkt uit oudere publicaties in wetenschappelijke tijdschriften.

Documentary Proof: University of North Carolina Generated COVID-19

Introduction

Documents below will show that research to create COVID 19 began in the United States in 2006 and culminated in a successful bio-weapon in 2015, with work done at the University of North Carolina and at Harvard and at the Food and Drug Administration’s lab in Arkansas.

Their work was titled:
A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence

How Coronavirus Fooled Every Body In The World – Including WHO duurt 26 minuten.

Het Coronavirus is een biologisch wapen dat op de wereldbevolking werd losgelaten toen het economische systeem haperde en dreigde in te storten. Terwijl vrijwel de hele wereld in lockdown verkeert, roven de centrale banken nu de economie leeg! Het gaat dan niet om de aandelen-economie, want die is FAKE, maar om de echte economie, de productie van goederen en diensten! De opbrengst gaat naar de top, de hoogstens 10% rijke mensen en vooral de 1% super rijke miljardairs. Alle anderen worden geofferd op het altaar van een foute, fascistische economie. Het virus wordt intussen misbruikt om totale controle over de bevolking te krijgen, zodat ze niet in opstand kunnen komen. Het nieuwe normaal is de dictatuur!

Even Snowden Says Privacy Rights Are Being Gutted Right Now duurt 8 minuten.

Gelukkig zijn er mensen die zich verzetten tegen dit nieuwe normaal fascisme. Een goed voorbeeld is De Andere Krant. In deze gratis krant staat informatie die niet door de normale fascistische media wordt verspreid. Het nieuwste nummer gaat over Vrijheid en werd op 5 mei in heel Nederland uitgedeeld. Oudere Andere Kranten zijn nog steeds te bestellen voor 1 euro per exemplaar.

In Zweden doet men niet mee met de nieuwe normaal dictatuur. Daar gaat men er van uit dat iedere burger zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheid. Uit het Zweedse voorbeeld blijkt dat ook zonder lockdown het virus slechts een beperkt aantal slachtoffers maakt. De angst voor het virus zorgt voor meer schade dan het virus zelf. Het virus valt te vergelijken met een zware griepepidemie, zoals af en toe nou eenmaal gebeurt. Ook dan sterven er mensen, maar niemand is onsterfelijk…

#4 Ab Gietelink I Zweden inspireert Coronaprotest! duurt 36 minuten.

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen.
Dan dooft het licht!

46 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Tom, Tilasmi en Sander lezen een krant! Jaja, een echte krant; met een kopje koffie. Lang geleden… duurt 55 minuten.

  Tom Zwitser neemt samen met hoofdredacteur van De Andere Krant, Sander Compagner, en Tilasmi Frigge van de Ommekeer de jongste uitgave van De Andere Krant, de editie over vrijheid, door. Met een kopje koffie en een borrel op bevrijdingsdag. Wat een verademing!

  Antwoord
 2. yvonne

  Pandemie | Wie wist wat op welk moment? | Karel van Wolferen en Ramon Bril duurt een uur en ruim 20 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=WYdZ8yefwAg

  Professor Karel van Wolferen doet verslag van zijn onderzoek naar het verloop van zowel de gebeurtenissen als de informatieverstrekking, tijdens de ontwikkeling van de pandemie.

  Om de CWS vrienden (en critici) wat meer houvast te geven vermelden we de bronnen waarop deze aflevering gebaseerd is.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Twee bijdragen van Pepe Escobar op Facebook:

  THE IMPORTANCE OF SARS-COV-2 BEING DETECTED

  IN FRANCE IN DECEMBER 2019 – IN 30 SECONDS

  So Dr. Yves Cohen, the head doctor at the ICU in Avencenne Hospital in Bobigny, outside of Paris, has totally confirmed it: “The virus existed in France in December”.

  Couple that with what a few of us wrote about in detail, quoting Dr. Giuseppe Ramuzzi in Milan telling about a “mysterious pulmonary disease” reported by doctors across Lombardy as early as October 2019.

  So what we have is Sars-Cov-2 already active in parts of Europe in late 2019 – independent from Wuhan. We also know that when coronavirus genome variations in Iran and Italy were sequenced, it was revealed they do not belong to the variety that infected Wuhan.

  And we‘re not even talking about those mysterious cases attributed to vaping in parts of the US since at least August.

  This all points to Sars-Cov-2 circulating in parts of Europe and the US BEFORE – and INDEPENDENT OF – China.

  Predictably, Western MSM is on a massive contortionist overdrive NOT to ask any questions about it.

  THE DEAL WITH SINISTER FAUCI’S PATENT – IN 30 SECONDS

  This was posted in a previous thread by reader Mary Lin. It’s so important that I need to post it again – please circulate it wildly. Mary Lin is absolutely spot on – on all counts:

  “I was trained as a molecular biologist. Lots of people have been asking what’s the deal with the patent Fauci holds related to the Covid-19 virus. Here’s a short answer:

  Gp120 is coded by the HIV env gene. The way I understand it, the Gp120 protein gives the HIV virus super powers for opening the envelope of human cells so it can get inside more easily. The HIV env gene was inserted into the Covid-19 coronavirus in the lab (probably in Wuhan, but maybe in Fort Detrick, but that’s not the main point here) so it can create the Gp120 protein and thus gain easy-cell-entry function — the so called “gain of function.”

  Fauci’s name is on the patent for the HIV env gene and he gave go ahead for funding the addition of this function to coronavirus in labs he supervised.”

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Judy Mikovitz is een kritische onderzoekster van virussen, die al verscheidene malen gewaarschuwd heeft voor vaccinaties en andere medische praktijken. Over het Coronavirus en Covid-19 heeft ze een video gemaakt in twee delen: Plandemic. Een video die niemand mag zien…

  Plandemic Part 1

  Vandaag van YouTube verwijderd en sindsdien op veel websites weer terug-geupload. Het ziet er naar uit dat het online publiek niet toestaat dat deze schokkende getuigenis van dr. Judy Mikovits van het web geveegd wordt door degenen die de inhoud daarvan vrezen.

  Met daarboven de video! MUST SEE !!! duurt 26 minuten. Deel 2 zoek ik nog.

  Hier een bespreking zonder de film:

  Plandemic, a film about the global plan to take control of our lives

  Humanity is imprisoned by a killer pandemic. People are being arrested for surfing in the ocean and meditating in nature. Nations are collapsing. Hungry citizens are rioting for food. The media has generated so much confusion and fear that people are begging for salvation in a syringe. Billionaire patent owners are pushing for globally mandated vaccines. Anyone who refuses to be injected with experimental poisons will be prohibited from travel, education and work. No, this is not a synopsis for a new horror movie. This is our current reality.

  Let’s back up to address how we got here…

  In the early 1900s, America’s first Billionaire, John D. Rockefeller bought a German pharmaceutical company that would later assist Hitler to implement his eugenics-based vision by manufacturing chemicals and poisons for war. Rockefeller wanted to eliminate the competitors of Western medicine, so he submitted a report to Congress declaring that there were too many doctors and medical schools in America, and that all natural healing modalities were unscientific quackery. Rockefeller called for the standardization of medical education, whereby only his organization be allowed to grant medical school licenses in the US. And so began the practice of immune suppressive, synthetic and toxic drugs. Once people had become dependent on this new system and the addictive drugs it provided, the system switched to a paid program, creating lifelong customers for the Rockefellers. Currently, medical error is the third leading cause of death in the US. Rockefeller’s secret weapon to success was the strategy known as, “problem-reaction-solution.” Create a problem, escalate fear, then offer a pre-planned solution. Sound familiar?

  Flash forward to 2020…

  They named it COVID19. Our leaders of world health predicted millions would die. The National Guard was deployed. Makeshift hospitals were erected to care for a massive overflow of patients. Mass graves were dug. Terrifying news reports had people everywhere seeking shelter to avoid contact. The plan was unfolding with diabolical precision, but the masters of the Pandemic underestimated one thing… the people. Medical professionals and every-day citizens are sharing critical information online. The overlords of big tech have ordered all dissenting voices to be silenced and banned, but they are too late. The slumbering masses are awake and aware that something is not right. Quarantine has provided the missing element: time. Suddenly, our overworked citizenry has ample time to research and investigate for themselves. Once you see, you can’t unsee.

  The window of opportunity is open like never before. For the first time in human history, we have the world’s attention. Plandemic will expose the scientific and political elite who run the scam that is our global health system, while laying out a new plan; a plan that allows all of humanity to reconnect with healing forces of nature. 2020 is the code for perfect vision. It is also the year that will go down in history as the moment we finally opened our eyes.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Plandemic 2 lijkt niet te bestaan…

   Dit vond ik wel:

   PLANDEMIC: The next Covid 19 Conspiracy duurt een uur en 38 minuten, maar is niet echt interessant, dus ik heb hem afgezet. Het overzicht van de video van Judy Mikovits onder die video is wel duidelijk.

   Viral pandemic interview
   https://plandemicmovie.com/ (deze link doet het niet meer.)

   Judy Mikovits main points:
   1. Dr Fauche took her paper on HIV AIDs and rewrote it taking credit and getting patents on it. This delay caused the virus to spread more quickly “killing millions”
   2. Individual goverment employees are allowed to patent vaccines that tax payers have paid for.
   3. She’s not anti-vaccine but claims No RNA vaccines work.
   4. Covid 19 was altered either in North Carolina or Wuhan
   5. Covid 19 Death numbers are not accurate because they aren’t testing
   6. Hospitals are incentivized to put Covid on the death certificate. 13k from medicare for the hospital, 39k with ventilator.
   7. A current Flu vacine used in Italy causes users to become more susceptible to all coronaviruses.
   8. Certain medicines we already have are effective in treating the virus but aren’t being used because they are too cheap.

   Verder zegt Wikipedia dat Judy Mikovits een complottertje is.

   Mikovits gained attention on social media for promoting her ideas about the COVID-19 pandemic. She does not believe that a vaccine is needed to prevent COVID-19, and claims that the coronavirus was “caused by a bad strain of flu vaccine that was circulating between 2013 and 2015”. She also claimed masks will “activate” the virus and reinfect a mask-wearer over and over.[3] One of her videos about the coronavirus pandemic was fact-checked by the website Maldita.es, which rated the claims she made as either false or not based on evidence.[37] The Republic World website also fact-checked her claim that the global health system uses vaccines as weapons to make profits, judging that the claim was false.[38] Politifact described the video as “a deep dive into conspiracy theories about COVID-19, public health and the pharmaceutical industry.”[39] The Daily Beast reported that “experts say the allegations Mikovits lays out in the interview with Willis don’t stand up to the slightest scrutiny”.[40]

   One such circulating video gained notoriety in May 2020. Titled Plandemic Part 1, this film is a half-hour long documentary-styled interview of Mikovits’s perspective on the accusations thrown upon her by the WPI.[4][41] YouTube removed this video from its website a number of times, citing its Community Guidelines.[42][43] It was later removed by Vimeo and Facebook for similar reasons.[44] David Gorski reviewed the video for his blog and remarked that “the amount of nonsense, misinformation, disinformation, and conspiracy mongering in Mikovits’ response to questions is truly epic.”

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Plandemic part 1 staat ook hier:
    https://www.bitchute.com/video/lToZIKwHSAZB/

    en hier:
    https://lbry.tv/@UNCENSORED:c/PLANDEMIC:7

    En YouTube en Vimeo en Facebook en zo voort doen hun uiterste best om die video te verdonkeremanen. Het zal niet lukken… 😉

    Plandemic 1 maakt deel uit van een groter project, getuige deze website:
    https://plandemicmovie.com/

    Our videos are being taken down every minute. We appreciate your support. More coming soon…

    In an effort to bypass the gatekeepers of free speech, we invite you to download this interview by simply clicking the button below, then uploading directly to all of your favorite platforms.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Russia Today doet er aan mee:

     Censors crack down on ‘Plandemic’ conspiracy documentary. What’s so dangerous about it?

     Of course, the central part of the video – something being discussed in every ‘Plandemic’ piece and review – is made up of an array of Covid-19-related claims that Mikovits makes.

     These range from claims that wearing face masks “activates your own virus” (there’s no evidence of that) to the assertion that the devastating coronavirus outbreak in Northern Italy can be linked to the uptake in flu vaccination the year before (a claim which appears to be based on a misleading interpretation of one tangentially-related study, not any fresh research).

     Mikovits’ central argument – that an eventual vaccine for coronavirus will kill “millions of people” – is unprovable, and her assertion that Fauci will personally profit from any vaccine is outright false. Mikovits accuses Fauci of profiteering from royalties on an AIDS treatment he patented in the 1990s, but Fauci only placed his name on the patent because regulations required him to, and “donated the entire amount to charity.”

     However, amid the half-baked theories, Mikovits touches on some truth. The federal government does in fact pay hospitals a set amount of money to treat coronavirus patients, about $13,000. This amount rises to $39,000 if the patient is placed on a ventilator. Mikovits insists that ventilation is the wrong treatment for coronavirus patients, and is only carried out to boost revenues – something the ER doctors would disagree with.

     Lees vooral ook de reacties, want men is het er niet mee eens!

  • mr.drs.Bou

   Judy Mikovich verdient meer aandacht! Ze wordt steeds gecensureerd, maar Robert Kennedy jr. is het met haar eens. Een moeilijk artikel, misschien omdat ik volstrekt niet medisch ben, gaat over de gevaren van de griepprik en het grotere gevaar van het Coronavaccin dat nu in de maak is en waarop we allemaal moeten wachten, want pas als we allemaal zijn ingeënt wordt alles weer normaal…

   The well-known hazards of coronavirus vaccines

   Kennedy wrote a brilliant foreword to Judy Mikovits’ book “Plague of Corruption,” in which he quotes his father saying, “Moral courage is the rarest species of bravery … rarer than the physical courage of soldiers in battle or great intelligence.” His father believed “moral courage was one of the most vital qualities required to change the world,” Kennedy says.

   While Kennedy was referring to Mikovits’ moral courage, the same can be said for Kennedy himself, whose career as an environmental attorney and activist is built on defending those who cannot defend themselves.

   This includes children who are being harmed by vaccines that have yet to be tested for safety, especially when given in combination with other vaccines. In September 2018, Kennedy proved the U.S. Department of Health and Human Services (HHS) violated its mandate for safer childhood vaccines as stipulated in the Vaccine Injury Compensation Act.

   Daarna volgt een uitleg van hoe vaccinatie werkt en hoe men een vaccin maakt.

   Coronavirus Vaccine May Be a Disaster Waiting to Happen

   Voor mensen met medische kennis is dit een MUST READ.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Plandemic documentary website hacked and defaced

   Despite being censored by YouTube, the documentary has been viewed millions of times on BitChute and other platforms. It features an interview with Dr. Judy Mikovitz, a virologist who claims that the coronavirus was created in a laboratory and that wearing a mask will endanger people and cause them to be repeatedly reinfected.

   On Monday afternoon, PlandemicMovie.com website, which redirects to WatchPlandemic.com, was hacked and replaced with a black screen and bullet points claiming that the film is wrong and that Dr. Mikovitz, the focus of the documentary, is “bat sh-t crazy.” The site normally features places for people to watch it, since it keeps getting censored and removed from various platforms.

   Dr. Judy Mikovits framed by Dr. Fauci: Truth about her arrest and the one issue media can’t “debunk”

   One on One w/Dr. Judy Mikovits: Truth about her Arrest and the One Issue Media can’t “Debunk” duurt een kwartiertje.

   Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Post COVID-19 World The New Normal is an Abnormal Dystopian Future !! duurt 11 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.” duurt 35 minuten.

  Vrijwel alles wat corona vroegtijdig had gestopt in Nederland is door het RIVM en de Inspectie voor de gezondheidszorg gefrustreerd. Zo ook het geneesmiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink. Huisarts Rob Elens vertelt over zijn aanvaringen met de Inspectie. Een skypegesprek naar aanleiding van het door hem gepubliceerde ‘Pleidooi’ op Bluetiger.studio

  Israel claims breakthrough COVID-19 treatment using antibodies

  While a breakthrough vaccine to prevent COVID-19 could take a couple of years in the making. Researchers in Israel and the Netherlands are trying to block the spread of the disease using antibodies. Antibodies are proteins produced by the immune system as a response to invading microbes and viruses.

  Israel Institute for Biological Research (IIBR) claims to have isolated a key antibody that prevents COVID-19 infections. The country’s defence minister, Naftali Bennett, claimed this was a “significant breakthrough” to stop the disease. IIBR claims its antibody attacks and neutralises the virus “inside the virus carrier.” This new antibody is stated to be monoclonal or a lab-produced antibody that mimic the ones made by the immune system.

  It is unclear if this antibody has been tested on humans. IIBR says its development is complete, awaiting manufacture. Meanwhile, scientists at Utrecht University, Erasmus Medical Center and biopharmaceutical company Harbour BioMed claimed to have successfully stopped COVID-19 infections
  at a lab setting, using monoclonal antibodies.

  Some experts take these as key breakthroughs against COVID-19. But they are cautious as the real world could differ much from lab settings.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Safe And Effective duurt bijna 13 minuten.

  Antwoord
 8. Groene Wolf

  Er gingen al langere tijd geruchten rond dat de testkits onbetrouwbaar zouden zijn en een vrijwel altijd een positieve uitslag geven. Daarom heeft de regering van Tanzania besloten een steekproef te laten doen door een geit en een tropische lokale vrucht, de Pow Pow te testen. De uitslag bleek positief. Humor!
  https://www.youtube.com/watch?v=sEeO-YposkU

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   “We Sent Them Samples Of A Goat, A Papaya & A Pheasant”: Tanzanian President Catches WHO In Epic Lie

   As the number of confirmed coronavirus cases explodes across Africa, the creeping involvement of the WHO has made some leaders suspicious of the NGO. Tanzanian President John Magufuli was growing suspicious of the organization, so he reportedly decided to investigate whether the organization was as trustworthy and reliable as it claimed to be.

   He played what the local press described as “a trick” on the organization: He sent the WHO samples of a goat, a papaya and a quail for testing.

   All three samples reportedly tested positive. When the president heard the news, he reportedly confronted the WHO, then kicked the organization out of the country. Though, to be sure, the WHO has yet to comment on the situation.

   That would suggest one of two conclusions: either the strain of SARS-CoV-2 running amok in Tanzania is much, much more infectious than scientists understand, or the WHO has been reporting incorrect results either on purpose (as an attempt to bolster its credibility in the face of President Trump’s attacks) or via error (yet another indication that the WHO truly is “badly brokem” – as Vox described it back in 2015).

   Most rational people would probably accept the latter scenario as the most accurate one.

   Antwoord
 9. Mattijs

  Een gezond immuunsysteem kan een Corona virus wel eenvoudig aan.
  Er is nog nooit een werkend vaccin gemaakt tegen een Corona virus:
  https://www.abc.net.au/news/health/2020-04-17/coronavirus-vaccine-ian-frazer/12146616
  Dit zal een RIVM niet vermelden het tast namelijk het verdienmodel van de farmaci aan en legt de enorme risico’s bloot:

  Toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren aan het wilde virus blootstelden, waren de resultaten zeer verontrustend. De gevaccineerde dieren kregen te maken met hyper-immuunreacties, waaronder ontstekingen in hun hele lichaam, met name in hun longen.
  bron:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/waarom-bill-gates-geen-aansprakelijkheid-wil-bent-u-bereid-het-risico-te-nemen/

  COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/03/covid-19-alleen-mensen-die-tegen-de-griep-zijn-gevaccineerd-overlijden-11/

  Verder is er een uitgebreide achterliggende agenda om de burgerrechten terug te dringen en de democratie te ontmantelen.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  SHERIFFS, DOCTORS, AND MARINES: “Reopen America!” duurt bijna 12 minuten.

  Gerald Celente is BOOS !!!!

  MARKET SPIKE A FRAUD. GREATEST DEPRESSION HAS BEGUN duurt 25 minuten.

  Antwoord
 11. Groene Wolf

  Na-oorlogse kinderen leerden dan klikken (verraden, verlinken) iets slechts was. Zo iets deed je gewoon niet, werd ons geleerd. In de oorlog werden onderduikers vaak verlinkt aan de (Duitse/NSB) bezetters. Nu de WOII voor de meesten geschiedenis is, er zijn immers nog maar weinigen in leven die het bewust hebben meegemaakt, raakt deze norm in onbruik. Men wordt via de overheid aangemoedigd om mensen die zich mogelijk niet aan de opgelegde regels houden (anoniem) te verraden. Vergeet nooit dat mensen die zich wel aan de regels van de toen heersende autoriteiten hielden, dat in veel gevallen met hun leven hebben moeten bekopen of anderen de dood ingejaagd hebben. Vandaar dat de kleuters toen allemaal het volgende liedje leerden: https://www.youtube.com/watch?v=P6yDTmRVvCA

  Klik Spaan Boter Spaan

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Over de Tweede Wereldoorlog en de “bevrijding” heersen nogal wat misverstanden. Het is geen wonder dat het fascisme na 75 jaar weer zo duidelijk de kop op steekt. De mensen die de oorlog hebben overleefd, zijn vrijwel uitgestorven, of ze sterven nu uit aan Covid-19.

  Over wat er werkelijk is gebeurd in WWII:

  For Victory Day: It’s Time to Think About Finally Winning WWII

  So here we are in 2020 celebrating victory over fascism.

  The children and grandchildren of those heroes of 1945 now find themselves attached to the biggest financial collapse in history with $1.5 quadrillion of fictitious capital ripe to explode under a new global hyperinflation akin to that which destroyed Weimar in 1923, but this time global. The Bank of International Settlements that should have been dissolved in 1945 today controls the Financial Stability Board and thus regulates the world derivatives trade which has become the weapon of mass destruction that has been triggered to unleash more chaos upon the world than Hitler could have ever dreamed.

  Putin’s Call For A New System & The 1944 Battle Of Bretton Woods: Lessons For Victory Day

  What Was the Bretton Woods?

  As it was becoming apparent that the war would be soon drawing to a close, a major fight broke out during a two week conference in Bretton Woods New Hampshire where representative of 44 nations convened to establish the terms of the new post-war system. The question was: Would this new system be governed by those British Imperial principles similar to those that had dominated the world before the war began or would they be shaped by a community of sovereign nation states?

  On the one side, figures allied to American President Franklin Delano Roosevelt’s vision for an anti-Imperial world order lined up behind FDR’s champion Harry Dexter White while those powerful forces committed to maintaining the structures of a bankers’ dictatorship (Britain was always primarily a banker’s empire) lined up behind the figure of John Maynard Keynes.

  As figures like Henry Wallace (FDR’s loyal Vice President and 1948 3rd party candidate), Representative William Wilkie (FDR’s republican lieutenant and New Dealer), and Dexter White all advocated repeatedly, the mechanisms of the World Bank, IMF, and United Nations were meant to become drivers of an internationalization of the New Deal which transformed America from a backwater cesspool in 1932 to becoming a modern advanced manufacturing powerhouse 12 years later. All of these Interntional New Dealers were loud advocates of US-Russia –China leadership in the post war world which is a forgotten fact of paramount importance.

  En een klein beetje optimisme, want het systeem stort onvermijdelijk in:

  Are The Outlines of A Better World Emerging?

  Without “money,” the government can no longer enforce the will of its self-serving elites: orders will still flow in a furious flood to every corner of the land, but the legions to enforce the institutional corruption will be nothing but phantom entries on Imperial ledgers.

  Once the government’s ability to sustain its enforcement with money created out of thin air vanishes, the entire order vanishes along with it. The destruction of the value of central bank-created “money” is already ordained, for there is no limit on human greed and the desire to maintain control, and so governments will create their “money” in ever-increasing amounts until the value has been completely leached from the phantom digital entries.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Huisarts Rob Elens: De overheid moet echt wat doen, maar u kunt ook wat doen! Nu met kijkersvragen! duurt 40 minuten.

  Blue Tiger Studio

  Na het vorige interview met huisarts Rob Elens over Coronamedicatie die door de inspectie verboden werd (terwijl ze ook nog eens het verkeerde medicijn voor ogen hadden), maken we een follow-up met dr. Rob over wat u zelf kunt doen tegen corona. En … we stellen ook uw kijkersvragen aan dr. Rob!

  – Hoe kunnen gewone mensen zich weerbaar maken tegen Covid 19
  – Hoe kunnen mantelzorgers zichzelf en hun hulpbehoevende weerbaar maken tegen Covid 19
  – Wat kunnen zorgverleners die met coronapatiënten werken, nemen uit voorzorg?

  Link naar de massapetitie, maar deze staat niet open voor ondertekening.

  Deze petitie staat wel open voor ondertekening.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  #6 Het corona geneesmiddel werkt en kost € 15! I Ab Gietelink interviewt Rob Elens duurt bijna 40 minuten.

  Cafe Weltschmerz

  Patiënten met vroege corona verschijnselen kunnen makkelijk herstellen. Je moet er wel vroeg bij zijn.

  Huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel is de man die het geneesmiddel Hydroxychloroquine in een combinatietherapie met zink en antibiotica met succes toepaste op een 10tal patiënten. Hoewel het middel (een bekend anti-malaria middel) door meerdere onderzoekslaboratoria is getest werd het Elens door de inspectie verboden het voor te schrijven. Hij protesteerde en geeft hier zijn visie.

  Zijn website is: Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties.

  Teken de petitie!

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Het aantal Covid-19 patiënten en het aantal doden staat op deze website:
  https://www.worldometers.info/coronavirus/
  Voor Nederland:
  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/netherlands/

  Coronavirus Cases:
  42,984
  Deaths:
  5,510

  Dat is natuurlijk tragisch, maar op 17 miljoen inwoners is het niet meer dan een flinke griep! De griep epidemie van 2017-2018 heeft aan 8000 mensen het leven gekost, maar het enige nieuws was toen dat werkgevers last hadden van te veel ziek personeel!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   En het dragen van een mondkapje is niet gezond! Je ademt dan de CO2 in die je zelf uitademt en je krijgt te weinig zuurstof binnen. Heb je het virus, dan is een mondkapje nog riskanter, want dan adem je steeds je eigen virus weer in. Mondkapjes verplicht stellen helpt dus niet! Het maakt gezonde mensen ziek en zieke mensen nog zieker.

   Russel Blaylock: Face masks pose serious risks to the healthy

   Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Het volgende artikel mag niet op FaceBook, want het zou aanstootgevend zijn!

  In the Race for Immunity, Sweden Leads the Pack

  Mike Whitney • May 14, 2020

  As you can see, the Gates Vaccine Gestapo has launched a propaganda campaign aimed at discrediting, obfuscating and ridiculing other methods for achieving immunity that don’t coincide with their grandiose ambitions to use vaccines as an entry-point for enhanced global tracking, surveillance and social control. Is anyone surprised by this?

  Ik ben die facebook censuur wel spuugzat!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën