Selecteer een pagina

Archieven

Rijksoverheid lekt: VRIJDAG 1 mei VRIJMARKT

Alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Na het crisisberaad tussen de meest betrokken ministers heeft premier Rutte dit gisteren op een persconferentie bekend gemaakt. Dat betekent dat de scholen ook na 6 april dicht blijven, net als de horeca. Ook het dringende advies om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en zo veel mogelijk thuis te blijven, blijft van kracht. Het uitoefenen van contactberoepen, zoals kappers en masseurs, blijft verboden. Gezien het gevaar van Corona en de daarmee gepaard gaande Covid-19 griep zijn alle festiviteiten rond Pasen en Koningsdag afgelast. De jaarlijkse Vrijmarkt wordt daarom dit jaar gehouden op vrijdag 1 mei.

In Nederland wordt traditioneel op Koningsdag een vrijmarkt gehouden. Een betrokken ambtenaar verklaarde dat er vanaf 29 april aanvullende maatregelen worden genomen. De jaarlijkse Vrijmarkt zal daarbij worden verplaatst naar vrijdag 1 mei. Vooral de gele hesjes zijn die dag welkom in het straatbeeld. Bejaarden en andere kwetsbare mensen kunnen er voor kiezen om niet deel te nemen aan deze Vrijmarkt. De regering adviseert hen om die dag wel zoveel mogelijk te genieten van de buitenlucht en de zon. En samen zingen is gezond!

Project-ZONL 2013: Kerspelhof, Oldemarkt Het zonnetje schijnt zo heerlijk schoon

De huidige berenjacht wordt voorlopig gehandhaafd. Dit is een kinderspel, maar ook voer voor economen, die het nu druk hebben met de strijd tegen de berenmarkt. De kinderen kunnen daarbij helpen, bij voorbeeld door een bos bloemen te geven aan een beer of berin op leeftijd.

‘We’re Going on a Bear Hunt’ by Michael Rosen and Helen Oxenbury

De volledige persconferentie van premier Rutte werd uitgezonden door de NOS. Zet in deze video even het geluid uit en let op de dame met de wapperende handjes, want zij spreekt vloeiend straattaal.

Kabinet verlengt coronamaatregelen met 3 weken duurt 42 minuten.

NOS, 128K abonnees

10 Reacties

  • mr.drs.Bou

   Yvonne, Wij willen op 1 mei VRIJ! En de Rijksoverheid is immers zo lek als een mandje.
   šŸ™‚
   Brigitte Kaandorp – Annelies van der Pies

   Alex Klaasen – Annelies van der Pies – Brigitte Kaandorp de Musical

   Antwoord
  • HENK

   Ook ik kan beamen dat Justitie en het OM zo corrupt is als de pest. Ik maakte hetzelfde mee dat ze een aangifte weigerde op te nemen t/m de OVJ. Daarna heb ik de weg gevolgd van het artikel 12 strafvordering, maar bij hoog en laag werd er niets aan gedaan. Ook de Hoge Raad weigerde pertinent een eerlijke beslissing te nemen. Men hield de hooggeplaatste criminele elite, die mij bestolen hadden, de hand boven het hoofd. Terwijl mijn advocaat en verdere raadgevers wel degelijk 8 strafbare feiten vaststelden. Dit alles, de strafbare feiten staan zelfs nu nog op papier. Ik ben toen civielrechtelijk met de procedure verder gegaan, en warempel een van de acht strafbare feiten, het minst zware, werd toegegeven en daarvoor kreeg ik ā‚¬ 90.000 uitgekeerd, dit was in hoger beroep en na 15 jaar procederen. Het was zo duidelijk dat een kind kon zien wat er had plaatsgehad maar zij deden daar 15 jaar over. Ondertussen werd ik zwaar bedreigd , ik was ondernemer, er werd zomaar diverse malen beslag gelegd. Het ondernemen werd mij totaal onmogelijk gemaakt. Fysiek en met woorden werd ik en mijn vrouw zeer zwaar bedreigd door onbekenden, zelfs met de dood. Verder deden gestuurde doctoren, psychologen, ook een duit in het zakje. Werkelijk niets werd onbenut gelaten om ons geestelijk kapot te maken. Ik liep op het randje. Veel slachtoffers die ik leerde kennen hebben het niet gered en pleegden zelfmoord.
   Dit verhaal is zolang dat het enkel in een boekvorm goed is weer te geven. Elke bevolkingsgroep die de overheid regelmatig minacht en criminelen noemt is in verhouding wat de overheid doet kinderspel. Ik heb begrepen dat men tot alles in staat is tot de dood erop volgt. Veel van die machthebbers van het OM en de Rechtsmacht moorden met de pen. Al met al hebben diezelfde criminelen mij 3 miljoen euro armer gemaakt door onder andere geheel zonder gerechtelijke uitspraak, dus zomaar, een gebouw van mij te slopen en alle inhoud meegenomen waaronder een collectie, dertien stuks, waardevolle oldtimers. Het was mijn dertig jaren lange hobby en tevens mijn pensioen.
   Ook heb ik met Willem-Alexander, de Koning, gecorrespondeerd. Zoā€™n 5 brieven heen en weer, 10 stuks dus. Toen ik hem de vraag stelde hoe hij toch goed kon vinden dat dergelijke misdaden uit zijn naam konden plaatsvinden was het einde correspondentie. Men wilde daar niet op antwoorden. Het Kabinet van de Koning wenste niet verder te gaan. Einde!!! Dat was de laatste mededeling. Het zal de Rechters ( machtsmisbruikers ) verdriet doen dat het deze keer niet gelukt is iemand de dood in te jagen en daar een borreltje op te drinken.

   Antwoord
 1. jan-47

  De dame in het midden is de juf
  En wat de juf zegt is waar

  Antwoord
 2. Groene Wolf

  Koorts is van alle tijden. Peggy Lee – Fever

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Zelf wil ik nu graag VRIJ tot vrijdag 1 mei.
  Geen sociale contacten, geen BOUblog, slechts rust en stilte en de tuin.
  Eens kijken of dat gaat. Ik wens u allen een maandje RUST en STILTE.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Natuurlijk lees ik nog wat er aan nieuws op internet staat. Wat me bevalt, of wat ik nader wil bekijken, gaat naar mijn Facebook account.
   Verder geniet ik van de lente en de zon. Veel zon = weinig griep! šŸ™‚

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Beste mensen, hebt u vandaag ook zo genoten van de hemels blauwe lucht? Veel zonneschijn, geen chemtrails. Heb bij deze een groet van Tony Heller:

  The Greatest Show On Earth

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Ach hoe zielig

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Van Links naar Rechts

  Maar wel ALLEMAAL op 1 mei vrij!!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn