Archief
Artikelen

Het zijn Interessante Tijden. Rypke Zeilmaker meldde op 30 januari reeds dat er drie agenten voor zijn deur stonden. Zij hebben hem neergeslagen en opgepakt op grond van een vage aanklacht van “bedreiging”. Rypke heeft de volgende dag op zijn website verslag gedaan van deze aanslag op zijn vrijheid en lichamelijke integriteit. Het ecofascisme wordt nu manifest. In de alternatieve media ging dit nieuws als een lopend vuurtje. De Blauwe Tijger pikte het onmiddellijk op. Zij hebben alle video’s die ze met Rypke Zeilstra maakten nu op een pagina gezet en reeds de volgende dag een uitzending gemaakt met Rypke en een ander slachtoffer van deze ecoterreur: Jan Nieboer, voorzitter van Tegenwind Veenkoloniën.

De politie verklaart om 17 uur aan de Blauwe Tijger dat Rypke Zeilmaker is opgepakt wegens bedreiging van een ambtenaar van een gemeente in Friesland. De gemeente heeft aangifte gedaan en het OM heeft een onderzoek ingesteld.

Rypke Zeilmaker heeft de laatste jaren uit en te na de banden van de groene maffia, de provincies en gemeentes aan het licht gebracht en daarbij diverse gemeenteambtenaren met naam en toenaam genoemd die als draaischijfjes van miljardensubsidies fungeren. Overal schieten windparken uit de grond en vullen bepaalde mensen hun zakken met miljarden. Diverse ambtenaren en politici van gemeentes, provincies en het Rijk, de postcodeloterij, windfarmbaasjes en vele anderen reageren als door een wesp gestoken op de naam Rypke Zeilmaker.

Steek Rypke een hart onder de riem! Like zijn facebookpagina en volg zijn website interessantetijden.nl. Rypke heeft het in al die jaren als een van de weinige onderzoeksjournalisten consequent en zonder eigenbelang voor boeren en vissers opgenomen. STEUN RYPKE!

Ook doen we aan de advocaat van Rypke de oproep om zich bij ons te melden voor overleg. Dit is NIET Anker en Anker. Meldt u zich alstublieft via ons contactformulier! De politie wil wegens “privacyredenen” geen enkele gegevens aan ons verstrekken over de advocaat of over de voortgang van de zaak.

Zo gaat dat tegenwoordig. Kijk en luister en huiver!

Rypke Zeilmaker opgepakt! duurt 52 minuten.

Rypke Zeilmaker werd 30/01 opgepakt en vervolgd wegens bedreiging van een klimaatactivist. Jan Nieboer zat weken vast – zonder aangifte! – als voorman van een windmolenverzetsgroep in Groningen. In beide gevallen ging het gepaard met buitenproportioneel toegepast geweld van de overheid. Maar er blijkt veel meer staatsgeweld en staatsdwang in het klimaatdossier te zijn, waar de burger vrijwel niks in te brengen heeft. Kijk deze talkshow over staatsterreur, windmolenmaffia en verzet als burgerplicht.

Bijna op het einde van de video noemt Jan Nieboer iets waar ik zelf helemaal gaar van wordt: Laagfrequent geluid! Zeg maar de aanhoudende BROM. Hoewel ik woon in een rustig dorpje op een agrarisch en toeristisch eiland waar het ooit stil was, wordt ik tegenwoordig echt gek van de herrie die overal doorheen gaat. Daarover later meer.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

13 Reacties op “Ecofascisme zet door: Rypke Zeilmaker opgepakt!”

  • mr.drs.Bou:

   Mattijs, Martin Vrijland is nogal een egotripper!

   Het is wel handig als “Rypke Zeilmaker” alvast de subliminale associatie met de Fries Martin Vrijland oproept.

   En daarna:

   Weest u voortaan iets meer behoed op de gecontroleerde oppositie methoden van de staat en spreek uw steun uit voor deze ongecontroleerde website nu het nog kan. Hoewel al die door de staat gecontroleerde websites ook om uw steun vragen, is dat vooral om u te demotiveren de echte vrije schrijver te steunen. Het is echter meer dan noodzakelijk. Alvast bedankt.

   Wat een onzin! 🙂 🙂 🙂

   • Ik zeg niet dat Vrijland een perfecte goeroe is, iedereen heeft wel wat.
    Maar om niet om op de man maar om op de bal te blijven spelen:

    Wat ik zeg is dat gelikte videoprestatie van “Rypke Zeilmaker”in grote dure huizen in tegenspraak is met tegenstelling is met wat truthers en complotters ten deel valt. Waar komt dat geld daarvoor vandaan?
    Zo zijn er nog een paar extreme hele dure alternatieve media bedrijven die wel als gecontroleerde oppositie beschouwd kunnen worden.Het blijft oppassen wanneer de afkomst van de financieen niet duidelijk is.

    De idiote actie met de bijl is te vergelijken met net zoiets als de platte aarde theorie om de tegenstanders in een raar kwaad daglicht te zetten.

 • Groene Wolf:

  Hier het gewraakte stuk op Interessante tijden, over, jawel de klimaatmaffia. Met dank aan een Faceboekstrijder die het even snel heeft opgeduikeld. Het repressieve beleid van de overheid begint contraproductief te worden, omdat het mensen prikkelt om allerlei louche zaakjes naar de oppervlakte te halen. Internet was bedoeld om ons in de gaten te houden, maar het begint er langzamerhand op te lijken dat de rollen worden omgedraaid.

  Astroturfer Bouwe de Boer verbouwt Friese Landschap

  • mr.drs.Bou:

   Groene Wolf, dat artikel is van gisteren! In dat artikel maakt Rypke openlijk gehakt van de ambtenaar die hem betichtte van bedreiging. Dit is dus niet “het gewraakte artikel”, maar het maakt wel duidelijk waar die aanklacht vandaan kwam. En het maakt duidelijk hoe ons de “klimaatregels” door de strot worden gedouwd.

  • mr.drs.Bou:

   Het is trouwens een helder artikel, geïllustreerd met foto’s en grafieken. Hier in Zeeland zien we het zelfde: Verwoesting van het prachtige landschap door torenhoge windmolens, door “zonneparken” op vruchtbare landbouwgrond, door het omvormen van landbouwgrond in een nat natuurgebied voor vogels (plan Tureluur) en zo voort. En dan heb ik het nog niet over die vreselijke BROM waar ik helemaal tureluurs van word! Dat gedender gaat dag en nacht door. Daarover later dus meer.

   De laatste foto van dat artikel wil ik graag boven mijn artikel plaatsen: Rypke met de hooivork.

 • mr.drs.Bou:

  Relevant in dit verband:
  Opslag? – De overdosis in Duitsland aan hernieuwbare energie, …

  Posted on2 februari 2020
  AuthorHenk Mutsaers

  Duitsland genereert nu meer dan 35% van zijn jaarlijkse elektriciteitsverbruik uit wind- en zonne-energiebronnen. Meer dan 30.000 windturbines zijn gebouwd, met een totaal geïnstalleerd vermogen van bijna 60 GW. Duitsland heeft nu ongeveer 1,7 miljoen zonne-energie (fotovoltaïsche) installaties met een geïnstalleerd vermogen van 46 GW. Dit ziet er erg indrukwekkend uit.

  Helaas is de werkelijke hoeveelheid geproduceerde elektriciteit meestal slechts een fractie van de geïnstalleerde capaciteit. Erger nog, op “slechte dagen” kan het bijna nul worden. In 2016 waren er bijvoorbeeld 52 nachten met in wezen geen wind in het land. Geen zon, geen wind. Zelfs als rekening wordt gehouden met “betere dagen”, bedraagt de gemiddelde elektriciteitsproductie van wind- en zonne-energie-installaties in Duitsland slechts ongeveer 17% van de geïnstalleerde capaciteit.

  We hebben een grote energie opslag nodig in Nederland

  … en waarom is er nog nooit iets gedaan met Plan Lievense?

  Omdat het niet altijd winderig is en de zon niet altijd schijnt, is ‘groene energie opslaan’ ook een uitdaging. Maar geen nieuwe uitdaging, want er was al een plan in 1981.

  In dat jaar publiceerde ingenieur Luc Lievense zijn ambitieuze voorstel: de aanleg van een extra ringdijk in Markermeer en de dijk vol windmolens.
  Deze molens zouden geen elektriciteit opwekken, maar zouden water in een groot bassin pompen. Turbines moesten in die dijk worden geïnstalleerd die elektriciteit kon opwekken, vergelijkbaar met een waterkrachtcentrale uit een reservoir in een rivier.
  Die waterstroom kan worden aangepast aan de vraag naar elektriciteit, terwijl variaties in de wind alleen maar resulteerden in een fluctuerend waterniveau in het bassin. Alles gebaseerd op oude, bewezen technologie.

  Een dergelijk “Plan Lievense” bestond volgens mij reeds voor de aanleg van de Oosterschelde Kering. Er is altijd eb en vloed, dus als men dynamo’s had geplaatst in de Oosterschelde dam, dan zaten we nu niet met die windmolens.

 • Groene Wolf:

  Er zijn al heel lang mensen bezig met getijdenstroomprojecten. Maar iedere keer werd dat door de overheid afgewimpeld. Toevallig ken ik er een uit mijn wedstrijdzeiltijd, Ferdinand Dees. Er is nu een kleinschalig project in werking bij de stormvloedkering. (als het nog niet om zeep geholpen is door klimaffia)
  https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/energie/26959/testcentrum-voor-getijdenenergie-opent-dit-jaar-nog-deuren-in-zeeland

 • yvonne:

  Bewijs in handen: hét verraad van de LTO! Boerenjournaal 6 februari,

  https://www.youtube.com/watch?v=USwCH2l8FnE

  • mr.drs.Bou:

   Yvonne, ze zijn bezig om de voedselvoorziening om te katten naar zonneparken en windmolenparken. Nog even en we eten alleen nog maar stroom! Een stroom die uit de Derde Wereld komt. De hongersnood speelt zich dan af in Verweggistan. Maar de Postcodeloterij en giro 555 zijn daar goed voor.
   Wat een wanbeleid!

 • mr.drs.Bou:

  Een goed artikel ven Rypke met duidelijke foto’s van de nachtmerrie die ons te wachten staat:

  Zo ziet ‘Fossielvrij’-droom Cindy Kroon (Vattenfall) er uit

  Van VOC-mentaliteit naar CO2-mentaliteit

  Wat Balkenende de VOC-mentaliteit noemde, die staatsgefinancierde piraten-onderneming van de Heeren 17 en bankiers, dat is nu de CO2-mentaliteit geworden van de VNO-NCW en bankiers. Ditmaal zijn niet arme Indiers en West Afrikaanse slaven de klos. Nu staan op de te beroven en uit te zuigen koloniale klasse de eigen natuur en eigen burgers van klimaatpiraterij voor de CO2-mentaliteit.

  Want U mag dit alles betalen via een binnenkort verdubbelde energierekening, via een SDE+-opslag, hogere energiebelastingen en hogere netwerkkosten. Het Energieakkoord voor slechts 14% ‘duurzame’ energie alleen al kost ons 107 miljard euro, waarvan73 miljard euro bestaat uit die SDE+-subsidies.

Laat een reactie achter