Selecteer een pagina

Archieven

Gelukkig 2020, het jaar van de waarheid?

Gelukkig Nieuwjaar! Zo doen ze dat in Rusland. In Nederland gaat het zo: Vuurwerkverkoop naar nieuw record: 77 miljoen euro. Dat wordt dan afgeknald rond de jaarwisseling, met als resultaat: Brandweer bekogeld met vuurwerk en Luchtkwaliteit boven de vier grote steden en boven de stad Groningen zeer slecht.

Dat zijn van die kleine dingen die ons verontrusten. Voor het grotere plaatje kunnen we de Nederlandse media beter links laten liggen. Om te weten wat 2020 ons zou kunnen brengen, is de wereldeconomie een zeer belangrijke factor. In de volgende video praat Max Keizer met Gerald Celente.

Keiser Report: 2020 predictions (E1482) duurt 26 minuten.

In this last episode of the Keiser Report for 2019, Max and Stacy are going to make some predictions for 2020. It could be a year of GIABO: will we see pitchforks and billionaire taxes? And QE and interest rates – will they go negative this year despite booming markets and joy of the top one percent? Also, as Mark Carney said in 2019, ‘the dollar’s days are numbered.’ Will the US dollar keep its position as a settlement layer? Another really interesting question for a prediction is whether or not Trump will be re-elected. And as the tech unicorns start to blow-up, like WeWork and SoftBank, is that going to go away, or is Elon Musk going to take us to Mars, so we’ll all be saved?

In the second half, Max shares all the predictions with Gerald Celente, the best prognostic guy in Kingston, NY.

Intussen is het in Frankrijk nog altijd geen feest. Daar demonstreren mensen nu al ruim een jaar tegen het economische beleid van Macron en de zijnen. Meer belasting, duurdere benzine, langer werken, minder pensioen. In Nederland gaat dat ook zo, dus wellicht wordt 2020 ook hier het jaar van protesten, het jaar van volhouden!

French unions revolting against the elite – Galloway duurt 7 minuten.

Protests by French trade unions have now joined the weekly Yellow Vest demonstrations, aiming to pressure President Emmanuel Macron to abandon his government’s plans to alter the nation’s pension system. French police are clashing with demonstrators, firing tear gas and using water cannons. Former UK MP George Galloway joins In Question to weigh in.

Nog een maandje, dan is Engeland weg uit de EU. Het wordt dan duidelijk onder welke voorwaarden een land uit deze “Unie” kan stappen. De Britten hebben er drie jaar over gedaan, want de EU had wel een brede ingang, maar geen uitgang. Zij hebben zich door een solide politieke muur moeten knagen, maar het is gelukt! De Britten hadden nog wel hun eigen Engelse Pond, terwijl Nederland het moet doen met de euro. Brexit is dus nog lang geen Nexit…

Year in Brexit: What can UK expect from 2020? duurt 5 minuten.

It’s been a wild year in the UK, with Brexit on and off, Theresa May stepping down as PM and Boris Johnson taking over as a lame duck only to convincingly win a general election. Former MP George Galloway joins In Question to discuss the year in UK politics.

En dan die dode Epstein, met een levende Gislaine Maxwell en een Engelse prins Andrew als aangeschoten wild.

Epstein case: 2019’s major scandal duurt 4 minuten.

The sordid life and mysterious death of financier and accused pedophile Jeffrey Epstein has been among the major media scandals this year, with salacious twists and turns that continue to this day. RT America’s John Huddy has more.

Wie deze zaak verder wil volgen, kan terecht op het YouTube kanaal van Shaun Attwood.

Should Prince Andrew Be Jailed In The Tower Of London? duurt 13 minuten.

Op het wereldpolitieke toneel is er intussen een verschuiving gaande van de absolute macht van de VS en zijn westerse Europese vazallen, naar het oosten: Rusland, China en Iran willen samenwerken op een gelijkwaardige basis, met het oog op wederzijdse belangen.

CrossTalk: Multipolarity duurt 25 minuten.

The Washington Consensus – led by the United States – says the liberal world order must be defended at almost all costs. Said differently, the foreign policy blob demands the post-Cold War unipolar moment to be preserved. But alas, it would seem a multipolar world has already arrived.

CrossTalking with James Jatras and Brian Becker.

Volgens Rick Sanchez heeft de VS geen vrienden meer, slechts vazallen en vijanden. Dat komt er van als je als enige op de wereld de baas wil zijn en blijven. Dan vindt niemand je meer aardig.

Vassals & Enemies: US Foreign Policy In 2019 duurt 28 minuten.

Rick Sanchez reviews US foreign policy in this 2019 wrap-up with experts on US diplomacy and security, looking back at Washington’s policies in the Middle East, Asia and Latin America. Rick finds that the State Department sorts other countries in just two categories: vassals, or enemies.

Terugblikkend op het jaar 2019 kunnen we een beetje voorspellen hoe de toekomst er ongeveer uit zou kunnen zien. Er is een economische crash in de maak, maar de vraag is of de bubbel-economie al in 2020 zal barsten. Zelf denk ik van niet. Deze zeepsop-economie bestaat niet uit één grote zeepbel, maar uit duizenden kleine zeepbelletjes, die elk proberen te overleven. Misschien gaan er banken failliet in 2020, maar dan drukt men gewoon weer geld bij. Een wereldoorlog kan het systeem niet langer redden, want MAD is terug. De VS kan met bommen niet veel meer uitrichten dan schade, met veel doden en gewonden, plus een stroom van vluchtelingen.

CrossTalk Bullhorns: So Long 2019! duurt 25 minuten.

It is a long held tradition on CrossTalk to take stock of the year that is about to pass. We have a look at what moved us, what changed us, and what gave us reason for concern. Thus, 2019: the good, the bad, and the ugly.

CrossTalking with Robert Bridge, Dmitry Babich, and Alex Christoforou

Tot slot is er natuurlijk nog de Global Warming HOAX. In 2019 werd die soep zo heet, dat er van alle kanten mensen begonnen te protesteren tegen de klimaatgekte. Klimaatscholieren en Extinction Rebellion liepen weliswaar nog te hoop tegen een smeltende noordpool en het uitsterven van de ijsbeer, maar de noordpool smelt niet en de ijsberen zijn talrijker dan ooit. 2019: The year of peak green bullsh*t

Green bullshit is the lifeblood of our remote, intransigent and useless political elites. And 2019 provided an unusual glut of it, marked by the reinvention of climate change as the ‘climate emergency’. But the volume of green bullshit also opened people’s eyes to the facts. Green hypocrites, green zealots and groundless, science-free green political posturing are now mainstream objects of ridicule. Environmental alarmism is now understood to have damaged young people’s sense of the future. Politicians, of course, will be the last to understand any of this. And for that reason, another year of peak green bullshit is probably ahead of us.

Daarom wens ik iedereen een goed nieuw jaar, in vriendschap en vreedzame samenwerking, in voorspoed en geluk.

7 Reacties

 1. AlbertV

  Gelukkig 2020 gewenst en dat dit jaar een ommekeer mag gaan worden voor de verhoudingen in de wereld en dat vele ogen die nu nog gesloten zijn open zullen gaan.

  Na de laatste ontwikkeling in de VS/Iran relatie krijg ik de indruk dat Trump op de een of andere manier in de greep is gekomen van de Deep State. Misschien is hem in de oren gefluisterd dat zijn populariteit een flinke boost zou krijgen als hij een spectaculaire daad zou stellen. Dat hele impeacement gebeuren, dat toch gaat mislukken, en zijn gedraai als het om het middenoosten gaat, doet hem geen goed zo vlak voor zijn mogelijke herverkiezing. Met deze moord krijgt hij alle warmongers en de joodse haviken achter zich die zinnen op een oorlog met Iran. Daarentegen kan ik mij niet voorstellen dat hij zich niet realiseert dat hij hiermee WWIII riskeert. Als er een oorlog komt zullen Rusland en China zich zeker laten horen.

  Enerzijds hoop ik dat het met een sisser gaat aflopen, een escalatie gaat enorm veel onschuldige slachtoffers opleveren.
  Maar, daarentegen, zou ik toch graag eens zien dat Amerikaanse terreur eindelijk eens wordt afgestraft op een vernietigende manier.
  Zal 2020 de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de VS als wereldmacht ten onder gaat?

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Greta Thunberg Incorporated: The Exposé duurt 28 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën