Archief
Artikelen

Heeft u ook gemerkt dat de dagelijkse boodschappen een flink stukje duurder zijn geworden? Ik dacht eerst dat het kwam door de gestegen overheidsheffingen op stroom, die absoluut nodig zouden zijn voor de totaal overbodige energietransitie. Uiteraard wordt dan alle voedsel een beetje duurder, vooral als het uit de koeling komt. Maar er is meer aan de hand. De voedselprijzen stijgen wereldwijd vanwege de misoogsten. Dat is vaker gebeurd, maar vanwege de Global Warming HOAX worden veel historische gegevens verzwegen of zelfs frauduleus aangepast aan de hockeystick van Al Gore. Een goede bron van informatie is het YouTube kanaal van Tony Heller. Bij deze wat voorbeelden van zijn filmpjes:

The Very Real Climate Crisis Of 1936

UK Weather Forecasts

Basic Science For Climate Scientists duurt 20 minuten.

En dan dit korte filmpje, waar mijn bloed van ging koken en het merg in mijn ruggengraat verschrompelde. De Nobelprijs voor de vrede ging naar die oplichter Al Gore. Nou ja, die prijs ging ook naar Henry Kissinger, de oorlogsmisdadiger van Vietnam, en naar Obama, die daarna Libië terug naar het stenen tijdperk bombardeerde. Die prijs voor de vrede is niet bestemd voor de vrede, maar slechts voor de oorlogspropagandisten!

The Woman Who Didn’t Win The Nobel Peace Prize

Een ander kanaal met goede informatie over de Global Warming HOAX en het komende Solar Minimum is Ice Age Farmer van Christian. Hij is wel somber over de vooruitzichten, maar goed geïnformeerd. Bij deze twee voorbeelden.

SUGAR SHORTAGE – Harvest From Hell – Year Without a Summer – Youtube Censorship duurt 16 minuten.

A DAY’S WAGES: Farms “Like Lambs To The Slaughter” – Grand Solar Minimum duurt 27 minuten.

En dan is er natuurlijk de Nederlandse website Climate Gate. In hun laatste artikel wordt eveneens gewaarschuwd voor de komende koude jaren: De koude komt, de oogsten verdwijnen.

Het is algemeen bekend dat hoge zonneactiviteit het radioverkeer op aarde verstoort. Maar dit is het minst schadelijke effect. De daaruit voortvloeiende klimaatveranderingen hebben verdergaande gevolgen. Hoe actiever de zon, hoe warmer het in de loop der jaren en decennia wordt en vice versa. Nu heeft de NASA een uitzonderlijk lage zonneactiviteit voorspeld voor de komende jaren, een zogenaamd Dalton-minimum. De astronomische gegevens komen momenteel overeen met de zwakste cyclus van de laatste 200 jaar. Voor de ruimtevaart breekt daarmee een gouden tijdperk aan. Voor ons, de aardbewoners, betekent dit vooral één ding: KOU.

Meer dan tien jaar geleden, in 2006, had de NASA de wereldwijde koude periode rond 2022 voorspeld. Volgens deze prognose zou het volgend jaar 2020 van start moeten gaan. De koudste fase van het Dalton-minimum zou in 2025 moeten worden bereikt. Ook andere onderzoeksinstellingen kwamen tot dezelfde of vergelijkbare resultaten. Ze verwijzen bijvoorbeeld naar de vorming van langlevende coronale gaten in de zon met lagere temperaturen. Of de afname van de zonnewinden.

Ontbreken deze, dan dringen de kosmische stralen in het zonnestelsel en in de atmosfeer van de aarde door. Dit beïnvloedt op zijn beurt de wolkenvorming. Allemaal tekenen van een koude-fase.

Helaas gaat de Global Warming niet door, het wordt overal kouder, met meer regen en meer sneeuw. De NASA wist dit reeds in 2006, maar de Global Warming HOAX zette door. Dit Solar Minimum gaat wereldwijd ten koste van de voedselproductie, terwijl de regering nog steeds bezig is om de Gloabal Warming te bestrijden met windmolens, zonneparken en warmtepompen. Dit dure paard achter de wagen wordt betaald met een belasting op energie van 42%. We zullen de komende jaren echt niet smelten, maar vriezen we dood, dan vriezen we dood. Daarom tot slot nog even een vrolijke noot van Tony Heller:

Rocky Mountain High

Wij wensen iedereen een Witte Kerst en voor het volgende jaar wensen wij alle Friezen weer eens een echte Elf Stedentocht! 😉

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

30 Reacties op “Het kille einde van de Global Warming HOAX”

 • mr.drs.Bou:

  Even een Gouwe Ouwe uit 2009:

  ‘OVERWELDIGEND BEWIJS’ (van het onbenul van staatssecretaris Timmermans)

  Staatssecretaris Frans Timmermans (PvdA, BuZa) liet zich onlangs kennen als een klimaatalarmist pur sang. Hij baseerde zich op ‘de’ wetenschap zo zei hij zelfverzekerd. In dit filmpje dienen de wetenschappers hem van repliek.

 • yvonne:

  En ondertussen dit, Zembla ontdekt dat oud-minister Halbe Zijlstra het bedrijf Bontrup in contact heeft gebracht met de top van Rijkswaterstaat. Hij zegt in de uitzending dat hij dat heeft gedaan ‘omdat er op uitvoerend ambtelijk niveau sprake was van ambtelijke obstructie.’ Gif laten dumpen!!

  https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/top-rijkswaterstaat-betrokken-bij-afvaldump

  Stelletje hypocrieten en erger….

 • yvonne:

  In ‘Gokken met Bagger’ onthulde Zembla vorig jaar misstanden met vervuilde grond en bagger die wordt gestort in voormalige zandwinningsplassen. Door de nadelige gevolgen voor het milieu, leidde de uitzending tot veel ophef bij omwonenden en in de Tweede Kamer. Vanwege de PFAS-discussie liggen veel baggerprojecten stil, toch wordt er in één plas nog volop gestort. Hoe kan dat? Zembla gaat op onderzoek en ontdekt dat toezichthouder Rijkswaterstaat een zeer opmerkelijke rol heeft bij de afvalstort die op dit moment in een grote natuurplas plaatsvindt.

  https://www.npostart.nl/zembla/06-02-2020/BV_101396322

  Dit is de bewuste uitzending.

Laat een reactie achter