Archief
Artikelen

Heeft u ook gemerkt dat de dagelijkse boodschappen een flink stukje duurder zijn geworden? Ik dacht eerst dat het kwam door de gestegen overheidsheffingen op stroom, die absoluut nodig zouden zijn voor de totaal overbodige energietransitie. Uiteraard wordt dan alle voedsel een beetje duurder, vooral als het uit de koeling komt. Maar er is meer aan de hand. De voedselprijzen stijgen wereldwijd vanwege de misoogsten. Dat is vaker gebeurd, maar vanwege de Global Warming HOAX worden veel historische gegevens verzwegen of zelfs frauduleus aangepast aan de hockeystick van Al Gore. Een goede bron van informatie is het YouTube kanaal van Tony Heller. Bij deze wat voorbeelden van zijn filmpjes:

The Very Real Climate Crisis Of 1936

UK Weather Forecasts

Basic Science For Climate Scientists duurt 20 minuten.

En dan dit korte filmpje, waar mijn bloed van ging koken en het merg in mijn ruggengraat verschrompelde. De Nobelprijs voor de vrede ging naar die oplichter Al Gore. Nou ja, die prijs ging ook naar Henry Kissinger, de oorlogsmisdadiger van Vietnam, en naar Obama, die daarna Libië terug naar het stenen tijdperk bombardeerde. Die prijs voor de vrede is niet bestemd voor de vrede, maar slechts voor de oorlogspropagandisten!

The Woman Who Didn’t Win The Nobel Peace Prize

Een ander kanaal met goede informatie over de Global Warming HOAX en het komende Solar Minimum is Ice Age Farmer van Christian. Hij is wel somber over de vooruitzichten, maar goed geïnformeerd. Bij deze twee voorbeelden.

SUGAR SHORTAGE – Harvest From Hell – Year Without a Summer – Youtube Censorship duurt 16 minuten.

A DAY’S WAGES: Farms “Like Lambs To The Slaughter” – Grand Solar Minimum duurt 27 minuten.

En dan is er natuurlijk de Nederlandse website Climate Gate. In hun laatste artikel wordt eveneens gewaarschuwd voor de komende koude jaren: De koude komt, de oogsten verdwijnen.

Het is algemeen bekend dat hoge zonneactiviteit het radioverkeer op aarde verstoort. Maar dit is het minst schadelijke effect. De daaruit voortvloeiende klimaatveranderingen hebben verdergaande gevolgen. Hoe actiever de zon, hoe warmer het in de loop der jaren en decennia wordt en vice versa. Nu heeft de NASA een uitzonderlijk lage zonneactiviteit voorspeld voor de komende jaren, een zogenaamd Dalton-minimum. De astronomische gegevens komen momenteel overeen met de zwakste cyclus van de laatste 200 jaar. Voor de ruimtevaart breekt daarmee een gouden tijdperk aan. Voor ons, de aardbewoners, betekent dit vooral één ding: KOU.

Meer dan tien jaar geleden, in 2006, had de NASA de wereldwijde koude periode rond 2022 voorspeld. Volgens deze prognose zou het volgend jaar 2020 van start moeten gaan. De koudste fase van het Dalton-minimum zou in 2025 moeten worden bereikt. Ook andere onderzoeksinstellingen kwamen tot dezelfde of vergelijkbare resultaten. Ze verwijzen bijvoorbeeld naar de vorming van langlevende coronale gaten in de zon met lagere temperaturen. Of de afname van de zonnewinden.

Ontbreken deze, dan dringen de kosmische stralen in het zonnestelsel en in de atmosfeer van de aarde door. Dit beïnvloedt op zijn beurt de wolkenvorming. Allemaal tekenen van een koude-fase.

Helaas gaat de Global Warming niet door, het wordt overal kouder, met meer regen en meer sneeuw. De NASA wist dit reeds in 2006, maar de Global Warming HOAX zette door. Dit Solar Minimum gaat wereldwijd ten koste van de voedselproductie, terwijl de regering nog steeds bezig is om de Gloabal Warming te bestrijden met windmolens, zonneparken en warmtepompen. Dit dure paard achter de wagen wordt betaald met een belasting op energie van 42%. We zullen de komende jaren echt niet smelten, maar vriezen we dood, dan vriezen we dood. Daarom tot slot nog even een vrolijke noot van Tony Heller:

Rocky Mountain High

Wij wensen iedereen een Witte Kerst en voor het volgende jaar wensen wij alle Friezen weer eens een echte Elf Stedentocht! 😉

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

30 Reacties op “Het kille einde van de Global Warming HOAX”

 • mr.drs.Bou:

  Tony Heller is echt leuk! 🙂

  Santa Claus The First Climate Refugee

 • mr.drs.Bou:

  24 sep. 2015:
  Patrick Moore – The Sensible Environmentalist duurt 20 minuten.

 • Rob Heusdens:

  Dan Britt – Orbits and Ice Ages: The History of Climate duurt 56 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=Yze1YAz_LYM

  • mr.drs.Bou:

   Beste Rob,
   Deze video uit 2012 loopt achter bij de feiten. Bij voorbeeld: bij minuut 48 heeft Dan Britt het over de Laurentide ijskap die plotseling instortte. Tegenwoordig weet men dat dit werd veroorzaakt door een bombardement van meteorieten. Met CO2 of de variabelen van Milankovich heeft dat dus NIETS te maken!
   Dat de aarde in het verleden op gezette tijden werd geraakt door kosmische rommel begint nu eindelijk main stream te worden. Al veel langer was bekend dat de uitkomsten van Milankovich niet worden ondersteund door de feiten. Dat wil niet zeggen dat zijn variabelen geen invloed hebben, maar er is meer aan de hand!

   Dit alles staat ook in mijn boek “Genesis en de Komeet”.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Rob,
   Ik zeg het niet graag, maar deze professor is een bedrieger! Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw bleek namelijk door de C14-datering langzaam maar zeker dat de berekeningen van Milankowich niet klopten met de feiten! In de jaren ’70 was dit al ruimschoots main stream wetenschap. Professor Dan Britt WEET dat, of hij behoort het te weten. Zijn lezing maakt deel uit van de Global Warming HOAX. Hij zal wel goed verdienen, want er gaat veel geld in om.
   In “Genesis en de Komeet” staat ook een hoofdstuk over de ijstijden. Het boek staat online, gratis te downloaden en te lezen. Lees dus ten minste het hoofdstuk over de ijstijden en bekijk het tijdschema.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Rob, heb je mijn hoofdstuk over de ijstijden nu gelezen? Zo ja, dan weet je dat deze professor een LEUGENAAR is. De ijstijden begonnen 2 miljoen jaar geleden, maar hij begint bij 400.000 jaar. De reden? Dan kan hij de Mid-Pleistocene Revolutie en het Stage 11 probleem gewoon overslaan. Verder is het onduidelijk hoe lang het Eemian interglaciaal duurde, 10.000 jaar of 40.000 jaar? En het Göttweiger Interstadiaal(tussen 47.000 en 32.000 jaar geleden) wordt uiteraard ook verzwegen! Midden in de ijstijd was het 15.000 jaar lang ongeveer even warm als nu.
   Wat een bedrog! FOEI !!!
   De laatste ijstijd eindigde met een opeenvolging van DRIE kosmische rampen. Dat is de waarheid die de Global Warming HOAXers proberen te verzwijgen… En intussen doet YouTube zijn uiterste best om juist deze vieze video steeds weer onder de aandacht te brengen: recommended for you.
   Ach, wat een desinformatie!

 • mr.drs.Bou:

  IT IS BEGUN: Corn Shortage Brazil – Food Scarcity Means Submit to Greta duurt 29 minuten.

 • hendrik:

  https://northerntruthseeker.blogspot.com/2019/12/the-climate-crisis-aka-climate-anxiety.html

  The Climate Crisis AKA “Climate Anxiety” Fraud: Baby, It Is Freaking Cold Outside, And Deep Solar Minimum On The Verge Of An Historic Milestone!

  I must say… I am pleased that so many out there are FINALLY taking swipes at that horrendous little bitch, Greta Thunberg, and her incessant lies about how we have ‘stolen her future’, and other ludicrous spewings of stupidity…. It is bad enough that supreme evil witch got Time Magazine’s (Honestly, does ANYONE actually read that rag anymore?) “Person of the Year” award, but she and her handlers have been proven now beyond any shadow of a doubt to be in this “climate crisis” scam for the MONEY! I came across some interesting information last week where apparently her clique is in it for almost $150 MILLION dollars!!! Yes, lying to the world and screwing nations in the process is definitely a serious money making scam indeed!

  And… We still have the screaming idiots in that “climate change” out there screaming their endless bullshit, while the planet is actually in a serious cooling trend….. And right here in central Canada, we are suffering from serious near record abnormally cold temperatures….. I said in last weekend’s rant, that the outside temperatures were in the -30 Celsius range (I have had enough of the antiquated Fahrenheit scale, thank you very much…) with wind chills in the -40 Celsius range during overnight periods…. And guess what? There is NO relief anywhere in sight, as the weather predictions are for this ‘abnormally cold’ weather to continue for the next few weeks at least…. Bare in mind that this is DECEMBER, and we usually do NOT get this type of temperature extremes until January… I honestly can hardly wait to see how horribly cold it will be come the new year!

 • mr.drs.Bou:

  Arctic Journalism Falls To Alarming Low duurt 16 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Tony Heller is echt leuk! Als we de media geloven, dan is het vrijwel OVERAL twee maal zo warm als het gemiddelde! 🙂

  Climate Math

  En in Rusland is men niet blij met Greta Thunberg:

  Sergey Mikheev: Greta Thunberg is a Lunatic, Leader of a Worldwide Satanic Death Cult!

 • mr.drs.Bou:

  Nations Scramble for Food — Shortages Blamed on “Nationalism” duurt 17 minuten.

 • Groene Wolf:

  Klimaatactivisten die een kolentrein willen tegen houden snappen niet dat een trein een lange remweg heeft.
  https://www.naturalnews.com/2019-12-21-climate-protesters-nearly-run-over-coal-train-momentum-insanity.html

  But what else would you expect from the climate crowd, which gets its “education” from George Soros-backed climate children who have no idea what they’re talking about beyond what their scripts tell them to say? You might even call this phenomenon climate retardation, where mentally ill group-thinkers gather together to broadcast their ignorance by engaging in ridiculous climate stunts.

 • mr.drs.Bou:

  Geld regeert de groene agenda!

  Twintig minuten met Rypke Zeilmaker … over Rabobank CEO Wiebe Draijer duurt 27 minuten.

  Blue Tiger Studio
  In ‘Twintig minuten met’ spreken experts in een bijna-monoloog over thema’s die hen aan het hart gaan. Rypke Zeilmaker legt uit wat bankiers met de klimaathype te maken hebben.

 • mr.drs.Bou:

  Tony Heller:

  Don’t Be A Conspiracy Theorist!

 • Groene Wolf:

  Filmmaker Marijn Poels vraagt zich af waarom we geen kritische vragen mogen stellen over klimaatbeleid, migratie en andere zaken. Hij gaat op reis en vraagt de gewone mensen om hun mening.
  https://www.marijnpoels.com/mark-xxtuhs2019yvyv?fbclid=IwAR2ui8159kCrWPQwUPAmYzzTaZE6BIpToy39rdffy8hkUHPO4TAYrFyRHHQ

  De film is Nederlands ondertiteld. Nadat de video gestart is verschijnen er rechts onder in het beeld wat icoontjes. Klik op het tandwieltje (links naast “YouTube”) en kies je taal voor ondertitels.

  The Uncertainty Has Settled duurt een uur en 28 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Tony Heller laat zien welke “klimaatrampen” we in 2020 reeds hebben overleefd:

  Climate Survivors

 • mr.drs.Bou:

  Waanzin van ’t klimaatakkoord: méér CO2..!!
  Door GuidoJ. 29 december 2019

  “Het klimaatakkoord is achterhaald, de berekeningen kloppen niet en de subsidie op biomassa moet onmiddellijk worden afgeschaft”, zegt energie-hoogleraar David Smeulders van de TU Eindhoven. Dat zegt hij in gesprek met Roderick Veelo van RTL-Z. Smeulders gaat daarmee lijnrecht in tegen het klimaatakkoord en de klimaatplannen van zijn eigen partij GroenLinks. Kennelijk is de man niet gehoord door de leider van GroenLinks, Jesse Klaver. OF… Of deze meneer Klaver weet het gewoon béter.

  We worden gewaarschuwd door mensen die het kunnen weten EN OOK WETEN..! De plannen om massaal Europese steenkoolcentrales te vervangen door biomassacentrales, kunnen de klimaatcrisis eerder nog versnellen dan afremmen. Om de tien grootste biomassaprojecten van Europa te voorzien van pellets moet gigantisch veel bos gekapt worden. Onlangs kregen we van de in Londen gevestigde denktank ‘Sandbag’ te horen, dat zij krachtig aan de alarmbel trekken..!

  Sandbag verklaart, dat de zwaar gesubsidieerde plannen om de CO2-uitstoot te verminderen door de bouw van biomassacentrales, zullen resulteren in een ‘verbijsterende’ hoeveelheid bomenkap, waardoor bossen sneller zullen worden vernietigd dan ze kunnen groeien.

 • Rob Heusdens:

  De hele discussie over klimaat wordt nogal verwarrend als klimaat wetenschap en klimaat beleid op één lijn worden geplaatst, inhoudende dat als je uitgaat van de heersende wetenschappelijke hypothese over klimaat, je dan gelijk voorstander moet zijn vh regerings beleid rond klimaat, en andersom, als je tegenstander bent van het huidige klimaat beleid je dan gelijk ook de heersende klimaat hypothese bestrijdt. Het is beter om die uit elkaar te houden.

  Wat betreft de klimaat wetenschappelijke hypothese ga ik er vooralsnog vanuit dat de aanname dat CO2 niveaus van invloed zijn op het klimaat juist is, en een voorlopige waarheid is. Zoals uit metingen aaan ijskernen van Antarctica bleek vielen perioden van ijstijden samen met een laag CO2 niveau en de warmere perioden er tussen, de inter-glacialen, met hogere CO2 niveaus (280-300 ppm). We zitten nu op 400 ppm, en uit alle data blijkt dat de Aarde aan het opwarmen is.

  Wat betreft het NL-se klimaat beleid ben ik tegenstander van het beleid van ‘gasloos’ (liever russisch gas!) en tegenstander van biomassa-subsidie. Vervang die kolen- en biomassa centrales door gascentrales en voer een beleid van ‘gasarm’ – dus investeer in woningisolatie. En uiteindelijk moet je ook gas europees beleid op voeren.

  Maar daar zien we dus de (amerikaanse) geoplitiek om de hoek kijken die Europa vh russische gas wil afhouden en overal ter wereld (Oekraïne en Syrië met name) om het Europese gasbeleid bij te sturen. En ondanks de recent gesloten gasdeal tussen Rusland en Oekraïne blokkeren de VS de aanleg vd Nordstream waardoor dit voor Europa belangrijke project wordt vertraagd. Rusland gaat hoe dan ook de Norddtream aanleggen, maar de VS stellen alles in het werk om dit project te saboteren.
  Zo ook zitten de corrupte Democraten tot diep in hun oren verwikkeld in corruptie schandalen in Oekraïne waar ze mee profiteren van lucratieve CEO baantjes in de Oekraïnse energie-sector.

  Het hele Oekraïne-Rusland gasvraagstuk vindt overigens haar oorsprong in de tijden vd Sovjet-unie waardoor oos-europa afhankelijk was van goedkoop russich gas en olie die vaak tegen veel lagere prijzen of in ruil voor industrie en landbouwgoederen werden geruild. Na de opheffing vd Comecon en de Sovetunie veranderde dat en werd deze handel overgezet op de veel hogere wereldprijzen.

  Het probleem is dan dat je je energie-infrastructuur niet zomaar even ombouwt naar lager en efficienter gasgebruik. Door het goedkope gas konden veel energie besparingen maar amper uit, en werd dus veel energie verspild. Met de hogere gasprijzen was het nodig om de energie-infrastuctuur efficienter te maken, maar door de corrupte regering van Oekraïne werd het gasgeld niet aan dat soort projecten besteeed, maar verdween dat in eigen zakken.
  Oekraïne kreeg tot 2005 gunstige leveringsvoorwaarden, waardoor ze voor prijzen onder die van de wereldmarkt gas geleverd kregen en een groot deel ervan (tot 2005 stroomde nog 80% vh russische gas naar europa via Oekraïne) konden ze aan europa doorverkopen aan Europa tegen veel hogere prijzen.
  Door het illegaal aftappen van gas en schenden van leveringsvoorwaarden zette Rusland toen tijdelijke de gasdoorvoer stop (2006), en sindsdien is het conflict tot 2014 steeds verder geëscaleerd (2014 Maidan en burgeroorlog) met uiteraard actieve bemoeïenis vd VS om het conflict aan te wakkeren en Europa op te zetten tegen Rusland.
  Om de leveringszekerheid te garanderen bouwt Rusland sindsdien haar gastransit naar Europa uit via de Nordstream (Nordstream 1 in 2011 en Nordstream 2 die nu in aanbouw is) en Southstream (geblokkeerd door de VS) wat nu is vervangen door de Turkish stream (vorig jaar gerealiseerd).

  Het hele probleem van Oekraïne was dus een achterstallige energie-infrastructuur die niet was gebouwd op efficiëntie omdat de gasprijzen in de tijden van de Comecon laag waren, en waardoor Oekraïne niet de volledige marktprijs voor gas kan betalen. En Rusland is niet bereid dat permanent te subsidieren, en al zeker niet aan en land dat een openlijk vijandige koers vaart tegen Rusland.

  Het eind vh verhaal is natuurlijk dat Oekraïne met haar beleid niets bereikt heeft, en dat ze er flink op achteruit boeren doordat Rusland de transit door Oekraïne beperkt houdt, zodat Oekraïne minder transit vergoeding krijgt.

  Als Oekraïne verstandig was geweest hadden ze het voordeel vh prijsverschil tussen de Russische lever prijs en de doorvoer prijs naar Europa ingezet om de warmte-efficiëntie vd energie infra-structuur aan te passen, zodat op termijn een normale marktprijs voorgas kan worden betaald. Dan zou er geen conflict met Rusland zijn geweest.

  De VS maakte gebruik van dit conflict om haar eigen petro-dollar agenda door te voeren, em daarom kiest de VS voor een europese politiek waarbij europa gebruikt maakt van gas die wél in dollars worden betaald (russisch gas wordt in euro’s betaald), en voorzover dat niet haar eigen gas is (LNG – vloeïbaar gemaakt aardgas uit fracking) dan evt. gas uit Qatar of Israel (nieuwe gasvondsten in de middellandse zee). Vandaar de inmening van de VS in Syrië en Irak (met wil dde corridor tussen Iran en Syrië bezet houden en in een permanente crisis om te voorkomen dat Iran via Irak en Syrië gas aan Europa kan leveren).

  Het NL-se beleid om in ca. 30 jaar ‘gasloos’ te worden is onrealistisch en veel te duur. Gas is niet de meest vervuilende brandstof en gas stoot minder CO2 uit dan kolen en biomassa, en de kosten om gasgebruik te verminderen liggen veel hoger dan bij andere CO2 beperkende maatregelen. En je belandt vd regen in de drup als je van gas overstapt op een met biomassa gestookt warmtenet…. Dan gaat de CO2 uitstoot juist omhoog, en de energie-efficiëntie daalt doordat warmte transporteren over lange afstand veel verliezen met zich mee brengen.

  Vandaar dat het huidige NL-se beleid geen klimaat beleid is maar geopolitiek.
  Het zou beter vervangen kunnen worden door:
  1. Een gashefboom om in Oost-europa (waar nog veel inefficiënte stookinstallaities bestaan) te vervangen door hoge rendements ketels met individuele gasmeter (alleen al het hebben van een eigen gasmeter leidt al tot ca. 30% besparing omdat men dan economische gas gaat gebruiken) waarbij weste-europa in de energie-transitie investeert van oost-europa in ruil voor bespaard gas. De kosten van gasbesparing in oost-europa liggen lager (koudere winters dus energiebesparing heeft daar meer effect en de loonkosten liggen er lager) maar andersom is de gasprijs in west-europa hoger, dus als de gasbesparing wordt verrekend in west-europese gasprijzen is de terugverdientijd het kortst.
  2. Een investerings programma voor bomenaanplant wereldwijd waardoor met name droge en arme streken in bijv. africa worden geholpen in het kunnen overleven van klimaat verandering (steeds langere droge perioden, en als het regent, zijn het stortregens die overstromingen veroorzaken en de bodem wegspoelt) en de bouw van dammen om a. Overstromingen tegen te gaan, b. Opslag van water voor de droge periode en c. Produceren van electra via kleine waterturbines (evt. pump & storage voor energie-opslag) in combinatie met zon- en wind energie om afrikaanse platteland (waar geen energienetwerk is) te voorzien van duurzame stroom, alsook beheer van bossen, ontbossing tegengaan en verbetering van landbouw methoden. Etc.
  3. Subsidies op biomassa volledig stopzetten en dit investeren in isolatie van woningen, en evt. het inzetten van technologie zoals (duurzaam geproduceerde) waterstof of methaan om huizen te verwarmen.

  Er zijn wereldwijd nog miljoenen hectares land die door droogte en bodem-erosie nu niet kunnen worden gebruikt, maar die door aanplant van bomen en andere aanpassingen aan de hydrologie (bouwen van dammen, en technieken als “contour-trenching”, etc.) van het landschap weer kunnen worden hersteld tot productieve landbouw gebieden, waardoor de problemen die samenhangen met klimaat, zoals droogte en overstromingen, kunnen worden tegengegaan. Aangezien de wereldbevolking tot in ieder geval 2050 nog steeds toeneemt, is er ook meer landbouw grond nodig. Momenteel verliest de wereld nog jaarlijks enorme hoeveelheden land aan woestijnvorming.

  China is wereldwijd koploper in de aanpak vh probleem van woestijnvorming. Zie o.m. de documentaire op Youtube “Lessons of the Loess plateau”.
  Een zelfde aanpak is ook in Afrika geprobeerd, wat uitmondde in het Green Wall of Afrika project, een zone van 20km breed van Senegal tot Eritrea, maar in die opzet is het niet volledig geslaagd, hoewel er wel veel kleinere lokale projecten van bomenaanplant door zijn ontstaan die relatief succesvol waren (zoals in Senegal) maar eind vh verhaal is dat er nog steeds meer landbouw grond verdwijnt door woestijnvorming en bodemerosie dan anderzijds via bomenaanplant projecten kan worden hersteld. Een gerelateerd probleem is het opdrogen van het Tsjaad meer, waardoor de voedselzekerheid van miljoenen mensen wordt bedreigd. Een conglomeraat van Italiaanse en Chinese bedrijven investeert in een studie naar de haalbaarheid van het aanleggen van een kanaal (alsmede transport wegen) om water van het Congo basin af te tappen om het Tsjaad meer van meer water te voorzien. Een goedkopere variant is het aanleggen van pijpleidingen die met behulp van zonnecentrales water oppompen, waarvan de aanlegkosten veel lager zijn en minder ingrijpend is voor de ecologie.

  Land dat nu (semi-) woestijn is opwaarderen naar landbouw grond, is ook een oplossing om het nu leegkappen van de oerwouden ivm. soja en palmolie een halt toe te roepen omdat je dat dus ook kunt doen op eerder niet voor landbouw of bos gebruikte grond. In voorheen woestijngebieden in China wordt zelfs rijst verbouwd!

  En tot slot, de kapitalen die nodig zijn voor dat soort ecologisch herstel, zijn niet moeilijk te vinden, gezien de triljoenen die er in afgelopen decennia zijn verspild aan oorlogen en regime-changes. Zie de Pentagon-papers!

  • mr.drs.Bou:

   Beste Rob, Gelukkig 2020!
   Dank voor deze lange en verstandige reactie. Helaas is het huidige westerse beleid niet gericht op algemene welvaart, maar op energieschaarste. En de CO2 = Global Warming is de leugen waarop dit beleid gebaseerd is. Het is dus nog erger dan je denkt! Je schrijft:

   Wat betreft de klimaat wetenschappelijke hypothese ga ik er vooralsnog vanuit dat de aanname dat CO2 niveaus van invloed zijn op het klimaat juist is, en een voorlopige waarheid is. Zoals uit metingen aan ijskernen van Antarctica bleek vielen perioden van ijstijden samen met een laag CO2 niveau en de warmere perioden er tussen, de inter-glacialen, met hogere CO2 niveaus (280-300 ppm). We zitten nu op 400 ppm, en uit alle data blijkt dat de Aarde aan het opwarmen is.

   In mijn boek Genesis en de Komeet staat ook een hoofdstuk over de ijstijden. Nog voor de Global Warming HOAX begon, heb ik een redelijk diepgaande studie gedaan naar het klimaat op aarde. Perioden van ijstijden gaan inderdaad gepaard met een lager CO2 gehalte, maar men verwart welbewust oorzaak en gevolg. Tijdens een ijstijd daalt het CO2 gehalte, omdat koud water meer CO2 opneemt dan warmer water. De ijstijden zijn de oorzaak, CO2 is het gevolg. Een toename van CO2 heeft geen invloed op het klimaat.
   Aan het einde van de laatste ijstijd was het CO2 gehalte gevaarlijk laag. Planten hebben CO2 nodig, zij hebben het liefst 1200 tot 1800 ppm. De uitstoot van CO2 door het verbranden van fossiele brandstof is dus goed voor de natuur!
   Dat het sinds de jaren ’70 op aarde warmer werd, dat kwam niet door CO2, maar door de toegenomen activiteit van de zon. Deze neemt nu weer af, het wordt dus kouder! De hele CO2 hypothese berust op bedrog!

   En tot slot, de kapitalen die nodig zijn voor dat soort ecologisch herstel, zijn niet moeilijk te vinden, gezien de triljoenen die er in afgelopen decennia zijn verspild aan oorlogen en regime-changes. Zie de Pentagon-papers!

   Kapitalisme is een economisch systeem dat noodzakelijk gepaard gaat met verspilling, om schaarste te creëren. Een Derde Wereldoorlog gaat niet lukken, want het betekent MAD. Energieschaarste is dus een leuk alternatief…, maar leuk is anders. De energietransitie wordt een ecologische ramp!
   Rob, ik vraag je serieus om mijn hoofdstuk over de ijstijden te lezen, want ook jij stinkt er in. De opstand tegen de CO2 HOAX is vorig jaar trouwens goed op gang gekomen. Niet langer voel ik me een roepende in de woestijn. Op SOTT staat een overzicht: 2019 science: Absolutely no climate alarm

   No alarm on every aspect: stable polar ice, normal sea level rise, no consensus, growing snow cover, less tropical storms, tornadoes, shrinking deserts, global greening, predictions wrong, models flawed, climate driven by sun, ocean cycles, biodiversity, warmer 1000 years ago…etc…

   Gevolgd door een reeks van artikelen waaruit dat blijkt. Verder is er het YouTube kanaal van Tony Heller, met een duidelijke uitleg van de valse CO2 propaganda. CO2 is geen probleem!

 • mr.drs.Bou:

  Tony Heller: Recycling The Climate Crisis

Laat een reactie achter