Archief
Artikelen

Ziet u ook een Otpor vuist in het logo van deze Extinction Rebellion oproep? Dan weet u waar deze “spontane actie” vandaan komt. Elsevier schrijft: “Extinction Rebellion is een activistische beweging die is overgewaaid vanuit het Verenigd Koninkrijk, waar ze in mei 2018 is opgericht. Aanhangers vrezen voor het uitsterven van het menselijk ras door klimaatverandering.” Maar Elsevier is dan ook Main Stream.

Vorig jaar waren het de spijbelende klimaatscholieren, nu zijn het jongeren, veelal studenten, die kruispunten bezetten en het verkeer blokkeren. Wat willen ze nou eigenlijk, dat alle economische activiteit wordt stopgezet? De mensheid sterft helemaal niet uit, zelfs in tegendeel, er komen nog steeds mensen bij. Global Warming door CO2 is een HOAX waarin deze rebellen geloven, maar die Uitsterving Rebellen zijn goed georganiseerd. Wie daar achter zit, daar komen we niet achter, maar Otpor kennen we reeds.

Otpor begon als een beweging in Servië die zich met geweldloze acties verzette tegen het regime van Slobodan Milošević. In oktober 2000 lukte het hen om Milošević ten val te brengen. Sindsdien heeft deze organisatie in allerlei andere landen mensen getraind in geweldloos verzet tegen hun heersers. Zij noemen zich nu CANVAS (Centre for Applied Nonviolent Action and Strategies). De “spontane” volksopstanden blijken goed georganiseerd en de basis van deze “democratische” beweging ligt niet in Servië, maar in de VS.

Extinction Rebellion hoort bij de colour revolutions en hun kleur is groen. Kleine Groene Mannetjes en Vrouwtjes, afkomstig van onze eigen planeet Aarde. Zij zijn tegen de uitstoot van CO2, zonder zelfs maar te beseffen dat ze zelf ook CO2 uitstoten als ze adem halen. Als dat niet meer mag, dan sterft de mensheid inderdaad uit. Zij willen dat wij geen vlees meer eten, geen auto rijden, niet vliegen. In 2025 moet het met de uitstoot van CO2 gedaan zijn! De regering moet daar voor zorgen, daarom demonstreren zij vreedzaam en hardnekkig voor een Groene Revolutie. Idealistisch, maar nogal naïef…

Maar goed, wat willen zij? Het volgende gesprek met Democracy Now maakt duidelijk dat hun wensen weliswaar druipen van de goede bedoelingen, maar ook getuigen van een warhoofdig utopisme. Amy Goodman praat met Gail Bradbrook, een van de oprichters van Extinction Rebellion.

This is Not A Drill: 700+ Arrested as Extinction Rebellion Fights Climate Crisis With Direct Action duurt 20 minuten.

More than 700 people have been arrested in civil disobedience actions as the group Extinction Rebellion kicked off two weeks of protests in 60 cities worldwide, demanding urgent government action on the climate crisis. Its members have superglued themselves to government buildings, occupied public landmarks, shut down roads and taken to the streets to sound the alarm about the impending catastrophe of global warming. Extinction Rebellion, a nonpolitical movement, launched last year in the U.K. and rose to prominence in April, when it disrupted traffic in Central London for 11 days. For more about the significance of the coordinated global protests, we speak with Extinction Rebellion co-founder Gail Bradbrook.

Ook de gelauwerde journalist Chris Hedges besteedde aandacht aan deze organisatie. Hij praatte met Roger Hallam, een activist die voordien een bedrijf had in organische landbouw. Ook hier weer een gezonde dosis idealisme, gepaard aan de angst voor Global Warming. Rampen staan ons te wachten als we niet stoppen met de uitstoot van CO2. Hoe misleid kan een hele bevolking zijn?

On Contact: Climate Emergency with Roger Hallam, Extinction Rebellion duurt ruim 26 minuten.

On Contact host Chris Hedges talks to Roger Hallam, co-founder of the British-based group Extinction Rebellion. The global grassroots movement uses nonviolent acts of civil disobedience by occupying areas of capitals of major industrial countries in protest, to reverse what they argue is a one-way track to global extinction. Activists are demanding the ruling elites state the truth about the climate emergency and implement radical measures to halve carbon emissions by 2025 and terminate the 150-year binge on fossil fuels.

Tot slot een presentatie van Extinction Rebellion zelf. De titel zegt al veel: Deep adaptation: Getting Real about the Climate Apocalypse. Er is helemaal geen klimaat apocalyps! De wereld is ook al niet vergaan in 2012… Er is natuurlijk wel een klimaat probleem, want het klimaat verandert, maar de Global Warming zal niet komen, evenmin zal de zeespiegel stijgen en de ijsberen sterven ook niet uit.

Het werkelijke klimaat probleem heeft NIETS te maken met CO2, maar alles met de zon! Deze doet het de komende jaren kalmpjes aan, waardoor er meer kosmische straling kan doordringen tot ons zonnestelsel. Dit leidt tot meer wolken, meer regen en sneeuw. Het klimaat verandert en dat kan leiden tot misoogsten. In Canada en de VS is de landbouw dit jaar zwaar getroffen. Ook elders is er sprake van misoogsten, soms door een overstroming, maar vaak ook door hagel of vorst. Wat kunnen we daar nou aan doen? Het klimaat verandert nou eenmaal…

In Bijbelse tijden had Egypte een goed systeem: graanopslag in de vette jaren, verkoop van graan in de magere jaren. Maar hoeveel voedsel hebben wij tegenwoordig in voorraad? Wapens wel, dat weet ik wel, hele legerbasissen vol met nutteloos schiettuig, maar waar is de graanopslag? Wereldwijd zouden de voedselprijzen wel eens flink kunnen stijgen. En intussen stopt de regering 10% biobrandstof in de benzine! Maisolie of palmolie! Voedselgewassen!

Toch komen de mensen van Extinction Rebellion ook met zinnige argumenten, al geloven ze tegelijkertijd heilig in de leugens van het corrupte IPCC. En ze komen vooral met ANGST als motief om je nu onmiddellijk aan te sluiten. BANG voor de KLIMAAT APOCALYPS.

In deze video van links naar rechts: de presentatrice Anita McNaught, die ruim 5 jaar als journaliste werkzaam was voor Al Jazeera in het Midden Oosten, dan Rupert Read, een Engelse professor in de filosofie en tevens een belangrijk lid van de Green Party, dan Rodger Hallam, de voormalige organische boer die ook te gast was bij Chris Hedges, en helemaal rechts Marc Lopatin, voormalig journalist bij The Independent.

Deep adaptation: Getting Real about the Climate Apocalypse | Extinction Rebellion duurt een uur en 15 minuten.

Extinction Rebellion
45,8K abonnees
Panel discussion with Prof. Rupert Read, Roger Hallam and Marc Lopatin. Chaired by Anita McNaught at Byline Festival (Pippingford Park, England) August, 2019.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Extinction Rebellion rebelleert tegen CO2”

 • mr.drs.Bou:

  In Australië lijkt men genoeg te hebben van die Rebellen.

  Extinction Rebellion is an ‘anti-democratic’ and ‘anti-Western’ movement duurt bijna 9 minuten.

  Sky News Australia

  Sky News host Andrew Bolt says the Extinction Rebellion movement is an “anti-democratic”, “anti-Western” movement and is comprised of “a mix of communist and anarchist ideas”.

  Judiciary needs to ‘send a clear signal’ to climate protestors

  Sky News Australia

  LNP backbencher Llew O’Brien is “speaking up on behalf of sensible Australians” and has called out Extinction Rebellion protestors who have “put the public at risk”.

 • mr.drs.Bou:

  Klimaatactivisten creëren chaos maar weten niks

  Omroep PowNed

  De week is goed begonnen want we konden weer naar een groep klimaatactivisten toe. Dit keer waren het de activisten van klimaatbeweging Extinction Rebellion die met honderden tegelijk de Stadshouderskade in Amsterdam bezetten en daarmee een belangrijke doorgaande weg in de stad blokkeerden. Gelukkig greep de politie al snel in.

 • Groene Wolf:

  https://www.youtube.com/watch?v=oxWNsje3E3U

  Paul Joseph Watson – The Truth About Extinction Rebellion duurt 18 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Groene Wolf. En wat denk je van deze:

   The madness of Extinction Rebellion

   Extinction Rebellion is a reactionary, regressive and elitist movement whose aim is to impose the most disturbing form of austerity imaginable on people across the world. One of the great ironies of ‘progressive’ politics today is that people of a leftist persuasion will say it is borderline fascism if the Tory government closes down a library in Wolverhampton, but then they will cheer this eco-death cult when it demands a virtual halt to economic growth with not a single thought for the devastating, immiserating and outright lethal impact such a course of action would have on the working and struggling peoples of the world.

   Extinction Rebellion says mankind is doomed if we do not cut carbon emissions to Net Zero by 2025. That’s six years’ time. Think about it: they want us to halt a vast array of human activity that produces carbon. All that Australian digging for coal; all those Chinese factories employing millions of people and producing billions of things used by people around the world; all those jobs in the UK in the fossil-fuel industries; all those coal-fired power stations; all that flying; all that driving… cut it all back, rein it in, stop it. And the people who rely on these things for their work and their food and their warmth? Screw them. They’re only humans. Horrible, destructive, stupid humans.

   Progressive movements, as the name suggests, used to be about pursuing progress, pushing mankind forwards, creating a better, wealthier world for all. Extinction Rebellion wants the precise opposite. It wants to propel us backwards, to the Stone Age. It wants to reverse the most important moment in human history – the Industrial Revolution. It wants to undo that revolution’s liberation of mankind from the brutishness and ignorance of life on the land and recreate that old, unforgiving world in which we all ‘ate locally’, never travelled, danced around maypoles for fun, and died of cholera when we were 38.

   Extinction Rebellion = USEFUL FOOLS !!!

 • mr.drs.Bou:

  Who are Extinction Rebellion — the ‘eco-activists’ grounding planes & shutting down cities

  Behind the movement is a bulwark of elite cash. Heiress Aileen Getty has kicked in nearly £500,000 of her family’s oil wealth to the group via the Climate Emergency Fund, claiming that “disruption” is necessary to take on climate change. According to its own data, Extinction Rebellion has raised just short of a million pounds in large donations since March, from groups like the Children’s Investment Fund Foundation, set up by a hedge fund manager and run by a former vice-chairman of billionaire financier George Soros’ Open Society Institute.

 • Groene Wolf:

  Real scientists declare: There is no climate emergency

  Climate lunatics everywhere are falling all over themselves in adoration of Greta Thunberg, the climate kid who’s being hailed as some kind of progressive environmental hero for whining about global warming at the United Nations. But adult scientists who actually know what they’re talking about disagree with everything she’s saying, and contend that there’s no actual climate emergency taking place.

  Some 500 scientists and professionals just last week signed on to what’s been dubbed the “European Climate Declaration,” a scientific statement, of sorts, that counters the climate lies being peddled by the likes of Greta, whom we’ve exposed as a globalist psy-op playing her part in the climate change money-making scam.

  This declaration debunks the wild assertion that “97 percent of climatologists agree that anthropogenic climate change is occurring,” which is patently false. It also destroys the so-called “modeling” that climate fanatics claim “proves” that “catastrophic climate change will occur in the next [pick a number] years unless drastic changes are made.”

  Both of these concepts are opinions, not facts, that the climate lobby spreads around as if they were absolute gospel truth. And Greta, of course, is parroting these same opinions as if they were facts as well, effectively brainwashing the next generation of children into not only buying the climate change lie, but also fearing it for no good reason.

 • mr.drs.Bou:

  Getting Angry At The People Who Keep You Alive

  Tony Heller

  The Guardian and Extinction Rebellion organizers want young people to get very angry at the energy companies who keep them alive.

 • mr.drs.Bou:

  Extinction Rebellion wil 5G!

  The Truth About Extinction Rebellion duurt 18 minuten.

  5g awareness

  Who runs Extinction Rebellion? What is the fourth industrial revolution? What are their goals? What is a climate emergency? What is sustainable development? How is 5G connected with all of the above?

 • mr.drs.Bou:

  ‘Extinction Rebellion’ & klimaathysterie

  Wie had gedacht dat Extinction Rebellion een spontane beweging van onderaf was, heeft het mis. Het is een professioneel aangestuurde organisatie, waarvan het kader betaald krijgt voor hun deelname aan demonstraties en het rekruteren van deelnemers.

  Nigel Farage Vs Extinction Rebellion Protester duurt 15 minuten.

  In a wide-ranging chat, Extinction Rebellion’s Sarah Lunnon and Nigel Farage discussed the organisation’s aims, methods and a controversial Citizen’s Assembly proposal.

 • mr.drs.Bou:

  Finally, a rebellion against Extinction Rebellion: Londoners take matters into their own hands

  Today’s clashes on the Tube between the commuting working classes and the time-rich, bourgeois fearmongers of the XR cult is a wonderful illustration of the elitist nature of eco-politics and of rising public fury with the eco-agenda.

  For more than a week now the XR elitists have been disrupting everyday life. They’ve stopped flights from taking off, preventing people from going on well-earned holidays or visiting loved ones abroad. They’ve clogged up roads in city centres, irritating cab drivers and people on buses. And they’ve stormed Smithfield meat market and Billingsgate fish market – smug middle-class vegans lecturing hard-working traders about the correct way to think and live.

  But today their sneering campaigning went too far. Today they disrupted the Tube. Yes, this mass, largely electric public-transport system used by millions of people is the latest target of these arrogant disrupters of the masses’ lives. And people got pissed off. Really pissed off.

 • Groene Wolf:

  http://humansarefree.com/2018/09/science-study-rising-co2-producing.html

  Climate change myth pushers are scientifically illiterate propagandists who have brainwashed themselves against all scientific reality to somehow believe that carbon dioxide is a poison to plants.

  In truth, it’s the “greening” molecule for the planet, as I’ve repeatedly explained in multiple climate videos, podcasts and climate articles.

  Now, new science published in Nature demonstrates that global tree cover is rapidly expanding across the planet as CO2 concentrations in the atmosphere rise to healthier, pro-tree levels that support forest growth and health.

  Yes, you read that correctly: Forestation coverage of planet Earth is expanding, not shrinking as we’re all told by the lying globalist media on a daily basis. (The same dishonest media that claimed New York City would now be under water from an apocalypse of melting ice caps… go figure.)

 • mr.drs.Bou:

  De titel van dit artikel heb ik veranderd, want dit zijn geen demonstraties, maar het is slechts puur narcistische aandachttrekkerij! FOEI !!!

Laat een reactie achter