Archief
Artikelen

Is CO2 brandbaar? Wie denkt van wel en wie van niet? Weet u ook hoeveel de aarde is opgewarmd sinds het begin van de Industriële Revolutie, zo rond 1850 of 1880 of zo? Minder dan zelfs maar één graad! Precies: 0,8 graden Celsius of 1,4 graden Fahrenheit. In Amerika is alles natuurlijk GREATER in graden F. En de zeespiegel die volgens het NRC zal stijgen, wie weet hoe hard die nu stijgt? Minder dan 2 millimeter per jaar. Dat is wel 2 decimeter per eeuw en geen 2 meter, maar 0,2 meter. De zeespiegel stijgt al eeuwen zo, sinds zesduizend jaar geleden of zo. De helft van de stijging komt omdat Nederland sinds de ijstijd ongeveer 1 mm per jaar daalt.

Maar goed, van links naar rechts door de klimaat-hoax. We zien dat duidelijk in de politiek: het FvD wint en de SP verliest. Alleen rechts Den Haag spreekt de klimaat-hoax tegen, maar de klimaatwet is WET. De SP is daarin meegegaan, zij zijn nu voor de Green New Deal. De bevolking kreeg geen enkele inspraak, alleen een stiekeme overheidsconsultatie, waarbij mijn reactie nog wacht op goedkeuring. Toch is het duidelijk dat een groot deel van de bevolking niet langer gelooft in het sprookje van Global Warming door CO2.

De politicus die dat niet inziet, is een “politieke klimaatontkenner”. De boeren kwamen ditmaal weliswaar niet met hooivorken, maar ze zijn het wel zat om als zondebok te worden aangemerkt. Al die milieuwetten zijn een ramp voor hun bedrijf. De vissers willen beslist geen windmolenpark op de Noordzee en ook ik wil geen windmolenpark rond mijn eiland, maar dat staat er nu wel. En dan die energieprijs, waarvan minstens de helft bestaat uit belasting en millieu-toeslagen. Ons werd weliswaar wijsgemaakt dat de wind voor niets waait en dus gratis is, maar dat voel ik beslist niet in mijn portemonnee. Om dan nog maar niet te spreken van de geschatte prijs om van het gas af te gaan. Maar geen zorgen, zo zegt MIJN Overheid, de BANK verstrekt u graag een lening en overal zit subsidie op. Jawel, de overheid helpt, maar de burger betaalt.

Op dit moment pompen de FED en de ECB weer miljarden dollars en euro’s in de economie, want de Libor rente steeg ineens van 2% naar 10%. Libor is de rente die de banken PER DAG aan elkaar betalen, als de ene bank even wat geld van de andere bank leent. Er was opeens te weinig geld in omloop, daarom drukken de centrale banken nu dagelijks wat miljarden bij. Dat geld gaat (vrijwel) renteloos naar de banken, die het willen uitlenen tegen een hoger percentage. De bank zoekt leners en dat zijn wij. Eerst die domme dwaasheid van de studieleningen, waardoor een hele generatie jongeren werd veroordeeld tot schuldslavernij, nu een lening aan eigen huis bezitters, omdat we van het aardgas af moeten. Maar natuurlijk graag ook wat giga-leningen aan de windmolenbouwers en de zonnepaneel industrie.

Banks worth $47 trillion adopt new U.N.-backed climate principles
September 22, 2019

UNITED NATIONS — Banks with more than $47 trillion in assets, or a third of the global industry, adopted new U.N.-backed “responsible banking” principles to fight climate change on Sunday that would shift their loan books away from fossil fuels.

Deutsche Bank, Citigroup and Barclays were among 130 banks to join the new framework on the eve of a United Nations summit in New York aimed at pushing companies and governments to act quickly to avert catastrophic global warming.

“These principles mean banks have to consider the impact of their loans on society – not just on their portfolio,” Simone Dettling, banking team lead for the Geneva-based United Nations Environment Finance Initiative, told Reuters.

Under pressure from investors, regulators and climate activists, some big banks have acknowledged the role lenders will need to play in a rapid transition to a low-carbon economy.

Financing for oil, gas and coal projects has come under particular scrutiny as climate scientists step up calls to change the global economy’s deep reliance on fossil-fuels to avert disastrous warming.

Zo werkt dat. Wees dus niet verbaasd dat de BISbank in Basel als een spin in dat web zit.

Central Bankers Go Green… Why?

You Know Something Isn’t Right When…

The first clue as to the ugly problem can be found in the simple fact that leading central bankers had already issued a call for the same new green banking system which Greta and the countless masses also demanded long before Extinction Rebellion, Fridays for the Future or There is No Time were ever created.

While officially announced on September 22nd at the opening of the UN Climate Summit in NY, a Central Banker’s Climate Compact was unveiled under the leadership of Bank of England Governor Mark Carney that had already been in the works for over 18 months representing over 130 of the world’s largest and corrupt banks calling for a radical decarbonisation of the world economy by 2/3 according to commitments laid out in the 2015 Paris Climate accord.

Bank of England head and Chair of the Bank of International Settlement’s Financial Stability Board (2011-2018) Mark Carney announced at this venue that “climate disclosures must become comprehensive, climate risk management must be transformed and sustainable investing must go mainstream”. Carney then took on a more threatening tone by saying “the firms that anticipate these developments will be rewarded handsomely. Those that don’t will cease to exist”.

According to the Green New Deal proposed by Carney and his allies, in order to bring world carbon dioxide production down to net zero emissions by 2050 as demanded by COP21, several things must happen.

Green bonds must be expanded en masse, in the similar fashion that victory bonds were created in WW2 to pay for the growth of industry needed to battle Hitler. In this 21st century version of course, it is the Bank of International Settlements which financed Nazism which today wishes to define how the new victory bonds will behave. Rather than finance industrial and scientific growth as occurred in the 1940s, these new bonds promise to shrink it. The associated constraints upon humanity’s ability to support its 7 billion lives is not lost to some cold hearted technocrats and their aristocratic managers at the top.

In reducing industrial growth through the transition from a carbon-based society towards a “green” energy- fueled society of windmills and solar panels, carbon footprints must be diminished. The degree to which humanity diminishes its carbon footprints is the degree to which Carney and his masters promise to reward economic players with monetary profit. Again this is the very opposite process when compared to the 1938-1971 system of industrial growth which tied dollar values to the growth of the REAL economy (agriculture, industry, science and technology) which tied money to the betterment of human life.

Victory Bonds om de Green New Deal te bekostigen. Het is oorlog, mensen, maar dan zonder bommen als wapen. Het is oorlog tegen een bevolking die welbewust arm en onwetend wordt gehouden, in de hoop en veronderstelling dat het volk dom is. We gaan even verder met dit zelfde artikel:

We must ignore the fact that the “99% of scientists who all agree that global warming is caused by human activity” is really only based upon a survey of 79 anonymous scientists (77 of whom believed in the claim).

We must believe that it has been proven that CO2 is a cause of climate variation, even though all long term measurements of climate and temperature indicate that CO2 follows rather than precedes temperature changes.

We must also believe that this reduction in humanity’s contribution of CO2 to the entire greenhouse effect (which accounts for less than 0.1% of the total) would have any impact whatsoever upon a 2 degree reduction of the global mean temperature from pre-industrial levels (which we have no ability to assess anyway).

The New Silk Road… Not the Green New Deal

Today, Russia and China have recognized this necessity of unbounded human progress and are fully committed to integrating their economies into an “alternative” financial system centered on the Belt and Road Initiative. While 135 other nations have increasingly joined in this new system, the oligarchy which signs Carney’s paycheques is well aware that a USA under the control of a president who says “the future belongs to patriots, not globalists” creates an intolerable risk that may re-orient America towards this new system and that cannot be tolerated.

Most importantly, when one truly inspects the Belt and Road Initiative’s accomplishments both in Asia as well as Africa and the Middle East, it becomes apparent that the only system which truly has the means to not only replace our bankrupt order while also eliminating war, environmental destruction and squalor is tied directly to what China has built and which has already pulled over 800 million souls out of poverty. NASA even recently confirmed that earth’s biomass grew by 10% entirely because of India and China’s commitment to industrial progress- overturning the foolish notion that economic growth and environmental health must always be at odds.

Welnu, we weten wie deze HOAX in het leven heeft geroepen: Het IPCC, een “wetenschappelijk” politiek instituut van de Verenigde Naties, en die vuile Al Gore, ooit Amerikaans vice-president en daarna presidentskandidaad, om vervolgens te gaan zwaaien met zijn kromme hockeystick. Hij kan beter gaan fietsen!

Wetenschappers die het niet eens zijn met de klimaat HOAX worden ONTSLAGEN!

The Climate Inquisition

En wat is dat nou weer voor gekte? Biobrandstof in mijn tank! Van mais? Zijn ze nou helemaal betoeterd! Maar inderdaad:

Vanaf morgen tanken we E10, en dat is voor (bijna) niemand een probleem

Wat is E10?
Gewone benzine waar 10 procent bio-ethanol aan is toegevoegd. Bio-ethanol wordt gemaakt van bijvoorbeeld mais. Het spul is grotendeels afkomstig uit de bioraffinaderij van Alco Energy in de Rotterdamse haven en zit ook al in Euro 95 (dat officieel E5 heet, de E staat voor ethanol en het cijfer voor het percentage, 5 procent dus). Door het bio-ethanolgehalte te verdubbelen hoopt de rijksoverheid de CO2-uitstoot te beperken. Nog een voordeel: het is een hernieuwbare brandstof. Fossiele brandstof raakt op, maar een veld mais planten om ethanol van te maken kan altijd.

 

Om een veld mais te planten, heeft men ongeveer een hectare goede grond nodig, niet te nat, niet te droog. Vervolgens zaaizaad, een tractor en andere machines die op diesel rijden en niet op ethanol. Dan valt de regen en dan schijnt de zon en een half jaar later oogst men de mais met machines op diesel. Dat kan als het weer een beetje meewerkt. Door mais door de benzine te mengen hoopt de rijksoverheid de CO2-uitstoot te beperken. Nou, dat hopen ze dan maar… Alleen, dit is werkelijk het probleem:

The US Has No Grain Reserves – Feed/Seed Shortages duurt 17 minuten.
Ice Age Farmer

The US liquidated in 2008 the Strategic Grains Reserve — a little known and unsettling fact that merits discussion as we witness global wheat production dropping and massive crop losses worldwide. Rains keep tractors out of the fields and wash away cover crop seeds in parts of the midwest, raising concern among farmers — and, ultimately, food prices. Start growing your own food today.

De klimaatwet is onzin en de maatregelen gaan in tegen ieder gezond verstand. Van D’66, de VVD en het CDA weten we dat ze rechts zijn, maar Groen Links is niet groen en niet links. Het is een partij van redelijk welvarende deugmensen, die biologisch eten en het liefst vegetarisch zijn. En de SP is niet langer ROOD, maar GROEN. Het populisme is aan de winnende hand…

KAP MET DIE OORLOG TEGEN AUTO’S – DE JENSEN SHOW #24 duurt 30 minuten.

Jensen
43,4K abonnees
Onze vrijheid wordt ingeperkt door de heersende elite. Hoe lang accepteren we nog dat ze ons uitlachen en klein houden? Gletchers hebben wereldwijd meer ijs dan ooit, maar het Jeugdjournaal gaat door met klimaatbangmakerij richting onze kinderen.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

11 Reacties op “Van links naar rechts door de klimaat HOAX”

 • mr.drs.Bou:

  500 wetenschappers schreven een brief naar de VN: er is geen klimaatramp!

  No Climate Emergency say 500 Scientists to UN

  Censoring Climate Now

 • mr.drs.Bou:

  Klimaat hysterie:

  ‘Save the planet, eat the babies’: AOC trolled over climate change panic by pro-Trump prankster

  Protesters lose control of hose, dump fake blood outside Treasury

 • mr.drs.Bou:

  De politiek achter de klimaat HOAX:

  ‘Unfair competition’: Putin gives U.S. economics lesson

  En tot slot het populisme door Jensen:

  KNETTERGEK LINKS: “WE MOETEN BABY’S ETEN” – DE JENSEN SHOW #25 duurt 29 minuten, maar ik ben na 20 minuten afgehaakt.

  Jensen
  43,6K abonnees
  Een knettergekke aflevering: Het Wilhelmus verdwijnt van de Nederlandse basisscholen, het taboe op het eten van mensenvlees moet verbroken worden en Trouw-fotograaf liegt alles bij elkaar over zeespiegelstijging.

 • mr.drs.Bou:

  De leek en het klimaat

  Een gastbijdrage van Paul Bouwmeester.

  Al jaren worden we overspoeld met huidige en toekomstige klimaatrampen, waaraan wij schuldig zouden zijn. Als leek heb je die berichten gelaten geslikt, want wat kun je anders? En de hele wereld zegt het, dus zal het wel zo zijn. Het klinkt ook niet onlogisch, als je bekijkt hoe de mens de aarde heeft weten te verbouwen. En die kolen en olie gaan ook ooit opraken.

  Maar nu verschijnen er berichten, dat het wel meevalt en het niet of in ieder geval veel minder aan onze CO2-uitstoot ligt.

  Zo was er bijv. het dwarsliggende ‘Nieuw Klimaat-Alarm’ en hoe kun je nu weten of die een punt hebben? De discussies barsten los op de sociale media en wat je veel ziet is: die en die kan er geen verstand van hebben, want …. En die anderen weten er alles van, want … Alleen, hier schiet je niets mee op. Dat is gewoon het uiten van geloof in wat een ander zegt, uit de derde of vierde hand en dat voegt niets toe aan wat je kunt weten. Echter, nu de kosten van de ‘verbouwing’ van ons land duidelijk beginnen te worden wil je toch wel een beetje inzicht in de materie, want het is niet uit te sluiten dat de critici gelijk hebben.

  Maar uiteindelijk ben je een leek op dit gebied. Een complete leek, want je weet niets van natuurkunde, of een middenklasse–leek, want je was er goed in op school, of je bent een hoogopgeleide leek met een universiteitsgraad in natuurkunde. Alleen heb je andere dingen te doen dan het napluizen van de klimatologie.

  Anderzijds is het je volkomen duidelijk, dat het klimaat een heel ingewikkeld proces is, met al die zeeën en woestijnen, bergen en vlaktes, vulkanen en schuivende aardplaten, toendra’s en tropische bossen, verdamping en neerslag, wolken in soorten en maten, en allerlei processen die elkaar versterken of tegenwerken, en nog veel meer. En boven dat alles de zon, die ons klimaat bepaalt en ook nog al eens rare fratsen schijnt uit te halen. Klinkt toch wel een beetje hoogmoedig, dat we het klimaat gaan aanpakken en de planeet redden.

  …en zo voort. Prachtig! 🙂

 • mr.drs.Bou:

  Klimaatmythe bij (bio-m)ethanol in je tank, vooral nuttig voor de fiscus

  Wat kunnen we concluderen over de bijdrage door biobrandstoffen?

  De CO2-emissie-reductie door toevoeging van (bio-m)ethanol in de mobiliteit is klimaat’neutraal’, m.a.w. heeft geen meetbaar positief klimaateffect. Bij de productie / raffinage van beide wordt CO2 en ook Nitraat uitgestoten.

  De negatieve effecten van biobrandstoffen door natuurdestructie, milieuvervuiling en voedselverdringing zijn groter dan het positieve effect van gereduceerde uitstoot van roet, zwavel en koolwaterstoffen.

  De fiscale voordelen voor de overheid door verdunning van fossiele brandstoffen in de mobiliteit met (bio-m)ethanol is blijkbaar de belangrijkste bijdrage.

 • mr.drs.Bou:

  Climate and the Little Green Women and Men

  04.10.2019
  Author: Peter Koenig

  Stamped by our western Judeo-Christian guilt culture, we truly believe from the bottom of our hearts that paying a climate tax will free us from environmental responsibilities and put us back into our comfort zones. We then comfortably and guiltlessly continue driving our huge gas guzzling, CO2-emitting SUVs. That’s why the corporate manipulators – BIG-BIG money and their media tells us every day, the Climate Armageddon is coming. So, we pay, to postpone it.

  It was coming already at the first UN-sponsored Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) of 1992 which was extended to the Kyoto Protocol of 1997, an international treaty that commits state parties to reduce greenhouse gas emissions, based on scientific consensus that (1) global warming is occurring and (2) it is extremely likely that human-made CO2 emissions have predominantly caused it. The Kyoto Protocol was adopted in Kyoto, Japan, on 11 December 1997, by 192 nations. The Protocol entered into force on 16 February 2005.

  But despite all the warnings of Armageddon, nothing has happened.

  What this climate movement doesn’t seem to understand, or those that manage it do not want the world to know that climate is a complex structure of ever shifting values and natural phenomena; that climate is influenced by many factors which are all inter-related and orders of magnitude more important than what man can ever contribute. There is the sun with its constantly changing eruptions and radiation emissions, perhaps the most important influence; then the oceans, while they absorb CO2, they also emit CO2 – and most important according to a 30-year NASA study the oceans themselves change temperatures in natural intervals of roughly ten years, which is called El Niño in the Pacific and the North Atlantic Oscillation in the Atlantic. They are responsible for large-scale weather patterns, also orders of magnitude larger than what man could ever create. In addition, there are the volcanos around the world, many of which are active. A massive eruption of one of them, i.e. Iceland, the Philippines, Italy, Hawaii – may produce a multiple of CO2 levels of what man produces in one year.

  And we should also be aware of what is not much talked about, that the US Air Force, the US Navy, the University of Alaska and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), have developed since the sixties a weather control-program that functions with electromagnetic waves emitted in the Ionosphere, altering ionospheric temperatures to create specific weather patterns. The intention is to weaponize the weather so as to control entire regions by weather, floods, droughts, hurricanes… you name it. This program has been tested and applied during the Vietnam war, when it was capable to prolong and enhance the Monsoon season, so as to make the paths the Vietcong used to transit from the North to the South were made impassable. That is really man-made.

  The program used to be called HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) and was stationed in Alaska. It has now nominally been dismantled, but continuous more clandestinely to be sophisticated enough, to allow the US to control the world’s weather by 2030, according to the Pentagon.

  Talking about military and climate – the wars and conflicts mostly inspired by the US and carried out by the Pentagon, NATO or their mercenary proxies, cause more than half of the man-made CO2 emissions. This is a fact that may never be discussed in these UN-sponsored climate conferences – a strict rule imposed by Washington.

  STOP Global WARming

  These climate folks managed to organize a special UN Climate event preceding the 2019 UN General Assembly, during which the most powerful and obnoxious representatives of nations and heads of states, notably of the US of A, talked aggression no end to those countries that do not bend to their orders and do not want to submit their people and natural resources for exploitation and profit of the western elite. In the special firing line are the usual condemned and sanctioned – but almost the only true sovereign countries left on this globe – Venezuela, Cuba, Nicaragua, Iran, Syria, Afghanistan, North Korea – and of course Russia and China.

  Instead of seeking peace, the essence of the UN Charter, the UN has become a forum for war declarations and climate change. If ever man wants to make a true contribution to climate change – it can only be done by PEACE, through peaceful cooperation and solidarity among nations across the globe.

 • yvonne:

  Het journaal dat iedere boer en visser moet kijken. Ken je vijand dus kijk dit journaal. Hoe LTO, de Nederlandse Zuivel Organisatie, ngo’s, overheden, Frans Timmermans, de EU, de VN, onze boeren en vissers afbreken, failliet maken en eigenhandig in Oekraine megafarms opbouwen en daar tientallen miljarden opstrijken.

  https://www.youtube.com/watch?v=fjFkLRoWgdk

  In het begin een beetje rommelig, maar gaandeweg heel verhelderend, welke smeerpijpen bepalen….

  Boerenjournaal: HET ENIGE ECHTE VERHAAL ACHTER DE VEESTAPELHALVERING duurt 29 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonne.
   Het beste verslag van de demo van boeren in Den Haag. Plus de achtergrond van de “milieumaatregelen” tegen boeren en vissers. De landbouw wordt verplaatst naar het corrupte Oekraïne, want daar kijken ze niet op een plofkip meer of minder.

 • mr.drs.Bou:

  Basic Science For Climate Scientists duurt 20 minuten. Na ongeveer 10 minuten wordt het uiterst interessant.

 • mr.drs.Bou:

  Kleintje Muurkrant: Extreemrechts gaat met linkse idealen aan de haal

  Radicaal- en extreemrechts heeft er een handje van om in de doos met linkse stokpaardjes te graaien…

 • mr.drs.Bou:

  Begrippen links-rechts zijn verwarrend en kunnen afgeschaft: Karel van Wolferen en Kees v/d Pijl duurt 58 minuten.

  Over de verwarring rond de versleten termen ‘links’ en ‘rechts’. Wat met links wordt aangeduid is geen links meer.
  De traditionele denkbeelden zijn inmiddels onderling uitwisselbaar. Gaat het in maatschappelijke verandering niet meer om professie en reactie?

  Grofweg kan je stellen dat bijzonder hoogleraar Karel van Wolferen hangt aan politiek rechtse denkbeelden terwijl emeritus hoogleraar Kees van der Pijl de wereld beoordeelt vanuit uitgesproken linkse ideologie. Wat verbindt hen en waar zitten de verschillen en hebben we deze etiketten nog nodig?

Laat een reactie achter