Archief
Artikelen

Nederlandse boeren beginnen massaprotest tegen groen fascismeDe Telegraaf kopte: LIVE Boeren massaal op Malieveld

DEN HAAG – De politie in Den Haag staat machteloos tegen boeren die met hun trekker over de afzettingen rond het Malieveld rijden. Inmiddels hebben honderden boeren zich goed- of kwaadschiks in het centrum van Den Haag gemeld. Het Malieveld is overvol, meldt de politie, terwijl er van tevoren maar 75 voertuigen zouden worden toegestaan.

Boeren rijden hekken omver op Malieveld | NU nl

Zo verliep het grote boerenprotest op het Malieveld | NU.nl

Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van nederland

Ruim 1100 kilometer file vandaag op de snelwegen, voor een groot deel doordat honderden boeren met hun trekkers met 40 km/uur naar Den Haag reden om daar te laten zien dat ze genoeg hebben van het extremistische klimaatbeleid, en niet de schuld willen krijgen van… ja, waarvan eigenlijk? Dat de natuur verandert? Dat is altijd al zo geweest, maar klaarblijkelijk moet de ‘natuur’ ineens een statisch systeem blijven (wat feitelijk tegen-natuurlijk is), en daarvoor is de klimaatgroep ‘Jetten, Jesse en Rutte’ hard bezig om Nederland aan alle kanten af te breken. Geen bouwactiviteiten = geen nieuwe woonwijken en wegen meer, gas inruilen voor peperdure en onbetrouwbare wind/zonne energie, bossen kappen en verstoken voor biomassa, en straks ook de helft van de landbouw en veeteelt opheffen, zoals D66 en GL willen? Als Nederland op deze wijze op slot gaat, zal het al snel definitief gebeurd zijn met onze welvaart.

De organisatie van ‘Agractie’ verwacht zo’n 10.000 deelnemers. Volgens de boeren worden zij met verkeerde en misleidende berekeningen (waar kennen we dat van?) ten onrechte als hoofdschuldige aangewezen van het stikstofprobleem, terwijl bijvoorbeeld de luchtvaart (nog) niet wordt aangepakt, en een bijna even groot deel stikstof als aan de landbouw/veeteelt wordt toegeschreven afkomstig is uit het buitenland. In sommige natuurgebieden worden de maximum waardes alleen al door stikstof uit het buitenland overschreden.

De Vissers zijn het er ook al lang niet mee eens. Zij wensen geen windmolenparken op de Noordzee. Maar Groen Links wil dat de RABO bank de boeren gaat uitkopen. Dan kunnen de akkers en weilanden worden omgekat tot zonneparken, want dat is “goed voor de natuur”…

Verband tussen menselijke CO2-uitstoot en catastrofale opwarming na bijna twee decennia temperatuurstatistieken onjuist

Dat wisten we al, maar het is goed dat het nog even goed wordt uitgelegd, want alle klimaatscholieren stinken er in!

Die klimaatreligie is misschien leuk voor Den Haag en de grote bedrijven, maar eerst protesteerden de vissers, nu de boeren. En terecht. Helaas gaan de rechtse partijen er mee stappen, terwijl de SP meedoet aan de klimaat-hoax en de Klimaatwet. FOEI !!!

FVD steunt boeren volledig; ‘klimaatlobby wil Nederlandse boeren kapot maken’

‘FVD steunt onze boeren volledig,’ twitterde Thierry Baudet. Op de FVD website wordt gesproken van ‘een aanval van de stedelijke groenen op het platteland. Het leidt tot economische zelfmoord, want de Nederlandse agrarische sector behoort tot de grootste voedselexporteurs ter wereld. Het werk van de Nederlandse boeren is een succesverhaal. De klimaatlobby wil dat kapot maken.’

‘De geradicaliseerde klimaatlobby wil de boer uit de weg ruimte. Via de EU… Frans Timmerman wordt de nieuwe Klimaat Tsaar die Europa groener dan groen wil maken. De EU wordt een groene planeconomie.’ Met wurgende regelgeving ‘zet de klimaatlobby de boer het mes op de keel… De klimaatactivisten drijven de Nederlandse boerenstand het faillissement in. Dat is hun doel.’

Boeren ‘zijn onderdeel van een gezonde economie. Het zijn hardwerkende mensen en een bron van innovatie… Zij voeden Nederland en grote delen van de wereld. Dat werk laten we niet afbreken door groene, vaak gesubsidieerde activisten die denken dat hun voedsel vanzelf in de koelkast terecht komt. Er zijn mensen die daarvoor hard werken. Dat zijn onze boeren.’

Het beruchte Rutte effect begint bij de boeren, NU NOG DE REST VAN NEDERLAND

Als het niet verandert begint er een massale emigratiegolf van verpauperde Nederlanders die nog wat kunnen, naar Canada, Griekenland en Noorwegen. Landen waar de economische groei wel positief uitwerkt voor de portemonnee.

Nederland als verdienmodel bestaat uit het rondpompen van belastinggeld. De staat roomt 85% van uw inkomen af en laat het ambtenarendom er mee rommelen tot er niets meer over is. Iemand heeft al gesuggereerd de ambtenarenstapel te halveren in plaats van de veestapel.

Kijk! Geert Wilders spreekt heldhaftige boeren toe bij protest: ‘De boeren moeten niet boeten, Den Haag moet boeten!’

Daar ga ik dus niet naar kijken, maar wel naar deze video. Prachtig!

PROTEST duurt 21 minuten.
Alex the Dutch Dairyfarmer
1,89K abonnees

Genoeg is genoeg! Dinsdag 1 oktober gaan we protesteren!

Like, reageer en abonneer. Vergeet niet deze video te delen met je familie en vrienden

Volg me op – follow me on Facebook and Instagram

Alex the Dutch dairyfarmer

Ik ben een 4e generatie melkveehouder in het oosten van Nederland. In mijn video’s zie je allerlei zaken die op een boerderij kunnen voorkomen, zoals werk met de koeien, sleutelen aan machines en werk op het land, dat in dienst staat van het melkvee.
Het is onze missie om mensen ervan bewust te maken wat er allemaal bij komt kijken om een boerderij als de onze draaiende te houden. Als je vragen hebt over bepaalde zaken, stel ze gerust!
Alex

The Farmer is the Man (Who Feeds Us All)

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

41 Reacties op “Boeren in opstand tegen het milieubeleid”

 • Groene Wolf:

  Goed zo, boeren!
  https://www.youtube.com/watch?v=-qR9B0gqPRg

  Boeren demonstreren tegen leugenpers in Mediapark duurt een uur en 16 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Boerenjournaal 23 december: strategie om de strijd te winnen! duurt 29 minuten.

  Blue Tiger Studio
  In dit journaal: Een korte terugblik op 18 december, het gejank van de Nederlandse media, en vooral de vraag: hoe nu verder met de boerenacties? Daarvoor hebben we wel een paar hele goeie ideeën. Halverwege staat nog een prachtige kerstoverweging over goed en kwaad in deze tijd.
  Rij niet meer rondjes op Nederlandse autobanen, maar kijk het Blue Tiger Boerenjournaal en weet wat je te doen staat!

 • yvonne:

  Niet landbouw maar verkeer belangrijkste bron van stikstof: Marcel Crok en Geesje Rotgers duurt 57 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=sRF05bXIjSI

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonne. Deze uitleg is zo prachtig! Natuurlijk kan ik er boos om worden, maar het is ook wel lachen! (rond minuut 43:) Als we willen voldoen aan de stikstofnormen volgens de computermodellen, dan moeten we niet alleen alle bedrijven platleggen en de hele bevolking verjagen, maar vooral de ZEE droogleggen!
   Die computermodellen zijn daarbij niet geijkt. Niemand weet of ze wel kloppen. Het is al net als met de computermodellen van het IPCC over de Global Warming. Kortom: garbage in = garbage out!

 • mr.drs.Bou:

  ‘Stikstof is een papieren probleem’ – Boerenpanel 21 januari duurt anderhalf uur.

  Het boerenpanel spreekt vandaag over alle valkuilen, rookgordijnen, leugens en zelfs opzettelijke misleiding door overheidsorganen, adviescommissies en beleidsbepalers in de stikstofdiscussie. Met Geesje Rotgers, Ate Kuipers, Lubbert van Dellen en Sieta van Keimpema. Veel plezier!

 • yvonne:

  Er vliegt momenteel een vliegtuigje boven Den Haag met een opvallende ‘luchtreclame’. Er valt te lezen: ‘Overheid volksvijand #1′, wat een geweldige actie en zo WAAR!

  https://www.ad.nl/den-haag/wie-o-wie-vindt-de-overheid-volksvijand-nummer-1~a7ef3684/

 • yvonne:

  Op woensdag 19 februari kwamen de Nederlandse boeren weer samen in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid. Sven Hulleman sprak ter plaatse met onder anderen Mark van den Oever van Farmers Defence Force over de huidige stand van zaken. Nog steeds voelen zij zich niet gehoord in hun bezwaren. De plannen van het Landbouw Collectief worden niet opgepikt en er worden uit verschillende hoeken grote vraagtekens gezet bij de data en modellen van het RIVM waarop de overheid haar beleid baseert. Gesteund door ook de vissers en de bouwers trokken de trekkers dus opnieuw naar de zetel van de macht om hun stem te laten horen.

  Desalniettemin heeft het er alle schijn van dat er meer meespeelt dan alleen de stikstofdepositie. De overheid lijkt vastberaden de agrarische sector te ontmantelen, wat naast een grotere afhankelijkheid van de Europese Unie ook zal leiden tot het vrijkomen van vele hectares goedkope grond. Grond waarvoor men bouwvergunningen kan afgeven, voor huizen waarvoor hypotheken verstrekt kunnen worden. Omringd door zowel de politie als het leger, in de schaduw van de Rabobank, vraagt Sven zich af wie er nu welke belangen aan het dienen is, en roept hij hen die het aangaat op om zichzelf die vraag ook eens te stellen…

  https://www.youtube.com/watch?v=n7eQC_rvF6E

  Van boeren, burgers en banken: de ontworteling van Nederland duurt 22 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Ik zet het maar even hier, want hier in Zeeland gebeuren soortgelijke “ongelukken”, waaronder het project “Tureluur” waar je dus tureluurs wordt van de ganzen. Ze mogen hier wel worden bejaagd en een goed gebraden gans is echt lekker! Toch zijn er ook hier teveel ganzen, die nu bij voorbeeld grazen op de akkers met wintertarwe. Ze trekken in de zomer ook niet meer naar het noorden om te broeden. Ze hebben het hier gewoon veel te goed.

  Natuurmonumenten, een malafide club? 20 minuten met Hans Keuper

 • yvonne:

  En dan nog even over 5G,

  Geen wonder dus dat in Nederland in 2005 de meeste grote verzekeraars halsoverkop schade door straling uit hun polissen schrapten. In 2018, vermoedelijk onder druk van de opkomst van 5G gebeurde hetzelfde bij topverzekeraars wereldwijd waaronder de verzekeringsreus Lloyd. Zij zien de bui duidelijk hangen, terwijl politici nog de roze bril ophouden. Ze moeten ook wel. Want wat ze hebben gedaan in Nederland, zeker met Wi-Fi in de klas, is in één woord misdadig. Docenten of ouders die dit aankaarten, omdat ze de directe ellende ervan bij hun kind op school ervaren, worden daarom afgedaan als aluhoedjes, complotters of psychisch gestoorden. De farmaceutische industrie en de reguliere krachten in onze zorgsector maken gouden jaren door, dankzij de officiële stralingsleugen en het opgelegde je van de domme moeten houden, dat geëist wordt van arts, ziekenhuis en universiteit. Zo worden de zorgverzekeraars elk jaar nog wat extra gespekt.

  https://deanderekrant.nl/nieuws/5g-de-kroon-op-de-zorgkosten-2020-02-04

 • yvonne:

  Wie dacht dat FDF ‘radicalen’ waren, moet dit eerst kijken. Wie hoort wat deze boeren meegemaakt hebben aan mafiapraktijken, diefstal en grove rechtenschendingen door de overheid, zal concluderen dat ze tot nu toe zelfs veel te mild zijn geweest.

  https://www.youtube.com/watch?v=nzbCq7K42_Q

  De twee powervrouwen van FDF vertellen …. duurt 54 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonne. Twee geweldige boerinnen leggen het even heel duidelijk uit. Als dit zo doorgaat eten we alleen nog plofkippen uit Oekraïne en gemodificeerde eiwitten uit GMO mais! Wat in Nederland niet mag, wordt dan geïmporteerd. Ook al ben je geen boer en ook al woon je niet op het platteland, deze politiek leidt tot voedselarmoede!

 • mr.drs.Bou:

  Nog even over 5G:
  https://www.earth-matters.nl/5/14725/gezondheid/the-5g-trojan-horse-documentary.html
  Daar staat een video met transcript over de gevaren van 5G.

  The 5G Trojan Horse (Documentary) duurt een uur en 36 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Terug naar de boeren en het voedsel:

  FOOD SYSTEM COLLAPSING ACTIVELY, RAPIDLY — URGENT WARNING duurt 27 minuten.

  In première gegaan op 7 nov. 2019

 • mr.drs.Bou:

  Empty Shelves Around the World — A Huge Opportunity!! duurt 23 minuten.

  Ice Age Farmer

  As panic buying sets in around the world, shoppers are meeting empty shelves. This presents the biggest opportunity in modern times to WAKE THEM UP to the dangers of depending on a broken system and the TRUTH about looming food shortages — and to get them growing food! Christian implores you to go spread the word now, while people are in shock, looking for answers.

 • Groene Wolf:

  De boeren zijn los. Door het hele land worden acties gevoerd. Daarmee werd de politie en vermoedelijk “onze volksvertegenwoordigers” verrast!
  De boeren werken samen met andere getroffen bedrijfstakken zoals kermisexploitanten.
  https://www.youtube.com/watch?v=ilologZh35Y

  Boze boeren bezetten het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel – 04/07/20 duurt een uur en 9 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Terwijl veel mensen thuis in een lock down zaten, hebben de boeren hard gewerkt. Het land werd geploegd en ingezaaid. Eerst was het te droog, maar daarna ging het gelukkig regenen. De akkers liggen er prachtig bij.
  De koeien lopen ook weer buiten, maar de regering heeft nu bepaald dat men koeien geen eiwitten meer mag voeren, want daar komt stikstof van.

  WDW JOURNAAL 4 JULI 2020 #1 BOEREN DOEN AANGIFTE

  De strijd tegen de vleesboeren leidt ook tot krekelsaucijsjes, de little hoppers, te koop bij de Lidl, gemaakt van sprinkhanen. In een groot gebied van Oost Afrika tot India vormen de sprinkhanen op dit moment een Bijbelse plaag. Ze vreten alles kaal! Waarom vangt men die krekels niet om een hongersnood te voorkomen?

  In de VS en Mexico wordt veel werk op het land verricht door seizoenarbeiders, maar die testen nu positief op het “levensgevaarlijke” Corona virus. Ook ligt het transport naar de grote steden een beetje stil. Het resultaat is, dat daar tonnen voedsel worden weggegooid!

  UNBELIEVABLE: Gov. Forces Farms to Shut Down. Food Shortages Imminent.

  A controlled demolition of our global food supply is taking place at a staggering rate: Ontario FORCES closure of farms. China BANS sale of live poultry. Aldi Sud SHAMES customers for buying meat. MILLIONS of pounds of seed potatoes are DISCARDED in a giant hole. One could not shut down food production more rapidly than is NOW taking place — we must all grow food immediately for our families and communities. Spread the word.

  Intussen is de CO2 = Global Warming crisis helemaal opgelost, dank zij het virus. Je hoort er nauwelijks nog iets over… Wat je vooral niet hoort, is dat het wereldwijd steeds KOUDER wordt!

  Big July snowstorm at ski resort in southern Norway – at least 14 inches dumped

  Snowy start to July in Banff National Park, Canada

  Heus, wij boffen nog met het weer, maar wereldwijd mislukken de oogsten. Ook doet de overheid er alles aan om de boeren van hun land te verjagen middels idiote regels, gevolgd door faillissementen. Dan kan men daar “zonneparken” aanleggen en windmolens plaatsen, of huizen bouwen.

  Bereid je dus vast maar voor op hogere voedselprijzen.

 • mr.drs.Bou:

  o.a. over het huidige boeren protest, maar ook over de stiekeme komst van de “tijdelijke spoedwet”:

  IS NEDERLAND GEVALLEN? – DE JENSEN SHOW #191

  Als je ziet wat onze overheid heeft voorgesteld om in de noodwet te zetten, kun je maar één ding concluderen: Nederland is Nederland niet meer.

 • mr.drs.Bou:

  Boeren Verdedigen Onze Grondrechten! – Pull up Context duurt 10 minuten.

  In een reactie van Common Sence TV:

  Vijf minuten na de premiere kondigde FVD het volgende aan:

  “#FVD maakt zich ernstige zorgen om de schrijnende situatie van de agrarische sector, om schending van de grondrechten van de Nederlandse burger en om het gemak waarmee zware instrumenten worden ingezet tegen demonstranten #Kamervragen”

Laat een reactie achter