Archief
Artikelen

We hebben ze op 9/11 allemaal zien vliegen! Weliswaar kan een vliegtuig zich niet in een stalen frame gebouw boren, maar we hebben het zelf gezien. Dus is dat zo. Dat staal sterker is dan aluminium, zodat de vliegtuigen als gebroken eieren van de stalen Twin Towers zouden afdruipen, leidt helaas niet tot begrip, maar tot cognitieve dissonantie. Hetzelfde geldt voor WTC 7, dat in enkele seconden loodrecht instortte ten gevolge van wat kantoorbranden, hoewel het niet door een vliegtuig was geraakt. Dit is onmogelijk, maar ook dat leidt vaak niet tot begrip, maar tot een onzekerheid die wordt afgewenteld door ontkenning.

Het officiële verhaal van die 19 vliegende plofmoslims die vier passagiersvliegtuigen kaapten en daarmee dood en verderf zaaiden, is een onmogelijk dwaas complotje. Mensen die dit willen blijven geloven, zijn dwaze complottertjes. Dat dit complot tot stand kwam middels Osama bin Laden in een grot in Afghanistan, is uiteraard absurd. Mensen die dit willen blijven geloven, zijn het slachtoffer van de hedendaagse anti-islam religie!

James Corbett heeft de verklaringen van een aantal getuigen op zijn YouTube kanaal gezet: Corbett Report. Laten we eens kijken en luisteren naar Barry Jennings. Hij zat op 9/11 vast in WTC 7 en hij heeft het overleefd. Luister naar zijn verklaring en bedenk dat dit stalen frame gebouw zou zijn ingestort door een aantal brandjes. Volgens Jennings ontploften er bommen in WTC 7.

9/11 Whistleblowers: Barry Jennings duurt 24 minuten.

Voor wie meer wil weten over de waarheid rond 9/11 is er de website Waarheid 911. Het goede nieuws is: 9/11-Waarheidsbeweging wordt eindelijk volwassen..!

We bieden je hieronder het uiterst evenwichtige verhaal over 911-waarheidsvinding aan van dr. ir. Coen Vermeeren. Als gepromoveerd luchtvaar-ingenieur is hij met name uiterst geraakt door de letterlijke sprookjes die verteld zijn over de capriolen die de verkeersvliegtuigen zouden hebben uitgehaald, om met name de WTC-torens te ‘vermorzelen’.. Over de fabeltjes die verteld zijn over de mogelijkheden van deze aluminium vliegtuigen om door beton en staal héén te vliegen. Toen Coen Vermeeren dit allemaal onder ogen had gekregen, besloot hij zich te verdiepen in het hele verhaal.

Het resultaat van zijn intensieve onderzoeken, liet hetzelfde resultaat zien, wat alle andere erudiete wetenschappers uitvonden: ‘het officiële 911-onderzoek’ is een farçe geweest; het aan de hand van de bevindingen van deze commissie gepubliceerde ‘911-commission report’ is in één woord een propagandaverhaal geworden tegen moslims en vóór de onmogelijke officiële theorie, als zouden 19, vooral Saudische kapers, die 11e september 2001, de daden hebben verricht die we allen kennen. Een diepere waarheid ligt voor het grijpen, maar daar is dus één ding voor nodig.. SAMENWERKING..!

En precies dát is momenteel aan de gang.

Het gaat natuurlijk niet alleen om de waarheid rond 9/11, maar om de waarheid rond de gevolgen. Nog geen maand na 9/11 bombardeerde de VS Afghanistan, terwijl een dergelijke militaire actie toch wel enige maanden voorbereiding kost. Ook bleek de VS van plan om nog wat andere landen aan te vallen: Irak, Libië, Somalië, Syrië en Libanon, met als “hoofdprijs” het olierijke Iran.

In Afghanistan heersen tot op heden geweld en corruptie, terwijl er nog altijd Amerikaanse troepen zijn gelegerd. Deze militairen brengen nu al 18 jaar “vrijheid en democratie” naar dit strategisch gelegen, maar straatarme land dat zo rijk is aan grondstoffen. Libië ligt nog steeds volledig plat, niets functioneert en het land is het strijdtoneel van terroristische troepen. Over Somalië horen we weinig, maar wat we horen is altijd bedroevend. Syrië ligt in puin, de regering van Bashar al Assad doet niet anders dan puinruimen. Het arme Libanon vangt 2 miljoen mensen op die het oorlogsgeweld in Syrië zijn ontvlucht. In Iran lijdt de bevolking armoede door de economische “sancties” van de VS, maar Iran houdt moedig stand.

Er is iets grondig mis met de internationale politiek die volgde op 9/11, maar Nederland staat braaf aan de kant van de NATO en de VS. Als we vrede willen, dan is de waarheid rond 9/11 belangrijk. De ultieme oorzaak van de oorlog tegen het terrorisme is dat we geloven in de leugens van 9/11.

De ultieme oorzaak van oorlog! George van Houts en Karel van Van Wolferen duurt 46 minuten.

Cafe Weltschmerz
Gepubliceerd op 4 okt. 2018
De ultieme oorzaak van oorlog voeren, vluchtelingen en terrorisme in de eenentwintigste eeuw.

Als iemand jokt en je toont aan dat het niet waar is wordt je door de jokkebrok als leugenaar weggezet. De heersende macht als leugeninstituut heeft veel belang bij haar leugens en zal alles doen om de critici als leugenaars af te schilderen. De oude journalistiek en massa media helpen haar in dit spel. De critici worden dus als ‘complotdenkers’ door de media weggezet.

Helaas is er nu een internet en zijn er nieuwe burgerjournalistieke initiatieven die via sociale media de waarheid proberen te achterhalen. Deze nieuwe stroming wordt gezien als subversief en gaan inmiddels met nieuwe beperkende wetgeving en veel overheids propaganda worden bestreden. Dit nu is het huidige journalistieke klimaat waar de burger haar weg in moet vinden.

Karel van Wolferen en George van Houts vinden elkaar in de theorie dat de overheidsversies van grote gebeurtenissen in de wereld bijna nooit kunnen kloppen. De belangen zijn daarvoor te groot en complex. Wat er grootschalig achter steekt weet niemand. Complotdenkers zijn er niet om leugens te verspreiden, maar om de doelen achter de leugens beter te begrijpen.

Intussen wordt Rusland systematisch gedemoniseerd, maar Rusland had niets te maken met 9/11. Het schijnt zelfs dat president Poetin 2 dagen voor 9/11 president Bush heeft gewaarschuwd voor de komende aanslagen. Helaas behoorde president Bush hoogst waarschijnlijk tot de groep van mega-complotters die 9/11 mogelijk maakten. Dat Rusland een prachtig 9/11 monument heeft geschonken aan de VS, krijgt ook meestal geen aandacht.

Designed by sculptor Zurab Tsereteli, this monument was a gift from Russian President Vladimir Putin and the people of Russia.

Het gaat natuurlijk niet alleen om 9/11. Dat was slechts het begin, de trigger, de catalysator. Poetin zal inmiddels wel weten dat die 19 vliegende plofmoslims uit de hoge hoed van o.a. de CIA, de Mossad en Hollywood zijn getoverd. Gelukkig krijgen steeds meer mensen door dat de propaganda niet klopt. Of het nu gaat over de moord op Kennedy, over 9/11 of MH17, over Skripal of CO2, steeds meer mensen gaan zelf nadenken. Toch is de indoctrinatie nog schrikbarend krachtig, middels de media, maar helaas ook in het onderwijs.

De ‘macht’ raakt haar geheimen kwijt; Kees van der Pijl en Karel van Wolferen duurt een uur.

Cafe Weltschmerz
Gepubliceerd op 28 jan. 2019

De roep van vooraanstaande getuigen en deskundigen, om de waarheid rond grote historische gebeurtenissen is een nieuw fenomeen. Officiële verklaringen en onderzoeken worden inmiddels massaal niet meer vertrouwd.

Complotten domineren de wereldgeschiedenis en theorieën daarover zijn vaak géén paranoïde fantomen van psychiatrische “gekkies”. Complotten zijn instrumenten van een selecte groep belanghebbende om buiten het zicht van de democratische orde de werkelijkheid een wending te geven. Het consolideren of vergroten van (financiële- en politieke) macht staat daarbij centraal.

De politiek raakt langzaam maar zeker haar geheimen kwijt! Wetgeving voor het beperken van de journalistieke vrijheid helpen haar niet meer. Media die zich instrumenteel opstellen voor de ‘macht’ zullen niet overleven.

Nu wordt het wel echt weer veel te ernstig op BOUblog. Daarom eindig ik graag met een krachtig, prachtig, reusachtig muziekje van Leonard Cohen:

Leonard Cohen – Anthem (w/lyrics) London 2008 duurt ruim 9 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

13 Reacties op “9/11: De ultieme oorzaak van oorlog”

 • mr.drs.Bou:

  9/11 Whistleblowers: William Rodriguez duurt 26 minuten.

  corbettreport
  Gepubliceerd op 10 sep. 2019
  TRANSCRIPT: corbettreport.com/911whistleblowers/

  As a janitor holding a master key to the North Tower of the World Trade Center on the morning of 9/11, William Rodriguez risked his life till the very moment of the building’s destruction helping those trapped inside the Towers to escape. But carefully curated from most mainstream reports on Rodriguez’ remarkarble story is an equally remarkable fact: This 9/11 hero is in fact a 9/11 whistleblower, someone who has contradicted the official story of the September 11th attacks from day one. This is his story.

 • mr.drs.Bou:

  Trump to John Bolton: ‘You’re fired!’

 • yvonne:

  Over 9/11 wordt iedereen voorgelogen (de mainstream media doet mee). Column Sven Hulleman,

  https://www.youtube.com/watch?v=ELzmkOx-Xuc&feature=youtu.be

 • mr.drs.Bou:

  Belangrijke ontwikkeling?

  Monumental university study: ‘Fire did not bring down Tower 7 on 9/11’

  This week, Architects & Engineers for 9/11 Truth announced their partnership with the University of Alaska Fairbanks (UAF) in releasing a draft report of an in-depth four-year study on what actually brought down WTC 7. According to the press release, the release of the draft report begins a two-month period during which the public is invited to submit comments. The final report will be published later this year.

  The results of this study cannot be dismissed. It completely destroys the narrative that has been shoved down the throats of Americans for nearly two decades. What’s more, this study backs up thousands of other researchers, scientists, and engineers who have been pointing this out for years.

  The importance of this resolution — especially coming from a legislative body of fire fighters — is immense. The impact of first responders calling for a new investigation over the use of explosives is massive. The naysayers who call those who question the official narrative “kooks” will have a hard time going after fire commissioners.

  This move and the study above are yet another blow to the highly questionable and hole-filled official narrative. As TFTP reported earlier this year, in another major move from the great folks over at the Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry, Architects & Engineers for 9/11 Truth, and 9/11 victim family members Robert McIlvaine and Barbara Krukowski-Rastelli, a joint federal lawsuit has been filed to assess any evidence the FBI may have known about that contributed to the destruction of the towers on 9/11 which they may have kept from Congress.

 • mr.drs.Bou:

  Deze link werd of topic geplaatst door Donkerdoorn, daarom was ik hem even kwijt. Maar het is wel belangrijk, want in de VS zijn de nabestaanden en brandweerlieden een proces begonnen:

  NY Fire Commissioners Demand New 9/11 Probe, Citing “Overwhelming Evidence of Pre-Planted Explosives”

  by Tyler Durden
  Wed, 07/31/2019 – 20:25

  New York area fire commissioners have called for a new investigation into 9/11, claiming that “overwhelming evidence” of “pre-planted explosives…caused the destruction of the three World Trade Center buildings.” The Franklin Square and Munson Fire District outside of Queens, New York made history by becoming the first legislative body in the country to support a new investigation into the events of 9/11, according to Architects and Engineers for 9/11 Truth.

  Hoewel de schade aan miljoenen mensen in de landen waar de “strijd tegen terrorisme” heeft gewoed of nog steeds woedt, daarmee niet ongedaan gemaakt kan worden, blijft het belangrijk dat de waarheid over 9/11 boven tafel komt. Geen moslim terroristen, maar geheime diensten!

 • mr.drs.Bou:

  We Are All Hostages of 9/11

  Pepe Escobar
  Asia Times
  Wed, 11 Sep 2019

  Afghanistan was bombed and invaded because of 9/11. I was there from the start, even before 9/11. On August 20, 2001, I interviewed commander Ahmad Shah Massoud, the “Lion of the Panjshir,” who told me about an “unholy alliance” of the Taliban, al-Qaeda and the ISI (Pakistani intel).

  Back in Peshawar, I learned that something really big was coming: my article was published by Asia Times on August 30. Commander Massoud was killed on September 9: I received a terse email from a Panjshir source, only stating, “the commander has been shot.” Two days later, 9/11 happened.

  And yet, the day before, none other than Osama bin Laden, in person, was in a Pakistani hospital in Rawalpindi, receiving treatment, as CBS reported. Bin Laden was proclaimed the perpetrator already at 11am on 9/11 – with no investigation whatsoever. It should have been not exactly hard to locate him in Pakistan and “bring him to justice.”

  9/11, Identity Politics And The Coming Storm

  Björn Seelmann
  Sott.net
  Wed, 11 Sep 2019

  The events of 9/11, and the wars they unleashed, were the work of a ruthless cabal seeking to ‘shape reality’ in US society and beyond. Serving as a catalyst, 9/11 artificially introduced an ‘us versus them’ mentality upon everyone, ultimately affecting every fracture line – every social, ethnic and religious division – in society. Quite how much of what has followed since that fateful day was intended by the perpetrators is difficult to gauge, but they certainly had their reasons, and those reasons were informed by megalomaniac visions of world domination and mass social engineering.

  Those of us who lived through 9/11 watched in horror as it triggered the ‘Clash of Civilizations’, embroiling the Western world in a ‘clash’ of values with the Muslim world, ‘justifying’ torture, terrorism, wars of aggression, the pillaging of government treasuries, and massive state surveillance. Some of us thought, if we just expose the hand behind 9/11 and the subsequent ‘war on terror’, we can stave off calamity.

  But this endeavor, it turns out, is beyond us. The full horror of 9/11 has since ‘progressed’ to cause profound economic malaise in the West, and most recently encompass (and devour) the broader ‘Culture Wars’. Those who reacted to 9/11 by taking refuge in ‘our Western values’ believed that at least from here, we can defend the West from the Rest. But those values – reflected in what was once ‘common sense’ – have been hijacked and corrupted from within, then turned against everyone and everything.

 • mr.drs.Bou:

  Intussen op de Russische tv…
  Zelfs dat verhaal bevat een hoop desinformatie!

  Yakov Kedmi on 9/11: Al-Qaeda and Other Jihadi Groups Were Created and Always Supported By the US!

 • AlbertV:

  Leuke beeldspraak die van een vliegtuig dat als een gebroken ei van de gevel van een stalen gebouw afdruipt, maar niet geheel juist. Een vliegtuig is meer dan alleen maar aluminium en dat aluminium is overigens niet van de kwaliteit waar je pispotten van maakt maar altijd een legering waarvan sommigen (aluminium-zink legering) zo sterk zijn als constructiestaal.
  De motoren bestaan voor een belangrijk deel deel uit staal en wegen zo’n 5 ton, een compacte massa die zich, in combinatie met snelheid, makkelijk door de gevelconstructie zullen hebben geboord. Ook de drie onderstellen, van een uiterst sterke staalsoort, met wielen en remmen, vertegenwoordigen een compacte massa met een enorme kinetische energie.
  Dus een vliegtuig is niet te vergelijken met een eitje.

  Verder natuurlijk helemaal eens met het artikel.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Albert,
   Natuurlijk is een vliegtuig niet te vergelijken met een eitje, maar ook de vleugels en de staart sneden moeiteloos door de stalen constructie. Het gat had zelfs de vorm van het vliegtuig! En dat kan dus niet. 😉

Laat een reactie achter