Archief
Artikelen

Professor in de atoomfysica William Happer bestrijdt al jaren de mythe dat de menselijke uitstoot van CO2 leidt tot een wereldwijde opwarming die rampzalig is voor de natuur. Volgens hem is het tegendeel waar: CO2 leidt niet tot een verontrustende Global Warming, maar is daarentegen goed voor de plantengroei. Fossiele brandstoffen geven energie, dus welvaart voor de mensheid, en het mooiste is: de natuur vaart er wel bij dank zij de uitstoot van CO2! Tot mijn verrassing blijkt deze professor in september 2018 door president Trump benoemd tot voorzitter van het Klimaat Panel. Dat zou wel eens het einde kunnen betekenen van de Global Warming Hoax.

Wikipedia zegt:

Happer’s academic career began at Columbia University, where he became a full professor and director of the Columbia Radiation Laboratory. In 1980, he left to go to Princeton. In 1991, he joined the US Department of Energy as director of energy research. He served in that position until being dismissed in 1993 for his views on the ozone layer, after which he returned to his position at Princeton.

In 1993 werd Happer ontslagen bij het Departement voor Energie. Dat kwam door onenigheid met Al Gore! Volgens Happer is CO2 geen vervuiling, het is ongevaarlijk.

Princeton’s William Happer explains why CO2 is no pollutant duurt 2 minuten.

John Locke Foundation
Gepubliceerd op 5 dec. 2014
Dr. William Happer, professor of physics, explains why carbon dioxide is not a pollutant. Happer offered these comments during an interview for Carolina Journal Radio (CarolinaJournalRadio.com) Program No. 603.

In februari 2018 besteedde Climategate aandacht aan Happer: Will Happer legt uit waarom klimaatmodellen geen voorspellende waarde hebben.

Can Climate Models Predict Climate Change? duurt 5 minuten.

PragerU
Gepubliceerd op 5 feb. 2018
Predicting climate temperatures isn’t science – it’s science fiction. Emeritus Professor of Physics at Princeton University Will Happer explains.

De benoeming van Happer op de hoogste post in het Witte Huis als het gaat om klimaat, was nogal controversieel. Men zou bijna zeggen: zoals alles wat Trump doet… Bij deze enige artikelen die rond de benoeming verschenen:

Will Happer, a Climate Science Denier, Joins the White House
September 6, 2018

Dr. Happer is known for his important contributions to the field of modern atomic physics. He has been on the faculty of Princeton University since 1980, during which time he has also been active in government service, having, for example, served as the Department of Energy’s director of energy research during the George H.W. Bush administration.

However, Dr. Happer is also known for his dismissal of the scientific consensus around climate change, making scientifically unfounded statements that more carbon dioxide will net benefit society.

Meet the CO2-Praising Physicist Behind the Latest Trump Climate Push
22 februari 2019

For more than a decade, Happer has downplayed both the risks of global warming and the greenhouse gas emissions driving the phenomenon. For instance, he’s pointed out that carbon dioxide is a natural byproduct of breathing, that it’s “absolutely essential for life on Earth” and that plants have thrived amid increased atmospheric levels of the gas.

In 2010 testimony before a special House climate committee, Happer said he and other scientists believe the scale of warming “will be small compared the natural fluctuations in the earth’s temperature, and that the warming and increased CO2 will be good for mankind.”

In 2009, he told a Senate panel that a global campaign to slash greenhouse gas emissions would someday be viewed with the same scorn as the amendment prohibiting the manufacture and sale of alcohol a century ago.

Meet The White House’s New Chief Climate Change Skeptic
March 1, 2019

Twenty five years ago, William Happer had an encounter with the White House that ended badly. In 1993, the Princeton professor was taking a break from academia to direct scientific research at the U.S. Department of Energy. He turned a skeptical eye toward one of then-Vice President Al Gore’s favorite issues: the risks posed by chemicals eating away at ozone in the stratosphere and letting in dangerous ultraviolet radiation. As the story goes, Happer went to the White House and told Gore’s staff he saw no evidence that the ozone hole actually was hurting anyone.

Gore was annoyed, and Happer lost his job.

Today, Happer is back in the White House, still fighting against what he considers unfounded claims that our globe is in danger. But this time, his cause is backed by the man in the Oval Office.

En dan twee korte video’s, een voor en een tegen:

Will Happer, Trump Adviser, Loves Climate Science – and CO2 duurt een minuutje.

Andrew Revkin
Gepubliceerd op 21 feb. 2019
Here’s an excerpt from a 2017 interview with Will Happer, a brilliant, controversial physicist who joined President Trump’s National Security Council team in 2019 to advise on emerging technological risks….

Why William Happer Shouldn’t Be On A Climate Panel duurt 2 minuten te lang! 🙁

The YEARS Project
Gepubliceerd op 27 feb. 2019
President Trump wants to put Dr. William Happer, who has no formal training in climate science, in charge of a panel that will decide if climate change is a threat to the United States. Happer also has ties to the fossil fuel industry.

Net als professor Denis Rancourt wijst Happer op de logaritmische relatie tussen temperatuur en CO2. Hij legt het heel eenvoudig uit, dus luister even naar hem. Ook zegt hij dat de toename van CO2 juist goed is voor de planten, mede omdat ze dan meer resistent worden tegen droogte. Ook dat legt hij heel duidelijk uit. Hij denkt dat er heus geen enkel bezwaar is tegen de uitstoot van CO2. De door Al Gore voorspelde opwarming wordt niet waargenomen. Het belangrijkste broeikasgas is waterdamp, maar water en wolken zijn moeilijk te voorspellen. Vandaar dat de Global Warming Hoaxers de oceanen en de wolken buiten beschouwing laten!

World In Midst of Carbon Drought (w/ Prof. William Happer, Princeton University) duurt 23 minuten.

Conversations That Matter, with Stuart McNish
Gepubliceerd op 22 jun. 2015
We’re in a carbon drought.

That is according to Professor William Happer of Princeton University. The renowned physicist says when it comes to carbon dioxide, there’s more good than bad. He goes on to say most of carbon dioxide’s effect has already happened. He points to the logarithmic dependence of temperature on carbon dioxide levels.

Happer says the unique properties of carbon dioxide mean that current levels would need to double for another one-degree increase in temperature and they’d have to double again for another one degree rise.

Ook de volgende lange video is boeiend. Hij stamt uit september 2014. Happer maakt echt de kachel aan met de Global Warming Hoax van Al Gore. Het is komisch om te zien hoe er door Al Gore wordt gesjoemeld met de feiten, om paniek te zaaien. 🙂

Vervolgens praat hij over het optimale niveau van CO2. Planten willen veel meer CO2, terwijl de mensheid nu probeert om CO2 te bestrijden. “CO2 is making the world a better place.” Dit is leuke klimaatwetenschp. Geniet!

Princeton’s William Happer rebuts myth of carbon pollution duurt 50 minuten.

John Locke Foundation
Gepubliceerd op 18 apr. 2018
Dr. William Happer, professor of physics at Princeton University, summarizes his arguments about the myth of carbon pollution. It’s that myth that underlies global warming alarmists’ key arguments. Happer offered these comments during a Sept. 8, 2014, speech for the John Locke Foundation’s Shaftesbury Society.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter