Selecteer een pagina

Archieven

BOU wil liever weer tuinieren

Beste lezers en lezeressen,
Het is buiten nu zo mooi! Er bloeit al van alles en mijn tuin is schoon, klaar om te zaaien. Zondag heb ik al tuinbonen gezaaid, maar ik ben ook bezig in de tuin van vrienden. Zij hebben vorig jaar een huis gekocht met een grote, zwaar verwaarloosde tuin. Daar kan ik me heerlijk in uitleven! Het doet me goed om buiten te werken en te luisteren naar het gezang van de vogels. In plaats van te bloggen over de toestand in de wereld, de ellende en de eeuwige oorlogen, of over die vreselijke Global Warming HOAX, wil ik een roos snoeien, een perk wieden, een bloembed maken en zo voort. Ach, ik kom wel weer terug als het regent of zo… šŸ™‚

1 Reactie

  1. Hans

    Geniet ervan, zeer herkenbaar overigens;

    Hans.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn