Archief
Artikelen

“Klimaatscholieren” staat nog niet in de dikke Van Dale, maar wel in het Wiki Woordenboek. Het maakt dan ook een goede kans te worden verkozen tot het woord van het jaar 2019. De klimaatscholieren spijbelen en ze togen op donderdag massaal naar het Malieveld om te demonstreren tegen Global WARming. Volgens de politie ging het om 4000 tot 5000 jongeren. Zij eisen dat de regering er meer tegen doet! Zij zijn tegen CO2, want dat is volgens het onderwijs en de propaganda de grote boosdoener die hun toekomst bedreigt. Zij demonstreren niet tegen Global WAR, want ze hebben het te druk met het klimaat. Natuurlijk vinden ze het leuk, maar ik denk niet dat zij de trein allemaal van hun zakgeld hebben betaald. Ook sommige spandoeken getuigen van volwassen inbreng. Het was best vrolijk, zo’n dagje Den Haag, en het was gelukkig mooi weer. Jesse Klaver was er ook. En Mark Rutte vond het fantastisch! Duizenden jongeren bij de klimaatmars! Hart van Nederland doet verslag met video’s die ik niet kan embedden. Link dus even door:

Malieveld loopt vol met klimaatscholieren: “Het is niet normaal hoe druk het hier is”

Rutte over klimaatscholieren: “Belangrijk signaal dat jonge mensen zo betrokken zijn”

Al eerder heb ik in reacties met wat links aangegeven dat dit jeugdige klimaatvuur kennelijk van hogerhand wordt aangestoken. Ik herhaal:

Europese Commissie drijvende kracht achter klimaatspijbelen

Wie had gedacht dat jongeren zelf spontaan op de gedachte zouden komen om voor het klimaat te gaan spijbelen, heeft het mis. Er zit een goed geöliede organisatie achter, gesponsord door de Europese Commissie. Aldus ‘Cultuur onder vuur’. Zie hier:

Betrapt! Europese Commissie blijkt drijvende kracht achter het klimaatspijbelen

Duizenden scholieren trekken donderdag 7 februari naar Den Haag. Ze spijbelen om te protesteren tegen de klimaatverandering. Het lijkt allemaal spontaan en authentiek, maar dat is het niet. Cultuur onder Vuur doet onderzoek en stuit op flinke Europese inmenging.

Teken de petitie: Groene Gekte

Bekijk ook de professionele website van deze “scholieren”.

Gisteren ontving ik een e-mail met als onderwerp:
Klimaat-hysterie wordt gesteund en gefinancierd door de Europese Unie ? !
Hij bleek afkomstig van Peter Vereecke uit België en ik publiceer hem hier integraal, weliswaar zonder toestemming, maar naar ik hoop wel met instemming en met excuses voor het verloren gaan van een deel van de fraaie layout:

JONGEREN WORDEN OPGEHITST MET GELD EUROPESE BELASTINGSBETALERS !

Geachte,

Ik richt mij tot een minderheid : mensen die nog zin voor gezond kritisch verstand hebben en dus verbijsterd zijn door de nog steeds escalerende klimaat-gekte, die afgelopen weekend een tot heks verklaarde minister naar de brandstapel gedreven heeft.

Anuna De Wever wordt geprofileerd als de nieuwe Jeanne d’ Arc, die de wereld zal behoeden van de zondvloed.

Dit zijn de feiten :

• Anuna, die niet goed weet of ze nu een jongen of meisje is, heeft intensieve mediatraining gehad.
• Haar moeder Katrien Van der Hedyden runt NESMA CONSULTING , een publiciteitsbureau dat gelieerd is aan de partij Groen.
• Zelf heeft Anuna een behoorlijke ecologische voetafdruk : afgelopen jaar veertien vliegtuigreisjes …
• Anuna & C° plaatsen de politiek in een dwangbuis : nu strenge CO2-maatregelen die ons allemaal miljarden euro’s gaan kosten en die geen enkel effect gaan hebben voor een fenomeen dat geen probleem is en zeker niet de oorzaak van de huidige klimaat-fenomenen.

En wie zit er achter die onophoudelijke betogingen ? Onze eigen EU. Lees en huiver.

• Organisator is ‘ Youth for Climate ‘, waarover weinig geweten is.
• Wat wel gekend is : op een VN-klimaatconferentie in 2017 beloofde Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, om geld te steken in een nieuw ‘ jeugd-klimaatinitiatief ‘.
• Zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič gaf het een naam: ‘ European Youth for Climate Action ‘.
• Het geld komt van het ‘ Europees Solidariteitskorps ‘ , dat jaarlijks 340 miljoen euro mag besteden.
• Het European Youth for Climate Action steunt dus met geld van het Europees Solidariteitskorps de beweging ‘ Youth for Climate ‘ om op die manier ” jonge mensen de macht te geven om de geest van vernieuwing en regeneratie te grijpen die besloten ligt in het Akkoord van Parijs, en om samen vorm te geven aan hun toekomst, over grenzen heen.”

Conclusie :

• Youth for Climate komt dus helemaal uit de koker van de Europese Commissie. Geen spontane jongerenprotesten ontstaan in de klaslokalen, maar propaganda-offensieven ontwikkeld en aangestuurd door spindoctors in Brussel.
• Het doel van Youth for Climate is ondubbelzinnig het doel van European Youth for Climate Action en de EU zelf: het Akkoord van Parijs (2015) propageren, waarin de oorlog verklaard wordt in naam van “Moeder Aarde” (letterlijke bewoording) aan fossiele brandstoffen.
• De Europese Unie houdt dus kinderen van school om ze niet alleen klimaathysterie, maar ook méér EU te laten propageren.

Youth for Climate is een initiatief van de Europese Commissie, bedacht en bestuurd door Brussel, gefinancierd met Europese subsidie en met als doel het propageren van klimaathysterie en meer Europese inmenging.

Dit misbruiken van jeugd doet heel erg denken aan toestanden zoals vroeger in Duitsland en China …

Met verontwaardigde groeten,

Peter Vereecke
——————————————–
Dank je wel, Peter. Helemaal mee eens!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

7 Reacties op “Spijbelende klimaatscholieren en hun organisatie”

Laat een reactie achter