Selecteer een pagina

Archieven

De CO2 gekte en het politieke klimaat debat 05-02-2019

Op dinsdag 5 februari was er weer een klimaatdebat in de 2e Kamer. Daar gelooft vrijwel iedereen in Global Warming door CO2. Het IPCC heeft gesproken en 97% van de klimaatgeleerden onderschrijft het gevaar van de menselijke uitstoot van CO2. Dat zou en feit zijn! Dat laatste is gewoon niet waar en het eerste maakt deel uit van de politieke agenda van de Verenigde Naties, waar het IPCC een onderdeel van is. De enige die een duidelijk ander standpunt inneemt, is Thierry Baudet. Hij hecht geen enkele waarde aan de CO2-HOAX. De initiatiefnemers van de Klimaatwet, Jesse Klaver van Groen Links en Rob Jetten van D66, spiegelen het publiek nu de meest geweldige goedkope leningen, subsidies en belastingvoordelen voor, maar ze zeggen er niet bij dat dit geld dan wel moet komen uit de belastingpot. Het debat ging dan ook voornamelijk om de vraag: wie zal dat betalen? Het volledige debat duurt ruim 7 uur, maar er staan ook fragmenten van op YouTube. Bij deze een selectie:

Rob Jetten ondervraagd in Debat over het Klimaatakkoord 05-02-2019 duurt 31 minuten.

Arnews
Gepubliceerd op 5 feb. 2019

Als het niet zo triest was, dan zou dit debat een hoge amusementswaarde hebben. In elk geval werd er later in de media aandacht aan besteed. We gaan nog even door. De demonisering van CO2 leidt echt tot gekte! Het gaat niet over de vervuiling, het kappen van de oerwouden voor bio-brandstof, de vuiligheid van onze windmolens die in China achterblijft, of andere milieuproblemen. Het gaat alleen over de beperking van de uitstoot van CO2 en hoeveel dat mag kosten. Het gaat over CO2 belasting, maar ook over de verkiezingen van 20 maart voor de 1e Kamer. Luister alvast mee voor u weer mag stemmen:

Jesse Klaver “Hocus-Pocus” – Debat Klimaatakkoord 05-02-2019 duurt 30 minuten.

Arnews
Gepubliceerd op 5 feb. 2019

Tot slot nog even twee kleintjes, dan weet u ongeveer hoe men er in de 2e Kamer over denkt. Eerst een brave heer Segers van de ChristenUnie, dan Geert Wilders, beiden altijd goed voor amusement:

Thierry Baudet mag niet meer interrumperen – Debat Klimaatakkoord 05-02-2019 duurt 5 minuten.

Geert Wilders haalt uit naar VVD – Debat Klimaatakkoord 05-02-2019 duurt 5 minuten.

Tot zover het theater! Voor wie meer wil weten, is er bij voorbeeld dit YouTube kanaal. Wie het hele debat wil volgen, verwijs ik nogmaals naar deze YouTube.

6 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Eindelijk ‘intelligente’ kijk op ‘klimaatverandering’…
  Door GuidoJ. 9 februari 2019

  De Delftse emeritus hoogleraar Guus Berkhout heeft met een aantal (oud-)collega’s, een stichting opgericht, die de naam ‘Climate Intelligence Foundation’ heeft meegekregen. De eerste échte Nederlandse instelling die we als ‘klimaatsceptisch’ kunnen betitelen. Deze stichting is de juridische vorm van een onderzoeksinstituut, waarbij een groep gepensioneerde wetenschappers rondom Guus Berkhout, klimaatonderzoek wil gaan doen, op een heel andere basis dan het VN-klimaatpanel, het IPCC dit organiseert en uitvoert’.

  Dank je wel, Guido. Eindelijk wat geleerd tegengas tegen de CO2 HOAX.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Groene Wolf. Weer een professor die de klimaatgekte probeert te bestrijden. Even een citaat:

   De discussie gaat niet meer over klimaatverandering, maar over CO2-reductie. Een treurige verenging. Gelukkig zien we nu een kantelpunt aan de horizon. Doordat de wetenschap steeds beter kan meten, komen we er achter dat de voorspellingen van klimaatmodellen niet overeenkomen met metingen. Dat is wetenschappelijk onacceptabel. En we zien ook dat de kosten wel degelijk de spuigaten gaan uitlopen. Alles wijst er op dat die alleen al in ons land honderden miljarden gaan overschrijden. En eerzame burgers vragen zich nu terecht af: ‘Maar wat zijn dan de baten van dit miljardencircus?’

   En nog een citaat:

   De grootste waarde van een wetenschapper is zijn of haar onafhankelijkheid. Ik heb in mijn 40-jarige loopbaan als hoogleraar gezien dat jonge wetenschappers steeds meer financieel afhankelijk werden van overheid en bedrijfsleven. Politieke en commerciële belangen zijn een steeds groter onderdeel geworden van het onderzoek. Daarmee zijn vele wetenschappers hun onafhankelijkheid kwijtgeraakt. Ik kan om die redenen geen jonge hoogleraren krijgen in mijn kritische klimaatteam. Alleen gepensioneerden zijn nog beschikbaar. Alleen die kunnen het zich permitteren anders te denken. Dat is uitermate zorgelijk. Zijn er heden ten dage nog onafhankelijke (hoog)leraren te vinden?

   Antwoord
   • Ben

    Tja, dat heet heel gewoon corruptie.

    Groeten, Ben

    Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Jordan Peterson on Climate Change & Climate Policy

  As governments and NGOs continue to lament the perceived failure of international cooperation around the issue of climate change, few in the mainstream establishment are asking the fundamental question as to why broad-based ‘climate’ policies continue to languish in perpetual political gridlock, particular with countries like the United States.

  During a recent debate at the Cambridge University Union, Canadian psychologist and professor Jordan B. Peterson explains why the world won’t unite to solve the complex issue of climate change, and why the current orthodox approach to the issue of climate change will continue to fail. According to Peterson, the policies fail basic standards of common sense. Not surprisingly, his views triggered controversy. Watch:

  Professor Jordan Peterson on climate change and climate policy at the Cambridge Union

  Antwoord
 3. Groene Wolf

  https://www.pzc.nl/politiek/nederland-pas-op-met-gas-uit-rusland~a0db9b3d/
  Een dreigement van de Amerikaanse ambassadeur Hoekstra aan Nederland, anders sancties aan je broek. Die vent bemoeit zich met binnenlandse aangelegenheden van Nederland. Als de Russen zich op deze manier zouden gedragen, zijn de rapen gaar. De Amerikanen mogen dat. Zo wordt maar weer duidelijk dat die hele Climate Change gekte één groot geopolitiek spel is.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën