Selecteer een pagina

Archieven

Lord Christopher Monckton over de klimaat HOAX: J’Accuse!

Lord Christopher Monckton is op BOUblog zeker geen vreemde, zijn lezingen zijn al vaker op BOUblog geplaatst. Deze Schotse Lord verzet zich sinds jaar en dag tegen de Global Warming HOAX. Hij was duidelijk aanwezig in Kopenhagen, toen daar in 2009 een “klimaatconferentie” werd gehouden. Monckton reist de hele wereld rond om lezingen te geven, waarin hij het publiek voorhoudt dat de Global Warming HOAX van hogerhand wordt gedicteerd om een einde te maken aan de democratie. Hij vreest voor een wereldregering waarin de bevolking niets meer te zeggen heeft. Monckton waarschuwt ook al jaren voor agenda 21.

Lord Monckton is zeer welbespraakt, zijn lezingen zijn doorspekt met Engelse stiff upperlip humor en de feiten die hij noemt, kloppen met de klimaatgegevens. Er is geen Global Warming door menselijke uitstoot van CO2. Aan het einde van de vorige eeuw werd wel een lichte stijging waargenomen van de gemiddelde temperatuur op aarde, maar deze stijging valt geheel binnen de marge van natuurlijke fluctuaties in het klimaat op aarde. In de volgende video maakt Monckton de kachel aan met de manier waarop het klimaat wordt besproken in de Verenigde Naties. Geniet!

Lord Christopher Monckton – Global Warming is a Hoax duurt 22 minuten.

ideacity
Gepubliceerd op 3 sep. 2015
Lord Christopher Monckton shares his thoughts on climate change and why we should be questioning it.

De volgende toespraak gaat over windmolens. Deze zijn duur en beslist niet milieuvriendelijk, in tegendeel! Ook leveren ze geen constante stroom van elektriciteit. Die windmolens zijn echt één grote ellende! Monckton is nu niet grappig, maar zeer ernstig!

Lord Christopher Monckton – The Economics Behind Windmills

ideacity
Gepubliceerd op 5 feb. 2018
Lord Christopher Monckton joins us on stage for a quick talk to discuss the economics behind windmills and the problems behind them.

De volgende presentatie gaat over de klimaatwetenschap. Monckton weet waarover hij praat en hij maakt gehakt van de zogenaamde zekerheid van de IPCC “klimaatgeleerden”. Zij hebben de zon buiten beschouwing gelaten! De straling van de zon is niet constant en de geleerden die de zonneactiviteit bestuderen, voorspellen dat we aan de vooravond staan van een minimum in zonnestraling. Deze geleerden verwachten dan ook geen Global Warming, maar Global Cooling! Deze presentatie bevat het een en ander aan algebra, waaruit blijkt dat de Global Warming HOAX zich baseert op foute berekeningen. Voor wie het niet kan volgen, komt er nog een BOUblog over het Grand Solar Minimum. Voor wie het wel kan volgen, is deze presentatie zeer de moeite waard! Om een lang verhaal samen te vatten: uit de huidige wetenschap blijkt dat Global Warming berust op een foute formule, een kapitale rekenfout. Omdat deze rekenfout in alle klimaatmodellen een rol speelt, mogen we gerust aannemen dat Global Warming pseudo-wetenschap is en daarom gewoon niet doorgaat.

The Error in Climatology – Lord Monckton – June 24, 2018 duurt 41 minuten.

24 juni 2018

Lord Christopher Monckton, 3rd Viscount Monckton of Brenchley provides BREAKING NEWS regarding an error in the Climatology paradigm that changes everything!

Toegift:

Thierry Baudet en “Paniekzaaier” Rob Jetten in Debat Klimaatwet 19-12-2018 duurt iets meer dan 6 minuten.

3 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  De volgende lezing voeg ik nog even toe, want hij is niet alleen zeer humoristisch, maar ook wat duidelijker over de berekeningen uit de vorige video. Het publiek bestaat uit Rooms Katholieken en de lezing is daar een beetje op toegesneden: wat gelooft u?

  Viscount Christopher Monckton – Climate of Genocide duurt 54 minuten.

  The Lumen Fidei Institute
  Gepubliceerd op 7 dec. 2018
  Climate of Genocide – How the Global Warming Religion Kills Millions.
  Recorded on Saturday 24th November 2018 at the Catholic Voice conference in the Savoy Hotel, Limerick, Ireland.

  Antwoord
 2. Nexus

  Windmolens heb ik nooit begrepen. Iets simpels als een schachtprincipe zoals de trek in een schoorsteen, kan makkelijk gecreëerd worden, je ziet niets in het landschap en je kunt in een behoorlijke schacht meerdere ventilatoren laten draaien die energie opwekken. Geen vogel heeft er last van en alles zit lekker veilig onder de grond!https://nl.wikipedia.org/wiki/Trek_(schoorsteen)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën