Selecteer een pagina

Archieven

Dimitri Khalezov over 9/11: WTC Nuclear Demolition (3)

De theorie dat de aanslagen van 9/11 zijn gepleegd middels drie atoombommen die onder de Twin Towers en WTC 7 ontploften, is afkomstig van de voormalige Russische militair Dimitri Khalezov. In een reeks van 26 YouTubes legt hij uit wat er volgens hem is gebeurd op 11 september 2001. Deze YouTubes worden hier besproken in groepjes van 6 en ze duren elk 10 minuten, dus samen een uur. Het eerste deel gaf in vogelvlucht de theorie van Khalezov weer. In het volgende deel vertelt Khalezov hoe een ondergrondse kernexplosie werkt. Lees eventueel ook de verwijderde Wikipedia die Khalezov daarover schreef. In dit derde deel wordt het moeilijker…

Het volgende deeltje is wel verhelderend. Op 16 september 2001 publiceerde de Spaanse krant El Mundo een artikel waarin werd gesteld dat Osama bin Laden drie mininukes had gekocht van Oekraïne en dat deze drie nukes waren gebruikt bij de aanslagen van 9/11. In een boekje uit 2001: 11 september, het keerpunt van Stan van Houcke staan interviews met bekende linkse intellectuelen. De mogelijkheid dat terroristen de hand zouden kunnen leggen op kernwapens, wordt daar herhaaldelijk genoemd. Uiteraard is 9/11 niet uitgevoerd door moslim-terroristen, daar zij geen toegang hadden tot de kruipruimten en de kelders van de Twin Towers en WTC 7. Volgens Khalezov werd van hogerhand gesteld dat de Twin Towers zijn vernietigd omdat men dacht dat de vliegtuigen die er in gevlogen waren, met kernbommen waren uitgerust. Om het publiek niet te verontrusten, hield men dit “gegeven” achter. Daarna stapelden de leugens zich op.

Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [13/26]

In het volgende deeltje gaat het over WTC 7. Ook dat was nucleaire demolitie, maar daarna beweert Khalezov dat de kernbommen daar in de kelder lagen en dat ze via een ondergrondse spoorweg naar de kelders van de Twin Towers zijn gebracht. Hij verklaart dan dat de bommen onder de Twin Towers onder de hoeken van de torens ontploften. Deze uitleg begrijp ik niet en het lijkt me ook niet logisch.

Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [14/26]

Het volgende deeltje gaat ook over de plaatsing van de bommen. Volgens Khalezov lagen deze niet recht onder de Twin Towers. Hij noemt dan William Tahil als bron, die in zijn boek uit 2006 Ground Zero: The Nuclear Demolition of the World Trade Centre ongeveer hetzelfde beweerde. Volgens Tahil ging het echter om geheime kerncentrales, maar Khalezov lacht daarom, en terecht!

Daarna gaat het over het Pentagon. Was het een Boeing of een raket? Khalezov vertelt over de Kursk, een Russische atoom-onderzeeër die in 2000 is gezonken. Volgens Khalezov zouden er 22 raketten met kernkop van die onderzeeër zijn verdwenen. Toen de onderzeeër werd geborgen, heeft men de verdwijning van die raketten geheim gehouden en gedaan alsof men ze vernietigde.

Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [17/26]

Het gaat nog even over de 22 verdwenen raketten met kernkop van de Kursk. Die kernkoppen vertegenwoordigen een grote waarde. Men kan het uranium altijd weer gebruiken. Het zou daarom dwaas zijn om ze te vernietigen! Volgens Khalezov was men in de VS bang dat deze verdwenen raketten zouden zijn gebruikt door de terroristen die in de Twin Towers waren gevlogen. Als een van deze bommen in de lucht zou ontploffen boven een grote stad, dan zou die stad volledig worden verwoest. Toch onderzoekt niemand waar deze raketten zijn gebleven!

Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [18/26]

Volgens Khalezov heeft men besloten om de Twin Towers neer te halen, omdat een kernbom in het vliegtuig de hele stad zou vernietigen. Volgens mij maakte het neerhalen van de Twin Towers deel uit van het originele scenario, waaraan maanden is gewerkt. Vanaf dit moment verschil ik dus ernstig van mening met Khalezov, die denkt dat de regering en de hoogste autoriteiten door de terroristische aanslag werden verrast. Dit staat haaks op de uitleg van Heinz Pommer, die zegt dat er thermiet-bommen waren geplaatst om de liftschachten met elkaar te verbinden, zodat het plasma via die liftschachten in de kernkolom omhoog kon spuiten. Maar het staat eveneens haaks op de “no plane theorie” van Khalezov zelf! Deze theorie gaat er immers van uit dat alle filmbeelden van het tweede vliegtuig fake waren. Deze fake moet dan wel van te voren zijn gemonteerd! Ook de bommen die maakten dat de gevels van de Twin Towers een gat vertoonden in de vorm van een vliegtuig, worden door Khalezov erkend. Ook die bommen moeten van te voren zijn geplaatst, waarbij men wist dat het gat in de gevel de vorm van een vliegtuig moest krijgen. Daarom denk ik niet dat de regering van de VS door de aanslagen werd verrast.

Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [19/26]

Er volgen nog 7 deeltjes, maar die zal ik niet bespreken. U kunt ze zelf hier vinden. Khalezov noemt daarin wel een aantal interessante feiten, zoals dat de “kaper” Mohammed Atta werd betaald door het hoofd van de geheime dienst van Pakistan. Ook dat is nooit verder onderzocht, maar het maakt wel deel uit van de vraag: Who dunnit?

In elk geval weten we nu dat de Twin Towers zijn neergehaald met nucleaire demolitie en dat het aantal slachtoffers de 3000 verre overtreft, omdat talloze mensen later kanker kregen. Ook dat wordt in de laatste deeltjes uitgelegd. De daders en de mensen met voorkennis kijken niet op een mensenleven meer of minder. Het gaat hen uitsluitend om het geld, dus de vraag is tevens: Who profits?

5 Reacties

 1. Kees

  Hallo,

  In een kort gesprek met Putin zei deze het volgende:
  Er zijn bij het neerhalen van het WTC “Atomic devices” gebruikt. Dat hebben onze experts gemeten”. “Bovendien waren er krachtige aardschokken te voelen”. “En een nieuw soort technologie, immers er stonden slechts een paar pilaren deels nog omhoog en er was zogenaamde “dust”.

  Op Youtube is een film te vinden die aangeeft dat de atoombommen reeds op de bouwtekeningen staan en dat alle hoge gebouwen deze hebben. Dit om te voorkomen dat de wegen rond zulk een gebouw maanden verstopt zouden zitten bij afbraak.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Goede morgen, Kees. Heb je ook een link naar die YouTube? Want dat zou goed aanvullend bewijs zijn.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Matt. Dat artikel gaat over het feit dat er reeds tijdens de bouw rekening werd gehouden met de sloop.

   Manhattan is the most expensive real estate in the world. Those extremely tall buildings were wired to come down in their footprint in case of earthquake or other toppling force. And then there is the standard nefarious reasons for pre-wiring a building, saving the cost on future demolition or staging terror.

   Maar het gaat niet over nucleaire demolitie. In plaats daarvan gaat het over Israël als dader. Ik denk zelf niet in die termen, maar het heeft er wel alle schijn van dat de grote bazen achter 9/11 van dezelfde snit zijn als de grote bazen achter Israël.

   Antwoord
 2. Kees

  Hoi,

  Aangaande Bin Laden: Deze zei me dat zijn familie een plan klaar heeft om een brug, oftewel een tunnel vanaf Saoedie naar Afrika te bouwen. Putin wees ook in die richting: “Het midden oosten is het centrum van de wereld”. (Flat earth???)
  Atta was een vriendelijke man. Een ingenieur zo zei hij me.

  Aangaande de studenten: In het WTC was er mogelijk een 5 tal verdiepingen niet geheel ingevuld. Ik heb daarover een film gezien bij Beforeitsnews, doch kan die niet terugvinden.
  Bij bezoek WTC moest je een paar maal van lift wisselen. Dat was voor de veiligheid, zo zei men.

  Kijk eens bij California fires, DEW, laser. (youtube, Tavares) Bekijk wat er overblijft van een gebouw. Leg de link naar Portugal fires.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën