Archief
Artikelen

Op zondag 30 september a.s. geeft Peter Vereecke een lezing in Breda: De occulte betekenis van de aanslagen van 9/11. Peter Vereecke is klassiek filoloog van opleiding, was enkele jaren leraar Latijn, nam daarna het familiaal verzekeringskantoor over. Hij was 25 jaar actief in zijn dorp Sleidinge en gemeente Evergem (o.a. als burgemeester) tot hij vanaf de millennium-wisseling zich allerlei vragen begon te stellen. Onthutst door de antwoorden gooide hij zijn leven en denken met een forse draai van 180 graden om. Hij begon met een burgerbeweging (Belfort-group) en een bewustzijnsbeweging (Diogenes). Hij was o.a. klokkenluider over de chemtrails. Bij deze de tekst waarmee zijn lezing wordt aangekondigd:

Iedereen is het er over eens dat 9/11 de moeder aller aanslagen was. Mensen die 9/11 bestudeerden weten dat er grote vraagtekens worden gezet door grote groepen mensen, waaronder professionals. Zo zijn er meer dan 3000 internationale architecten en ingenieurs die de uitleg van het instorten van drie (!) WTC gebouwen ernstig in twijfel trekken. Het laatste woord is daar intussen nog niet over gezegd. Voor deze informatie kan men op 27 september terecht bij de lezing van dr. ir. Coen Vermeeren.

Een heel andere kant, een zeer duistere kant van 9/11 is onderzocht door Peter Vereecke. Want terwijl op dit moment het internet wemelt van de complottheorien waarin de door Trump regelmatig aangehaalde zogenaamde Deep State wordt besproken, realiseren de meeste mensen zich niet dat de achterliggende agenda’s al wel eens heel lang geleden kunnen zijn opgesteld.

Ook de aanslagen van 11 september 2001 staan, volgens Vereecke, bol van verborgen boodschappen. De aanslagen waren in zijn ogen een groot occult ritueel waarin niet alleen de mensen in het WTC en de vliegtuigen slachtoffer waren, maar ook de waarheid. 9/11 stortte de wereld in een onkende strijd tegen het terrorisme. Miljoenen doden waren het gevolg van de vele oorlogen die volgden. De privacy van alle aardbewoners werd opgeofferd. Wat als er nog meer betekenissen moeten worden toegekend aan deze aanslagen dan die welke wij inmiddels allemaal zo goed kennen?

Het is tijd, zegt Vereecke, om het beest in de ogen te kijken. In deze lezing zal het occult-satanische aspect van 9/11 worden toegelicht aan de hand van vele voorbeelden: getallen, plaatsen, data, gebouwen, symbolen, sterren en goden passeren de revue.

Berusten deze samenlopen op toeval of schuilt er een groot verborgen kosmisch plan achter de aanslagen. Een ding is zeker: hierna zal niets meer hetzelfde zijn.

Enkele steekwoorden: Kabbala, Tarot, geheime genootschappen, MK Ultra, mindcontrol, predictive programming, Crowley, Pike, Hitler, The Beatles, John F. Kennedy, Stanley Kubrick, Saturnus, Sirius, Gizeh, Stonehenge, Washington, het Vatikaan, numerologie, astrologie, New Age en de New World Order…

Zondag 30 September – 14:00 uur – 17:00 uur (inloop 13:30 uur), aansluitend borrel

De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Entree 15 Euro (inclusief 1 consumptie)

Entree voor scholieren (onder de 20) en studenten (in bezit van collegekaart) betalen slechts de helft: 7,50 Euro (inclusief 1 consumptie).

Kaarten kan men bestellen onderaan de pagina met de aankondiging.

Kaarten kunnen ook aan de zaal worden gekocht voor respectievelijk 17,50 en 8,50 Euro.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Peter Vereecke – De occulte betekenis van 9/11”

 • mr.drs.Bou:

  Er is een nieuw boek verschenen over 9/11.

  The Fakest Fake News: The U.S. Government’s 9/11 Conspiracy Theory

  By Edward Curtin

  A Review of 9/11Unmasked: An International Review Panel Investigation by David Ray Griffin and Elizabeth Woodworth

  With the publication of 9/11Unmasked: An International Review Panel Investigation, they now have a brilliant source book to use to turn their suspicions into certitudes. And for those who have never doubted the official account (or accounts would be more accurate), reading this book should shock them into reality, because it is not based on speculation, but on carefully documented and corroborated facts, exacting logic, and the scientific method.

  The book is based on the establishment in 2011 of a scientific review project comprising 23 experts with a broad spectrum of expertise, including people from the fields of chemistry, structural engineering, physics, aeronautical engineering, airline crash investigation, piloting, etc. Their job was to apply systematic and disciplined analyses to the verifiable evidence about the 9/11 attacks. They used a model called the Delphi Method as a way to achieve best-evidence consensus.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Matt,
   Als je meer dan drie links in een reactie plaatst, dan komt deze reactie in de wacht te staan. Beter is het dus om je informatie te splitsen in twee reacties. Dan laat BOUblog je wel toe.
   Verder leiden je links naar enige uren video. Ik heb geen tijd op dat allemaal te bekijken. Maar wellicht hebben andere lezers er tijd en belangstelling voor.

Laat een reactie achter