Selecteer een pagina

Archieven

Dimitri Khalezov: 911 De Derde Waarheid

Het bovenstaande plaatje is afkomstig van Wikipedia en het laat vier manieren zien van nucleair testen: 1) in de lucht, 2) onder een Twin Tower, 3) in de ruimte en 4) onder water. De maker van het plaatje heeft kennelijk geweten dat er een kernbom was ontploft onder een Twin Tower! Maar hoewel velen er van moeten hebben geweten, zegt niemand het hardop, behalve Dimitri Khalezov, een Rus die reeds in 2010 naar buiten trad met een 500 pagina’s tellend boek, waarvan hij 11 hoofdstukken op internet plaatste: The Third Truth. Op Wikispooks staat in het kort zijn loopbaan bij het Sovjet leger vermeld. Hij hield toezicht op de nucleaire proeven die in heel de wereld werden uitgevoerd en op het nucleaire arsenaal van de Sovjet Unie. Hij weet alles van kernproeven en -explosies.

Op zijn Website vond ik een uittreksel van zijn boek. Bij deze wat interessante citaten:

The author of this article used to be a commissioned officer in the Soviet military unit 46179, otherwise known as the “Special Control Service of the 12th Chief Directorate of the Defense Ministry of the USSR”. The 12th Chief Directorate itself was an organization responsible in the Soviet Union for the safe-keeping, the production control, the technical maintenance etc. of the entire nuclear arsenal of the state. The Special Control Service was responsible for detecting nuclear explosions and was responsible for the observance of all international treaties related to nuclear testing. It is especially important to note the existence of the so-called “Peaceful Nuclear Explosions Treaty” of 1976 between the USSR and the United States of America. In accordance with this Treaty, all parties were obliged to inform one another about all nuclear explosions intended for non-military purposes.

During my military service in the abovementioned organization at the end of the ‘80s, it came to my knowledge that there was a so-called “emergency nuclear demolition schema” built into the World Trade Center Twin Towers in New York. The actual nuclear demolition schema was based on huge thermo-nuclear charges (about 150 kilotons in TNT yield) which were positioned about 50 meters below the lowest underground foundations of each of the Towers. It was strange to me by then and, to be honest; it was hard to believe that US authorities would be crazy enough to demolish buildings in the middle of a populated city using underground nuclear explosions.

However, as I understood it correctly, nobody had ever actually planned to demolish the World Trade Center in such a way. It was merely a means to get around the bureaucracy: such a nuclear demolition schema had to be built into the Twin Towers not to get them demolished, but to get permission to build them in the first place. The problem was that the then building code of New York (as well as that of Chicago) didn’t allow the Department of Buildings to issue permits to build a skyscraper unless its constructor could provide a satisfactory means by which he could demolish the building either in future, or in the case of emergency. Since the late ‘60s (when the Twin Towers were first proposed) this type of steel-framed buildings was a totally new concept and nobody knew how to deal with them in the sense of demolition. Given that traditional (“conventional”) controlled demolition methods were applicable purely to older-style buildings, they had to come up with something new for the incredibly strong steel Twin Towers that would convince the Department of Buildings to issue permission for their actual construction. And the solution was indeed created: nuclear demolition.

Ironically, the nuclear demolition schema of a skyscraper is not actually meant to demolish the skyscraper, especially considering that no one has any practical experience in demolishing skyscrapers by such means – it is merely intended to convince the Department of Buildings to give permission to build the skyscraper.

The problem is that in accordance with the USA – Soviet “Peaceful Nuclear Explosions Treaty of 1976”, the yield of nuclear munitions used for non-military purposes was limited to 150 kilotons /per individual nuclear explosion and to a maximum of 1.5 megaton aggregate yield for group explosions.

So, the nuclear demolition industry had to fit into these legal frames: in the case of the WTC demolition, it was possible to use as many charges as necessary, but not in excess of 150 kiloton per charge. That is why the WTC nuclear demolition schema consisted of three of such charges – whose aggregate yield was 450 kilotons. For those people who have difficulty in imagining how powerful 150 kilotons is, you should be reminded that the atomic bomb which was dropped on Hiroshima in 1945 was less than 20 kilotons.

En verderop:

I don’t think that it was a good idea at all – to demolish skyscrapers in the middle of a populated city by thermonuclear explosions whereby each explosion is 8 times more powerful than the Hiroshima bomb, but in principle I agree with Mr. Giuliani. The poor ground zero responders were indeed standing on top of a cauldron and they indeed did put their lives at risk – as you may sincerely expect to be the case when gullible people visit the location of a fresh nuclear explosion and without wearing any protective gear.

Reeds in 2010 werd er op het internet over Khalezov geschreven, maar de informatie werd systematisch weggedrukt:

In 26 YouTube’s legt Dimitri Khalezov, een voormalig officier van de Soviet nuclear intelligence, de nucleaire demolitie van het WTC in een interview van A tot Z uit. Maar al deze YouTube’s zijn inmiddels verwijderd..! Heeft het ermee te maken dat Khalezov een top-expert op dit gebied is en dus weet waarover hij spreekt..! Een reden te over kennelijk, voor partijen die deze kennis niet op grote schaal verspreid willen zien..!

Die 26 YouTubes heb ik nu gevonden, maar ze duren elk 10 minuten. Het gaat dus even duren voor ik ze allemaal heb bekeken. Ze bestaan uit een lang interview met Khalezov, dat gepaard gaat met duidelijke illustraties. Van het hele interview is ook een bijna 5 uur durende video gemaakt, maar ook deze schijnt steeds te verdwijnen. Een korte video die daar over gaat, wordt begeleid door een nogal irritant muzakje.

Dimitri Khalezov 911 video – the most prohibited item on the web

Zoals ik al zei: die 26 YouTubes vormen samen het interview met Khalezov. Ik wil ze graag bekijken en bespreken, maar dat kost tijd. Voor nieuwsgierige mensen plaats ik hier alvast het volledige interview, dat nu op verscheiden plaatsen op YouTube staat.

911 The Third Truth Dimitri Khalezov full version + AFR discussion at the end duurt 4 uur en 55 minuten.

4 Reacties

 1. Mattijs

  Beste mr.drs.Bou,

  Bedankt voor dit artikel en de link naar de 26 filmpjes over het interview met Khalezov. Deze had ik zelf niet zo snel meer kunnen vinden.

  Het valt mij op dat wanneer ik mensen in mijn omgeving wijs op dit soort artikelen en ze daarvan een link doorstuur er altijd een oorverdovende stilte gaat te vallen. Het zal wel zo zijn dat die mensen hiervan sprakeloos worden en het geen goede plek kunnen geven. Voor sommigen zal ook de officiële versie gemakkelijker weg te plooien zijn en dan moet de deksel maar weer op de beerput. Ik vindt het van groot belang dat mijn omgeving bewust wordt van de leugens en het geweld waarmee oorlogen uitgelokt moeten worden.

  Antwoord
 2. Matt

  Bedankt voor dit artikel en de links naar de filmpjes.

  In mijn omgeving attendeer ik mensen naar deze artikelen en voorzie ze van links daar naartoe. Opvallend genoeg volgt daarop dan meestal een oorverdovende stilte.
  Toch verwacht ik dat het officiële verhaal steeds minder aanhangers zal krijgen.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Matt,
   Hoewel 9/11 gepaard gaat met een oorverdovende stilte, ben ik een onverbeterlijke kletskous!
   Kortom: we gaan door met de strijd! 🙂

   Antwoord
 3. Hans

  Waanzinnig interessant en uiterst geloofwaardig. Na verloop van tijd sijpelt de waarheid door, en dat is te danken aan moedige en vasthoudende mensen.
  U bent daar een van, heel veel dank.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën