Selecteer een pagina

Archieven

Heinz Pommer: 9/11 was een nucleaire oorlogsmisdaad

Heinz Pommer verklaart op zijn website en in zijn lezingen: Op 11 september 2001 zijn er in New York 3 “slimme” atoombommen ontploft. Ze bevonden zich in putten diep onder de kelders van de Twin Towers en WTC 7. Boven in de Twin Towers werd een “uitlaatgat” geschoten d.m.v. een vliegtuig of drone. Binnen de Twin Towers werden de liftschachten met elkaar verbonden middels het doorsnijden van stalen balken met thermiet of thermaat. De stalen kernkolom, die nu diende als schoorsteen, maar ook als Kooi van Faraday, vulde zich daarna van onder naar boven met plasma (materie gesplitst in elektronen, protonen, neutronen en ionen). Omdat in de kosmos de meeste materie uit plasma bestaat, noemt men dit ook kosmische straling. In feite ging het om een soort neutronenbom, gevat in een kamer die zich onder hoge druk met plasma vulde. Omdat het plasma slechts kon ontsnappen door het “uitlaatgat”, begon de snelle instorting daar. Deze theorie is heel plausibel, maar hoe werkt zoiets? Wie deden er aan mee?

Er moeten gaten zijn gegraven in de kelders, er moeten draden zijn gelegd voor de ontsteking van het thermiet of -maat. Daaruit volgt dat er maanden aan gewerkt is. Volgens getuigen waren er de laatste maanden inderdaad nogal wat “onderhouds-werkzaamheden”. Daar hebben arbeiders aan gewerkt. Helaas vroegen ze niet: “Waarvoor dient dat?” maar slechts: “Wat verdient dat?” Geen van hen hoeft te hebben geweten waaraan gewerkt werd. De kapitalistische vervreemding van de arbeid, zoals Marx al zei in “Het Kapitaal”, leidt helaas tot dit soort domme “samenwerking”. Mensen worden betrokken bij een duivels complot, omdat ze weten dat ze nu eenmaal niets te verkopen hebben dan hun arbeid. Ze stellen geen vragen…

En dan is er de organisatie! Heel veel mensen waren op de hoogte dat er iets speelde. Susan Lindauer werd gewaarschuwd: “Ga niet naar New York, want er gaat daar een kernbom ontploffen.” Ook anderen kregen tevoren een No Fly advies. In het WTC werkten ook Joden, maar er is er geen omgekomen. Zij kregen van tevoren een waarschuwing: “Ga op 11 september niet naar uw werk.” Al die gewaarschuwde mensen werden gewaarschuwd door iemand die meer wist, maar wie kende het hele verhaal? Want dat is best ingewikkeld. Wie heeft dit verzonnen? Welke ingenieurs hebben die bommen ontworpen en dan, in opdracht van wie? Want ook ingenieurs vragen ze zich af: “Wat verdient het?” Toch moet iemand hebben geweten waartoe het dient.

Verantwoordelijk was in juridische zin George W. Bush, want 9/11 vond plaats tijdens zijn presidentschap. Maar ik denk niet dat Bush jr. dit zelf heeft verzonnen, want hij is wel een mooie jongen, maar zo schijnheilig en zo dom! Hij wist er wel van, maar het was niet zijn plan. Er gebeurde die dag ook zo veel tegelijk, dat alleen een hele krijgsraad dit plan kan hebben uitgedacht, een zogenaamde “Denk Tank” van mensen die de misdaad niet schuwen. Zij hebben de taken verdeeld, waarbij de een zorgde dat er bij de NORAD grootscheepse oefeningen werden gehouden, waardoor bijna de hele luchtmacht die dag in Alaska verzameld was. Een ander zorgde voor de plof-moslim patsies, in samenwerking met de Mossad en Saoedi Arabië, die twee stiekeme handen op een buik. Weer een ander berekende de manier om de Twin Towers te slopen, waarna hij de juiste kernbom bestelde bij de generaal. Iemand zorgde voor de publiciteit en het stilzwijgen van de media. En zo voort! Het is daarom zinloos om te vragen wie het deed, de vraag is wie dit verzonnen heeft!

Het gaat om een duivels complot, om de organisatie van een nucleaire oorlogsmisdaad tegen de eigen bevolking. Mijn vorige artikel: Heinz Pommer: 9/11 was een nucleaire misdaad, belicht vooral het technische gedeelte. Pommer legt dat heel helder uit, want dat is zijn vak: ingewikkelde machines en processen uitleggen aan de arbeiders die er mee moeten werken. In een eerdere lezing, gegeven in Zurich in januari 2017, gaat hij wat dieper in op de menselijke consequenties. Opvallend zijn de stijgende kankercijfers bij de eerste hulpverleners en de omwonenden, hoewel de straling zo laag is, dat men de oorzaak kan blijven ontkennen. Pommer vertelt ook het verhaal van de vallende man die bleef zweven. Dat geloofde ik nooit, maar nu begrijp ik het.

De volgende presentatie is in het Duits, want Heinz Pommer is een Zwitser. De lezing werd gegeven in 2017 in Zurich. Pommer heeft zijn eigen tekst kennelijk later in het Engels ingesproken. Waar Duits wordt gesproken, is de video Engels ondertiteld. Ga voor meer informatie naar www.911history.de.

9/11: a nuclear war crime [Re-Upload; A&E logo removed] 2017-01-09 duurt een uur en 45 minuten.

Toch blijft het moeilijke materie. Deze lezing heb ik nu drie maal gezien in steeds een iets andere vorm. Drie maal is scheepsrecht en ik begreep het steeds beter. Er zitten kleine verschillen in deze versies van wat volgens mij dezelfde presentatie is, waardoor ik het steeds beter begreep. Daarom eerst een andere versie van bovenstaande lezing en tot slot dezelfde lezing met onderbrekingen voor de illustraties en de filmbeelden waarover hij spreekt.

9/11 A Nuclear War Crime, Solving the 9/11 contradictions. Presentation by scientist Heinz Pommer duurt een uur en 35 minuten.

Presentation of scientist Heinz Pommer in Zurich 9th of January 2017. For original version please go to www.911history.de.

Volgens mij is dit weer dezelfde presentatie, maar dan in een andere vorm gemonteerd. Hij bestaat uit drie delen, die samen een uur en 51 minuten duren. De illustraties worden in deze versie wat langer getoond.

Declassified Secrets 9/11 Nuclear WAR Crime Part 1 Nano Micro Nuclear Weapons Neutron Radiation duurt 39 minuten.

Declassified Secrets 9/11 Nuclear WAR Crime Part 2 Underground Nuclear Weapons Testing duurt 47 minuten.

Declassified Secrets 9/11 Nuclear WAR Crime Part 3 Ground ZERO Trump World Trade Center Q&A duurt 25 minuten.

8 Reacties

 1. Rob Heusdens

  Dat de aanslagen van 9/11 onderdeel zijn van een amerikaanse buitenlands beleid waarin nauw wordt samengewerkt met terroristen steunende landen en zelfs ook direct terreur groepen worden gesteund is uiteraard een waarheid als een koe. Zolang de amerikaanse dollar gekoppeld blijft aan de olie, en daarmee de VS zich heeft geallieerd met landen als Saudi barbabië en landen aanvalt die het dollar-olie imperium ondermijnen is ook zo helder als wat.

  Maar ik zie geen reden om aan te nemen dat de WTC torens vantevoren waren geprepareerd met net gelijk welk wapen- of demolitiesysteem, ongeacht dat het officiele verhaal wat betreft de fysieke instorting van de torens op zijn minst onvolledig is.

  Het probleem is nl. dat dan een verklaring wordt gezocht voor deze gebeurtenissen aan de hand van dit soort hypopthesen die meer vragen oproepen dan ze beantwoorden, en voor de politieke beoordeling van deze aanslagen er ook niet toe doen. Sterker nog, door de vele onwaarschijnlijke aannamen die dat soort hypothesen oproepen, wordt zo’n beoordeling eerder vertroebeld dan verhelderd.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Rob,
   “Sterker nog, door de vele onwaarschijnlijke aannamen die dat soort hypothesen oproepen, wordt zo’n beoordeling eerder vertroebeld dan verhelderd.”
   Voor mij werkt dat omgekeerd. Naarmate duidelijker wordt hoe de 9/11 hoax in elkaar stak, wordt mijn beoordeling eerder verhelderd dan vertroebeld. Ik wil weten wat er gebeurd is, omdat daaruit de vraag helderder naar voren komt: waarom?
   Natuurlijk volg ik ook de huidige gebeurtenissen in Syrië, en met name Idlib. Maar de geopolitiek wordt voor mij duidelijker naarmate ik meer begrijp van 9/11. Geen wonder dat op middelbare scholen de geschiedenis eindigt in 1989, bij de val van het Sovjet Rijk. De rest mogen we niet weten! Het gaat mij om het bewustzijn van 9/11!

   Antwoord
 2. John

  Dov Zakheim was de architect.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   John, hoe weet je dat?

   Antwoord
   • John

    Je weet nu wie.
    De vraag is: WAAROM?
    Welnu: er was een nieuw “Pearl Harbor event” nodig!

    Antwoord
  • Corné

   Voormalig Zwarte Paus Peter Hans Kolvenbach als de bedenker. Nota bene een halve Nederlander. This story goes far …!

   Antwoord
 3. JP

  Grappig om hier terecht te komen nadat ik even zocht op Heinz Pommer, de man die Dimitri Khalezov extra handen en voeten gaf zeg maar.
  Ik wilde nog eens naar deze man kijken nadat ik vanmorgen een paddastoelwolk zag bij de “chemie-explosie” bij Bayer, in een filmpje hoorde ik ook een meisje vertellen dat de explosie op grote afstand voelbaar was als wat ze zei “aardbeving”.
  Ik heb me er verder niet in verdiept of wat ook maat een ongeluk leek mij voorlopig wat onwaarschijnlijk.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + achttien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën