Selecteer een pagina

Archieven

Heinz Pommer: 9/11 was een nucleaire misdaad

De aanslagen van 11 september blijven de gemoederen bezig houden. De prettige presentatie van George van Houts laat zien dat er niets klopt van de offici√ęle verklaring. Er komt geen plof-moslim aan te pas en de “gekaapte Boeings” konden de Twin Towers niet doen instorten. Dat wisten veel mensen reeds. Toch bleef ik zitten met indringende beelden die ik niet begreep: al dat dwarrelende papier, al dat stof en dan die stalen kolom die nog seconden lang rechtop blijft staan terwijl de hele Twin Tower al is ingestort. Hoe kan dat nou? De natuurkundige Heinz Pommer werkte als schrijver van handleidingen en simpele verklaringen van moeilijke apparaten en processen. Volgens hem is er een logische verklaring: de Twin Towers zijn neergehaald met nucleaire demolitie. Ooit stond dat proces gewoon op Wikipedia, maar later is het verwijderd. SOTT.net (Signs of the Times) heeft het artikel bewaard: 9/11 Nuclear Demolition Theory: Censored Wikipedia Article. Het ging helemaal niet over 9/11, maar over de manier om gebouwen te slopen met nukes! Ik raad u aan om dat artikel eerst te lezen, anders snapt u er straks niets meer van, tenzij u atoomgeleerde bent. ūüėČ

Enige citaten uit het verwijderde Wikipedia-artikel (het vet is van mij):

Nuclear demolition of skyscrapers was a new concept of a broader term of controlled demolition that first appeared at the end of 60s, when it became necessary to provide some satisfactory means of how to demolish modern tall steel frame buildings in order to meet necessary requirements set by a building code.

… in a modern nuclear demolition some huge thermo-nuclear charge is buried deep underground and produces a typical deep underground nuclear explosion which has very different physical properties compare to an atmospheric nuclear blast.

Practically it looks like this: some seemingly “intact” piece of rock might even retain its former shape and color and you could even try to take this piece of rock very carefully with your hands. But in reality this seemingly “intact” piece is extremely fragile and it could be instantly reduced into a complete microscopic dust under the slightest mechanical pressure. So if you only press this piece of rock with your bare hands it will instantly crash into dust. The same metamorphosis will occur to any and every kind of material that happens to be within such a “crashed zone” – it could be steel, stone, wood, glass, organic materials of any kind, etc.

Judy Wood noemde het dustification en zij meende dat er een geheim wapen bij betrokken was. Maar kernbommen zijn helemaal niet geheim en ze worden kennelijk al sinds de jaren ’60 gebruikt voor controlled demolition, het gecontroleerd laten instorten van gebouwen. Het gebruik ervan is wel gebonden aan strenge internationale normen:

First of all, it shall be understood that we can not use a thermo-nuclear demolition charge with a yield exceeding 150 kiloton, because 150 kiloton is a legal threshold set by the “Peaceful Nuclear Explosions Treaty of 1976”. So, we have to take it into consideration – irrespectively of whether a 150 kiloton charge is enough to pulverize the entire structure we want to demolish or not enough, we can not exceed the 150 kiloton limit. So, this is the maximum we are allowed to use.

It seems that it is possible to completely pulverize even structures higher than 300 meters but in this case we apparently need to use some nuclear charge that is more powerful than 150 kiloton in TNT yield.

De Twin Towers waren 417 meter en 415 meter hoog. Volgens de Wikipedia is daarvoor een atoombom met een kracht van meer dan 150 kiloton TNT nodig. Neem alstublieft de tijd om deze hele Wikipedia rustig te lezen! Volgens Heinz Pommer zijn de Twin Towers en WTC7 namelijk neergehaald met nucleaire demolitie, terwijl er een kleine 3000 mensen in die gebouwen aanwezig waren! Dat zou een ernstige misdaad zijn, maar heel 9/11 hangt aan elkaar van ernstige misdaden! In de nasleep van 9/11 is alle oorlogspolitiek van de VS crimineel en het aantal slachtoffers (doden, gewonden, invaliden en vluchtelingen) loopt nu wereldwijd in de talloze miljoenen. Mocht u niet begrijpen hoe nucleair demolition werkt, omdat u niet weet hoe de Twin Towers gebouwd waren, bekijk dan eerst deze propagandafilm, gemaakt tijdens de bouw in de jaren ’60. Zonder die kennis is de presentatie van Pommer niet goed te volgen.

Building the World Trade Center Towers duurt 15 minuten.

Volgens Heinz Pommer is de stalen kern van de Twin Towers weliswaar ondermijnd met thermiet of thermaat, maar daarna zijn de torens neergehaald met kernexplosies in de kelders, waarbij de stalen kern dienst deed als “schoorsteen”. Deze stalen kern was tevens een Kooi van Faraday! In die stalen kern zaten de liftschachten. Via deze liftschachten ging de nucleaire energie omhoog, waarbij staal veranderde in stof en de kracht naar buiten gericht was. Als dat waar is, dan begrijp ik eindelijk hoe het mogelijk is dat er overal onverbrand papier dwarrelde! Zelfs de stalen kolom die seconden lang bleef staan terwijl de Twin Tower al was verdwenen, wordt opeens logisch! Maar deze theorie verklaart nog veel meer! Ik zeg niet dat dit de enige juiste theorie is, maar een theorie die zoveel verklaart, is wel krachtig!

Heinz Pommer heeft een website met de onschuldig klinkende url www.911memorial4kids, maar het gaat over 9/11: the oligarchs’ nuclear wargame. Op die website wordt uitgelegd hoe de Twin Towers en WTC 7 zijn gesloopt middels nucleaire demolitie, maar er zijn ook pagina’s over Shanksville en de “verdampte” Boeing in het Pentagon. De artikelen bestaan voornamelijk uit foto’s en illustraties met een kort commentaar, plus wat korte filmpjes. Neem even de tijd en bekijk die ook.

Pagina 1 gaat over de Noord Toren, die als eerste werd geraakt en als tweede instortte. Pagina 7 gaat over de Zuid Toren die als tweede werd geraakt en als eerste instortte. Beide torens spatten uiteen alsof er een vulkaan was uitgebarsten! Op pagina 2 staat belangrijke informatie over de toestand van “Ground Zero”, een term die meestal verwijst naar de plaats waar een kernbom ontplofte!

Wie herinnert zich nog de poelen van gesmolten staal? Volgens Heinz Pommer was dat niet alleen staal, maar ook gesmolten graniet van de rotsbodem! Toen de rommel een beetje was opgeruimd, vond men daaronder een gat dat werd aangeduid als Silverstein Valley. Volgens de main stream media was dat gat ontstaan tijdens de IJstijd, dus noemde men het u Glacier Valley. Volgens Pommer gaat het om een stroom van gesmolten rotsen die zijn verhit op 9/11. Hij wijst daarbij op de opruimploegen die met bezems de bodem schoon veegden en met hoge druk reinigers het stof te lijf gingen, om het gat daarna te vullen met beton. Bekijk de foto’s en de filmpjes op pagina 2 en oordeel zelf.

Bij deze de lezing die Pommer op 1 mei 2018 in Londen gaf. Bij deze lezing hoort een powerpoint presentatie (dia’s). Pommer legt alles heel duidelijk uit, maar het gaat wel snel en het is moeilijke materie. Als u het niet begrijpt, of als het te snel gaat, zet de video dan even stil en bekijk de foto’s rustig in deze pdf.

The 9/11 nuke’s total energy; Part 1 of “The Power Source(s) of the 9/11 Event” duurt 24 minuten.

9/11 and beyond: the Oligarch’s nuclear wargames
Gepubliceerd op 25 jul. 2018
An estimation of the Total Amount of Energy transferred as Heat into the rock at Ground Zero leads to the surprising figure of Q = 240 kt or 10^15 Joules. Calculations are based on the analysis made by a university professor from France. In addition the sound tracks of the NorthTower’s eruption are compared with the eruption sounds of the Stromboli volcano.
Excerpt of a presentation given by Heinz Pommer to the London based group “911keeptalking”; May first, 2018

The 9/11 nuke’s fingerprint; Part 2 of “The Power Source(s) of the 9/11 Event” duurt 31 minuten.

The 9/11 [gamma radiation] nuke’s design; Part 3 of “The Power Source(s) of the 9/11 Event” duurt 45 minuten.

Tot slot nog dit: er is meer materiaal van Heinz Pommer, o.a. over de politiek achter deze misdaad, maar ook met meer bewijzen van zijn theorie. Er volgt dus meer. Ik wil alle lezers vragen om de tijd te nemen om deze presentatie te begrijpen en na te denken over de consequenties. Zelf heb ik drie dagen besteed aan alleen maar de bovenstaande presentatie, waarbij ik steeds doorlinkte naar de powerpoint presentatie, tot ik het op mijn manier helemaal begreep.

De waarheid blijkt erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt…

15 Reacties

 1. Wil9779

  Deze waarheid en niets dan de waarheid komt van iemand anders. Dimitri Khalezov! Hij is de echte klokkenluider! Insiders zullen hem zeker kennen.
  https://www.youtube.com/watch?v=kIhyNrQboAk
  Kijk, heb geduld, de documentaire duurt lang maar daarna wordt alles duidelijk. Het is gruwelijk, het is intens, het is gewoon niet te bevatten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Richie Havens: Prayer (1970)

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Omdat ik moeite heb met dit emotioneel te verwerken:

  Kameraad Vuursteen – Maantje tuurt, maantje gluurt

  Ik wens iedereen een goede nachtrust met vredige dromen.

  Antwoord
 4. Matt

  Bedankt voor dit verhelderende artikel!

  Ik hoop dat de onweerlegbare feiten ook bij mij een verklaarbare plaats gaan krijgen. (Diverse zaken zoals het gesmolten staal het verpulveren en de toasted cars) Ik moet alles nog op mijn gemak bekijken en verwerken.
  De waarheid is vaak vreemder dan fictie.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Matt, Heinz Pommer legt het heel duidelijk uit. Ik snap het nu, maar de waarheid is erger dan fictie! Hoe is het mogelijk dat mensen dit doen? De duivelse geesten die dit hebben verzonnen… mogen zij branden in de hel!
   Gisteravond heb ik wel een beetje teveel gedronken, maar ik heb goed geslapen, zonder boze dromen. Vandaag wil ik liever buiten spelen, een beetje wieden, snoeien en planten in de tuin.

   Antwoord
  • Ben

   Geloven kost niks en al helemaal geen moeite.

   Groeten, Ben

   Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Beste mensen,

  Gisteravond weerklonk in mijn hoofd steeds de stem van die vrouw, die gilde: “They’re jumping out of the windows!” Een kreet die waar bleek, maar die ik nooit begreep. Als er ergens een ramp is, dan proberen mensen hun leven te redden. Ze springen niet de zekere dood tegemoet.
  Na een dagje in te tuin heb ik het emotioneel een beetje verwerkt. Als je een dode kip in de magnetron stopt, dan wordt die van binnen warm tot hij gaar is. Op 9/11 veranderde het WTC in een magnetron met daarin levende mensen. De straling maakte dat ze van binnen uit werden gekookt. Daarom sprongen ze uit de ramen, een minder pijnlijke dood tegemoet.
  Inmiddels heb ik bedacht dat ook de duivel Toby wel met zijn tijd mee zal zijn gegaan. Ik hoop dat hij in Hell een flinke magnetron heeft staan: “Daders van 9/11: door die deur, alstublieft, naar de eeuwige magnetron.”

  Rowan Atkinson Live – The devil Toby welcomes you to hell

  Antwoord
 6. Matt

  De artikelen van Dr Judy Wood hebben mij in het verleden 3 dagen intensief bezig gehouden. http://www.drjudywood.com/wp/
  ‚ÄúThe Towers didn‚Äôt burn up, nor did they slam to the ground. They turned (mostly) to dust in mid air.‚ÄĚDuidelijk was daarmee dat dit geen gewone ineenstorting betrof.
  De feiten die daar gepresenteerd werden zijn door de MSM buiten beeld gehouden of belachelijk gemaakt.
  De verklaring van Heinz Pommer sluit heel erg goed aan bij de gepresenteerde feiten.
  Gewone mensen willen helemaal geen oorlog. Om een volk klaar te maken voor het voeren van oorlog moeten ze ervan overtuigd worden dat ze worden aangevallen.
  De VS voeren al 200 jaar onafgebroken oorlogen op plaatsen waar het volk normaal gesproken helemaal niets te zoeken heeft. Hiervoor worden steeds gruwelijker wordende aanslagen gepleegd om de oorlogsmachine op gang te kunnen houden. In het verlengde hiervan heeft Nederland 70 miljoen euro aan de met Al Quida/ ISIS strijdende partijen in Syrie gegeven en 2000 bombardementsvluchten uitgevoerd zonder VN mandaat.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Matt,

   Ook ik heb veel tijd besteed aan Judy Wood. Al die foto’s op haar website, een lezing die ze gaf in Nederland, ik heb het allemaal gevolgd. Al jaren.
   Het probleem was, dat ik het niet begreep. Het probleem was ook dat ze sommige informatie domweg wegliet. Geheime space beams…

   De verklaring van Heinz Pommer sluit ook perfect aan bij de door Judy Wood gepresenteerde feiten. Geen space beams uit de hemel, maar een slimme atoombom uit de onderwereld! De vernietigende kracht kwam van onder af.

   Uiteraard ben ik “een soort van blij” dat ik het eindelijk begrijp, maar de satanische geesten die dit verzinnen zijn echt erger dan ik zelfs maar kon vermoeden!

   Nederland heeft ook schepen gestuurd naar de Middellandse Zee om mee te kunnen doen aan de strijd om Syri√ę. Ze kunnen niet tegen hun verlies, die duivels! Gelukkig is het nog steeds heerlijk weer, dus de rest van de dag is voor de tuin. Daar word ik wel gelukkig van.

   Antwoord
 7. Matt

  Inderdaad dit soort onderwerpen moet je af en toe even terzijde leggen om normaal adem te kunnen blijven halen. Je moet een sterke maag hebben en stevig in je schoenen staan om niet doodziek te worden van de propaganda oorlogen die voor ons uitgerold te worden.

  Ik vindt dat de leugens de laatste tijd steeds doorzichtiger beginnen te worden wat de strijd in Syrie betreft. Assad zal nooit gifgas gebruiken tegen zijn eigen volk en zeker niet wanneer hij toch al aan de winnende hand is. Daarom vindt ik het belangrijk dat informatie en alternatief nieuws verspreid wordt. Wanneer de bevolking door de leugens heen gaat prikken hebben ze in ieder geval de propaganda oorlog verloren.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Nog altijd bezig om het te verwerken, zocht ik naar wat tegenwicht of tegengif. Misschien vind u dit ook leuk:

  Charles Trenet – Le soleil et la lune PAROLES

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Deze animatie is echt prachtig!

  Le Soleil et la Lune

  En nu: wel te rusten. Slaap lekker en droom maar mooi.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   https://www.youtube.com/watch?v=RShIJvrjD80

   Le Soleil et la lune (paroles et musique : Charles Trenet, 1939)

   Sur le toit de l’h√ītel o√Ļ je vis avec toi
   Quand j’attends ta venue mon amie
   Que la nuit fait chanter plus fort et mieux que moi
   Tous les chats tous les chat tous les chats
   Que dit-on sur les toits que répètent les voix
   De ces chats de ces chats qui s’ennuient
   Des chansons que je sais que je traduis pour toi
   Les voici les voici les voil√†…

   Refrain:
   Le soleil a rendez-vous avec la lune
   Mais la lune n’est pas l√† et le soleil l’attend
   Ici-bas souvent chacun pense à chacune
   Chacun doit en faire autant
   La lune est là, la lune est là
   La lune est là, mais le soleil ne la voit pas
   Pour la trouver il faut la nuit
   Il faut la nuit mais le soleil ne le sait pas et toujours luit

   Le soleil a rendez-vous avec la lune
   Mais la lune n’est pas l√† et le soleil l’attend
   Papa dit qu’il a vu √ßa lui…

   Des savants avertis par la pluie et le vent
   Annonçaient un jour la fin du monde
   Les journaux commentaient en termes émouvants
   Les avis les aveux des savants
   Bien des gens affolés demandaient aux agents
   Si le monde était pris dans la ronde
   C’est alors que docteurs savants et professeurs
   Entonnèrent subito tous en choeur

   (Refrain)

   Philosophes écoutez cette phrase est pour vous
   Le bonheur est un astre volage

   Qui s’enfuit √† l’appel de bien des rendez-vous
   Il s’efface il se meurt devant nous
   Quand on croit qu’il est loin il est l√† tout pr√®s de vous
   Il voyage il voyage il voyage
   Puis il part il revient il s’en va n’importe o√Ļ
   Cherchez-le il est un peu partout…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie√ęn