Archieven

Na 17 jaar: 11 september voor gevorderden

Na 17 jaar is de waarheid rond 11 september nog altijd niet eenduidig, maar na al die jaren is de politiek achter deze aanslagen wel duidelijker dan voorheen. Dank zij de “War on Terror” zijn verscheidene landen veranderd in chaotische slagvelden, te beginnen met Afghanistan, dan Irak, Somalië, Libië en nu Syrië, een oorlog “tegen het terrorisme” die gepaard ging met miljoenen doden, ontheemden en vluchtelingen. Er zijn meer brandhaarden, waaronder Jemen, maar 11 september was het startschot voor de oorlogen in het Midden Oosten en Afrika. Wie heeft daar baat bij, behalve de Amerikaanse wapenfabrikanten? De kapers kwamen uit Saoedi Arabië en de dansende Israëliërs wijzen op betrokkenheid van de Mossad. Hoewel Israël en Saoedi Arabië diplomatiek openlijk op slechte voet stonden, wijst de betrokkenheid van beide landen bij 11 september op samenwerking van hun geheime diensten met elkaar en met de CIA.

Dat 11 september een complot was waar veel mensen bij betrokken waren, moge duidelijk zijn. Af en toe komt er een getuige uit de kast, zoals deze ex-CIA-agent die op sterven lag en daarom niet bang was om eindelijk te verklaren: CIA Carried Out 9/11 Attacks.

According to yournewswire.com the 79-year-old retired CIA agent, Malcom Howard, has made a series of astounding claims since being released from hospital in New Jersey on Friday and told he has weeks to live. Howard says he was involved in the “controlled demolition” of World Trade Center 7, the third building that was destroyed on 9/11.
Howard, who worked for the CIA for 36 years as an operative, says he was tapped by senior CIA agents to work on the project due to his engineering background, and early career in the demolition business.

Scott Bennett, a former US Army psychological warfare officer based in San Francisco, has also been quoted as saying the 9/11 attacks were part of a carefully designed plan by the United States, Israel and Saudi Arabia to destabilize the West Asia region and push forward a Zionist-Wahhabi agenda

De aanslagen van 11 september dienden de politiek van drie landen die nu openlijk samenwerken om Syrië te versplinteren! Er waren natuurlijk niet alleen landen, maar ook personen betrokken, mensen die zelf beter hoopten te worden van deze aanslagen. Sommigen, zoals Larry Silverstein, hebben miljarden aan verzekeringsgeld geïnd, anderen bouwden hun politieke carrière op hun medeplichtigheid en stilzwijgen. James Corbett heeft er in 2016 een aantal aangewezen als daders en Guido J. van het weblog WantToKnow heeft ze voor ons op een rijtje gezet:

James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!

In het kader van de herdenking van de 911-aanslagen, geven we op deze plek graag aandacht aan een voor velen nog onbekende, onafhankelijke, alternatieve journalist, James Corbett genaamd. James Corbett is onafhankelijk, wat betekent dat hij kan schrijven wat hij wil en dus niet gehinderd door mediacorporaties, die dicteren wat het volk dient te consumeren als ‘nieuws’. Hij woont en werkt in Japan sinds 2004 en groeide op in Canada, waar hij afstudeerde in de Engelse taal aan de University of Calgary en later een filosofie-masters degree behaalde in Dublin, aan het Trinity College. In 2004 werd hij Engels-docent in Japan en hij leerde daar ook zijn vrouw kennen, waarmee hij een gezin stichtte.

Hij verzorgt sinds 2007 werkelijk zijn veelgelezen ‘The Corbett Report’, wat hij ook zelf produceert. Het is een online, multi-media nieuwsprogramma, waar je je op kunt abonneren. ‘The Corbett Report’ is een aanrader voor alle mensen die dieper willen leren van zaken die zich achter de schermen van het wereldtoneel afspelen. ‘The Corbett Report‘ is een onafhankelijk programma, dat dus door luisteraars wordt gesponsord. Het bevat interviews met deskundigen en laat regelmatig video’s zien, die zó op Tv zouden kunnen worden uitgezonden als documentaire.

Voor wie wil weten welke mensen door Corbett worden ontmaskerd als medeplichtig, volg de link! Het gaat om mensen als Henry Kissinger, Rudy Gulliani, de Dansende Israëliërs, Generaal Ed Eberhart en vele anderen. Wie googelt op hun namen en de Wikipedia aanklikt, krijgt uiteraard een lovend artikel over de verdiensten van deze misdadige multi-moordenaars, maar wie de Wikipedia leest over 11 september, krijgt een braaf verhaal over 19 vliegende plof-moslims die werden gestuurd door Osama bin Laden in een hoogtechnologische grot in Afghanistan! En dat na al die jaren…: Aanslagen op 11 september 2001, Wikipedia, vlieg toch op!

Hoewel er op vele niveaus goed onderzoek is verricht naar de gebeurtenissen op 11 september, is er ook een hoop desinformatie. Zo was er bij voorbeeld de No Planes Theorie, de claimt dat er geen vliegtuigen in het WTC zijn gevlogen en dat alle beelden die daarvan bestaan, gemanipuleerd zijn. Het zouden hologrammen zijn, of alle aanwezige filmers waren medeplichtig en hebben vliegensvlug een vliegtuig ingetekend. Verscheidene getuigen verklaarde echter dat het beslist geen Boeing was, maar een militair vliegtuig! Omdat het tweede vliegtuig van alle kanten gefilmd is, ook door amateurs, draagt deze no plane complottheorie bij aan de manier waarop Wikipedia de waarheid wegdrukt: Complottheorieën over de aanslagen op 11 september 2001. Met nadruk wijs ik er op dat in het Pentagon inderdaad geen Boeing is teruggevonden, slechts wat opzichtig schroot! Daar is dus inderdaad no plane ingevlogen. Hetzelfde geldt voor Shanksville, daar zat slechts een gat in de grond. Ook daar dus no plane.

Een andere vorm van desinformatie is de voorbarige theorie van dr. Judy Wood. Hoewel ze wijst op vele elementen die niet kloppen met de officiële verklaring van de 19 vliegende plof-moslims, is haar verklaring vergezocht. Volgens Judy Wood zijn de Twin Towers neergehaald met een geheim wapen: Directed Energy Weapons, of Zero Point Energy! Men noemt het ook wel Space Beams. In plaats van deze uitvinding ten goede te laten komen aan de mensheid, zou de VS volgens Judy Wood deze techniek geheim houden, maar wel hebben gebruikt op 11 september. Na 17 jaar en minstens 5 oorlogen klinkt dit steeds minder plausibel, want als dat geheime wapen al in 2001 bestond, waarom werden Raqqa in Syrië en Mosul in Irak dan platgegooid met zoiets ouderwets als ordinaire bommen? Dat wil niet zeggen dat Judy Wood niet de juiste vragen stelt, want dat doet ze wel! Maar ze weet van te voren het antwoord al. Er zijn daarom vragen die ze zich niet stelt, feiten die ze negeert en gegevens die ze verdraait.

Op de website Waarheid 9/11 staat een goed artikel over de manier waarop Judy Wood haar eigen theorie als enige waarheid verdedigt: De ‘Onweerlegbare’ Waarheid van Dr Judy Wood, Gepubliceerd: 30 augustus 2016. Het gaat om deze video, waarin haar theorie nogmaals wordt “bewezen verklaard”.

Dr. Judy Wood IRREFUTABLE duurt 48 minuten.

Judy Wood wijst op haar website echter wel degelijk op een aantal vreemde fenomenen rond de Twin Towers. George van Houts wees daar ook al op: alles leek tot stof vergaan, er werd zelfs geen nietmachine teruggevonden. Judy Wood noemt dit dustification. Enerzijds komt haar de lof toe dat zij daar als eerste op wees, anderzijds is haar verklaring nogal vergezocht en na al die jaren ook niet meer houdbaar.

Vreemd vind ik het zelf nog altijd dat er rond de Twin Towers zoveel papier naar beneden dwarrelde, terwijl er binnen branden woedden. Er konden geen ramen openstaan, de Twin Towers waren als het ware luchtdicht. Als er ergens vuur brandt, dan zuigt dat vuur de zuurstof naar zich toe. Het papier vloog echter het raam uit. Zie bij voorbeeld de eerste 10 minuten van deze video en vanaf minuut 27 méér papier. Deze video bevat naast beelden van verbijsterd starende en angstig wegrennende mensen ook uiterst bizarre beelden van de omgeving rond de Twin Towers.

9/11 rare footage duurt 40 minuten.

De volgende video is nieuw, het zijn nooit eerder vertoonde beelden. In deze video komt een getuige voor die weg wist te komen uit een van de Twin Towers voor deze instortten. Ook hier weer bizarre beelden, ook van de stofwolk. Daarna volgt duisternis, dat duurt 3 minuten, dan ligt alles onder het stof en ook hier dwarrelt weer overal onverbrand papier!

Mark LaGanga’s WTC 9/11 Video (Enhanced Video/Audio & Doubled FPS) duurt 29 minuten.

Rond 11 september zijn vele vragen onbeantwoord, maar officieel houdt men nog altijd vast aan de 19 vliegende plof-moslims die onze vrijheid haten! In de VS worden deze aanslagen dan ook op een heroïsche manier herdacht. Heb even een misselijk makend voorbeeld:

Remembering 9/11 duurt gelukkig maar kort. Er zijn ook uren durende programma’s!

12 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  ‘Doesn’t matter who wins, as long as Assad loses’: US policy reappraises its values

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  The Costs of 9/11 Continue to Mount

  By Paul Craig Roberts

  The 9/11 fabrication and the Osama bin Laden myth were used by the Cheney/Bush regime to destroy the civil liberty protections in the US Constitution and to elevate the executive branch above both domestic and international law. This has culminated in yesterday’s declaration of US lawlessness by President Trump’s National Security Advisor, John Bolton, who stated that the US government will use any and all means to protect US and Israeli war criminals from prosecution by the International Criminal Court. https://www.cnn.com/2018/09/10/politics/us-bolton-icc-plo-intl/index.html

  The cost of 9/11 far exceeds the WTC buildings and the lives that were lost. The real cost is the US Constitution, the separation of powers, civil liberty, and the rule of law.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Potential False-Flag Attack in Syria Could Trigger U.S. Military Strike

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Wim, ik heb de Vaatstra zaak op BOUblog nauwlettend verslagen, dit op verzoek van Klaske die me ooit het dagboek stuurde. Uit mijn artikelen blijkt dat ik denk dat je gelijk hebt in de Vaatstra zaak, maar gelijk hebben is niet voldoende. Gelijk moet je krijgen en jij kreeg het niet. Die actie met dat dagboek was dwaas, maar ik wist toen nog niet hoe het zat. Later wel en dat weet jij ook. Ik dacht dat die actie uitging van Micha Kat en ik wilde er niet aan meedoen, omdat ik discretie had beloofd aan Klaske.
  Sindsdien wordt er op mij gescholden en mijn naam wordt beklad. Heb even een voorbeeld:
  http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Desinformanten/Boudine_Berkenbosch.htm
  Ik vind dat zeer onplezierig, te meer omdat jij me al die jaren negeerde! Had ik geweten wat je van plan was met dat dagboek, dan had ik meteen gezegd: niet doen, want dat werkt niet! Maar waarom zou jij mij serieus nemen? Voor jou ben ik hoogstens “best wel lief”. En van 9/11 heb je echt geen snars begrepen. Die misdaad roept om wraak op hoog niveau! De daders (o.a. de VS-CIA – Mossad – Saoedi Arabië, MI6) zijn nu bezig om Syrië te slopen. Afghanistan, Irak en Libië zijn al kapot. Het einddoel is Iran en dan Rusland, maar het gaat er vooral om dat men een vijand wil! Vanwege de lucratieve wapenhandel!
  Over 9/11 hoeven we het niet eens te worden, dat kan me niet schelen, maar ik erger me aan de manier waarop jij me jaren lang negeerde en me nu wegzet als “best wel lief”. Ik vind jou best wel dom.

  Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste Ben, natuurlijk ken ik professor Steven Jones. Voer zijn naam maar in op de BOUblog zoekmachine. Ik werk nu aan een artikel over Heinz Pommer. Moeilijk, maar het verklaart een hoop. Al dat dwarrelende papier, terwijl gebouwen en auto’s in brand vliegen. Ik begin het eindelijk te snappen! Maar ik heb wat tijd nodig…
    Geduld is een schone zaak. 😉

    Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ach, de video doet het hier niet. Link dus even door. 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën