Selecteer een pagina

Archieven

KomPlot na 17 jaar: 11 september voor het hele gezin

Op 11 september 2001 heeft het Militair Industrieel Complex een staatsgreep gepleegd in de Verenigde Staten. Het was een grandioos spektakel en op de tv keek heel de wereld in real time mee. Er zou een gekaapte Boeing in de Twin Towers zijn gevlogen. Terwijl alle camera’s gericht waren op de torens, vloog een tweede vliegtuig in de andere Twin Tower. De instorting die daarop volgde was spectaculair! Een derde gekaapte Boeing zou het Pentagon hebben geraakt en in een vierde gekaapt vliegtuig zouden de passagiers de kapers hebben overmeesterd, waarna de Boeing neerstortte in Shanksville. Dat verhaal was een speelfilm waard. Een dag later waren de daders bekend: 19 moslimterroristen, o.l.v. Osama bin Laden. Binnen een maand begonnen de bombardementen op Afghanistan, omdat bin Laden daar zou schuilen in een hoogtechnologische grot. Het was prachtig en duidelijk: de strijd tegen het moslimterrorisme begon. Helaas was het allemaal niet waar, oftewel: made in Hollywood en geregisseerd door de Mossad en de CIA!

De gevolgen van deze professionele psy-op zijn helaas enorm! In 17 jaar tijd is de wereld veranderd in een slagveld, zogenaamd tegen de moslimterroristen, maar vooral tegen Afrika en de olierijke landen in het Midden Oosten. Europa wordt overspoeld met vluchtelingen en de politie is bewapend alsof het ook hier oorlog is. Ook dat is goed voor de wapenverkoop… Het internationale Militair Industrieel Complex (NATO) vaart er wel bij, maar de burgers zijn de oorlog en de daarmee samengaande armoede beu. Helaas wordt de werkelijke oorzaak verzwegen door de politici en de media. Ook Nederlandse militairen vechten of vochten mee in Afghanistan, Irak en zelfs Libië en Syrië, maar de oorzaak van alle bezuinigingen zoekt men in de economie. De oorzaak van alle politieke spanningen is uiteraard Rusland met de grote boze boeman Poetin.

Stichting 11 september wil na al die jaren een grondig internationaal onderzoek naar de werkelijke daders van 11 september. Zij werken daartoe samen met dergelijke organisaties in andere landen. Om een brede steun te verkrijgen, is het belangrijk dat steeds meer mensen begrijpen dat 9/11 niets te maken heeft met moslimterroristen, maar alles met leugens en bedrog, georganiseerd door ondemocratische politieke machten en geheime diensten. Zo houden ze bij voorbeeld op 11 september a.s. een bijeenkomst:

Stichting 11 September zal op 11 september a.s. in Den Haag aanwezig zijn.

In ‘De Ridderzaal’ van Café Restaurant Plein Negentien zullen wij vanaf 15:00 uur livestreams vertonen van de activiteiten van verwante organisaties in New York en Washington DC.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor discussie en kennismaking met de aanwezigen die ook vinden dat de officiële misleiding omtrent de aanslagen van 11 september 2001 na 17 jaar z’n tijd nu wel heeft gehad.

Café Restaurant Plein Negentien wordt voor één dag Plein NEGENELF! Consumpties zijn voor eigen rekening.

Stichting 11 september geeft ook een duidelijk overzicht van alles wat er niet klopt aan de officiële lezing van 11 september: 10 redenen om 9/11 nader te onderzoeken

1. In 2000 schreef PNAC, de invloedrijke neo-conservatieve denktank ‘Project for a New American Century’, dat als de VS hun positie in de wereld zouden willen handhaven en verder zouden willen uitbouwen, zij een nieuw drama als Pearl Harbor nodig zouden hebben om het Amerikaanse volk weer oorlogszuchtig te krijgen.

2. Alle vliegtuigen die boven Amerikaans grondgebied uit koers raken, worden doorgaans binnen 10 minuten door straaljagers onderschept. Op 9/11 gebeurde dit bij de 4 gekaapte toestellen in het geheel niet. Waarom op die dag juist niet? En waarom waren er tevens grootscheepse militaire oefeningen gaande?

3. De Twin Towers werden zowel op een andere hoogte als onder een andere hoek door een vliegtuig geraakt. Toch stortten zij op nagenoeg dezelfde wijze in: vloeiend, explosief, symmetrisch, binnen 12 seconden en door 70.000 ton koud, intact, constructief staal. Dus vreemd genoeg door de weg van de meeste weerstand!

4. WTC 7, een wolkenkrabber van 47 verdiepingen en 190 m. hoog, was om 17:20 uur op 9/11 de 3e toren die instortte. Zonder dat er een vliegtuig in was gevlogen. De kleine brandhaarden die er woedden, waren al geruime tijd gedoofd toen de toren plotseling als in een gecontroleerde explosieve sloop naar beneden kwam. De Nederlandse explosieve-sloop-expert wijlen Danny Jowenko onderschreef dit met stelligheid toen hem in 2006 de voor hem onbekende beelden werden getoond van het instortende gebouw in een TV-uitzending van Zembla.

5. WTC 7 stortte gedurende de eerste 2,25 seconden in met de vrije-val snelheid. Dat is over 30 meter, ofwel ongeveer 8 verdiepingen. Dit feit wordt zelfs door het NIST (het Amerikaanse TNO) volledig erkend. Het houdt echter in dat de complete draagstructuur, inclusief alle verbindingen van die verdiepingen tegelijkertijd en volledig hun functie hadden verloren. Een kantoorbrand kan dit nooit veroorzaken en het was tot die dag ook nooit in de historie gebeurd bij een toren met een stalen draagstructuur. Op 11 september 2001 gebeurde het drie maal op één dag!

6. WTC 7- eigenaar Larry Silverstein gaf al in april 2000 aan architect David Childs van SOM de opdracht een nieuw gebouw te ontwerpen op de plek van WTC 7, terwijl het gebouw nog maar 13 jaar oud was en goed verhuurd! Was het zijn bijzondere zakelijke instinct óf bezat hij een zekere mate van voorkennis?

7. Het Amerikaanse onderzoeksinstituut NIST (National Institute of Standards and Technology) verklaarde geen bewijzen te hebben gevonden voor het gebruik van explosieven. Bij navraag bleek dat zij daar niet naar gezocht hadden, ondanks dat dit een standaard voorschrift is bij dergelijke gebeurtenissen!

8. De 9/11 Commissie werd pas 442 dagen na de rampdag ingesteld op aandringen van nabestaanden. De Commissie had een te klein budget, werd vooraf geïnstrueerd, negeerde ooggetuigenverslagen en liet belangrijk bewijsmateriaal achterwege. De voorzitters verklaarden later dat de commissie opgezet was om te falen.

9. Bij het Pentagon, waar het 3e gekaapte toestel na een moeilijke manoeuvre zou zijn ingevlogen, werd de ‘crime scene’ direct na de aanslag betreden en opgeschoond. Ondanks de vele camera’s rond het gebouw zijn er nooit duidelijke beelden van de crash vrijgegeven. In Shanksville, Pennsylvania, toonde het crashgebied van het 4e gekaapte toestel een lege krater. Hulpdiensten meldden tegenover de aanwezige pers absoluut niets te kunnen vinden. Geen vliegtuigonderdelen of mensen, niets dat wees op de crash van een groot verkeersvliegtuig.

10. Enkele weken na 9/11 kreeg ex-NATO generaal Wesley Clark van een collega in het Pentagon te horen hoe in de daaropvolgende 5 jaar 7 landen op de planning stonden om binnengevallen te worden: Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en ten slotte Iran. Zo snel is het niet gegaan, maar het lijstje is bijna compleet.

Dit zijn slechts 10 voorbeelden van de vele opzienbarende zaken die rond 9/11 met elkaar in verband staan. Het is ondenkbaar dat één man in een grot in Tora Bora deze samenloop van bijzondere omstandigheden naar zijn hand heeft weten te zetten, zonder daarbij de medewerking te hebben gehad van criminele elementen binnen de Amerikaanse overheid. Áls hij er al iets mee te maken heeft gehad, want daarvoor ontbreekt nog steeds elk bewijs. Dat beaamt ook de FBI.
——————————————————-

Tot slot, en humor is misschien wel het belangrijkste wapen in de strijd tegen de onzin die de media ons hebben voorgeschoteld, is er de voorstelling van de geëngageerde acteur en cabaretier George van Houts. Daarin vertelt hij op een vrolijke manier het ware verhaal van 9/11 op een voor iedereen begrijpelijke manier. Deze voorstelling duurt nogal lang, al is er na 1 uur en 43 minuten een pauze. Ga er daarom gezellig voor zitten als het buiten geen weer is om te gaan wandelen. Zorg voor wat lekkers, koffie, limonade, een biertje, met koekjes of borrelnootjes, en geniet met het hele gezin van de waarheid omtrent de 11 september onzin. Ik wens u wijsheid en vooral veel plezier, want als het niet zo tragisch was, dan was het een grote komedie!

KomPlot Voorstelling | George van Houts duurt 2 uur en 42 minuten.

16 Reacties

 1. AlbertV

  In Breda zijn deze maand twee belangrijke lezingen over dit onderwerp: studiumgeneralebreda.nl
  27 sep 2018 een lezing van Coen Vermeeren
  30 sep 2018 Peter Vereecke.

  Antwoord
 2. Joep Zander

  Hoi Bou,

  Voor waarheidsvinding is het altijd nodig de verhalen van je opponenten te proberen te begrijpen. Een aantal jaren geleden richtte ik me daarom tot de stichting scepsis die in Nederland denk ik de belangrijkste verdediger is van het officiële verhaal over 911. Ze deden in hun verhaal de alternatieve theorie af als onzinnig omdat die zou beweren dat de gebouwen sneller dan de valsnelheid naar beneden waren gekomen. Er zijn inderdaad een paar enkelingen die dat ook beweren maar het is in het geheel niet de lijn van de grote organisaties voor waarheidsvinding, die overigens net als George vooral vragen stellen en niet de pretentie hebben dat ze de antwoorden allemaal weten. In de discussie die Scepsis wel aanging (commentaren onder: https://joepzander.wordpress.com/2013/12/08/theorieen-over-complotten/ beweerden ze onder andere dat architects for truth aangevoerd werd door een theoloog en daarom niet gelegitimeerd zou zijn om natuurkundige zaken te verklaren. Dit is een zeer opvallende drogredenering.
  Verder vind ik het nog steeds van belang om te constateren dat 911 niet alleen het noodnummer is (wat George noemt) maar ook de precieze datum van de coup van Pinochet die door de USA werd ondersteund. George noemt dit niet. We mogen niet vergeten (https://joepzander.wordpress.com/2017/09/13/we-mogen-niet-vergeten/)

  Antwoord
  • Ben

   Met een beetje kennis van natuurkunde en mechanica is het gauw duidelijk dat de gebouwen alleen met explosieven kunnen zijn neergehaald. Dan is het ook duidelijk dat de overheid betrokken moet zijn geweest.

   Groeten, Ben

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    ‘9/11 was an inside job’: Full speech by Mahmoud Ahmadinejad at UN duurt 33 minuten.
    Gepubliceerd op 23 sep. 2010

    Iran’s president sparked a mass walk-out by US delegates yesterday after telling a UN summit that most people believe the American government was behind the 9/11 attacks.

    Antwoord
  • mr.drs.Bou

   9/11 Missing Links [FULL Length] duurt 2 uur en 7 minuten. Dat is nogal lang! Gepubliceerd op 20 aug. 2014, dat is nogal oud! Het onderschrift luidt:

   Discover the definitive truth about 9/11 and learn why even the most popular movies on the subject have failed to address the evidence exhaustively presented in this video. The facts will make it abundantly clear that the so-called 9/11 “Truth” movement has been infiltrated and is ultimately controlled by the same criminal group who masterminded the attacks. As they say, ‘if you want to control the dissent you lead the dissent.’ Utilizing evidence from the FBI, CIA, NSA, US Armed Forces Intelligence sectors, Foreign Intelligence organizations, local law enforcement agencies and independent investigators, Missing Links goes where no other 9/11 video has dared to. Israel’s negative impact on America & other countries: 9/11, attack on USS Liberty, theft of state secrets, control of our government’s policies re the Middle East and much more.

   Uiteraard is iedereen vrij om deze lange video te bekijken, maar de meeste onderwerpen zijn in de loop der jaren ook reeds op BOUblog behandeld.

   Antwoord
 3. Joop

  Het heeft lang geduurd maar eindelijk zijn wij hier ook zover om onze kinderen te onderwijzen wat er nu precies is gebeurd op 9/11. De nadruk lijkt hier te liggen op die kinderen die na 9/11 zijn geboren en deze gebeurtenis niet hebben meegemaakt.

  Geschiedenisdocenten willen in lessen meer aandacht voor 9/11

  https://www.nu.nl/binnenland/5455088/geschiedenisdocenten-willen-in-lessen-meer-aandacht-911.html

  Een heleboel mensen weten dit niet maar nadat de 9/11 commissie haar rapport had gepresenteerd werd de voorzitter van de 9/11 commissie, Thomas Keane, het land ingestuurd om docenten te instrueren hoe 9/11 onderwezen moest worden.

  The deliberate dumbing down is nu dus ook in Nederland aangekomen.

  Antwoord
 4. Joop

  Ik heb eigenlijk nog een vraag aan u allen;

  Wie van u hier is bekend met de Rijkswet op de Onderzoeksraad voor Veiligheid?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Joop, waarom vraag je dat? Ik kan die wet wel opzoeken, maar met welk doel?

   Antwoord
   • Joop

    Hallo Boudine,

    Ik vraag het i.h.k.v. MH-17 en dan gaat het specifiek om artikel 57, lid 2 die schrijft;

    2.De raad neemt eveneens door hem vergaarde informatie niet in het rapport op voor zover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:

    a. de betrekkingen van het Koninkrijk of de landen van het Koninkrijk met andere staten of met internationale organisaties;

    m.a.w. Rusland kan nog zoveel informatie omtrent MH-17 naar de OvV/JIT sturen als zij wil, die informatie zal nooit in het rapport worden opgenomen als deze de betrekkingen tussen Nederland en Oekraïne zullen schaden. Hier vallen uiteraard ook financieel/economische belangen onder.

    Wat zal dit voor impact hebben gehad op het toen nog te houden referendum?

    Het zal je dan ook niet verbazen dat tijdens de presentatie van het tussenrapport van de OvV door Tjibbe Joustra, inclusief de deels gereconstrueerde MH-17, er een ander cockpitpaneel is gebruikt dan het origineel, die vol kogelgaten zit. De reden daarvoor was dat men het te confronterend vond voor de nabestaanden en de burgers.

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het originele cockpitpaneel op vliegbasis Gilze-Rijen ligt. Dit paneel moest men natuurlijk wel repatriëren naar Nederland omdat het aan het oog moest worden onttrokken. De foto’s heeft men ook zoveel mogelijk van het internet laten verdwijnen maar er zijn een aantal bloggers zo slim geweest om ze op te slaan.

    Tja, wij hebben allemaal een zwakke maag als het de waarheid betreft.

    Wellicht is het jou ook bekend dat er een Oekraïense piloot werd verdacht voor het neerschieten van MH-17? Welnu, deze piloot, Vladislav Voloshin, heeft in maart van dit jaar zelfmoord gepleegd, na een lange periode van depressies.

    Aangezien men op dag één er al vanuit gegaan is dat het niets anders dan een BUK moest zijn geweest (een synoniem van 9/11/Osama bin Laden) kan je er vanuit gaan dat er hier sprake is van;

    “The intelligence was fixed around the policy”.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Joop, je geeft het antwoord eigenlijk zelf al: De wetgeving doet niet ter zake! De waarheid evenmin.
     “The intelligence was fixed around the policy”.
     De wetgeving en de waarheid doen helaas niet langer ter zake.
     Remember the golden rule: The one who has the gold, makes the rule.
     De vraag is niet wat een woord betekent, de vraag is wie de macht heeft!

 5. mr.drs.Bou

  17 Years After 911, US Backs Al Qaeda in Syria

  By Finian Cunningham

  September 12, 2018 “Information Clearing House” –

  The September 11 terror incidents in 2001 are said to be the biggest-ever deadly attack on US soil. Shamefully, exactly 17 years later, the US president and Pentagon military chiefs are threatening to go to war in Syria – to defend the same ilk of terrorists.

  “Shamefully” is perhaps not the most fitting word here. “Consistently” would be more appropriate.

  Officially, the spectacular plane-crashing mayhem 17 years ago in New York City was due to 19 Arab hijackers affiliated with the Al Qaeda terror network.

  That account of the world-changing event has been hotly disputed, with many respected authors and organizations claiming that evidence shows the US intelligence agencies are implicated in an inside job. The death of some 3,000 American citizens was hence exploited as a pretext for launching a series of US overseas wars, whose hidden agenda was for promoting imperialist objectives.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  17 Years After 9/11, US Counts Al Qaeda Among Allies in Syria, Yemen

  The U.S.’ willingness to treat Al Nusra as an ally in Syria seems set to continue, given the Trump administration’s ultimate goal of targeting Iran’s influence in Syria as well as its newly “redefined” goal of regime change in Damascus.

  WASHINGTON – Less than two decades after the attacks of September 11, the U.S. government has now effectively allied with the Al Qaeda terrorist group it has long blamed for planning and executing those attacks, which still remain the worst terror attacks to have ever taken place on U.S. soil.

  Despite the U.S. having launched the war in Afghanistan, the invasion and occupation of Iraq, and the years-long “War on Terror” as a means of allegedly countering Al Qaeda and its affiliates, the past year has revealed several instances in which Washington has been making “deals” with, protecting, and even (indirectly but knowingly) arming Al Qaeda operatives in countries like Yemen and Syria. The about-face has come as the U.S.’ interest in “counter-terrorism” throughout the Middle East has been superseded by regime-change policies targeting countries like Yemen, Syria and Iran.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën