Selecteer een pagina

Archieven

Syrië, de Koerden en de Israëlische VS politiek

Terwijl het Syrisch Arabische leger, gesteund door Rusland, op het punt staat om de stad Idlib te bevrijden, loopt de spanning hoog op. Volgens Rusland is er een nieuwe valse vlag in de maak! In de VS heeft John Bolton onlangs groepen dat de VS zal ingrijpen als Assad gifgas gebruikt tegen onschuldige burgers. De “humanitaire” hulpbrigade van ISIS en Al Nusra (=Al Qaida), de Witte Helmen, sjouwen met chemicaliën voor het produceren van gifgas en ze hebben kinderen ontvoerd. De laatste dagen hebben de Russen dit overal bekend gemaakt, maar volgens de VS is er niets aan de hand. Zie hierover ook mijn posts op Facebook. Intussen stomen zowel Amerikaanse als Russische oorlogsschepen op naar de Middellandse Zee.

Blackstone Intelligence Network geeft in 4 video’s een goede analyse van de huidige situatie en de achterliggende politiek. Deze duren samen een kleine anderhalf uur.

🚨 Russia Deploys Warships in Response to New False Flag Threat duurt 24 minuten.

Gepubliceerd op 28 aug. 2018
Russia has deployed a massive naval armada off the coast of Syria after its Defense Ministry claimed to have intel on a new chemical false flag attack to justify additional western intervention.

Wat heeft de VS te zoeken in Syrië? Wil men daar heus de kinderen beschermen tegen de “wrede dictator” Assad? In dat geval kan men beter in Jemen gaan kijken, waar Saoedi Arabië met Amerikaanse en Engelse wapens zelfs schoolbussen bombardeert! De VS wil het Midden Oosten verzwakken en de landkaart veranderen. Deze landkaart is ontstaan na de val van het Ottomaanse Rijk aan het einde van WO I. In 1948 ontstond in Palestina de Zionistische staat Israël, maar officieel heeft dit staatje geen grenzen. De Amerikaanse Zionisten willen al jaren de landkaart herschrijven, dit ten behoeve van Israël.

💥 The Dirty Little Secret About Why the USA is in Syria duurt 19 minuten.

Gepubliceerd op 29 aug. 2018
Why is the USA spending hundreds of billions of dollars in Syria? Who is in control? What is their agenda?

Een van de grote politieke fouten na WO I is het feit dat de Koerden werden verdeeld over 4 verschillende staten, waar ze een minderheid vormen die een eigen taal en cultuur heeft. Het resultaat was, dat ze overal werden onderdrukt. Omdat ze aldus politiek machteloos zijn, willen ze een eigen staat. Ze worden daarin gesteund door de VS en Israël! In het Noorden van Syrië, ten oosten van de Eufraat, hebben ze met Amerikaanse hulp en wapens ISIS verslagen en een eigen staat gesticht. Er wonen daar echter niet alleen Koerden, maar ook christenen.

Trump’s Kurds Persecuting Syrian Christians duurt 11 minuten.

Gepubliceerd op 30 aug. 2018
President Donald Trump adopted the Zionist plan to arm the Kurds and break Syria’s northern oil fields off into their own country. Now those Kurds are cracking down on the Syrian Christians.

Deze laatste video gaat dieper in op de geschiedenis, waardoor de oorlog begrijpelijk wordt. De Zionistische politiek veroorzaakt overal conflicten. Het gaat dus tevens over de positie van Iran en over het ontstaan van Zuid Soedan in 2011. Neem gerust de tijd om ook deze laatste video te bekijken, want hij is zeer verhelderend!

How Zionist Israel Masterminded the Syrian Conflict duurt 33 minuten.

Gepubliceerd op 30 aug. 2018
The dividing of Syria to create a Kurdish state is part of a long-term Zionist plan by David Ben Gurion and other Zionists to carve up the Middle East to reduce the power of the Arab world.

10 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  De illustratie is afkomstig van Veterans Today. Volgens Facebook is die link onveilig. Daarom mag ik dit artikel niet op Facebook plaatsen.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik heb de link onder de illustratie verwijderd, maar dit artikel is nog altijd niet welkom op Facebook.

   Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Syrian War Report – August 31, 2018: Russian Navy To Hold Large Drills Near Syria

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Interview with Ambassador Ford Part 1: Idlib and False Flag chemical Attacks duurt 19 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Idlib Standoff: Syrian Gov’t Aims to Take Back Province

  In Syria the military is building up forces in preparation to liberate Idlib. It’s drawing the attention of the White House and those who say this could lead to the end of the country’s seven year war. RT America’s Dan Cohen reports.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  CrossTalk on Syria: Trumpian Trajectory duurt 25 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  The Truth about Syria’s #GolanHeights and #GenieEnergy

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Israeli Strikes On Syria: Weapons, Effect, Consequences

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën