Archieven

Artikelen

Aliens, UFO’s, politici en maantoeristen

hairpieces for men in Australia

Het is ons allemaal met de paplepel ingegoten: ruimtevaart! Eind jaren ’50 was er het kinderprogramma Morgen gebeurt het. De plot draaide rond een dreigende buitenaardse invasie van wezens afkomstig van de planeet Hyperion en het onderzoek van professor Plano om deze dreiging af te wenden. Hij kreeg hulp van Vogelman 3 in een satelliet die door Plano was ontworpen. De jongetjes vonden het spannend, maar ik vond er niets aan. Al eerder kwam Kuifje met Raket naar de maan (1953) en Mannen op de maan (1954). Hoewel deze strips in nauwe samenwerking met de VS werden vervaardigd, kon men toen kennelijk nog wel de sterren bewonderen vanaf de maan. In de jaren ’60 werden deze Kuifjes zeer populair.

Vervolgens kwam de tv-serie Star trek, weliswaar nog in zwart-wit, want kleuren-tv was nog te duur voor consumenten. De aliens zagen er wat wonderlijk uit, maar ze leken toch menselijk, want de acteurs waren mensen. De futuristische schuifdeuren in dat ruimteschip vindt men nu in iedere supermarkt, maar spannend was het wel! Beam me up, Scotty! Daarna volgde 2001: A Space Odyssey (1968) (let ook op de filmer: Stanley Kubrick) en zo voort en zo voort tot de 3-D film Avatar toe. Van de spannende serie Star Wars verschijnen nog steeds nieuwe episoden. Wie nu nog niet gelooft in ruimtevaart, is achterlijk en/of gestoord! Maar laten we er eens nuchter naar kijken, zonder die SF propaganda in ons consumentenhoofd.

Tijdens de Apollo 11 persconferentie in 1969 verklaarde Buzz Aldrin nog dat hij geen enkele ster had gezien! Vanaf de maan waren ze volgens hem niet zichtbaar, maar hij was nooit naar de maan geweest. Luister nu eens naar zijn nieuwe leugens uit 2007:

Buzz Aldrin explains Apollo 11 UFO sighting – not an alien ship duurt 5 minuten.

Larry King Live, August 2007

Buzz is niet de enige astronaut die niet naar de maan ging. Edgar Mitchell was aan boord van de Apollo 14 en hij heeft de langste wandeling ooit op de maan NIET gemaakt. Maar hij kan liegen als de beste maantoerist! Volgens hem zag hij UFO’s en aliens laag overvliegen, maar de regering covert die UFO’s up. FOEI. Daar moet nu een einde aan komen… Mitchell heeft in 2009 deelgenomen aan The Disclosure Project waar vele prominenten getuigen dat buitenaards leven bestaat, dat er ontmoetingen met buitenaardsen hebben plaatsgevonden en dat dit wordt verzwegen door overheden. In zijn voordracht aldaar verwees Mitchell onder andere naar het Roswellincident (1947). Hij is in Roswell opgegroeid en heeft met diverse direct betrokken gesproken.

Former Astronaut Explains The UFO Cover-Up 2013 1080p HD duurt 6 minuten.

Edgar Mitchell is uiteraard een goudeerlijke maanwandelaar en hij gaat graag nog even door met zijn disclosure over wat hij onderweg tegenkwam. Tot mijn teleurstelling blijken de aliens niet groen, terwijl ik in de jaren ’70 toch best wat sciencefiction heb gelezen. Nee, de aliens zijn New Age hogere geesten waarmee Michell middels meditatie in contact is getreden. En ze zijn weliswaar gevaarlijk, maar ze komen in vrede. Als dat echt zo is, dan zouden ze volgens mij wel zijn weggebleven, bij voorbeeld vanwege de 1962 Fishbowl BOEM (zie mijn vorige artikel).

Edgar Mitchell (Apollo 14 Astronaut) on UFOs at National Press Conference – April 24, 2009 duurt 11 minuten.

Houd in gedachten dat Mitchell nimmer naar de maan ging. In plaats van ons eerlijk te vertellen dat de maanlandingen een hoax waren, probeert hij ons nu een leger van galactische aliens in de maag te splitsen. Hoe ver kan een leugenaar gaan? Ach, als de leugen maar groot genoeg is, dan geloven de meeste mensen het wel!

Dr. Edgar Mitchell Confirms Reality of ETs! duurt 9 minuten.

Gepubliceerd op 10 jul. 2009
Lee Patrick Hanks of New World Integrations and the new Tara-13 Network interviews Edgar Mitchell, Ph.D. (Apollo 14 astronaut and founder of the Institute of Noetic Science) at the 2009 X-Conference in Washington, D.C.

Let ook op hoe Edgar Mitchell en zijn grote UFO-goeroe Steven Greer allerlei New Age ideeën door hun UFO-hoax vlechten. De New Age religie hoax komt de UFO-priesters goed van pas! Een leger van “Boeddhistische” New Age navelstaarders staat klaar om de UFO’s te verdedigen. In de New Age religie is immers alles mogelijk, dus ook ruimtevluchten en telepathisch contact met aliens. Ach, waarom ook niet?

Dr. Edgar Mitchell, UFO Interview 2009 Aliens are Real and Watching Us; the Day Before Disclosure duurt 14 minuten.

Laten we eens letten op de tijdlijn. In 1989 viel de Sovjet Unie uiteen en daarna was er geen vijand meer. In die tijd bestond internet nog niet, maar in de jaren ’90 kwam dat langzaam maar zeker op gang. Aanvankelijk met een telefoonlijn en een modum, maar vanaf ongeveer het jaar 2000 was je niet meer van onze tijd als je geen internet had. En opeens was er Niburu, een planeet die wordt bewoond door de Anunnaki. Voor de liefhebbers is er dit kritische en humoristische artikel op Indigo Revolutie.

Zou men deze onzin ook in Rusland geloven? Want het lijkt me duidelijk dat er in het “vrije Westen” een nieuwe vijand moest komen, desnoods uit de ruimte, om de gigantische budgetten van het Pentagon en de NASA te rechtvaardigen. In elk geval was de Sovjet Unie in 1989 een verslagen vijand, maar met de komst van president Poetin veranderde dat weer. Rusland was weer in opkomst en de UFO-hoax won aan momentum. Terwijl de VS hun “strijd tegen het terrorisme” in Afghanistan, Irak en Libië voerden, ging het debat niet over het puin, de doden, gewonden, ontheemden en vluchtelingen, maar over aliens!

De volgende uiterst betrouwbare politici spreken uiteraard altijd de waarheid en niets dan de waarheid: Bill Clinton, Hillary Clinton, Ronald Reagan… En ja, alweer die maantoeristen die er nu eindelijk (na al die jaren!) openlijk voor uitkomen dat ze aliens hebben gezien. Daarna volgt Michao Kakelkip en dan komt zelfs het Vaticaan voorbij. Gelooft u niet in aliens? Dan wacht u de inquisitie en u komt vast in de hel. Pas dus maar op! 😉

UFO Disclosure This Will scare you! World leaders call for the veil of secrecy to be lifted! duurt 9 minuten.

Gepubliceerd op 21 dec. 2016

UFO Disclosure in the works. Leaders are asking for public info! The Real Question here is: how do they not know?! Our world leaders are preparing us for UFO disclosure ! Join Beth and Paul as we continue to search for the truth about UFO’s, aliens, orbs, and other phenomena.

Begin dit jaar was ik nog gecharmeerd van Robert David Steel. Hij leek me een vriendelijk mens en een oprechte klokkenluider, maar onlangs zag ik deze twee artikelen op Ella Ster: Robert David Steele interviewt Kerry Cassidy over het Geheime Ruimteprogramma en Robert David Steele interviewt Kerry Cassidy over het Geheime Ruimteprogramma, deel 2. Kerry Cassidy kletst klinkklare onzin, bij voorbeeld over de Anunnaki die onze planeet leegroven! Al ons goud verdwijnt volgens haar in de ruimte. Cassidy maakt deel uit van Project Camelot, dat het bestaan van UFO’s en aliens propageert. En Robert David Steele gaat gretig mee in deze psy-op! Wat mij betreft valt hij daarmee door de mand.

Ook is er nog de charmante Carol Rosin, die lezingen geeft die haar middels paranormale communicatie werden ingegeven door Wernher von Braun. Zij pleit voor een vreedzaam gebruik van de ruimte, waar ook volgens haar talloze aliens in UFO’s rondvliegen, aliens die al vele duizenden jaren de aarde bezoeken. Volgens Rosin zijn dit echter vreedzame wezens, anders waren wij er al lang niet meer geweest. Wij op aarde zouden daarom eveneens in vrede moeten leven, waarbij we gebruik maken van de ruimtevaart en de hoge technologie van de aliens. Deze zwaar geblondeerde dame is kennelijk bezig om de vredesbeweging wat UFO’s aan te praten, en nog wel middels de nazi Wernher von Braun! Wat een gotspe…

Von Braun’s Legacy duurt 33 minuten.

Het geloof in UFO’s en aliens blijkt aldus wijd vertakt. Maar het zijn wel steeds dezelfde mensen en dezelfde organisaties die over het bestaan van UFO’s en aliens getuigen. Natuurlijk weet ik niet precies hoe het zit en hoe ze het doen. Per slot ben ik niet Stanley Kubrick. Maar op de website Niburu weten ze er alles van! Naar die website link ik niet graag, want de UFO’s vliegen daar laag over en heus, daar geloof ik niet in. Volgens mij zijn er nazi-krachten en neo-cons werkzaam die streven naar een totalitaire wereldregering. De Verenigde Naties zijn door de mand gevallen als een praatclub voor politieke peuters, dus gokken ze nu op een coup door de niet bestaande Galactische Federatie. Omdat de gemiddelde burger alles gelooft als de leugen maar groot genoeg is, dienen die UFO’s en aliens een absolutistisch politiek doel.

Heb tot troost toch nog even wat UFO’s, uiteraard met een opwindend ritmisch muziekje!

Spectacular UFO Sighting Caught On Tape | Huge UFO Sightings 2017 duurt 15 minuten.

70 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Making sense of string theory | Brian Greene duurt 19 minuten.

  Met dank aan Akky!

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Omdat ik een nieuwsgierig mens ben:

  Why is our universe fine-tuned for life? | Brian Greene duurt 22 minuten.

  En nu ben ik pleite…

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Matt,
   Het gaat bij dat snellere “deeltje” om een neutrino, maar wat is dat? Heeft dat deeltje een massa? En zo ja, wat is die massa? Dat dit “deeltje” in een CERN versneller sneller zou gaan dan het licht, dat zal me een worst wezen. Want hoeveel CERN versnellers zouden er zijn in dit oneindige, maar begrensde, universum??? EEN ???
   En dan nog een vraagje naar de kostprijs van deze hoogwaardige experimenten. Dat loopt waarschijnlijk in de miljarden. maar dat dit “deeltje” een fractie sneller kan gaan dan het licht, wat heeft dat te maken met de graanprijs?
   In Jemen en verre omstreken worden oorlog, tyfus en honger geleden! Tot de DOOD er op volgt. De graanprijs is in deze omstreken dus meer relevant dan de snelheid van een neutrino.
   Zoals je weet, ben ik slechts een bescheiden mr. drs. in de psychologie en de rechten. Doe me dus even de massa van een neutrino (niet te verwarren met een neutron, want dat zoek ik zelf wel op). Dat deze neutrino kan worden versneld tot een fractie sneller dan het licht, is natuurlijk mooi. Maar wat is de kostprijs van deze “controversiële” wetenschap?

   Antwoord
   • Matt

    Zelfs mediteren gaat niet goed op een lege maag.
    Dus nee de mensheid is niet in staat om met een ander deel van de mensheid te communiceren laat staan met ET een half lichtjaar of verder weg.

    Maar stel dat ET verder ontwikkeld is dan de mensheid ons wat zou willen vertellen dan zal dat met een techniek zijn die wij nog maar nauwelijks beheersen. Ik verwacht daarom dat we voorlopig alleen nog aan de ontvangende kant van de berichten zullen staan. hoe dat het uitziet deze footprint van ET?
    Ik denk toch nog steeds aan de aan graancirkels.

    Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Theo, dank je wel! Deze reportage heb ik ooit gezien en hij maakt veel duidelijk. Die “maanlandingen” zijn gefilmd door Stanley Kubrick in een filmstudio in Londen, die reeds was ingericht voor 2001 Space Odyssee. En de getuigen zijn daarna door de CIA uit de weg geruimd.

   Voor wie dit nog niet wist: MUST SEE!

   Antwoord
 3. Theo Thuis

  We leven in een elektrisch universum, waarin ieder deeltje omgeven wordt door 2 bolvormige magnetische velden + en -. Bou heeft al eens verwezen naar de wetenschappers van het Thunderbolt project, die daar ook zeer boeiende documentaires over hebben gemaakt, zeker een aanrader om ze allemaal te bekijken. Aansluitend op die theorie vond ik in 2012 een interessante serie van David LaPoint getiteld “The Primer Fields”. Hij laat aan de hand van proeven op simpele wijze zien hoe alles in ons universum is te verklaren, niks grote boem Einschwein!

  In this video series the currently accepted theories of physics and astrophysics are shaken to the core by a radical new theory of the fundamental forces in all matter. You will be amazed as a magnetic model of the dome at CERN is used to create a 100 mm diameter plasma Sun with a 300 mm diameter equatorial disc of plasma around it! All the plasma videos are actual footage with no enhancement or manipulation other than speed. In other words, this is real thing. Hard to believe, but it is all true. 2012 The world just changed.
  The Primer Fields Part 1: https://www.youtube.com/watch?v=9EPlyiW-xGI

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Theo, dit lijkt me een boeiend onderwerp, maar het heeft volgens mij weinig te maken met de UFO’s en aliens hoax. Ik zou er wel graag meer van willen weten, want de wetenschap is nu zoveel verder dan toen ik de middelbare school verliet en ik ben een nieuwsgierig mens. Vind jij het leuk om er een artikel over te schrijven, waarin je uitlegt waar het over gaat, plus video?

   Antwoord
   • Theo Thuis

    Beste Bou, bedankt voor het aanbod, maar ik beoordeel mijzelf als ongeschikt om een leesbare inhoudelijke uitleg te geven van David’s theorie. Meerdere problemen voor mij, zoals licht dyslectisch, tikken met 2 middelvingers en weinig tijd. Mijn gedachten benaderen de lichtsnelheid, maar werkt vertragend en verwarrend naar die 2 vingers.
    Zelf vond ik het toch on-topic, want volgens David is magnetisme de drijvende kracht van alles in ons universum, dat opent ook een andere blik op de ruimtefabels. Eigenlijk is het bekijkluisteren van deel 1 al veelzeggend, want hij geeft het overzicht wat we in alle 6 delen kunnen verwachten. Er zijn uiteindelijk maar 3 delen gepubliceerd, die je toch een duidelijk beeld geven. Waarom de rest niet te vinden is, misschien heeft het te maken met zijn patent-aanvragen voor een Power generation device (US 20080246361) en voor Magnetic Array (WO2013106104)
    Lees verder: http://www.rexresearch.com/lapoint/lapoint.htm

    Antwoord
 4. AlbertV

  Even ter overweging (als ik zo vrij mag zijn):
  Het Apollo project is 1961 begonnen en duurde tot 1972, als ik wiki mag geloven. Daar moeten duizenden mensen aan gewerkt hebben. Al die mensen wisten waar ze aan werkten, of dat werd ze wijs gemaakt. Als de maanreizen een hoax zijn moeten heel wat mensen dat (ge-) weten (hebben). Hoeveel?
  Alle mensen kun je voor een zekere tijd voor de gek houden, sommige kun je voor altijd belazeren, maar het is onmogelijk om alle mensen voor altijd voor de gek te houden.
  Er zijn manieren om mensen hun mond te laten houden, je kunt ze belonen maar goedkoper is ze zwaar te bedreigen. Als iemand je in je oor fluistert dat hij weet waar je kinderen op school zitten wil je wel meewerken, zeker als je weet dat die fluisteraar absoluut gewetenloos is. Mijn vraag is waar de grens ligt van het aantal mensen die je op één project op deze manier het zwijgen op kan leggen.

  Ik wil hiermee niet zeggen dat ik het ondenkbaar acht dat de maanreizen een hoax zijn, maar aan de andere kant betwijfel ik toch ook wel of het mogelijk is om zo’n enorm omvangrijk en langlopend project te faken. De moord op Kennedy en 911 (om er een paar van velen te noemen) zijn hier peanuts bij, al vind ik het verbazingwekkend dat nog zoveel mensen in het officiële geloven.

  Met knippen en plakken, selectief zoeken en de context weglaten kun je elk gewenst verhaal in elkaar knutselen, voorbeelden te over. Trucs die bij kwakzalvers, complotgekkies èn hun debunkers, onze media, politiek en wetenschap gemeengoed zijn.

  Antwoord
  • Matt

   Volgens mij is er heel weinig nodig om mensen in het gareel te houden.
   De meeste gewone loonslaven hebben een hypotheek.
   Wanneer je afwijkt van de kudde heb je daarna alleen nog maar schulden.
   Wat dat doet met je sociale leven laat zich raden.
   Wegkijken lukt zo moeiteloos.

   Antwoord
 5. John

  Zoals je ongetwijfeld weet is Dr. Stephen Hawkins vandaag overleden.
  Einstein is op 14 maart geboren!
  Pi-day heet het ook vandaag in USA academic circles (3.14)
  Dit is uiteraard een frappant toeval!
  Jij weet dit, ik weet dit, we weten het allebij!
  Plaats dit bericht dus maar niet want anders krijg je misschien ladingen van allerlei bijgelovige freaks over je heen!
  Groetjes, John

  Antwoord
 6. Akky van der Veer

  Beste allemaal, ik sluit nooit iets uit, het is wat mij betreft allemaal mogelijk. Volgens mijn onderzoek zijn de Nazi’s al in de 2e WO op de maan geweest en hebben daar een basis aangelegd in de vorm van een hakenkruis. Ik vond zojuist deze video: https://www.youtube.com/watch?v=p9FtQCtlyJU
  De mogelijkheden die er in het geheime ruimteprogramma zijn, worden voor ons – de gewone man (nutteloze opvreters) – verborgen gehouden. Maar vroeg of laat komt alles aan het licht. Ik geloof dat niet alleen, ik WEET het. Prettig weekend allemaal. Muziekje? Pink Floyd: Dark side of the moon… Hahaha.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Goede morgen, mensen, en dank voor de reacties. Akky en John, ik heb jullie nachtelijke discussie gewist, maar op verzoek kan ik het terugplaatsen.

  Verder kwam ik links tegen naar drie video’s die elk bijna een uur duren. Die zal ik bekijken, voor ik er op reageer.

  Akky, als de Duitsers al in 1940-1945 al naar de maan gingen en als de Duitse geleerden in 1945 naar de VS zijn verhuisd (operatie Paperclip), en als de Amerikaanse astronauten in 1969-1973 moeiteloos heen en weer naar de maan vlogen, waarom is een reisje naar de maan dan in 2018 onmogelijk? Waarom zijn er zoveel onopgeloste problemen waar men omstreeks 1970 geen last van had? Ik noem de Van Allen gordels, de hoeveelheid brandstof die nodig is, de tijd die zo’n maanreis duurt en het maanstof dat technische apparaten laat vastlopen. Ik zal de docu die je postte bekijken, maar ik vermoed dat het propaganda is.

  Antwoord
  • Akky van der Veer

   Beste Bou, ik respecteer jouw mening en ik hoop dat je dat andersom ook doet. Ze zijn volgens mij idd. op de maan geweest (Apollo-missies) maar niet met de primitieve technologie die ons wordt voorgeschoteld. In de geheime ruimteprogramma’s zijn ze al veel verder, ze kunnen de zwaartekracht manipuleren, teleporteren, tijdreizen en noem maar op. Ik volg Corey Goode die over zijn eigen ervaringen vertelt. Ik denk dat hij de waarheid spreekt. Mijn ergenis is wel dat wij zó worden voorgelogen. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn!
   Hierbij nog een link, want anders is het zo kaal: https://www.wanttoknow.nl/overige/bouwwerken-op-de-maan-e-ts-en-nasas-verborgen-agenda/
   vriendelijke groeten aan iedereen!

   Antwoord
 8. AlbertV

  Atoom, materie, lichtsnelheid. Het atoom kan, denk ik, als kleinste materiedeeltje worden gezien. Tot aan dit atoom gelden de wetten die I. Newton voor ons op een rijtje heeft gezet, binnen het atoom wordt alles anders. Het beeld van een atoom dat ons wordt geleerd is een model, meer niet, lijkt een beetje op een zonnestelsel, een kern met daar omheen een wolk electronen. De kern en de electronen heeft nog nooit iemand gezien, hooguit sporen van hun bestaan. Kun je de onderdelen van een atoom wel als materie zien, zijn het niet gewoon pakketjes energie? In elk geval is wel duidelijk dat de ons bekende natuurwetten voor deze deeltjes niet of maar gedeeltelijk opgaan. Tijd en ruimte zitten daar anders in elkaar. Geldt hier de beperking van de lichtsnelheid ook? Alles wat wij waarnemen met onze zintuigen en de verlengstukken daarop aan materiële zaken bestaat uit atomen. Als een atoom bestaat uit energiepakketjes is alles wat wij als materie waarnemen ook niet meer dan energie.

  Ervan uitgaand dat 4 mld jaar geleden het leven op aarde is begonnen aan haar evolutie:
  Als je een lijn van 40 meter trekt, 10 meter is dan één mld jaar, dan is 1 cm op die lijn 1 mln jaar, en 1 mm 100 000 jaar. Men gaat er vanuit dat 300 000 jaar geleden de moderne mens is ontstaan, dat is dus de laatste 3 mm op die lijn van 40 m. Wanneer kun je spreken van enige beschaving van onze soort, 10 000 jaar geleden? Dat is dan de laatste 0,1 mm op die 40 m. De tijd van Jezus ligt dan op 0,02 mm en de 200 jaar technologische ontwikkeling begint op 0,002 mm.
  Waar hebben we het eigenlijk over als het gaat over onze staat van beschaving, we bestaan nog maar nèt. Is het absurd om te denken dat er ergens in ons onmetelijke universum intelligente beschavingen zijn ontstaan die een stukje op ons voorliggen? Is het raar om te vermoeden dat zij over technieken beschikken waarbij de lichtsnelheid geen beperking meer is.
  En waarom tonen zij zich dan niet aan ons? Misschien zijn ze wel wat voorzichtig, wetende dat een belangrijk deel van de mensheid het niveau van barbaar nog niet is ontgroeit, maar wel de beschikking hebben over wapens die in een paar minuten tijd onze complete planeet in een rokende sintel kunnen veranderen. We zitten op een kist dynamiet en onze leiders zijn met lucifers aan het knoeien.
  Ikzelf ben er niet zo zeker van dat onze kennis zover ontwikkeld is dat we zo’n beetje alles wel kunnen verklaren. Nog maar 100 jaar geleden zeiden ‘deskundigen’ dat vliegen met vliegtuigen zwaarder van lucht beperkt zou blijven tot wat spielerei en volgens mij zei Bill Gates een jaar of 30 geleden dat het nooit wat zou worden met ‘home computers’.

  Antwoord
  • John

   Precies!
   Voor culturen die technisch op ons achter liggen hoeven we, logischerwijs, niet bang te zijn.
   Voor culturen die vele duizenden jaren op ons voor liggen HOEVEN we, hopelijk, niet bang te zijn!
   Die hebben ons – veel verstandiger immers dan wij zijn – n.l. eerst een paar honderd jaar geobserveerd.
   Maar daar zijn ze na Hiroshima en Nagasaki hoogstwaarschijnlijk mee gestopt!
   Toen dachten ze: “Die godvervloekte clowns zijn niet alleen psychopatisch maar nog suïcidaal bovendien. We gaan over ca. 100 jaar nog wel eens kijken hoe de boel erbij ligt als die imbecielen elkaar uit hebben geroeid.”.

   Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Beste Akky, de video waar jij naar verwijst, is pure desinformatie, starring Buz Aldrin de maanwandelaar. Ik ben nu bij minuut 24 en ik stop er mee. Het gaat nu over de foto’s, “gemaakt op de maan”, en een team van technici laat in de woestijn OP AARDE zien dat die foto’s wel degelijk kloppen. Ze zeggen er niet bij dat op de maan, zonder atmosfeer, het zonlicht zich niet kan verspreiden. Natuurlijk kun je OP AARDE dergelijke foto’s wel maken.

  Propaganda dus! Zonde van mijn tijd!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën