Selecteer een pagina

Archieven

Wagging the Moondoggie X-XIII

Moonwalk, Andy Warhol 1987

Dit is een vervolg op de 2 vorige posts over een 14-delige serie over de Apollo Maanlanding-hoax, geschreven door Dave McGowan. Wagging the Moodoggie 10 begint met het feit dat de wetenschappers van het ruimte-project afkomstig waren uit Nazi-Duitsland. Daarna gaat het over de talloze bloopers in het Amerikaanse ruimteprogramma. In feite volgt het verhaal zo’n beetje de eerste aflevering van Moon Machines: Saturn V Rocket. Het verschil is, dat in Moon Machines de indruk wordt gewekt dat het spannende ruimte-project ongelooflijk glad verliep en dus het ultieme bewijs vormt van de grootsheid van de superieure VS. Uit Moondoggies blijkt dat de Amerikanen voortdurend liegen, de waarheid verzwijgen en de Russische prestaties kleineren! Moon Machines is een klassiek voorbeeld van propaganda! Lees dus eerst Moondoggie 10 en 11, dan kijk je er dwars doorheen.

Wagging the Moodoggie 11 is een absolute eye-opener over het verband tussen de maanlanding-hoax en de hippie-cultuur. Het begint met de moorden van Charles Manson, kort nadat de Apollo 11 veilig was teruggekeerd van niet naar de maan geweest. Daarna gaat het over de bemande vlucht van Apollo 8 die in 1968 wat rondjes rond de maan zou hebben gevlogen. De drie astronauten kwamen pijnloos door de Van Allen gordels, al weten we dat dit niet kan. Het was allemaal leugens en gladde propaganda! Ook de volgende bemande Apollo-vluchten waren prime-time televisie-shows. Het artikel eindigt met de opvouwbare maanwagens die in een koffer pasten! De Russische maanwagens blijken echt superieur en onbemand! En dan nu de brallende propaganda en Amerikaanse bluf van Moon Machines:

Moon Machines: Saturn V Rocket duurt 44 minuten.

Wagging the Moodoggie 12 is geschreven in 2010. Kort na de premiĆØre van de 3-D film Avatar kondigde de NASA aan dat het volgende ruimtedoel niet de maan zou zijn, maar Mars. Sinds de jaren ’60 was men niet meer naar de maan gegaan, al had men er in 1999 wel een bom op gegooid! Men was nog wel van plan om naar de maan te gaan, in 2020 of zo, maar daarvoor is helaas geen geld meer. Daarom gaan we nu naar Mars. De rest van het artikel gaat over het feit dat het Apollo-project trekken vertoont van de Duitse film Die Frau im Mond uit 1929. Dat komt er van als je Duitse Nazi’s, zoals Wernher von Braun, een fake ruimte-programma laat ontwerpen. šŸ™‚

Wernher von Braun: From Nazis to NASA duurt 5 minuten.

Wagging the Moodoggie 13 stamt eveneens uit 2010 en begint met wat nieuwtjes en media-commentaar over het plan om niet naar de maan te gaan, maar naar Mars. Vervolgens gaat het over UFO’s, dat deel is een MUST READ. Want bestaan ze nu wel, of bestaan ze juist niet? De Aliens die in ruimteschepen rond de aarde zwerven blijven de gemoederen bezig houden. “One such theory holds that we did indeed make it to the Moon in the 1960s ā€“ only to encounter either active alien colonies or artifacts of past alien colonies. As the story goes, we were either scared off or warned off and have therefore never returned.” En: “The other predominant alien theory (which often appears hand-in-hand with the first) seems to be that we did indeed make it to the Moon ā€“ but not with the ridiculous hardware of the Apollo program. That was all for show, you see, to cover up the real technology that was used, which invariably is said to be technology that was retro-engineered from the recovered alien spacecraft that Mulder and Scully keep hidden out at Area 51.

Interestingly enough, some of Americaā€™s illustrious astronauts have themselves seeded the literature with alien tales. None of them, to my knowledge, has ever endorsed the notion of alien colonies on the Moon, but they have certainly added fuel to that fire by dropping allusions to UFO sightings. Our old friend Buzz Aldrin, most notoriously, has claimed that Apollo 11 was tailed all the way to the Moon by a UFO!

Moon Secrets – Buzz Aldrin talks about Aliens on the Moon duurt 4 minuten.

Het blijkt dat die UFO-verhalen voornamelijk in omloop worden gebracht door mensen die een nauwe band hebben met de Maanlanding-hoax. Het zijn de uiterst betrouwbare bronnen van de NASA en aanverwante organisaties! Als men beseft dat de Maanlanding-hoax voornamelijk is opgenomen in de studio, geeft dit filmpje wel een fraai voorbeeld van de ultieme NASA Moon-hoax en UFO-gekte. Let ook op de vage foto’s! Gelooft u het nog?

They’re Parked on The Side of the Crater, THEYā€™RE WATCHING US! Neil Armstrong Landed On The Moon duurt 16 minuten.

3 Reacties

 1. Matt

  Inderdaad worden er de meest belachelijke theorieƫn losgelaten door de gatekeepers van de NASA.

  ( Een gatekeeper moet de mensen die een afwijkende mening vormen wegzetten als zwaar gestoorde paranoĆÆde gekken om ervoor te zorgen dat de waarheid niet serieus genomen wordt door het grote publiek.)

  deze theorieƫn gaan voornamelijk over aliens op de maan,de dreiging van een alien invasie van de aarde tot en met de platte aarde theorie.
  De bedoeling is daarmee de mensen die door de maanlanding hoax heen beginnen te prikken daarmee te associƫren en de kennis van de hoax hiermee op een hoop te schuiven.

  Wanneer je op zoek gaat naar filmmateriaal en bewijzen over de maanlanding struikel je bijna onophoudelijk over de platte aarde flauwekul filmpjes.

  Antwoord
 2. Theo Thuis

  Bedankt Bou, voor je uitgebreide samenvatting van Dave’s “Wagging the Moondoggie”. Ik heb alle episodes gelezen en genoten van zijn humoristische heldere en nuchtere uitleg over de maanmannetjes-show. De video’s hoef ik niet te bekijken, want voor mij was het in 1969 al duidelijk, dat het fake was.
  Jij hebt zelf vroege ervaring met pc’s, dus is het voor jou simpeler om te begrijpen, dat het computer-technisch helemaal onmogelijk was in de sixtees. Zelf zat ik eind jaren 70 aangesloten via terminals en een mainfram computer, die in ons kantoor al een kamer van 25m2 in beslag nam, aangesloten op de grootste computer in NL: ENR-rekencentrum in Petten. We werkten met UNIX en mijn hoofd-programmeer taal was Fortran77. Als statistisch analist bouwde ik economische rekenmodellen. Ik schreef alles uit op data-sheets, wat vervolgens door onze ponstypistes op ponslint, later kaarten, werd gezet. Om een lang verhaal kort te houden: 1 run van een model met ongeveer 12000 vergelijkingen, duurde ongeveer 1 uur.
  Ik kende Dave McGowan al van zijn werk “Weird Scenes Inside the Canyon”. Zeker ook een aanrader, waarin hij uitgebreid beschrijft hoe de hele flowerpower hype uiteindelijk ook een cia-psyop was. Ik kwam hem op het spoor, zoekend naar info over Frank Zappa, mijn muzikale opvoeder in de sixtees. Hij bleek de “Pusherman” te zijn. Zijn vader werkte als chemicus voor defensie en Frank woonde centraal in Laurel Canyon: 1+1=2, dus daar kwamen al die pillen vandaan voor de buren Jim Morrison, The Byrds, Crosby, Stills, Nash, Charles Manson, etc. Het boek is tijdelijk uitverkocht, maar zeker een aanrader, want net als de emancipatie, is ook dit een belangrijke hersenspoel-operatie geweest in het dommer maken van de massa.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Goede morgen, beste mensen, en Theo Thuis: dank je wel voor de leestip. Het boek blijkt gewoon te koop en ik wil het graag lezen!
  Verder heb ik de plaatjes boven dit artikel en het vorige verwisseld, want nu passen ze beter bij de inhoud.
  Wagging the Moondoggies is nog niet helemaal klaar. De rest volgt dus nog, misschien wel vandaag…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn