Archief
Artikelen

ball gown prom dress

Was me dat even schrikken! Op zondagmorgen kon ik opeens niet meer inloggen op mijn schrijvers-account! Gelukkig heb ik ook nog een beheerders-account en daar lukte het wel. Maar eenmaal achter de schermen bleek echt alles in de war. Ook waren er ruim 350 artikelen verdwenen, het meeste uit 2007 en 2008. Ach, daar gaat mijn archief, mijn “lief dagboek”! Dan eerst maar eens koffie zetten en diep nadenken, want hoewel ik na al die jaren wel een beetje kan omgaan met WordPress, begrijp ik niet echt hoe het werkt. Vandaar mijn vorige artikel: HELP! Ik ben de weg kwijt! Gelukkig kreeg ik toen hulp aangeboden. Nu gaat alles weer goed en mijn hele archief is weer compleet. Mijn dank is groot!

De redder van BOUblog heet Perry van Zon. Hij beheert een bedrijf dat Planet Earth BV heet. Wat dit bedrijf doet, is voornamelijk het bouwen van webwinkels en e-commerce toepassingen. Van de webwinkel die je als bezoeker ziet op internet tot de techniek achter een webwinkel, zoals orderverwerking, voorraadbeheer, etc en koppelingen met andere platformen als bijvoorbeeld Bol.com en Beslist.nl. Het bedrijf heeft zelf ook webwinkels. Perry weet alles van Plesk en SSL, voor mij is dat wartaal! Het bleek dat mijn Plesk was verouderd. Maar Perry doet meer! Hij beheert de handige website Alternatief nieuws, waarop een overzicht staat van het nieuws van alternatieve websites. En als een echte Don Quichot heeft hij gevochten tegen windmolens! Met succes, want de gemeente wilde die lelijke windmolens vlak langs de zeedijk plaatsen, maar de Provincie bepaalde dat ze beter ver weg in het IJsselmeer kunnen staan.

Net als mijn auto, zou ook BOUblog een jaarlijkse APK-keuring kunnen gebruiken. In de loop der jaren was BOUblog op onderdelen versleten, daarom deed hij al maanden raar. Hij was zo traag, ik werd er soms echt gillend gek van! Ook mijn download van een back-up werkte opeens niet meer. Dat voelde zo onveilig! Programmeren kan ik niet, dat leerden we in mijn tijd niet op school. Schrijven wel, en dat doe ik graag, maar van dat gedoe achter de schermen krijg ik een punthoofd, de zenuwen en een slecht humeur. Zolang BOUblog goed werkt, vind ik bloggen leuk, maar wat iedere scholier tegenwoordig spelenderwijs doet, kost mij altijd ernstige hoofdbreeksels. Daar komt nog bij dat ik bang was dat BOUblog was gehackt, maar dat bleek niet het geval. Wat een opluchting! Nu kan ik weer blogjes schrijven en BOUblog is goed beveiligd tegen inbrekers.

Op dit moment ben ik vooral bezig met alternatieve archeologie. Daarover is tegenwoordig een hoop informatie te vinden op internet, maar er is ook een overvloed aan desinfo. Ik heb ooit Velikovsky grondig gelezen, ik ben redelijk thuis in dat onderwerp en het roept veel vragen op. Mijn artikel over Michael Cremo was slechts een eerste aanzet. Helaas kwamen er toen reacties van mensen die wezen op Intelligent Design. Dat lijkt wel een mooie kreet, maar die is heus volkomen inhoudsloos. In een volgend artikel wil ik dat graag uitleggen. Het heeft te maken met godsdienst-filosofie.

Omdat mijn belangstelling nogal breed is, staat er na ruim 10 jaar “lief dagboek” een veelheid van onderwerpen op BOUblog. Het resultaat is, dat sommige trouwe reageerders video’s posten van een uur of anderhalf uur lang. Deze vergen vaak ook een aparte bespreking, met wat achtergrond-informatie. Ik probeerde altijd oprecht om alles te bekijken wat men in de reacties op BOUblog plaatst, maar het werd me te veel. Omdat het me over de hoge schoenen liep, heb ik eind januari deze reacties gewist en de links opgeslagen. Als ik ooit tijd over heb, dan zal ik die video’s bekijken en er eventueel een artikel van maken.

Mocht u zelf een artikel willen schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Gewoon in WORD, stuur het maar op en als het goed genoeg is, dan plaats ik het. Eventuele spelfouten worden verbeterd. U kunt ook gastschrijver worden, graag zelfs! Groene Wolf durfde het ook, dus waarom niet? Weliswaar is Groene Wolf geen schaap, maar als er een wolf over de dam is… 😉

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “HOERA! BOUblog doet het weer!”

Laat een reactie achter