Archief
Artikelen

Princess Wedding Dresses / Ball Gowns

Vlak voor de jaarwisseling kwamen er uit Iran berichten van demonstraties die uitliepen op geweld. Inmiddels zijn er meer dan 20 doden gevallen en zowel agenten als demonstranten raakten zwaar gewond. Er zijn honderden demonstranten gearresteerd en de onrust beperkt zich niet tot de grote steden, maar heeft zich via de sociale media verspreid over het hele land. Zowel Trump als Netanyahu prijzen openlijk deze demonstranten die opkomen “voor de vrijheid en tegen het regime”. De leuzen zijn vaak in het Engels, niet in het Farsi: FREEDOM !!! Maar het aantal demonstranten is slechts klein, zeker vergeleken met de demonstraties rond de verkiezingen van 2009, toen miljoenen mensen de straat op gingen. Er waren ook massale tegendemonstraties, vóór de huidige regering, maar die komen nu niet langer in het NOS-nieuws.

Op mijn Facebook pagina heb ik reeds een reeks van artikelen verzameld over deze Otpor-revolutie in Iran. De demonstraties zijn zogenaamd spontaan, maar worden dan al snel gewelddadig. Er worden politiebureaus en wapendepots aangevallen, er vallen doden, zowel onder agenten als demonstranten, en voor je het weet is ook president Rohani bezig om zijn eigen bevolking uit te roeien…

Dit patroon kennen we reeds uit Libië, Syrië en de Oekraïne, drie “spontane revoluties” georganiseerd door de CIA en de Mossad. De westerse pers schetst van die “revoluties” altijd een vals beeld. Het gaat altijd tegen het regime, in plaats van de regering, en het gaat altijd om freedom, in plaats van hogere lonen en betere leefomstandigheden. Hoe het afliep in Libië is wel bekend: de “wrede dictator” Gadaffi werd vermoord, de infrastructuur plat gebombardeerd en de bevolking is nu “bevrijd” van gratis onderwijs, gratis medische zorg, goede huisvesting en schoon drinkwater. Oekraïne gaat dezelfde kant op, maar in Syrië is de “spontane revolutie” ten slotte mislukt, want de Russen kwamen! En nu lijkt Iran aan de beurt.

‘US is watching!’: Rising political crisis in Iran stirred by US, Israel support

In de volgende video wordt de historische achtergrond belicht van het ingrijpen van de VS in de politiek van Iran. Dit gebeurt al vele jaren! In 1953 werd de democratisch gekozen president Mossadeq ten val gebracht in een coup door het leger, gesteund door de CIA en MI6. Zij brachten de beruchte Sjah aan de macht, een wrede dictator die het land moderniseerde en terroriseerde. Sindsdien was Iran een trekpop van de VS, tot de islamitische revolutie van 1979. Maar de VS wil zijn olierijke “melkkoe” terug en zowel Israël als Saoedi Arabië vreest de groeiende macht van de Shi’itische islam van Iran.

Are The Protests In Iran A False Flag? duurt 10 minuten.

Ook in de VS is de bevolking niet blij met alwéér een oorlog. En ook daar zeggen mensen dat dit geen spontane demonstraties zijn, maar een “regime change” georganiseerd door de CIA en de Mossad. Luister maar eens naar Ron Paul.

Iran Protests…CIA Fingerprints? duurt 19 minuten.

RonPaulLibertyReport

Is it just a coincidence that the biggest protests since 2009 have hit Iran shortly after a secret agreement was revealed between Washington, Tel Aviv, and Riyadh to destabilize Iran? And shortly after a new Executive Order was issued by President Trump allowing him to seize US assets of anyone he deems a “human rights abuser” …or anyone who aids a designated “human rights abuser”?

De volgende video gaat vooral over de huidige nieuwsberichten. De propaganda komt van alle kanten en deze video prikt daar moeiteloos doorheen. Let ook op de rol van de Koerden, die een eigen onafhankelijk land willen en die worden gesteund door de VS en Israël. Zij worden ingezet om deze “revolutie” in Iran mogelijk te maken. In Syrië houden de Koerden nu een kwart van het land bezet opdat de Amerikanen daar hun militaire bases kunnen vestigen. Volgens mij begrijpen de Koerden niet dat ze worden gebuikt!

Are the Iran protests a CIA/Mossad Color Revolution?

Toegift: hoe de VS Mosoel bevrijdde van ISIS…

Bitter Victory: Liberation of Mosul from ISIS left city razed to the ground

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

29 Reacties op “De protesten in Iran, weer een regime change?”

Laat een reactie achter