Selecteer een pagina

Archieven

Gelukkig Nieuwjaar met Robert David Steele

hair replacement systems in UK

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, laten we een optimist aan het woord: de invloedrijke vredesactivist Robert David Steele. Hij is op BOUblog geen onbekende, getuige dit artikel uit februari 2017: Robert Steele, ex-CIA agent en eerlijke politicus. Zijn Wikipedia zegt: Robert David Steele (born July 16, 1952) is a former military intelligence officer, former Central Intelligence Agency officer,[2] and co-founder of the Marine Corps Intelligence Center (now a Command).[3] He is widely known for his promotion of open-source intelligence (OSINT).[4][5] He was a candidate for the Reform Party’s nomination for President of the United States in the 2012 presidential election until February 23, 2012.[6] Steele has been labeled a conspiracy theorist for publicly promoting a theory claiming NASA runs a secret child slave colony on Mars.[7] Maar Wikipedia zegt wel meer rare dingen. šŸ˜‰ Robert Steele is een CIA-klokkenluider van de bovenste plank!

We beginnen met een interview van 4 december 2017. Want wat doet de CIA? Volgens Steele is hun belangrijkste activiteit het smokkelen van wapens, drugs, goud, zwart geld en kleine kinderen voor de pedofiele behoeften van de elite. Robert Steele weet hoe het werkt! Hij praat over talloze onderwerpen (zie de tekst onder de eerste video). Het gaat o.a. over satanisch misbruik van kinderen en over de duizenden kinderen die dagelijks verdwijnen. Dat is zware kost! Het gaat ook over de economie, want alles is met elkaar verbonden. Het gaat over valse vlaggen en fake news. Dat laatste werkt niet meer nu er internet is, want: everybody knows! Volgens Steele staat de waarheid op het punt om wereldwijd door te breken. Dan gaan er koppen rollen…

Robert David Steele – Taking Down the Deep State duurt een uur en 4 minuten.

Robert David Steele is a former spy recently recommended for the Nobel Peace Prize, The founder of the Open Source Intelligence discipline he is also the author of The Open Source Everything Manifesto and has proposed to President Donald Trump an Open Source Agency that would create the post-Google Internet that cannot be censored or manipulated, while connecting the President to every voter directly. He is the top Amazon reviewer for non-fiction, reading in 98 categories with over 2,500 reviews, and was one of two people — William Binney was the other — who showed Attorney General Jeff Sessions how to leverage unprocessed NSA data to get to the aggregated emails and phone calls of every US traitor, pedophile, and white collar criminal in the USA collected in the past ten years but not processed — Robert has seen the one-page memorandum, it may have been a game changer. He is also the co-founder, with Cynthia McKinney, of #UNRIG, intended as gift to our President, a concept for an Election Reform Act that will bury the two-party tyranny and enable evidence-based governance in the public interest. In this interview Robert sits down with Clint and they cover the following topics:
– Robert’s history in the CIA
– Taking down the pedophilia networks
– Robert’s critics that he is still working for the CIA
– The validity of Benjamin Fulford and his reports
– Are we just around the corner from a Golden Age?
– Ronald Reagan’s connection to the cabal and George Bush Sr’s attempts on his life
– Trump’s connection to Netanyahu
– Can we trust the intentions of Russia and China who seek to fill the power vacuum that will be left by the US and the EU?
– Building bridges between the right and the left and ending the two party tyranny.
– Why did Trump support Dakota Access Pipeline?
– How to change Trump’s views on the environment?
– Robert shares his views on the world change coming from the top

Op 16 december 2017 had Robert Steele een interview met een Servische dame van Radio Snaga Naroda. Wie ze is, weet ik niet, maar ze stelt duidelijke vragen en Steele geeft duidelijke antwoorden. Dat de criminele “deep state” bestaat, blijkt uit het vorige interview, maar de Servische dame vraagt wat we daaraan kunnen doen. Er volgt een spannend gesprek met belangrijke vragen en duidelijke antwoorden. Het gaat over Hitler in ArgentiniĆ« (waar onze koningin Maxima vandaan komt!), over de moord op John F. Kennedy, over het fascisme in de VS en Europa, over het anti-semitisme dat wordt gepropageerd door de Zionisten, over het verkiezingsbedrog van de criminele en pedofiele Hillary Clinton en zo voort. Dit interview is beslist geen dubbel van het vorige, want deze dame stelt hele andere vragen. Het gaat ook weer over Pizza-gate en satanische pedofilie. Steele beweert ook dat de gebroeders Podesta gearresteerd zijn. Of dat waar is, weet ik niet, maar het zou goed nieuws zijn! De tijd zal het leren. Nu Joris Demmink nog…

Trump, Putin and Xi have to destroy the deep state duurt 47 minuten.

Het derde interview is ook niet “meer van hetzelfde”. Robert Steele praat nu met iemand van The Last American Vagabond, een alternatieve website die een bezoekje waard is. De interviewer (zijn naam is me niet bekend) is sceptisch over de uitspraken van Robert Steele, vooral als het gaat om president Trump. Hij is zeer kritisch, dus er ontwikkelt zich een spannend gesprek. Steele vertelt uitgebreid over zijn politieke plannen om de tirannie van de twee partijen (Democraten en Republikeinen) te doorbreken. Hij wil in elk kiesdistrict een groep van 12 mensen samenstellen die zonder de twee grote partijen de politiek in gaan. Maar er is meer en dat gaat mede over de internationale politiek van de VS. Steele gelooft dat Donald Trump inderdaad bezig is om het “moeras droog te leggen”. Hij zou informatie hebben verzameld over alle deelnemers aan het criminele en pedofiele netwerk, internationaal! In 2018 kunnen we dan verwachten dat al deze criminelen achter het gaas gaan. Als dat waar is, dan zou het goed nieuws zijn voor alle mensen op deze aarde, wereldwijd!

Robert David Steele Interview – Confronting Doubts, Exposing Zionism, And Questioning Donald Trump duurt 55 minuten, waarna er een tekenfilm volgt. Totaal iets meer dan een uur.

Welcome to The Last American Vagabond, joining me today is former Marine, and CIA case officer, Robert David Steele. Previously (6 november 2017) we discussed his plan to combat the Deep State and do so by bringing together both parties and finally seeing past the two-party paradigm, all led by a “masterful” Donald Trump who secretly is aiming to deal with Russia and China behind the scenes to finally find peace. However, much has come to pass since that interview, and I would say, much that leads me to believe quite the opposite, as I currently feel, based on the information at hand, that Donald Trump is either following in the footsteps of his predecessors, furthering the same one world order goals, or he is simply an unwitting part of it. And here today to convince me otherwise, is Robert David Steele.

Robert Steele deed veel interviews in december, te veel voor dit artikel, maar voor wie meer wil weten, klik op de link! Moge 2018 een goed jaar worden voor alle mensen, waar ook ter wereld, het jaar waarin de deep state wordt verslagen en de wereldvrede eindelijk een feit wordt.

9 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Dit artikel heb ik geschreven tussen Kerst en Oudjaar, maar toen ik het vandaag wilde publiceren, bleek de bovenste video het al niet meer te doen. Op zoek naar een andere video, maar al zoekende stuitte ik ook op dit artikel van Gedachtenvoer:

  Robert David Steele: Het omver werpen van de geheime regering (the Deep State) update 31-12

  Twee zielen, Ć©Ć©n gedachte! Op Gedachtenvoer staat een uitgebreide beschrijving van de inhoud van de (nieuwe) bovenste video! šŸ™‚

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Aanvullend is dit artikel ook verhelderend:

  Gaat de openbaring beginnen met Kerst 2017 door de uitvoerende Executive order van Trump?

  December 21 2017

  Washington – Vandaag heeft de Trump-regering een nieuw sanctieregime gelanceerd dat gericht is op mensenrechtenschenders en corrupte actoren over de hele wereld. Voortbouwend op de wereldwijde Magnitsky Human Rights Accounting Act die vorig jaar door het Congres werd aangenomen, ondertekende President Donald J. Trump vandaag een Uitvoerende Orde (Order) die een nationale noodsituatie aankondigde met betrekking tot ernstig mensenrechtenmisbruik en corruptie overal ter wereld en voorzag in het opleggen van sancties voor actoren die betrokken zijn bij deze kwaadaardige activiteiten. In een bijlage bij de verordening legde de president sancties op aan 13 serieuze mensenrechtenschenders en corrupte actoren. Daarnaast heeft het Bureau voor Buitenlandse Vermogenscontrole van het ministerie van FinanciĆ«n (OFAC), handelend namens de minister van FinanciĆ«n, in overleg met de minister van Buitenlandse Zaken en de procureur-generaal, sancties opgelegd aan nog eens 39 aangesloten personen en entiteiten onder de nieuwe uitgegeven bestelling.

  Met video’s.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Dit is een audio van Gedachtenvoer, duurt 9 minuten.

  De Trump trein – Dotcomradio

  Antwoord
 4. daan van K

  Die Robert David Steele is me er Ć©Ć©n hoor. Er verdwijnen per jaar wereldwijd 8 miljoen kinderen en die worden overgebracht naar de planeet Mars waar ze te werk gesteld worden als slaaf.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Sorry, Daan, maar dit is de gekte:
  “Er verdwijnen per jaar wereldwijd 8 miljoen kinderen en die worden overgebracht naar de planeet Mars waar ze te werk gesteld worden als slaaf.”

  Op deze post heb ik ruim DRIE uur luisteren naar Roberts Steele geplaatst. Uiteraard heb ik daar zelf ook naar geluisterd. Daar komt geen woord in voor naar kinderen op de planeet Mars.

  Uw desinformatie komt misschien wel van Wikipedia! FOEI !!!
  Weet dat ik Daan van K in de gaten houd, want hij heeft de gestalte van een vette trol.
  Trollen vliegen er uit, Daan van K.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Daan. Daar komt die rare info van Wikipedia dus vandaan.

   Iemand die daarin gelooft, is buiten de baan gevlogen. Misschien is Robert Steele ook wel een desinfo shill. De tijd zal het leren en ik geloof echt nergens in. šŸ˜‰

   Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Qanon is ook een fenomeen…

  #Qanon: This is Either FANTASY, or a DREAM COME TRUE duurt 8 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn