Archieven

Vrolijk uiteinde van 2017, met goede voornemens

https://www.niawigs.com/

Allereerst wil ik alle mensen bedanken die me een donatie stuurden. Ik heb een nieuw beeldscherm gekocht, want van mijn oude beeldscherm was het aan-en-uit knopje lam. Dat leidde iedere morgen tot de spannende vraag: doetie ut, of doetie ut niet? Meestal kreeg ik hem na een minuut of 10 wel aan de praat, met een lamme duim van 38 tot 83 keer op dat lamme knopje drukken, maar nu heb ik een beeldscherm dat het gewoon doet. Zeker weten! Het scherm is ook een stuk breder, dat is wel even wennen. Mijn eerste goede voornemen voor 2018 is dat ik professionele hulp wil inroepen om BOUblog achter de schermen op te ruimen en sneller te maken. Mocht u daaraan willen bijdragen, doneer, doneer!

Terugkijkend op 2017 was dit voor mij geen goed jaar. Ik had last van laster en smaad. Mijn naam werd eerst beklad door een gefrustreerde gepensioneerde personeelsfunctionaris, vervolgens door een New Age goeroe bijgenaamd Johan Kolderkamp en daarna door een werkloze arts en jurist die nog bij zijn ouders woont. Intussen probeerde ik mijn boeken te verkopen, maar dan googelt men eerst op mijn naam. Ik had vorig jaar vijf uitgevers benaderd of ze mijn boeken willen publiceren, maar helaas… Ze lieten maanden niets van zich horen en dit jaar kreeg ik vijf maal nul op het rekest. Een uitgever beschikt over relaties met boekhandels. Zelf heb ik geen verkoop-kanalen, mijn boeken worden gedrukt bij een doe-het-zelf programma van Bol.com: Brave New Books.

In mijn omgeving hebben mensen mijn boeken wel gelezen en ze stellen me vragen over de theorie. Nu ben ik daarom weer bezig met Velikovsky, dat is kosmologie in combinatie met archeologie. Tot mijn positieve verrassing zijn er nu ook anderen, zoals Graham Hancock, die zeggen dat de aarde werd getroffen door kosmische rampen in een dusdanig recent verleden dat de mensheid aan deze rampen een herinnering bewaart. Maar de reguliere wetenschap wil daar niets van weten! Mijn grote goede voornemen voor 2018 is dat ik de theorie wil publiceren, desnoods bij Brave New Books. Dat is een hoop werk! Ook wil ik op BOUblog graag wat documentaires plaatste die daar over gaan of er toe doen.

Andere tegenslagen maakten 2017 tot een soort rampjaar, niet voor mij persoonlijk, maar wel voor drie juridische zaken die me ter harte gaan: de zaak Baybasin, de zaak Demmink en de zaak Marianne Vaatstra. In deze zaken ging dit jaar alles mis. In de zaak Baybasin kwam mr. Diederik Aben begin juli met een conclusie van 1730 pagina’s. Het bleek een advies aan de Hoge Raad om herziening van het vonnis af te wijzen! En dat na ruim 6 jaar “onderzoek”! In de zaak Demmink besloot het Hof van Arnhem in augustus dat Joris niet strafrechtelijk hoefde te worden vervolgd. Let wel: dit is geen vrijspraak, maar een sepot. Het “ne bis in idem” is dan niet van toepassing. En in de zaak Vaatstra werd in oktober Wim Dankbaar veroordeeld tot betaling van een half miljoen euro aan mevrouw Terpstra, de moeder van Marianne. Dit was het resultaat van die dagboek-actie waaraan ik in eerste instantie niet mee wilde doen. Dank zij dat gedoe met dat dagboek heeft men Wim Dankbaar de mond gesnoerd op de zelfde manier als indertijd Maurice de Hond in de Deventer Moordzaak. En de corruptie bij Vuiligheid en Justitie woekert voort.

Gelukkig heeft professor Ton Derksen zich verdiept in de onzin van die 1730 pagina’s van mr. Aben. In een prachtig pamflet van 100 pagina’s hakt hij het lange verhaal van mr. Aben keurig tot brandhout, zonder ook maar een onvertogen woord! Gisteren heb ik dat boek gelezen, helder en duidelijk! Daar knapt een mens van op. šŸ™‚

Kortom: de strijd gaat door! Mijn laatste goede voornemen is om niet te stoppen met BOUblog, maar om mezelf op de hoogte te houden van de toestand in deze dwaze wereld en deze kennis te blijven delen. We houden de moed er in. Wat ik dagelijks lees en beluister aan nieuwsberichten, kunt u volgen op mijn Facebook pagina. Tot slot wens ik u allen een vrolijk uiteinde, wees voorzichtig met vuurwerk, drink niet als u nog moet rijden en geniet van de oliebollen en de gezelligheid. En voor een rustig moment is hier een muziekje:

Hildegard von Bingen – Voices of Angels – Voices of Ascension duurt een uur en 16 minuten.

7 Reacties

 1. yvonne

  https://www.ad.nl/binnenland/ton-derksen-wegpoetstrucs-in-zaak-baybasin~a88042b8/

  U onderzoekt aan de lopende band onterechte veroordelingen. Onlangs bepleitte u dat de nieuwe veroordeelde in de Puttense moordzaak ook onterecht vastzit. Bent u niet aan het doordraven?
  ,,Dat zou je haast denken, hĆØ? Ik word wekelijks benaderd met zielige verhalen uit de gevangenis. Als ik ook maar een spoor van twijfel heb, stop ik met het onderzoek. Maar in moordzaken is ongeveer 10 procent van de veroordelingen onterecht. Dat is uit wetenschappelijke methoden gebleken. Ook in Nederland worden fouten gemaakt. Het grote probleem zit in het erkennen van die fouten. Daar is het Nederlandse rechtssysteem ongelooflijk slecht in.”

  Laat dit het begin zijn, gerechtigheid voor Baybasin en vele anderen!

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Dank je wel, Yvonne. Laat dit het begin zijn van een goed begin!
  Prettige jaarwisseling gewenst voor jou en al mijn lezers en lezeressen. Moge het Nieuwe Jaar de gewenste verandering brengen!

  Antwoord
 3. Ayse Cali

  U hebt een super begin gemaakt Boudine, u begint ook nog met het vrolijk uiteinde 2017 šŸ™‚
  Dan wens ik het aller beste voor julie allemaal in 2018 en tuurlijk een gezonde nieuwe jaar!
  Groetjes en xxx

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn