Archief
Artikelen

https://www.katebridal.co.nz/collections/long-bridesmaid-dresses-nz

Goede morgen, mensen. Gisteren heb ik zo lekker gegeten en nu schijnt de zon! Ik wens u hetzelfde: prettige dagen, veel licht en gezelligheid. Vanmorgen had ik geen zin in de nieuwsberichten, in plaats daarvan was ik op zoek naar de vrolijke kerstgekte, want die is er alom, wereldwijd! Volgens mij spant Amerika wel de kroon met Santaclaus, een uitvinding van Coca Cola! Want kerstmis, met alle bijbehorende emoties, is goed voor de commercie. Om te beginnen dus een reclamefilmpje: A Bridge for Santa | Coca-Cola.

Vervolgens wissen we de traantjes van ontroering uit de ogen, want de Amerikaanse kerstgekte gaat veel verder. Wat ben ik blij dat dit mijn buurman niet is, ik zou prompt gaan verhuizen!

2017 Star Wars Christmas Light Show – A Dubstep EDM Cover of Darth Vader’s Imperial March

Maar het kan gelukkig ook leuk zijn. Deze animatie begint wat traag, maar hij gaat steeds sneller. Een kerstmannetje dat hangt in de boom, heeft trek in de koekjes die op tafel staan. Zal het hem lukken om die koekjes te pakken te krijgen? Geschikt voor alle leeftijden!

Funny Christmas Video Funny Santa Christmas Videos RiverSongs Videos.flv

In China doet men ook aan de kerstgekte, maar hun gevoel voor humor is anders. Wat denkt u van deze kerstmannetjes? Grappig is het wel.

Funny penguins bring happiness to the Chinese city of Harbin

Het toppunt van Europese kerstgekte is deze actie van FEMEN fatale. FOEI. Niet geschikt voor kinderen… 😉 Maar misschien is het toppunt van kerstgekte ook wel die kerststal in Rome!

FEMEN fatale: Topless activist arrested while trying to steal baby Jesus from nativity scene

Nee, het moet wel een beetje leuk blijven! Vrolijk zijn de Surfing Santa’s. Zij gaan verkleed als kerstman de golven in om geld op te halen voor een goed doel.

Hart Beach Surfing Santa’s Europe

Tot slot de onvergetelijke kerstaflevering van mr. Bean. Misschien kent u hem al, maar hij blijft leuk. Engelse kersthumor, zonder woorden, geschikt voor alle talen en alle leeftijden. Ik wens u gezellige dagen!

Merry Christmas Mr Bean | Full Episode | Mr. Bean Official duurt 25 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Vrolijke kerstgekte”

Laat een reactie achter