Archief
Artikelen

In noord Californië, ten noorden van San Francisco, zijn deze maand talloze bosbranden uitgebroken, waarbij minstens 40 doden vielen, honderden mensen worden vermist, duizenden werden geëvacueerd en 64.000 hectare bos en woongebied in vlammen opging. In Californië wordt al jaren geklaagd over chemtrails, een manier om het weer te beïnvloeden. In 2015 werd de staat getroffen door extreme droogte, in 2016 gevolgd door zoveel regen, dat de stuwdam bij Oroville het bijna begaf. En nu dus die extreme “bosbranden” waarbij auto’s smelten, terwijl de bomen niet in brand vliegen.

Volgens sommigen zijn die bosbranden niet natuurlijk, maar veroorzaakt door stralingswapens. Californië is de rijkste staat van de VS en veel mensen zijn voor afscheiding, net als nu in Catalonië. Dit kan een motief zijn voor geo-terreur! Misschien is dit gewoon de zoveelste complottheorie, maar kijk eens rustig naar deze foto. Snapt u dat nou? Sommige huizen zijn tot de grond toe afgebrand, maar de buren hebben zelfs geen schrammetje! En de bomen doen ook alsof er niets aan de hand is…

De volgende video gaat over een drone-opname van de Californische stad Santa Rosa, waar een uitgestrekte buurt tot op de grond is “afgebrand”, maar de dennen gingen niet in vlammen op. De huizen zijn eenvoudig verdwenen, met de grond gelijk gemaakt. We zien geen zwart geblakerde resten en een zwembad in de tuin is niet zwart van de as, maar hemelsblauw! Was dat een bosbrand?

What caused these fires in California??? duurt 10 minuten.

Kijk ook eens rustig naar deze foto. De huizen zijn weg, er is niets meer van over, maar de bomen hebben van het vuur kennelijk geen last gehad.

Het gebeurt wel eens dat door een blikseminslag een boom van binnen uit begint te branden, maar deze boom is niet door de bliksem getroffen. Hij is getroffen door de “bosbrand”. De omringende bomen lijken er nog redelijk fris bij te staan. Is dit normaal?

A fire burning INSIDE a TREE?! – California Wildfires 2017

In oktober, aan het einde van de zomer, is men in Californië wel wat gewend als het gaat om bosbranden. De grond is dan droog, de temperatuur vaak nog hoog en iedereen is extra voorzichtig met vuur. Op dit moment lijken de bosbranden in noord Californië af te nemen, maar nu beginnen de branden rond Los Angeles! Uiteraard leiden zoveel branden tot sensationele complotfilmpjes, waarin god en de duivel er met de haren en hoorntjes worden bijgesleept. Het staat allemaal immers in het boek Openbaringen, de Bijbel heeft het 2000 jaar geleden reeds voorspeld en dat soort religieuze redeneringen. De volgende video is nuchterder en laat duidelijke beelden zien van een “bosbrand” die niet brandt zoals men gewend is, zoals normale bosbranden in Californië altijd doen.

NorCAL Torch Fires; How the Firestorms Were Created duurt 30 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

31 Reacties op “Bosbranden in Californië branden niet normaal”

Laat een reactie achter