Archieven

Bosbranden in Californië branden niet normaal

In noord Californië, ten noorden van San Francisco, zijn deze maand talloze bosbranden uitgebroken, waarbij minstens 40 doden vielen, honderden mensen worden vermist, duizenden werden geëvacueerd en 64.000 hectare bos en woongebied in vlammen opging. In Californië wordt al jaren geklaagd over chemtrails, een manier om het weer te beïnvloeden. In 2015 werd de staat getroffen door extreme droogte, in 2016 gevolgd door zoveel regen, dat de stuwdam bij Oroville het bijna begaf. En nu dus die extreme “bosbranden” waarbij auto’s smelten, terwijl de bomen niet in brand vliegen.

Volgens sommigen zijn die bosbranden niet natuurlijk, maar veroorzaakt door stralingswapens. Californië is de rijkste staat van de VS en veel mensen zijn voor afscheiding, net als nu in Catalonië. Dit kan een motief zijn voor geo-terreur! Misschien is dit gewoon de zoveelste complottheorie, maar kijk eens rustig naar deze foto. Snapt u dat nou? Sommige huizen zijn tot de grond toe afgebrand, maar de buren hebben zelfs geen schrammetje! En de bomen doen ook alsof er niets aan de hand is…

De volgende video gaat over een drone-opname van de Californische stad Santa Rosa, waar een uitgestrekte buurt tot op de grond is “afgebrand”, maar de dennen gingen niet in vlammen op. De huizen zijn eenvoudig verdwenen, met de grond gelijk gemaakt. We zien geen zwart geblakerde resten en een zwembad in de tuin is niet zwart van de as, maar hemelsblauw! Was dat een bosbrand?

What caused these fires in California??? duurt 10 minuten.

Kijk ook eens rustig naar deze foto. De huizen zijn weg, er is niets meer van over, maar de bomen hebben van het vuur kennelijk geen last gehad.

Het gebeurt wel eens dat door een blikseminslag een boom van binnen uit begint te branden, maar deze boom is niet door de bliksem getroffen. Hij is getroffen door de “bosbrand”. De omringende bomen lijken er nog redelijk fris bij te staan. Is dit normaal?

A fire burning INSIDE a TREE?! – California Wildfires 2017

In oktober, aan het einde van de zomer, is men in Californië wel wat gewend als het gaat om bosbranden. De grond is dan droog, de temperatuur vaak nog hoog en iedereen is extra voorzichtig met vuur. Op dit moment lijken de bosbranden in noord Californië af te nemen, maar nu beginnen de branden rond Los Angeles! Uiteraard leiden zoveel branden tot sensationele complotfilmpjes, waarin god en de duivel er met de haren en hoorntjes worden bijgesleept. Het staat allemaal immers in het boek Openbaringen, de Bijbel heeft het 2000 jaar geleden reeds voorspeld en dat soort religieuze redeneringen. De volgende video is nuchterder en laat duidelijke beelden zien van een “bosbrand” die niet brandt zoals men gewend is, zoals normale bosbranden in Californië altijd doen.

NorCAL Torch Fires; How the Firestorms Were Created duurt 30 minuten.

35 Reacties

 1. Treowd

  DEW staat voor directed energy weapon, er bestaat de mogelijkheid dat deze wapens bestaan, anderzijds werkt het ook psychologisch door om de mensheid in een angstmodus te houden / krijgen in de hand. De beelden ook van de video’s in het artikel tonen op merkwaardige zaken zoals o.a. bomen die van binnenuit in brand lijken te staan dat naast brandhaarden waarbij bomen ongedeerd in de naaste omgeving staan. Dat het past in Agenda 21 / 2030 behoord zeker tot een mogelijkheid.

  How and Why CA Fires Were DEW Created

  Gebubliceerd op 12 Oktober 2017
  Duur: 21:57

  https://youtu.be/fQy5CDDzhoc

  Antwoord
  • Ramona

   Sorry.
   Ik plaatste dezelfde.
   Had je link nog niet bekeken.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Treowd. Deze video is nog veel duidelijker dan wat ik heb geplaatst. En die DEW wapens bestaan inderdaad. En Ramona, inderdaad vanaf minuut 12 wordt het wel erg raar! Deze “bosbranden” zijn zorgvuldig gepland!

   Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Dit is ook een raar bericht:

  DoD Plans Solar-Storm-Based National Blackout Drill During Antifa Protests In November

  According to The National Association for Amateur Radio (ARRL), elements of the US Department of Defense (DOD) will simulate a “communications interoperability” training exercise across the United States on November 04-06. The announcement released on October 24 has not been widely distributed to the media, because the drill is simulating a total grid collapse and could spark public fear.

  Even opletten wat er gebeurt van 4 tot 6 november…

  Antwoord
  • Treowd

   Even wat offtopic Boudine maar daar heeft GlobalResearch een interessante visie over.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Inderdaad wat off topic, Treowd, maar die Antifa beweging is ook raar. Het politieke bewustzijn in de VS heeft daarmee wel een dieptepunt bereikt. Links is tegenwoordig kennelijk Homo-Lesbisch-Transgender en rechts is rood-bruin of socialistisch-fascistisch. Ik had daar al meer over gelezen, maar dit artikel is zeer duidelijk. Het is een complete spraakverwarring!

    Antwoord
 3. Treowd

  Een updated video van aplanetruth met o.a. wat meer onderzoek naar de lokaties van DEW bedrijven.

  Military DEW Laser Companies Surround NorCal Firestorm Area !!!

  Gepubilceerd op 26 Oktober 2017
  Duurt : 14:58

  https://www.youtube.com/watch?v=tnYj8DKP9ik

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Treowd, zelf houd ik het liever simpel.
  Kijk eens naar deze drone-video van 10 oktober:

  U.S.P.S Postman Delivers Mail Santa Rosa Fires Drone Video By Douglas Thron October 10, 2017 duurt slechts 1 minuut en 39 seconden. Maar kijk vooral goed!

  Uiteraard heeft een reusachtige poetsvrouw in slechts een dag tijd alle rommel opgeveegd met haar reusachtige stoffer en blik. Want waar zijn de restanten van koelkasten, roestvrij stalen aanrechten, fornuizen, boilers en gewoon wat meubels? Waar zijn de smeulende half verbrande matrassen, de gesmolten computers, de restanten van het servies, de schemerlampen en bijzettafels? Waar was de badkamer, waar is de WC-pot, waar is de badkuip? Waar was de TV???

  O mijn lieve Augustijn, alles is weg!

  Judie Wood had gelijk. Space beams zijn niet langer science fiction en de strijd gaat niet tegen Putin en Xi, of desnoods Assad of Maduro, maar tegen de eigen bevolking.

  Stranger than fiction!

  Antwoord
  • Treowd

   Inderdaad, ik zie dat er complete huizen zijn verdwenen, maar is het niet zo dat er op die plekken zeer veel prefab woningen zijn gebouwd? Kleine kunst om tijdens de bluswerkzaamheden in onbegaanbaar afgesloten gebied wat fornuizen e.d. te laten verdwijnen of af te voeren. Zo’n boom die b.v. gefilmpd is van binnenuit in brand staande kan een voorbereid iets zijn. Er is ook behoorlijk wat tijd vergaan intussen vanaf de uitbraak tot aan de nieuwsvergaring / uitgebreidere reportages van de getroffen gebieden.. Dat is om even mee te nemen in gedachten , het is inderdaad stranger than fiction allemaal Boudine, dat wel. Anderzijds doet het wel weer stevig een duit in het zakje om de angstfrequentie aan te wakkeren. De geschiedenis bekijkend, kijk ik nergens meer van op, het kan alle kanten uit maar dat is mijn mening in deze. Kan zo maar angstpropaganda zijn…
   Persoonlijk heb ik nog nooit een direkte lazerstraal dus een lichtstraal iets zien vernietigen met eigen ogen. Kan dat ook wel in het echt? Ja iets aflezen (cd e.d.)
   Maar al het andere wat lazerbeams zouden kunnen , hebben we tot nu toe voorgeschoteld gekregen via de t.v. of hollywood producties.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Treowd, heb jij een magnetron? Nee, ik niet, maar ik weet wel dat een magnetron dingen opwarmt. Je mag er geen metaal in stoppen, want dan verdampt het metaal en je magnetron ontploft!
    Zelfs in prefab woningen vindt men normaliter een fornuis, een waterheater (boiler), een roestvrij stalen aanrecht, een keramische WC en badkuip, langzaam brandende matrassen en dat soort moderne spullen.
    Let ook op de datum van dit drone-filmpje: 10 oktober. Als ik het goed begrijp was die vuurstorm op 9 oktober!
    Correct me if I’m wrong, maar in een dag kan men niet blussen en opruimen…

    Antwoord
    • Treowd

     Mogelijk heb ik het mis Boudine maar de filmpjes nemen de schade op na die vuurstorm en in de tussentijd van een week ongeveer anderhalve week of iets meer kan men van alles bekokstoven. Maar dat zijn mijn argwanende gedachte hierbij. Ik heb ook geen magnetron , maar werkt dat niet op het vocht aanwezig in het eten? Soms zijn alleen de borden warm omdat daar het zuiverste vocht (water) in aanwezig is en die energie de weg van de minste weerstand lijkt te kiezen. En de magnetron – box geeft het ook al wat aan het moet in een gesloten atmosfeer gebeuren daar zitten ook rubbers in e.d. Het gevoel dat het pure angstpropaganda is overheerst voor mij in deze. Mede omdat er niet echt een tastbaar bewijs is voor hetgeen getoont wordt. Ja een lichtstraal uit een militair vliegtuig. Maar kan laser-licht dat wel buiten een besloten atmosfeer en dan op die schaal? Dat is iets wat ik me dan oprecht afvraag.

    • mr.drs.Bou

     Treowd, dit filmpje is genomen een dag na de “vuurstorm”. Ga naar Utube en bekijk de video in groot formaat. Zet hem stil op seconde 50 en probeer te begrijpen hoe het mogelijk is dat twee huizen tot de grond toe zijn afgebrand, terwijl de haag tussen die huizen nog groen is.
     Ik snapper nix van!

 5. mr.drs.Bou

  Deze video, door mij geplaatst, heb ik gewist wegens suggestieve informatie.
  Het gaat me niet om een complot, maar om de WAARHEID !!!

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Deze video laat het duidelijk zien. Overal branden en rookwolken. De huizen verbranden, maar de bomen en bosjes blijven cool!

  Aerial View Of Tubbs Wildfire Devastating Aftermath In Santa Rosa, California October 2017 duurt 13 minuten.

  Gepubliceerd op 13 okt. 2017

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou
 8. mr.drs.Bou

  Ik ben benieuwd of hier ook gesmolten auto’s en frisse struiken overblijven. Vanaf minuut 7 laat deze video beelden zien van de vorige bosbrand in Santa Rosa. Benieuwd ook of het lukt om het vuur te doven…

  US California December Wildfire Enter the Heart of Los Angeles duurt 10 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Daan. Een interessante discussie met een duidelijke uitleg dat er GEEN SPACEBEAMS nodig zijn om de huizen te laten branden en de bomen niet. Ook blijkt de foto van de uitgebrande auto op een verlaten weg (die boven dit artikel staat) niet afkomstig van de Santa Rosa brand, maar te stammen uit 2015.
   Ik heb me dus laten foppen! Sorry. Daarom mijn dank voor je correctie. 🙂

   Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Toch blijft het raar, die bosbranden in Californië. Bij deze de volgende “complottheorie”:

  SPACE WEATHER, ROTHSCHILD & AGENDA 21 duurt 11 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Ook de Californische bosbranden van dit jaar branden niet normaal! Lees hierover meer bij Ella*:

  Amerika ligt zwaar onder vuur, deel 1

  Bosbranden komen normaal gesproken vanuit één richting en worden met de windrichting voortgedreven. De branden in Californië komen plotseling tegelijkertijd uit alle richtingen en omcirkelen woongebieden die volledig vernietigd worden, terwijl omliggende bosgebieden niet verbrand zijn. Dat is niet hoe bosbranden onder normale omstandigheden verlopen.
  Er zijn kaarsrechte scheidingen tussen de verbrande en niet verbrande gebieden. Iets dat in de natuur op die manier niet voorkomt, zeker niet als er sprake is van rukwinden.
  Branden gaan van buurt A, naar buurt B, naar buurt C, zonder dat er sprake is van een verbindend spoor. De branden staan allemaal op zichzelf, ontstaan tegelijkertijd en worden niet door de andere branden aangestoken.
  Bewoners rapporteren dat in de getroffen gebieden in de voorafgaande periode veel chemtrails zijn verspreid, waardoor aannemelijk is dat (licht ontvlambare) chemische stoffen op het grondoppervlak terecht zijn gekomen.
  Brandweermannen rapporteren dat de branden zich buitengewoon snel verplaatsten, met een snelheid die ze in hun hele carrière nog nooit gezien hebben.
  In woongebieden begon de brand volgens ooggetuigenverslagen vaak met brand in telefoonpalen. Ook smart-meters lijken een bron van de branden te zijn. Foto’s bevestigen dit.
  Huizen branden geïsoleerd af, met geen enkele brand in de omgeving. Foto’s bevestigen dat het dorre gras in de tuinen en bomen rondom de huizen onaangetast zijn gebleven, terwijl de huizen helemaal tot de grond zijn afgebrand.

  en zo voort…

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Tens of thousands evacuated as 70mph winds fuel California wildfires

  Over 52,000 people have been ordered to leave their homes as rapidly spreading brush fires fanned by strong gusts scorch towns across California, leaving dozens of houses in ruins.

  Quickly consuming nearly 16,000 acres in Sonoma County since starting late Wednesday night, one of the fires has chased 2,000 residents from their homes as emergency responders struggle to hold back the flames.

  Facing up to 70-mph winds, however, firefighters have only managed to contain about five percent of the blaze, according to Cal Fire. So far, nearly 50 structures have been lost.

  The conflagration in Sonoma County – known as the ‘Kincade’ fire – continues to tear across swaths of northern California’s wine country, and is thought to have been started by a malfunctioning power line operated by Pacific Gas & Electric, though investigators have yet to rule out other causes.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  California Burning: From PG&E’s Ashes Arise “Smart” MicroGrids (& Coming To You) duurt 21 minuten.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  California nightmare: Insult to injury as fires and power cuts turn Golden State into dystopia

  The million-plus Californians affected by power outages and wildfire evacuations can surely rest easy knowing that their governor has just formed a new working group to focus on getting “messaging” to ”de-energization areas.”

  California has long been what the rest of the world imagines the US looks like. The movie and TV version of California, that is. The real-life Golden State is literally a hot mess these days, with massive wildfires – Kincade in the north, Tick and Getty in the south – displacing close to 200,000 people.

  The fires add insult to injury for nearly three million people whose power has been turned off by the PG&E utility. Officially, this was done as part of an effort to prevent wildfires, as damaged or sparking transmission cables can ignite the undergrowth.

  Alweer enorme branden in Californië en opnieuw klopt er niks van

  Net als vorig jaar november zijn er weer grote branden uitgebroken in Californië In de media wordt over bosbranden gesproken, maar dat is geen correcte benaming. Het is een soort hellevuur dat op meerdere plaatsen tegelijk ontstaat en met sterke winden wordt voortgedreven.

  Het blog State of the Nation plaatste op 25 oktober een uitgebreide analyse van de recente gebeurtenissen. Bottom line: het gaat om brandstichting. Doel zou onder meer zijn om grote gebieden te ontvolken.

  Hieronder een video, die het begin van een van de branden laat zien. We zijn getuige van een explosie met een straal van naar schatting 75 kilometer. Direct daarna breekt de hel los.

  Het is eenzelfde beeld als vorig jaar met de brand die het stadje Paradise verwoestte. Ook die brand begon met een enorme explosie. Zie hiervoor de links onderaan deze posting.

  California Burning: From PG&E’s Ashes Arise “Smart” MicroGrids (& Coming To You) duurt 21 minuten.

  Ice Age Farmer

  Wildfires rage across California, including the Kincade fire, where PG&E has admitted a fault in energized transmission lines. Nightmarish fire conditions exist with stronger winds yet on the way, and a deeper agenda is at play as municipalities look to “MicroGrids” to save them — this “smartgrid,” “renewable” phoenix to rise from the literal ashes of PG&E is actually a mechanism of your enslavement. Christian breaks it down.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik heb nooit zo geloofd in Agenda 21, maar die bosbranden in Californië branden echt niet normaal! 🙁

   Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Rosa Koire. UN Agenda 2030 exposed duurt 20 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  Kijk, zo kan het ook! Indianen bestrijden vuur met vuur. Een zeer oude methode, die ook bij de Aborigines van Australië normaal was.

  This California Tribe Is Fighting Wildfires With Fire duurt 11 minuten.

  •15 okt. 2019

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën