Selecteer een pagina

Archieven

Carine Hutsebaut over pedo-criminele netwerken

Carine Hutsebaut is een Belgische criminologe en psychiater die gespecialiseerd is in seksueel misbruik van kinderen en het profileren van de daders. Zij heeft verscheidene boeken geschreven, maar Bol.com verkoopt er maar één! Onlangs was Carine te gast bij de Open Mind Conference 2017, waar ze een lezing hield van bijna 2 uur. Seksueel misbruik van kinderen is geen leuk onderwerp, maar het is nodig dat we weten dat het bestaat en wat we er tegen kunnen doen.

Met dank aan Yvonne voor de kijktip:

OpenmindconferenceDK
Gepubliceerd op 22 sep. 2017

Carine Hutsebaut is a psychotherapist and criminologist from Belgium. She has attended numerous sessions as a ‘profiler’, worked for more than 30 years as a therapist for violated children and has worked with paedophiles.

She has met some of society’s worst criminals in prison (including the FBI centre in Quantico, USA, which was made famous by the film Silence of the Lambs). Her reasoning was to try to understand the way they think and act. She is also the founder of ICMAC (the International Centre for Molested and Abducted Children) and she has written a number of books in Dutch, French and English.

Carine Hutsebaut will be talking about interacting with criminals and their victims (and even sometimes their families), and why it is so important to work with both parties. You cannot understand one without the other.

Carine Hutsebaut seems to be the only person in the world who works in this way. In the mainstream system, it is normal procedure for a therapist to choose sides, either siding with the victim or the offender, not both, which in her opinion is a big mistake. She will also be discussing crimes against children, from lighter offences to torture and murder. Other topics that she will be discussing are paedophilic networks and rituals, Satanism and power, money and gratification, blackmail and bribery.

Carine Hutsebaut – Paedofilic networks – victims and offenders – Satanism and rituals duurt een uur en 49 minuten.

Vorig jaar werden we geconfronteerd met Pizza-gate. Ook hier weer een netwerk van kinderverkrachters dat reikte tot in de hoogste politieke kringen van de VS. Natuurlijk was dat meteen “fake news”, het was allemaal nooit gebeurd volgens de main stream journalisten en hun bazen. Er volgde geen diepgaand onderzoek, er werden wel honderden arrestaties verricht, maar de top-dogs bleven onaangetast en alles was al snel weer vergeten.

Deze video van een gesprek met Ole Dammegard en Carine Hutsebaut stamt van december 2016.

SGTreport
Gepubliceerd op 7 dec. 2016

My friend Ole Dammegard joins me and child trafficking researcher, author and expert Carine Hutsebaut to discuss the global pedophilia and child trafficking epidemic. Carine’s work in this area has been ongoing for 30 years, and neither she or Ole are surprised by the Pizzagate Podesta email revelations, it’s just “standard operating procedure” in nations all over the world, Ole says.

The Darkest Secrets Revealed – Ole Dammegard & Carine Hutsebaut duurt 54 minuten.

14 Reacties

  • mr.drs.Bou

   Yvonne, wat een griezels! Maar als je koningin bent, dan kun je niet zomaar gillend weglopen. Public relations is dan alles…

   Antwoord
 1. mr.drs.Bou

  Op dit moment is er het Weinstein schandaal over een filmproducent in Hollywood die seks had met filmsterren. Doet een beetje denken aan Jimmy Saville. En weer is er iemand aangeklaagd, ditmaal een regisseur:

  Director James Toback hit with sexual harassment accusations

  Antwoord
  • Robert van de Luitgaarden

   Vandaag ( Zaterdag 28-10 ) is om half negen op Nederland 3 een docu te zien over Jimmy Salvile gemaakt door Louis Theroux

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste Robert,
    Ik heb geen tv meer en helaas is de uitzending niet te zien op Uitzending Gemist. Desondanks dank voor de kijktip. Wellicht hebben anderen er iets aan gehad.

    Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  En dan dit:
  BBC JOURNALIST EXPOSED ELITE PEDO-RING, FOUND DEAD

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Hollywood executives specifically tried to kill documentary exposing pedophiles – Watch it now!

  “An Open Secret” takes an in-depth looks at the stories of five former child actors who were sexually assaulted by multiple predators in Hollywood, including convicted sex offender, Mark Collins-Rector who “co-owned and operated the now infamous Digital Entertainment Network.”

  Deze film staat tijdelijk op Vimeo: https://vimeo.com/142444429
  Hij gaat over de manier waarop kindsterren seksueel worden misbruikt door managers, producers en zo voort. Hier geen satanisch misbruik, maar softe pedoseks. Voor de kinderen is dit verwarrend, ze kunnen er niet onderuit, al vinden ze het niet leuk. De film bestaat uit verklaringen van getuigen, zowel de kinderen als hun ouders. Hij duurt anderhalf uur.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Intussen speelt in NL de zaak Anne Faber. Google op haar en er komt een raar verhaal boven. ER is een jonge vrouw vermoord door een notoire verkrachter en pedo-crimineel. Het maakt mensen boos!

  De GEK Michael Panhuis

  Zie voor veel meer:

  Martin Vrijland over Anne Faber

  Antwoord
  • JDTV

   Als er iets niet geloofwaardig is is het wel de site van cokesnuiver Martin Vrijland!

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste JDTV,
    Als er iets niet geloofwaardig is, dan is het wel andere bloggers beschuldigen van drugsgebruik.

    Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Beste Hendrik, Dank voor de link en dat ook Charly Chaplin een pedo was, dat wist ik niet.
  Onder het artikel staat een bijna 2 uur durende video. Ik heb nu 45 minuten bekeken en ik herken heel veel! De seksuele revolutie is volkomen uit de hand gelopen! Het gaat dan niet langer om lust, maar om seksueel geweld.

  (Omdat men weer eens heeft zitten draaien aan de klok, heb ik nu HONGER, maar het is nog geen lunchtijd. Ik ga toch maar wat eten…)

  Antwoord
 6. Groene Wolf

  https://www.youtube.com/watch?v=uQQRydLCqsg

  The Telegraph: Paedophila is natural for males.
  Zo worden we gebrain washed om pedofilie normaal te gaan vinden. Walgelijk!

  THE FRIGHTENING REALITY OF WHAT IS NEXT TO COME….

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Dit is echt erg en het blijkt niet strafbaar:

  Gevaarlijk pedohandboek ongestoord verspreid via internet, politiek wil verbod

  Een handleiding van bijna duizend pagina’s beschrijft in detail hoe je kinderen ongemerkt kunt misbruiken. Het ‘pedohandboek’ stimuleert pedofielen om seksuele handelingen te verrichten. De Tweede Kamer eist een verbod.

  Al meer dan tien jaar is de handleiding op het dark web, het verborgen gedeelte van het internet, te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Het handboek wordt actief gedeeld op fora voor pedofielen en aangevuld met nieuwe tips, adviezen en ervaringen.

  Het boekwerk is gebruikt door verschillende Nederlandse pedoseksuelen, bevestigt de politie. Het is met afstand de meest uitgebreide en gevaarlijke handleiding die pedofielen in handen kunnen hebben, maar het werk is volgens het Openbaar Ministerie niet strafbaar.

  Geschokt

  Politieke partijen reageren geschokt op het handboek. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil een verbod. “Als je alleen al de samenvatting leest die jullie hebben gemaakt, dan lopen de rillingen over je rug”, zegt Madeleine van Toorenburg, Tweede Kamerlid van het CDA. “Dit is echt iets afschuwelijks en moet verboden worden.”

  GroenLinks wil kijken of er een manier is om het bezit van het handboek te straffen, bijvoorbeeld omdat het aanzet tot geweld tegen kinderen. “Het feit dat het OM niet tot straffen overgaat, vind ik heel onbevredigend”, zegt Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg​. Naast het CDA en GroenLinks willen ook PVV, de ChristenUnie en SP een verbod op het handboek.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën