Selecteer een pagina

Archieven

Seksueel geweld en Bart van Well

Marcel Vervloesem, mr. Adèle van der Plas, Bart van Well en Yvonne Keuls

Micha Kat mag van sommige mensen binnen de alternatieve media niet meer genoemd worden. Toch heeft Micha in de loop der jaren veel opengebroken, al moet men hem soms met een flinke korrel zout nemen. Gisteren stuitte ik op een oud artikel van Micha uit 2011. Het is een getuigenis van Bart van Well, die ooit als jongen van 14 belandde in het pedo-circuit. We kennen Bart nu allemaal, dank zij de Bart van Well verhoren, maar tijdens deze juridische vertoning liet niemand het achterste van zijn tong zien. Toch brachten die verhoren wel wat op! Daarvoor mijn dank, Bart! Het artikel van Micha uit 2011 plaats ik integraal hieronder, maar we beginnen met een filmpje van We are Change uit 2016.

Bart van Well versus De Staat der Nederlanden duurt 9 minuten.
WeAreChangeRotterdam
Gepubliceerd op 4 juni 2016

En dan nu het artikel dat in 2011 werd gepubliceerd op Klokkenluider Online, de website van Micha Kat:

JORIS DEMMINK MISBRUIKTE KINDEREN SAMEN MET PRINS CLAUS IN DE KELDER VAN FRITS SALOMONSON * GETUIGE-SLACHTOFFER LEGT GEDETAILLEERDE VERKLARING AF TEGEN KLOKKENLUIDERONLINE * WE ZIJN BEREID DE NAAM VAN DE GETUIGE TER KENNIS TE STELLEN VAN HET LANDELIJK PARKET

Hieronder volgt een transcript van aantekeningen gemaakt door Micha Kat van een interview gehouden op zondag 16 januari 2011 te Hellevoetsluis. De identiteit van de bron is bekend bij deze site en kan worden onthuld aan het Landelijk Parket als het OM toezegt de bron te respecteren in zijn rechten. De bron heeft ook schriftelijk bewijs gegeven voor zijn eminente status in het dossier-Demmink door ons een briefje te geven met twee 06-nummers van ‘Leen en Ben’, leden van de Rijksrecherche die eind jaren ’90 betrokken waren bij het Rolodex-onderzoek. Tevens blijkt het belang van de bron uit het feit dat hij heeft bewezen de bron te zijn van een explosief artikel dat op 7 december 2004 werd gepubliceerd op Kleintje Muurkrant over een pedo-bar in de Amsterdamse Paardenstraat (de ‘Festival Bar’) waar mensen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kinderen verkrachtten. Kort na de publicatie van genoemd stuk werd deze bar gesloten. Hier vindt u de tekst van dit artikel. Hieronder de explosieve verklaring van deze bron zoals opgetekend in de agenda van Micha Kat.

Ik ben een anonieme getuige in het Rolodex-onderzoek (1998). In 1999 zou ik meedoen aan het Leidsch Cabaret Festival. Dat werd mij toen verboden door CID Kennemerland. Ik ben nu opgenomen in het Delta Ziekenhuis in Hellevoetsluit wegens depressie. Ik zit aan de medicatie. Mijn behandelend psychiater is Lionel Nurmohemmed.

In de tijd van het Rolodex-onderzoek sprak ik met de rechercheurs Leen en Ben (geeft een oud briefje met de tekst: Leen & Ben; 06-53443401 (Leen); 06-53 (3?) 68191 (Ben)) van CID Kennemerland. De OvJ in charge was mevr. van Luijn. Ik ben in de martelkamer geweest van Frits Salomonson op de Keizersgracht 497. Daar ben ik misbruikt door Karel Maasdam. Deze is veroordeeld met name op basis van mijn verklaringen. Ik heb ook verklaard tegen Arthur Tukkers en ‘Ducedo’, de codenaam van Charles Geerts. Ook heb ik verklaard tegen ‘Duitse Willy’, een ronselaar van Lothar Glandorf. Ik ging met Ger van Roon naar Worclaw in Polen. Ik was toen 15. Hij werkte op een universiteit. Ik werd in een auto met prive-chauffeur naar zijn appartement gereden in Amsterdam-Noord. Daar heb ik ook Joris Demmink ontmoet. In dat appartement ben ik misbruikt. In heb Demmink ook ontmoet in de Amstel Club in de Paardenstraat. Ik schreef daarover een stuk op stelling.nl [Kleintje Muurkrant]. Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kwamen daar ook. Kort daarna is die tent gesloten. Je kunt het gerust de ‘Nederlandse Pinokkio Bar’ noemen.

Een andere bar van belang is de Festival Bar, ook wel de Cupido Bar genoemd. Ger van Roon kwam daar ook. Dus ik heb Demmink op twee plaatsen ontmoet: bij van Roon thuis en in die Amstel Club. Waarschijnlijk ook nog in de club op de Insulindeweg 106. Hoe ik weet dat het om Joris Demmink gaat? Gewoon: het brilletje, het is een viezerik. Hij wilde vieze, extreme dingen in bed. Men sprak hem aan met Joris. Marc Dutroux heb ik twee keer ontmoet. Hij kwam langs op de Insulindeweg [dit is ondermeer bevestigd in publikaties in Die Welt, hier na te lezen]. Ik heb nu drie dochters van 7, 4 en 2 jaar. Het kindermisbruik door het pedo-netwerk moet stoppen.

Ik zat vanaf mijn 14e jaar in het circuit. In het pretpark De Eemhof werden films gemaakt. Daar huurden ze dan twee appartementen. Ik ben op mijn 14e weggelopen van huis. Mijn vader was een alcoholist. In Amsterdam ben ik opgepikt door Arthur Tukkers die werkte voor Ducedo. Ik ben naar zijn huis gebracht op de Oude Schans 53. Daar kreeg ik drugs en pillen. Na korte tijd moest ik met Maasdam mee naar de Festival Bar. Ik herhaal hier dat Joris Demmink mijn heeft misbruikt in Amsterdam Noord bij Ger van Roon thuis.

In 2000 heb ik uitgebreid verklaard aan de NOS, aan Lex Runderkamp en Robert Bas. De NOS heeft mijn verklaringen in een kluis. Ik ben ook naar de kelder gebracht van Frits Salomonson en daar misbruikt. Daar heb ik Prins Claus ook gezien. Ik heb daar ook mensen gezien die later spoorloos zijn verdwenen.

Demmink had vooral anale seks met jonge jongens. Het is een machtswellusteling. Hij is SG geworden omdat hij belastend materiaal heeft over Claus dat is opgenomen bij Salomonson. Ik ben bereid dit voor de camera te verklaren. Mijn advocaat is M. de Witte, maar hij heeft niets voor mij gedaan. Hij zou diverse aanklachten indienen, ook tegen Demmink. Ook voor het lekken van opsporings-informatie. Robert Bas van de NOS heeft me gekoppeld aan de Witte. Over de NOS wil ik nog een ding zeggen: Hans Laroes is ook chantabel.

Ik werd in een zwarte auto naar het huis gereden van Salomonson. Daar was veel marmer. Een hele grote woonkamer. Rechts naar beneden ging een trap naar het sousterrain. Daar hingen mutsen van leer, zwepen, dildo’s en kettingen, van alles. Ik ben daar een keer geweest. Ik heb prins Claus daar gezien. Ik was onder invloed van middelen en ben daar gepenetreerd. Demmink heeft contacten met buitenlandse veiligheidsdiensten. Hij heeft deze het materiaal van Claus toegespeeld.

Mijn vizier staat op scherp. Ik heb goede dekking want mijn vriendin is Surinaamse en heeft hechte banden met Desi Boutserse. Toen ik 18 werd ben ik met mijn eerste vriendin gevlucht naar Tiel. Eerder was ik ook al gevlucht, naar Posterholt. Daar zat ik een tijd bij een boeren gezin.

—————————————————–

Tot zover de verklaring van Bart van Well in 2011 tegen Micha Kat. Natuurlijk zijn er mensen die dit niet willen geloven. Het is ook te erg om waar te zijn! Maar deze verklaring is beslist niet ontsproten aan de fantasie van een dolle Kat. Het lijkt me dat dit wellicht het ware verhaal is achter de Bart-van-Well-verhoren. Toen het juridische theater ten einde was, leek het doek te vallen voor Bart van Well. Zijn enige podium is nu YouTube, waar filmpjes van hem op staan. Uit deze filmpjes heb ik een keuze gemaakt. Dat wil niet zeggen dat ik het in alle opzichten eens ben met Bart van Well, maar ik vind het wel belangrijk dat zijn stem gehoord wordt.

Stop Satanische Kindermisbruik Koningshuis, Vlog Bart van Well duurt bijna 10 minuten.

Gepubliceerd op 21 mei 2017

Bart van Well: Gaat Joris Demmink Vrijuit Na Seksueel Misbruik van Minderjarigen? duurt ruim 26 minuten.

Gepubliceerd op 26 juni 2017

Bart van Well en Neset Temirci doen boekje open over de corrupte Staat en Pedofielen! duurt ruim 31 minuten.

Gepubliceerd op 28 juni 2017

Uit deze filmpjes blijkt dat Bart van Well nog altijd wacht op de schadevergoeding die hem reeds vóór de Bart-van-Well-verhoren was toegezegd. En hij heeft een goed contact met Neset Temirci, een Koerdische Nederlander die 12 jaar lang in de gevangenis zat, omdat hij zijn vrouw zou hebben vermoord. Volgens Neset Temirci loopt deze vrouw nog gewoon rond en verkeert ze in de criminele kringen van de familie Baybasin! Volgens mij is dat wel een heel erg raar verhaal! Als Temirci kan bewijzen dat zijn vrouw nog leeft, al is het maar met een foto of zo, dan is dat een goede grond voor herziening van het vonnis plus een fikse schadevergoeding! Maar dat is niet wat Temirci doet…

18 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Beste mensen, nog even dit: Ik heb het e-mail adres van Bart niet. Maar ik praat niet graag achter iemands rug.
  Wil iemand die hem wel kent, hem de link van dit artikel sturen? Want samen staan we sterker!
  Ik was ook vergeten om het te plaatsen op dat maffe Facebook. Dat zal ik nu even doen. Want Bart van Well mag niet in het grote vergeetboek raken!!!

  Antwoord
  • yvonne

   Done!

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Dank je wel, Yvonne. Bart hoeft niet te reageren, maar als hij dat wil, is hij uiteraard WELKOM.

    Antwoord
 2. Micha Kat

  Bart zit naar ik meen te weten al weken in een zware depressie.
  Ik heb de link van dit artikel in zijn Skype-chat gezet.
  Dank en groet,
  Micha

  Antwoord
  • JDTVproducties (@JDTVproducties)

   Oh?…..Heb jij nog contact met Bart dan ouwe backstabber?

   Met mij moest hij het contact verbreken, dit was een van de voorwaarden om zijn schadevergoeding van justitie te kunnen ontvangen vertelde hij destijds. Weet jij of hij nog iets binnen gehaald heeft, of is hij hiermee weer genaaid?

   Alles bij elkaar is het toch een gek verhaal, helemaal als je ziet dat dit zwaar getraumatiseerde slachtoffer van mensenhandel en kindermisbruik nu glimlachend een T shirt op de markt brengt met de tekst ‘if life is a Bitch be a PIMP’ o.i.d.

   Fijn om te weten dat hij hier ook mee leest, wellicht kan hij daarom zelf wat antwoorden geven op de openstaande vragen. Ik heb al van meerdere mensen de vraag gekregen hoe zijn zaak verder zal gaan verlopen. Wellicht kan hij hier een nadere toelichting op geven, zodat de onduidelijkheid uit de wereld geholpen kan worden.

   Een depressie is natuurlijk een verschrikkelijk iets, wat dat betreft wens ik hem veel beterschap!

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste Eric, dit is wel belangrijk!
    “Met mij moest hij het contact verbreken, dit was een van de voorwaarden om zijn schadevergoeding van justitie te kunnen ontvangen vertelde hij destijds. Weet jij of hij nog iets binnen gehaald heeft, of is hij hiermee weer genaaid?”
    Volgens mij heeft hij nog geen cent gekregen, getuige de YouTubes die hij plaatste. Maar het wordt dan ook begrijpelijk waarom hij in 2006 speelde voor een keurige man die van de Prins geen kwaad wist. En ik snap dat hij niet blij is met deze publicatie. Zolang hij zijn geld niet heeft, zal hij zeker niet reageren, want de waarheid moet in de doofpot blijven. Helaas zit er altijd een duveltje in die doofpot… 😉
    Overigens is degene die deze oude verklaring boven water haalde niet BOU, maar de onvolprezen lasteraar Tonneke!
    http://www.boublog.nl/2017/09/09/misverstanden-rond-morkhoven-en-de-apollo-tape/#comment-49488

    Antwoord
   • Robert van de Luitgaarden

    Ik las ergens ( weet niet meer waar het was ) dat er 17 oktober weer werd verder gegaan met die zaak.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Robert, dat las je bij Het Haagse Complot, maar het is niet helemaal waar. Fred Teeven beriep zich op zijn geheimhoudingsplicht, maar de rechter besloot dat dit ten onrechte was. Daarvan is Teeven in hoger beroep gegaan en die zaak heeft men vakkundig op de lange baan geschoven. Dat HB dient 17 oktober (als het niet alwéér wordt uitgesteld). Als ook het Hof besluit dat Teeven zich niet kan beroepen op zwijgplicht (het gaat over het Rolodex-onderzoek uit 1997-1998), dan volgt er (met Sint Juttemis?) een nieuwe zitting in de Bart van Well verhoren.

  • mr.drs.Bou

   Beste Micha, aan jou heb ik een verzoekje. Jij noemt mij steeds BOEdine en mijn blog noem je BOEblog. Maar ik heet BOUdine en mijn blog heet BOUblog. Als jij mij BOE blijft noemen, dan hOE ik niet van jOE. 😉

   Dat Bart in een depressie zit, vind ik triest, maar het verbaast me niet. Dat is namelijk wat seksueel geweld met mensen doet! Je raakt er geestelijk van uit je evenwicht. Als het seksuele geweld ernstig is, blijkt het vaak vrijwel onmogelijk om het evenwicht weer te herstellen.

   Overigens schreef Tonneke Hofstede: “Op Boublog wordt een oud verhaal van Micha van zolder gehaald over Bart van Well…” Ik denk dat het een oud verhaal van Bart van Well is, dat in 2011 door Micha werd gepubliceerd. En dat is dus wel wat anders! Maar alleen Bart zelf kan dat bevestigen.

   Ook ben ik niet degene die dit oude verhaal van zolder haalde. Dat heeft Tonneke zelf gedaan! Hij gebruikte dat om mij en Micha Kat te belasteren. Zie mijn reactie: http://www.boublog.nl/2017/09/09/misverstanden-rond-morkhoven-en-de-apollo-tape/#comment-49481

   Tonneke liet ook weten dat de zaak op 17 oktober verder gaat, maar ook dat is niet helemaal waar. Op 17 oktober dient de zaak over het zwijgrecht of de zwijgplicht van Teeven. In dat vonnis wordt beslist of de Bart van Well verhoren worden voortgezet. Die Teeven Zwijgt zaak zou trouwens deze zomer plaatsvinden, maar werd uitgesteld. De lange baan is lang bij Justitie.

   En Joris D. had weliswaar de Koerden-kwestie in zijn portefeuille, maar in Turkije is hij naar eigen zeggen (onder ede!) niet geweest. Over de eventuele meineed van Joris D. heb ik verder niets meer gehoord!

   Antwoord
   • Ayse Cali

    U zegt tegen Micha dat hij u niet Boedine of Boeblog moeten noemen want anders gaat u niet van hem houden. Maar u noemt Ton Hofstede telkens Tonneke. Dit is hetzelfde wat u doet toch? Iemand anders gaan irriteren?

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Beste Ayse,
     Tonneke heeft vorig jaar een artikel geschreven onder de titel: Boudine Berkenbosch. Dat artikel staat vol met onzin over mij en ook in de reacties wordt met modder naar mij gegooid. Uiteraard heb ik daar last van, want als men googelt op mijn naam, dan staat dat artikel bovenaan. Ik heb herhaaldelijk gevraagd om verwijdering, maar nee! Als ik aangifte doe (een hoop werk), dan wordt dat geseponeerd, zo is mijn ervaring. Begin ik een civiele procedure (kort geding), dan kost dat een klauw geld (heb ik niet) en ook een hoop tijd.

     Natuurlijk ben ik hier boos over! Daarom ben ik eens wat gaan snuffelen naar die Ton. Zo ontdekte ik bij voorbeeld dat hij mij van meet af aan Boudineke noemt! Daarom noem ik hem nu Tonneke, dan zijn we weer even groot.

     Tonneke noemde mij van meet af aan Boudineke
     http://www.hethaagsecomplot.nl/sources.htm

     Van Tonneke mag Micha Kat geen goed werk hebben verricht, maar dat heeft hij WEL. De Demmink Doofpot wordt door Tonneke doodgezwegen, maar niet door mij. Ook de Werkgroep Morkhoven is door Tonneke ernstig belasterd. Zelf heb ik daarop een aantal positieve artikelen geschreven over Marcel en Morkhoven. Tonneke beweert dan dat ik hem aanval, maar dat heb ik niet gedaan. Ik verdedigde een man en een groep die in mijn ogen zeer goed werk hebben gedaan.

     Ik weet nog veel meer over Tonneke en Tonneke wéét dat! Toch gaat hij door met mij te belasteren en hij laat dat smerige artikel over mij nog altijd staan. Met zulke medestanders heb je heus geen vijanden meer nodig! 🙁

     Ach, Tonneke Hofstede is nou eenmaal niet wijzer.

   • Micha Kat

    Hi Boudine,

    Ik moet je echt eerlijk zeggen dat ik me totaal niet bewust was/ben van de BOE/BOU-kwestie. Ik kan me voorstellen dat je denkt dat ik dit expres deed als ‘peiorativum’ zoals dat in de taalkunde heet. Maar dat is niet het geval. Ik hoop dat hiermee een obstakel uit de weg is geruimd tussen ons.

    Beste groet,

    Micha

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Dank je, Micha. Ik heet Boudine! Mijn moeder heette ook zo en mijn overgrootmoeder van moeders kant heette BouWina. De naam is Germaans en de oorsprong blijkt Baldr Wina, wat betekent: Geschenk van Baldr, de Germaanse god van het licht.
     Als jij voortaan zegt: Bou, dan hou ik van jou! 😉
     (nou, niet altied, zoals je begriept, want Zeeuws is mien zoveelste taal. :-))

   • Micha Kat

    BOUdine, ik snap hier echt geen hout van!

    Op Boublog wordt een oud verhaal van Micha van zolder gehaald over Bart van Well, zonder dat Bou ooit met Bart zelf heeft gesproken. En dan vertelt Micha dat weer door met een verwijzing naar Bou. Dus eigenlijk met een verwijzing naar zichzelf. Dat is geen bron-onderzoek. Maar in een kringetje rond draaien. En honderd keer hetzelfde kringetje herhalen maakt het nog geen waarheid. Daar wordt je alleen maar duizelig van.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Micha, probeer het ook maar niet te begrijpen, want Tonneke heeft dat artikel zelf van zolder gehaald en hij gebruikte het om zowel jou als mij aan te vallen.
     Tonneke is arts, chirurg, jurist en organisatiedeskundige, naar eigen zeggen met drie universitaire diploma’s. Zijn hoofd zit daarom zo vol met geleerdheid, dat er voor normaal menselijke gedachten geen plaats meer is. Daarom wordt hij zo duizelig… 🙂

     http://www.boublog.nl/2017/09/09/misverstanden-rond-morkhoven-en-de-apollo-tape/#comment-49481

 3. yvonne

  Boudine, er is geen enkele advocaat die het op durft te nemen tegen het KH, géén één……

  https://debataafschecourant.wordpress.com/trias-politica/

  Dit onderwerp komt later terug als we de rechterlijke macht als 3e macht binnen de “Trias politica” ontleden. Samengevat komt het er dus op neer, dat het verschil tussen opgelegde plichten en toegekende rechten zo minimaal mogelijk moet worden gehouden. Het doel van die beperkingen is dat het individu zo weinig mogelijk speelruimte resteert, niet in de laatste plaats door het op voorhand opvoeren van (administratie)kosten door een recht-BANK. U kunt dus naar de rechtbank om uw recht uit te oefenen, maar heeft op voorhand een financiële verplichting. De praktijk van de rechtsuitoefening is dat het collectief tegen het individu wordt beschermd, terwijl het andersom zou behoren te zijn. Een andere term die voor ‘natuurlijk persoon’ wordt gebruikt is ‘rechtssubject’. De vertaling van ‘subject’ geeft aan, dat er sprake van onderwerping is. In deze context wordt dus een natuurlijk persoon plichten opgelegd en is tevens onderworpen aan rechten. Alles wordt binnen dit canonieke rechtssysteem in het werk gesteld om de individuele mens van vlees en bloed “onderworpen” te houden. De gedachte alleen al, dat mensen zich zouden kunnen onttrekken aan de aan hen opgelegde plichten en toegekende rechten, is voor het collectief, de staat, de heersende macht een schrikbeeld en dient in de kiem te worden aangepakt.

  Ook Adèle van der Plas hoort dit te weten…….

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Bart van Well is terug van weg geweest. Met dank aan JDTV, ook terug van weg geweest. 🙂

  JDTV Afl.142 – Bart van Well update duurt 6 minuten.

  Dikke problemen voor Mark Rutte! Komen Bart van Well en de Dunkin’ Donuts crew binnenkort naar het Binnenhof? Bart van Well is een van de belangrijkste getuigen in de Demmink zaak. Nadat hij zich eerder had laten afkopen om te zwijgen, begint hij nu opeens weer opnieuw over deze kwestie. Is Bart teruggekomen op zijn eerdere beslissing en gaat hij opnieuw de strijd aan om het recht te herstellen, of was het geld al op en is dit een nieuwe poging om geld te verdienen aan kindermisbruik? Het ultimatum dat Bart in dit bizarre filmpje aan Rutte stelde is inmiddels al geruime tijd verstreken. Gaat er nog wat gebeuren of is Bart alleen om financiële redenen over kindermisbruik aan het zeuren?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën