Archief
Artikelen

Boudine Berkenbosch heeft ook een Facebook account, maar ik doe daar niet veel mee. Om vrienden en vriendinnen zit ik niet verlegen en Facebook-vrienden kosten me alleen maar tijd! Als de nieuwe sleepnet-wet van kracht wordt, lijkt Facebook me zelfs een wapen in de “strijd tegen het terrorisme”, wat in feite een strijd tegen de bevolking is. Teken dus de petitie tegen het sleepnet! Toch is Facebook ook een bruikbaar medium om nieuws te verspreiden. Als iemand een BOUblog op Facebook plaatst, komen er soms plotseling duizenden bezoekers voorbij! Ook vormt Facebook een handig archief en dat kan me tijd besparen. Daarom wil ik wat meer gaan doen met mijn Facebook account.

Omdat ik voldoende vrienden heb in mijn eigen omgeving, zit ik niet verlegen om Facebook-vrienden. Alle vriendschapsverzoeken worden dus afgewezen. Maar u kunt me wel VOLGEN! Op dit moment zijn er 30 mensen die me volgen. Dat mogen er gerust meer worden. Volgers krijgen op hun startpagina de berichten binnen die ik op Facebook plaats. Of men er ook op kan reageren, weet ik nog niet, maar daar kom ik wel achter.

Inmiddels kan men ook weer reageren op BOUblog, maar wees daar zuinig mee! Ik heb de huisregels wat aangescherpt, want reacties die me niet bevallen, worden in het vervolg stilzwijgend gewist. Daar wil ik ook geen discussie over, dus geen e-mail: “Waarom is mijn reactie verwijderd?” BOUblog is mijn blog, dus ik bepaal welke reacties me wel bevallen en welke niet. Wees in uw reacties in elk geval informatief en vooral on topic. Informatie is welkom, graag met een link naar de bron. Val elkaar ook niet aan en val elkaar niet af, blijf vriendelijk en beleefd.

Als er een onderwerp is wat u graag wilt aankaarten, dan kan dat door zelf een artikel te schrijven. Gastschrijvers zijn welkom, mits de kwaliteit me bevalt.

Begrijp tot slot, dat ik ook maar een mens ben. Soms gaat het nieuws ernstig ten koste van mijn humeur. Begrijp ook, dat bloggen tijd kost. Leg dus geen beslag op mijn werkdag door video’s te posten die uren duren (en zelfs deel uitmaken van een serie die me een week werk oplevert!). Overspoel me niet! Behalve BOUblog, mijn huis, mijn tuin en mijn vrienden, heb ik ook nog mijn studie, waarover ik boeken schrijf. Daarover later meer, want ook dat houdt me bezig!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Boudine Berkenbosch op Facebook”

 • Ayse Cali:

  Hoi Boudine alles goed lang niet gezien?

  Ik kan geen petitie tekenen op het sleepnet, heel jammer voor mij. Ik had wel graag willen meedoen maar omdat ik in Antwerpen woon heb ik geen mededeling daarvoor.

  Ik zal zeker wel aan uw huisregels gaan houden! 😉

Laat een reactie achter