Selecteer een pagina

Archieven

Joris Demmink van de haak gehaald

Non Surgical Hair Replacement Systems

Op vrijdagmiddag 18 augustus is Joris Demmink door het Hof van Arnhem van de haak gehaald. Het stinkt nu naar rotte vis! Het OM is tevreden met beslissing hof om Demmink niet verder te vervolgen. Uit de tekst van het OM blijkt echter dat het drie jaar durende “onderzoek” naar de strapatsen van Demmink in Turkije stuitte op de onwil van de Turkse autoriteiten om aan dat onderzoek mee te werken. De twee Turkse mannen die als jonge jongens door Demmink zouden zijn verkracht zouden de enigen zijn die zoiets zeggen. Volgens het OM is er geen aanvullend bewijs. Dat is niet waar, er wordt weer eens onder ede gelogen!

Het OM verklaart:

Aan Turkije zijn meerdere rechtshulpverzoeken gedaan, waaronder het horen van de door het Hof genoemde getuigen. Twee van deze getuigen zijn de aangevers. De rechter-commissaris en de officier van justitie zijn in 2014 en 2015 ook meerdere keren zelf naar Turkije geweest om de rechtshulpverzoeken toe te lichten. Alle inspanningen van de Nederlands autoriteiten ten spijt konden de onderzoekshandelingen in Turkije niet worden uitgevoerd. Turkije heeft aangegeven dat de Turkse wetgeving daaraan in de weg staat. Eén van de aangevers is wel eenmaal in Nederland gehoord door Nederlandse gecertificeerde zedenrechercheurs; hij heeft echter geen vervolgverklaring willen afleggen. De ander is niet gehoord; hij is nooit naar Nederland gekomen.

En:

Volgens de beide aangevers zou Demmink in de periode ’95, ’96, ’97 minstens vier bezoeken moeten hebben gebracht aan Turkije. Eén van die bezoeken zou minstens vijf dagen hebben geduurd in 1995 of 1996. De conclusie van het OM is dat dit niet mogelijk is. Sterker nog, het onderzoek heeft in het geheel geen aanwijzing opgeleverd van enig verblijf van Demmink in Turkije in de genoemde jaren.

De verklaring van Mustafa Y. wordt ondersteund door de verklaring van Necdet Menzir, indertijd Hoofdcommissaris van Istanboel, en die van agent M. Korkmaz, die door Menzir was aangesteld als beveiliger van Joris Demmink in Istanboel. Uit de open brief van dhr. Baybasin aan mr. Diederik Aben blijkt dat deze verklaringen door mr. Aben terzijde zijn geschoven. De Rijksrecherche, die het onderzoek naar Demmink deed, heeft het er ook niet over. Lees voor deze verklaringen de volgende BOUblogs uit 2008:

De verklaring van Necdet Menzir

De verklaring van agent Mehmet Korkmaz over het beveiligen van Demmink

De verklaring van Mehmet Korkmaz over Mustafa Y.

Intussen juichen de kranten dat er aan een 10 jaar durende karaktermoord op Demmink nu eindelijk een einde is gekomen. Karaktermoord? Volgens mij heeft Demmink aan de lopende band karakters vermoord! Ik noem er maar een paar: Hüseyin Baybasin, Jasper Steringa, Robert Hörchner en zijn vrouw Annelies, Bart van Well… en nog vele anderen!

Botte Slijpsteen (Betaalsite, dus onleesbaar!): OM mag vervolging Joris Demmink staken

Volksfiets: Hof: voormalig topambtenaar Demmink niet schuldig aan verkrachting

De verkrachtingen waarvan Joris Demmink wordt beschuldigd, zijn nooit gebeurd. Daarvan zijn de twee onderzoeksofficieren overtuigd. Met het sepot in deze zaak komt een einde aan tien jaar karaktermoord op de voormalige secretaris-generaal.
Door: Wil Thijssen en Elsbeth Stoker 18 augustus 2017, 14:08

The Post Online: Joris Demmink definitief niet vervolgd

‘Slechts sprake van speculaties en veronderstellingen’

POWned: Joris Demmink niet vervolgd

Goedemiddag aluhoedjes, graag allemaal even stoppen met chemtrails fotograferen, alle proefverloven zijn ingetrokken, laat Big Pharma een dagje met rust: topambtenaar Joris Demmink wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik van minderjarigen.

Het ANP over de bevindingen van de rechtbank:

In de pers wordt alles bedekt met “de mantel der liefde”. Vergeten zijn de escapades van Joris in Praag, in Londen, in Bodrum (Turkije), in de Paardenstraat (Amsterdam), op de Apollo (het luxe zeiljacht van Leo van Gasselt, waar volgens Richard-Carl Samson jongens werden misbruikt en waar Manuel Schadwald zou zijn omgekomen, terwijl Demmink aan boord was) en in het Anne Frank Plantsoen (volgens Gaykrant en Panorama 2003). Vergeten de getuigenis van rechercheur De Koter tijdens de Bart van Well verhoren, dat Demmink ooit een van de doelwitten was in het Rolodex-onderzoek naar misbruik van minderjarigen door hoog geplaatste personen!

En nee, Demmink is in de jaren ’90 NOOIT in Turkije geweest! Zo verklaarde hij ook onder ede tijdens de Bart van Well verhoren. Hij heeft daar dan ook zeer zeker geen jongens verkracht. Dank zij de open brief van dhr. Baybasin aan mr. Aben is de dader nu met name bekend. Die vieze vuile machtswellusteling en kindermisbruiker heette Josef Stein!

Mocht u uw geheugen willen opfrissen, lees dan deze series op Kleintje Muurkrant:

Van Estoril naar Zandvoort

Brieven uit de nor

Of luister een uurtje naar deze schitterende compilatie van JDTV:

JDTV Afl.161 – Turkije duurt 50 minuten.

13 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Investigation into top civil servant boy rapes claim ends, no charges

  A criminal investigation into rape charges against a top civil servant has failed to turn up any evidence him and the case has now been dropped. The decision brings to an end 10 years of legal wrangling about whether Joris Demmink, former director general of the justice ministry, raped two boys in Turkey in the late 1990s. Demmink (69) was accused of raping the boys, aged 12 and 14, in 2007 by a Turkish national jailed for life in 2002 for murder and drugs dealing. The case was picked up his lawyer Adèle van der Plas, on behalf of one of the boys in 2010. The other refused to press charges. An initial investigation by the public prosecution department failed to turn up any evidence and in 2015, the appeal court ordered a formal criminal investigation. The results of that three year probe are, the public prosecution says, conclusive. ‘I am convinced that the crimes so as described in the complaints never happened,’ justice ministry official Ronald Steen told the Volkskrant. Paperwork The investigators combed all Demmink’s papers, bank statements, travel documents, minutes of meetings and concert visits which took place in the period the rapes were said to have happened but failed to find any evidence he was in Turkey. The documents were also checked thoroughly to find out if they had been forged, officials told the Volkskrant. Turkey refused to cooperate with the investigation but a Turkish document purporting to show he was in Turkey is a fake, the investigators say. Relieved Demmink’s lawyer Jan Leliveld told the Volkskrant that his client is relieved about the ‘crystal clear’ decision of the court. ‘But he regrets all the accusations that have given shape to his life over the past 10 years, Leliveld said. Demmink’s name has also cropped up in a secret investigation known as the Rolodex inquiry into child prostitution rings in the Netherlands in the 1980s. In December 2014, Demmink lost his claim against the AD newspaper which published an article about his alleged contacts with a child pimp. The AD reported on the alleged contacts in October 2012, based on three different eye witnesses. The paper also quoted another source as saying boys had been picked up in Demmink’s car.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  De Botte Slijpsteen: De onschuld van Joris Demmink
  Helaas alleen leesbaar voor abonnees, tenzij men deze maand minder dan 5 artikelen heeft aangeklikt. Wie geeft me een citaat?

  Antwoord
 3. Netje

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/22/de-onschuld-van-demmink-12617990-a1
  Uiteindelijk blijken al die beschuldigingen één grote zeepbel te vormen, die door onderzoeksofficieren van het Openbaar Ministerie na een drie jaren durend onderzoek kon worden doorgeprikt. Er is geen enkel bewijs dat Demmink in de periode van de verkrachting in Turkije is geweest, hij heeft juist een sluitend alibi dat hij er níét is geweest.

  „Sterker, alles wijst erop dat de aanklacht vals is”, schrijft de Volkskrant, „dat een belastend document is gefalsificeerd, dat de afzender ervan niet bestaat en dat alle geruchten zijn verzonnen.”

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Netje. Uit mijn volgende post blijkt dat hij er WEL is geweest, en wel zeker in juli 1996, dezelfde tijd dat de Turkse mannen zouden zijn verkracht. Inmiddels eist mr. Adèle een rectificatie, en terecht!

   Antwoord
 4. Groene Wolf

  Joris Demmink revisisted. Sla even het geharrewar tussen Hero Brinkman en Wouter Raatgever over. Maar er is geen twijfel meer aan dat Demmink achter de schermen aan de politieke touwtjes trekt/trok. Pedoblackmail is nu in de USA volop in de schijnwerpers. Hopelijk vliegen binnenkort bij ons ook de deksels van de stinkende corruptiebeerputten met grote knal open. Aangezien er sprake is van een internationaal netwerk, is de kans groot dat als aan de overkant van de oceaan kopstukken gaan omvallen hier ook koppen gaan rollen. Buckle up your seatbelts!
  https://www.youtube.com/watch?v=4STeCQLTXdg

  TelegramNL Nieuws Interview Hero Brinkman, Wouter Raatgever en Arjan Gelder 30 juli 2020 duurt een uur en 53 minuten.

  Antwoord
  • yvonne

   Ben zo blij dat er eindelijk meer mensen het gaan zien, het leed wat kinderen wordt aangedaan. En niet alleen om sex, maar ook vanwege orgaan diefstal….Het grootste verdienmodel is inmiddels niet meer drugs, maar kinder en mensenhandel. Maar goed daar ben ik al jarenlang van doordrongen. En trouwens, kijk ook eens, wat dieren wordt aangedaan, dat men ze op eet, oke, daar valt iets voor te zeggen, of niet, maar de manier waarop dieren worden gehouden in de bio industrie, is werkelijk bij de beesten af…..Het is zo triest eigenlijk wat hier op deze mooie planeet gebeurd.

   Antwoord
 5. yvonne

  ‘Rutte gaf opdracht te stoppen met dossier Demmink’

  Na de bewuste uitzending vroeg De Vliegers sidekick aan Omtzigt waarom hij niet over de oud-topambtenaar kon praten. “Ik ben gestopt toen Sybrand Buma bij mij woest in de werkkamer kwam, want hij had van Rutte de opdracht gekregen dat ik moest stoppen met Kamervragen over Demmink.”

  Omtzigt lichtte toe dat hij het dossier vervolgens heeft overgedragen aan Louis Bontes.

  https://www.ninefornews.nl/rutte-gaf-opdracht-te-stoppen-met-dossier-demmink/

  Antwoord
 6. yvonne

  Melchior Verbon heeft samen met collega’s het idee opgevat om een mars te organiseren om hun onvrede kenbaar te maken over de misstanden in Nederland met betrekking tot (ritueel) kindermisbruik en alles wat daarmee te maken heeft.

  Of het nou het schoorvoetend verboden weten te krijgen van een pedo handboek of het feit dat het blijkbaar moeilijk is om in Nederland een politieke pedo partij verboden te krijgen, het is Melchior en zijn collega’s en vele anderen een doorn in het oog.

  https://www.youtube.com/watch?v=XQAABO4pja4

  Rick Kuitems in gesprek met Abe Dijkstra (oud Marechaussee) en Melchior Verbon duurt 25 minuten.

  Antwoord
 7. yvonne

  “Het dossier Demmink moest in de doofpot,” volgens Poelmann. “Omdat de politieke en ambtelijke elite geen zin had in gedonder. Demmink genoot veel bescherming. Enerzijds omdat hij voor zijn ministers vaak de kooltjes uit het vuur haalde en nare karweitjes moest opknappen. Hij wist veel over zijn bazen en kon uit de school kon klappen als hij werd aangevallen op zijn kwetsbaarheden. Demmink was chantabel, maar kon zelf ook chanteren. Zo hield men elkaar gevangen.”

  https://www.uitpers.be/seksschandaal-nederland-parlementarier-de-mond-gesnoerd/

  Antwoord
 8. yvonne

  Wat er gebeurt als je Hugo de Jonge één (1!) echte vraag stelt. Dus niet zo’n nepvraag van een staats journalist. Niet zo’n vraag die het regime alleen maar in de kaart speelt. Nee, een normale journalistieke vraag. Wat er dan gebeurt laat JDTV, en vooral Hugo de Jonge, zien. Dan is het: “Raus!” Welkom in the Kingdom of the Netherlands.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/12/minister-hugo-de-jonge-laat-jdtv.html

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën