Selecteer een pagina

Archieven

Klokkenluider: ‘Jasper Steringa is onschuldig!’

unicornunicorn backdrop/custombackdrop/custom-theme unicornunicorn-custom -backdropbackdropbackdrops birthday/unicornbirthday/unicorn

Vanmorgen ontving ik een e-mail met de volgende tekst:

Klokkenluider ‘moordenaar Marianne Vaatstra is onschuldig!

Beste mensen ik hoop dat jullie aandacht kunnen besteden aan deze video. Zeker nu de zaak weer open ligt door alle commotie die er is ontstaan omtrent de moord en de duistere beerput die er achter schuil gaat.

Klokkenluider ‘moordenaar Marianne Vaatstra is onschuldig! duurt 15 minuten.

Dat Jasper S. onschuldig is weten inmiddels velen van ons. Jasper S. wordt nog altijd door Justitie vastgehouden op beschuldiging van de moord op Marianne Vaatstra terwijl Jaspers onschuld voor 100% vast staat. Er is een klokkenluider uit de PI Zwolle die een boekje open doet over de wandaden die op Jasper worden toegepast om hem de mond te snoeren. Jasper S. wordt al die tijd psychisch zwaar onder druk gezet. Ook is er een ex-medegevange die bevestigt dat er iets niet klopte aan Jasper. De zaak Vaatstra is een van de grootste beerputten die Nederland rijk is.

Ik zou iedereen op willen roepen om zoveel mogelijk brieven naar Jasper S. te sturen. Brieven schrijven is èèn van de meest beproefde actiemethode om onterechte gevangenen zoals Jasper S. te ondersteunen. Postzakken vol brieven maken indruk op autoriteiten, want de pen is een machtig wapen. Laten we met zijn allen een brief sturen naar Jasper in de PI in Zwolle. Wij zijn namelijk veel krachtiger dan we denken, en het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

P.I. Zwolle
T.A.V. Jasper Steringa
Postbus 40033
8004 DA Zwolle

Ik wil graag oproepen dat iedereen die een brief of kaartje naar Jasper stuurt daar een foto van maakt en opstuurt naar  jaspermoetvrij@gmail.com . Dit mede omdat alle post wordt achtergehouden en wij er bovenop willen zitten door contact te onderhouden met de P.I. in Zwolle. Zo gaan wij navragen of de post daadwerkelijk bij Jasper S. aankomt. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hier aan meedoen. Wij zijn veel krachtiger dan we denken, en gezamenlijk kunnen we veel voor elkaar krijgen. Het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

warme groet,

R.

——————————————-
Tot zover de e-mail. De strijd om de waarheid in de zaak Vaatstra is nog lang niet gestreden. De werkelijke dader, de asielzoeker Ali Hassan, is in het weekeinde na de moord in het diepste geheim het land uit gesmokkeld. De enige ambtenaar die daartoe in staat was, is Joris Demmink, die op dat moment aan het hoofd stond van de afdeling Vreemdelingenzaken van Justitie. Faek Mustafa, een destijds 15-jarige asielzoeker die aanwezig was bij deze lustmoord, heeft op de zaterdag dat Marianne werd gevonden, een volledige verklaring afgelegd bij de politie van Kollum. Een aantal asielzoekers heeft deze verklaring inmiddels bevestigd, zodat de ware gang van zaken vast staat. Jasper Steringa heeft daar niets mee te maken!

Wim Dankbaar, die de waarheid omtrent deze lustmoord en de daarop volgende doofpot heeft blootgelegd, ligt nog steeds op alle mogelijke manieren onder vuur, zowel in de media als in de rechtszaal! Zie daarvoor de website van Wim Dankbaar: Recht is Krom. Helaas is er ook nog steeds veel gesteggel rond het dagboek van Maaike Terpstra, de moeder van Marianne Vaatstra. Dat dagboek staat al jaren online en het heeft zelfs een eigen website: Het verboden dagboek.

Een column uit 2014 van De Grijze Duif roept op om een petitie te tekenen. Helaas hebben slechts 181 mensen ondertekend. Toch kunnen we allemaal ooit min of meer in de schoenen van Jasper Steringa staan! Teken dus alsnog de petitie!

En inderdaad: stuur een kaartje naar Jasper Steringa. Hij is slechts de zondebok, hij heeft Marianne niet verkracht, niet vermoord, maar hij is gedwongen tot een valse bekentenis en veroordeeld tot 18 jaar.

Update 19 augustus 2017:

Aan Jasper heb ik de volgende tekst gestuurd:
Beste Jasper,
Dat jij Marianne Vaatstra zou hebben verkracht en vermoord, dat klopt niet met de feiten! Als dat waar was, dan zou Marianne zijn gevonden in een plas met bloed. Marianne is niet vermoord in dat weiland, want er was geen bloedplas.
Men heeft jou dus gedwongen tot een valse bekentenis!
Deze moord is gepleegd door asielzoekers. Dat mocht niet bekend worden, want dat was schadelijk voor het asielbeleid. Daar gaat veel geld in om.
Toen het niet lukte om die moord in de doofpot te stoppen, hebben ze jou gebruikt als katvanger. Ik weet zeker dat je die moord niet hebt gepleegd. Kortom: je zit onschuldig in de gevangenis!
Ik wens je heel veel sterkte,
Boudine

Nu nog een mailtje naar jaspermoetvrij@gmail.com en dan kan de kaart zondag op de bus, want op zaterdag wordt deze niet geleegd.

Update 20 augustus 2017:
Op Recht is Krom staan de kaarten die reeds binnen zijn. Mooi zo!

50 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Maaike Terpstra – De Waarheid

  Vandaag heb ik met Maaike Terpstra gesproken over ‘haar’ gewonnen rechtszaak tegen Wim Dankbaar .

  U krijgt hier geen verslag van dat gesprek, enkel dat ze mij heeft gevraagd om haar dagboeken NIET te verwijderen. Nooit te verwijderen en NOGMAALS onder de aandacht te brengen. Bij deze Maaike:

  Met de link naar de twee dagboeken.

  Antwoord
 2. prochrist

  Weet iemand waarom het boek ‘Het Vaatstra complot’ niet meer te koop is.
  Ik zoek het al een tijd en het enige exemplaar dat ik kan vinden kost bijna €60,- op internet.
  Zo graag wil ik het boek nou ook weer niet lezen; Is het boek verboden of zo? Weet iemand dat?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Prochrist,
   Wim Dankbaar ligt op dit moment aan alle kanten onder vuur. Ik heb het verder niet zo gevolgd (ik zou er een dag aan moeten besteden, misschien komt dat nog), maar ik denk dat het boek uit de verkoop is genomen vanwege al die dwangsommen.
   De site van Wim Dankbaar, Recht is Krom, is ook niet langer toegankelijk. Zwijgen is goud!

   Antwoord
  • johnloup

   Vlgs mij is het niet verboden. Als je contact opneemt met de schrijver, kan hij je misschien verder helpen.

   Antwoord
 3. Liesbeth van der Hoop

  Misschien voor velen een weet, maar voor mij een vraag: Hoe is het mogelijk dat er DNA-match was met Jasper op het lichaam van Marianne?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Liesbeth, heb jij ooit DNA gezien? Ik niet! In mijn huis zou het moeten wemelen van DNA, maar zonder een elektronenmicroscoop kom ik niet verder dan stof. Vertrouw jij het NFI? Weet dat ze deel uitmaken van het OM en dat ook Ernest Louwes is veroordeeld op DNA, terwijl toch uit overduidelijk tegenbewijs blijkt dat Louwes de Deventer weduwe niet heeft vermoord.
   Met DNA kan men ons van alles wijsmaken!

   Antwoord
   • Liesbeth van der Hoop

    Mr.drs. Bou, wat stelt een DNA-onderzoek dan nog voor als bewijs? Hoe komt die arme man dan ooit nog vrij?

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Beste Liesbeth,
     We gaan er altijd van uit dat Justitie een integere organisatie is, maar helaas blijkt dat niet het geval. Jasper Steringa is niet de enige die onschuldig in de gevangenis zit. Het OM vervalst af en toe bewijs. Dit blijkt duidelijk uit de zaak Baybasin, een veroordeling tot LEVENSLANG op grond van welbewust vervalste telefoontaps. De “bekentenis” van Jasper Steringa klopt echt van geen meter met de feiten, maar ja… DNA! Die arme man zit voorlopig vast en zijn bedrijf is geruïneerd.
     Wie zich tegen deze gang van zaken verzet, zoals bij voorbeeld Wim Dankbaar, wordt door PR de Vries op de tv neergezet als kierewiet, zonder dat men hem een weerwoord gunt. Het probleem is dus groter dan alleen Justitie. Het hele systeem doet mee aan deze corruptie.
     Alleen binnen de alternatieve media klinkt af en toe nog een klein stemmetje dat de waarheid spreekt, maar zelfs daar wordt zo’n stemmetje de mond gesnoerd! Helaas, het is niet anders. 🙁

  • Stekeldier

   Mogelijk heeft Jasper S. wel de verkrachting van M. op zijn geweten, maar niet de moord. Waarbij de moord wellicht aan de verkrachting is vooraf gegaan. Verklaart ook waarom Jasper tegenover een medegevangene zou hebben gezegd zich medeschuldig te voelen aan de moord op M. Er moet overigens DNA van divers pluimage op het lichaam/kleding van M. zijn aangetroffen, alleen al vanwege het feit dat ze eerder op die avond een discotheek heeft bezocht.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Sorry, Stekeldier, maar dit is ONZIN!!!
    Marianne is niet verkracht door Jasper Steringa. Jasper ging hoogstens af en toe op zijn tractor naar “Groningen”, volgens mij dus de caravan van Hebben, waar in het weekeinde Groningse hoeren opereerden.
    Marianne is verkracht en vermoord in de caravan van Hebben, alle sporen leiden in die richting. Er is aan deze lustmoord niets raadselachtigs meer, maar de hoge heren stopten het in de doofpot om het asielbeleid in Kollum te beschermen. Vandaar dat het nog altijd smeult en stinkt!

    Antwoord
 4. prochrist

  @Boudine
  Ik heb het hele verhaal van Wim Dankbaar over de zaak Vaatstra helemaal niet gevolgd, weleens wat gehoord op tv. Meestal was dat een mening van Peter R. de Vries over de persoon Wim Dankbaar.
  Geen feiten.
  Inderdaad ligt Wim Dankbaar ineens heel erg onder vuur, ik begrijp alleen niet waarom.
  Wat ik wel begreep is dat het gaat om berichten op zijn Facebook en op zijn website.
  Omdat ik de meest vreemde dingen op internet lees en niemand daar verantwoording over hoeft af te leggen laat staan ervoor gestraft wordt, vind ik het vreemd dat Wim Dankbaar gestraft wordt met bizar hoge dwangsommen. Dit is gevaarlijk. Als deze zaak zo blijft staan, zal het gevolgen hebben voor ons allemaal.
  Daarom wil ik precies weten wat er aan de hand is en het leek me een goed idee om bij het boek te beginnen om de zaak te beoordelen.

  @johnloup
  Ik kan inderdaad nergens een bericht vinden dat het boek verboden is maar het is nergens verkrijgbaar en alle boekhandels waar ik ben geweest zeiden dat ze het boek niet kunnen bestellen anders hadden ze dat voor mij gedaan. Contactgegevens van de schrijver heb ik niet kunnen vinden op zijn website.

  Antwoord
  • Akky van der Veer

   Beste Prochrist, ik heb het boek nog wel in voorraad, je kunt me mailen; akkyvanderveer@planet.nl of bellen: 058-2541297

   Antwoord
   • prochrist

    @Akky
    Bedankt voor je vriendelijke aanbod maar ik heb mijn vraag gisteren ook in familie en vriendenkring uitgezet en waarschijnlijk heeft iemand het boek nog en anders kan ik deze via iemand lenen bij de bibliotheek. Als dat allemaal niet lukt dan heb ik je gegevens.
    Het is trouwens beter om je contactgegevens niet op internet te zetten want via je telefoonnummer is je adres te achterhalen (zoeken op telefoonnummer). Tenzij je dat niet erg vind natuurlijk.

    Antwoord
 5. Akky van der Veer

  Beste Stekeldier en Prochrist, Ik zou er zo graag iets over willen zeggen, over hoe deze zaak volgens mij in elkaar steekt. Maar ja, wie ben ik en wat schiet je ermee op? Mochten jullie toch mijn mening willen horen, dan ben ik bereikbaar, zie bovenstaande gegevens. Zo niet, ook goed. Maar wat ik hier wel even uitdrukkelijk wil zeggen: Jasper S. is een patsy, die hebben ze erin geluisd, hij heeft niks met de (groeps)verkrachting en de moord te maken, dat hebben ze – in die drie weken afzondering – in zijn geest gepland. Jasper S. is onschuldig en de werkelijke schuldigen lopen tot op de dag van vandaag op vrije voeten. Dat onrecht – en wat Wim Dankbaar nu wordt aangedaan – kan ik niet mee leven zonder ertegen te protesteren…

  Antwoord
  • prochrist

   @Akky
   Ik heb al hier en daar op internet wat rondgelezen over Wim Dankbaar en de Vaatstra zaak en ik ben al overtuigd dat Wim Dankbaar doelbewust kapot wordt gemaakt. Ze willen dat hij zijn mond dicht houd zodat het volk weer gaat slapen. Door de jaren heen zie ik een patroon in dit soort zaken.
   Eerst gruwelijke moord, snel daarna suffige dader gepakt.(gaat u maar weer slapen)

   Bij de Paskamermoord werd bij verkoopster Sandra van Raalten haar keel doorgesneden.
   Rob van Zaane werd met veel ophef in de media gepresenteerd als de dader.
   Hij kreeg gevangenisstraf en tbs.
   Tig jaar later bleek de moord te zijn gepleegd door 2 buitenlandse mannen die, volgens de verhalen in de media, niet vervolgd konden worden omdat ze allebei dood waren. De rechercheur die deze mannen ten tijde van het misdrijf al verdacht van de moord en onderzoek naar hen wilde doen, die werd ontslagen.

   Bij de Puttense moordzaak werd Christel Ambrosius vermoord. Ook hier werden 2 mannen die niet de daders waren veroordeeld tot lange gevangenisstraffen.

   Het zal mij daarom dus niet verbazen als Jasper S. helemaal niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra. Ik heb gelezen dat 1 van de echte daders (Ludwig Dill) al is overleden (zeggen ze) en de andere zit in het buitenland. Die zal binnenkort misschien ook wel doodverklaard worden als wij te lang blijven doorzeuren over deze zaak.

   Antwoord
  • yvonne

   Zoals de Oranjes zoveel moorden op hun geweten hebben…….denk aan de gebroeders De Wit…en net zoals toen profiteren nu ook vele nep lui, (politici) van die vreselijke corrupte familie……..een familie die veel meer aanstuurt dan menigeen voor mogelijk houdt.

   En ik weet Boudine, dat ik dit niet mag zeggen, maar het Nederlands KH heeft veel meer te vertellen dan je denkt. Denk alleen maar aan hun bezoekjes aan de zwarte Paus.

   https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/trust-law/

   En ik ken Karel persoonlijk, een prima kerel, met een gezond verstand, maar hij werd wel afgevoerd in Amsterdamse rechtszaal, ik was er zelf getuige van. Karel weet precies hoe het zit, alleen dit wordt men niet geleerd in het reguliere onderwijs systeem.

   Antwoord
 6. Liesbeth van der Hoop

  Ik heb nog vragen over het dagboek van Maaike, de moeder van Marianne. Dat zou niet (meer) mogen verschijnen. Waarom mag een moeder geen dagboek schrijven over haar dochter? Als de beschuldigingen tegenover de werkelijke daders niet waar zijn, zullen zij zélf met hun verhaal moeten komen. En hoe komt het dat een advocaat iemand (Jasper) verdedigt die zélf zegt schuldig te zijn en tegelijkertijd zegt dat hij de dingen niet meer weet. Hoe betrouwbaar is zo’n verklaring dan nog?!? Omdat ik niet alle feiten precies meer op een rijtje heb, weet ik niet meer hoe het komt dat Jasper zo laat in ‘beeld’ kwam met zijn DNA. Hopelijk kan iemand mij daar antwoord op geven.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Liesbeth,
   Inderdaad kan ik je daar wel antwoord op geven en Akky ook! Het probleem is alleen dat de waarheid verboden is. Zelf lig ik nu onder vuur van “medestanders”, waarbij ik zwaar word belasterd en op een hoop geveegd met Micha Kat.
   Micha heeft indertijd goed werk verricht, maar zijn cameraman Eric Donk voelt zich door hem in de steek gelaten en heeft alle filmpjes verwijderd. Uit die filmpjes bleek dat het een moord met voorbedachten rade was. Deze is gepleegd door twee asielzoekers. Wim Dankbaar ontdekte dat een van hen, Ali Hassan, door justitie (vreemdelingenzaken) in het diepste geheim het land uit is gezet. De andere is op eigen gelegenheid terug gegaan naar Koerdistan-Irak.
   Uit het dagboek van moeder Maaike Terpstra blijkt dat het “onderzoek” naar deze moord systematisch door het OM de berm in werd gereden. Daarbij werden de kinderen (Marianne had 4 of 5 oudere broers en zusters) tegen hun moeder werden opgezet. Ook werden vader Bauke en moeder Maaike tegen elkaar opgezet, waarbij het kwam tot een echtscheiding. Bauke kreeg de “Machiavelli-prijs” en mocht bij de koningin komen theedrinken! Zowel de vader als de kinderen willen geld zien!
   Moeder Maaike Terpstra wilde het dagboek graag publiceren, vandaar dat vriendinnen het voor haar hebben uitgetypt. Vader en de kinderen zijn daar tegen, want de waarheid levert hen geen geld op. Zij hebben Maaike gedreigd dat ze haar kinderen en kleinkinderen nooit meer zou zien als ze openlijk akkoord zou gaan met het publiceren van haar dagboek. Zij hebben ook Yehudi Moscowitz ingeschakeld als “advocaat voor Maaike”, maar moeder Maaike wist van niets! Yehudi heeft dus geen geldig mandaat. Toch werd Wim Dankbaar veroordeeld tot dwangsommen en zo voort. Justitie doet er echt alles aan om de waarheid onder de pet te houden.
   Omdat Wim Dankbaar met steeds meer gegevens kwam waardoor de waarheid bloot kwam te liggen, heeft Justitie met behulp van PR de Vries een grootscheeps DNA-onderzoek op poten gezet, waarbij Jasper Steringa als dader werd aangewezen. Er volgde een proces met een bekentenis die van geen kanten klopte! En Jasper werd veroordeeld.
   Dat gedoe met dat dagboek dat toen op internet werd gezet was trouwens dom. Niet omdat de privacy van Maaike werd geschonden, maar omdat Wim Dankbaar toen al contact had met Faik Mustafa. Deze was als jongen van 15 jaar aanwezig in de caravan toen de “rituele lustmoord” werd gepleegd. Wim had dat dagboek van Maaike helemaal niet meer nodig. Maar inmiddels is ook besloten dat Faik Mustafa niet als getuige mag worden opgeroepen door Wim.

   De vraag die door Wim nog steeds niet is gesteld, blijft daarom in het luchtledige hangen. Die vraag is: Faik, is deze lustmoord gefilmd?

   Zoals ik al zei: deze moord is van te voren gepland. Om half 7 ‘s avonds zei Faik of Ali tegen Spencer: “Vanavond gaan we jouw vriendinnetje pakken.” En ze hebben haar inderdaad gepakt. Het hele scenario lijkt op een perfecte satanische snuff film: Koninginnedag, 1 mei, volle maan, Walpurgisnacht, het lichaam de volgende morgen reeds gevonden in een weiland onder een “meiboom”. En dat terwijl er overal in de omgeving diepe veenpoelen zijn waarin ze het lichaam voor altijd konden laten verdwijnen.

   Helaas doet men nog steeds alsof snuff films een broodje aap zijn!

   Antwoord
   • Stekeldier

    Het enkele feit dat M. op 1 mei in de nabijheid van een oude boom is gevonden, maakt deze boom nog niet tot een meiboom. Je zult de meiboom ook tevergeefs vinden in de floraveldgids. Er is geen enkel bewijs voor een snuff movie.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Een meiboom bestaat inderdaad niet, maar ze lag aan de voet van struiken bloeiende meidoorn!
     En natuurlijk is er geen enkel bewijs voor een snuff film, wat dènk je wel! Het is slechts een mogelijk motief om te verklaren waarom ze het lichaam van Marianne niet lieten verdwijnen in een van de poelen. Een Groningse hoer, als ik me goed herinner heette ze Jolande, is ook nooit teruggevonden.
     Die snuff film is dus slechts een mogelijke hypothese, maar de hamvraag aan Faik is nooit gesteld: Werd er die nacht gefilmd?

   • JDTV

    Als mijn filmpjes daadwerkelijk bewijs hadden bevat dat de asielzoekers er iets mee te maken hadden waren ze nog steeds online geweest. Door al het gedoe rond de getuigenverklaringen kan ik niet achter dit verhaal blijven staan. Als die jongens daadwerkelijk hadden willen verklaren dan was al dat gedoe rond die verklaringen niet nodig geweest. Ik heb meerdere malen aangeboden om deze op beeld vast te leggen, maar da kan om allerlei vage redenen helaas niet.

    Dit in combinatie met de wens van de familie om nu eindelijk eens rust te krijgen hebben me doen besluiten deze afleveringen offline te halen. Micha Kat heeft hier verder niets mee te maken

    Antwoord
    • JDTV

     Trouwens over Kat gesproken, opmerkelijk weer dat hij niets schrijft over het uitstel van de beslissing van het hof m.b.t. het getuigenverhoor van Teeven. Vorige keer ook al niet, terwijl hij hier normaal gesproken een heel circus van zou maken. Weer een aanwijzing dat hij moet zwijgen i.v.m. zijn #Teevendeal?

    • mr.drs.Bou

     Dank je wel voor de verheldering, JDTV. Helaas ben ik niet helderziende. 😉
     Dat filmpje van het interview met Geke bevat wel degelijk bewijs, zeker in relatie tot wat Wim heeft later ontdekt, maar de waarheid ligt helaas op het kerkhof.
     En dat uitstel van het HB van Teeven had ik ook al wel gezien, maar nog niet op BOUblog geplaatst.
     Van uitstel zal wel afstel komen… 🙁

  • Akky van der Veer

   Beste Liesbeth, als je wilt weten hoe het allemaal zit, zou je het boek van Wim Dankbaar moeten lezen. Mail me of bel me je adres en ik stuur het je gratis toe, je bent me alleen maar de verzendkosten schuldig.

   Antwoord
  • johnloup

   Jasper is nooit in beeld gekomen als verdachte, ook niet toen hij in 2008/2009 werd aangehouden wegens joyriden.
   Hij is pas in beeld gekomen door het grootschalig DNA verwantschapsonderzoek.

   Antwoord
 7. Liesbeth van der Hoop

  Beste Boudine, Hartelijk dank voor je uitgebreide antwoord! Er speelt ook weer geld mee, de vader, de kinderen, het is vreselijk. Hoe zit het met die advocaat van Jasper? De waarheid zal eens aan het licht moeten komen!
  Tot hoe lang moet Jasper ‘zitten’? Hij verdient een nieuw proces met andere rechters en een nieuwe advocaat, daarom blijf ik het volgen. Er zijn te veel ‘rammelende’ feiten tijdens het proces geweest en keiharde bewijzen dat hij niet de dader kán zijn dankzij Wim Dankbaar en Micha Kat o.a.Pas als de echte daders worden berecht komt er rust bij Maaike en het gezin van Jasper. Is er bekendheid hoe Jasper die nacht is thuisgekomen? Heeft niemand iets gemerkt, of hij bebloed was? Dat soort vragen kunnen allemaal worden meegenomen in een heropening van deze zaak!
  Wim is blijkbaar de enige die de vraag kan stellen aan Faik of deze lustmoord gefilmd is?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Liesbeth,
   Er komt geen heropening van het proces rond Jasper. Hij is niet in hoger beroep gegaan, daarom staat er geen rechtsgang meer open. Zijn hele bekentenis is FAKE en de man is zwaar geïntimideerd. Als ik me goed herinner is hij veroordeeld tot 12 jaar, maar dat moet ik opzoeken.
   En Wim staat al enige jaren in contact met Faik Mustafa, ik niet. Ook heb ik nauwelijks contact met Wim, die van mij ook geen raad zal aannemen. De vraag is echter belangrijk! Als het antwoord NEE is, dan is die hele lustmoord een dwaas verhaal. Als het antwoord JA is, dan begrijp ik het.
   In dat geval hebben twee Duitse pornoboeren (Hebben en Dill) de “perfecte snuff film” verzonnen en middels twee moorddadige asielzoekers ten uitvoer gebracht. Op het einde van de voorstelling is Marianne om het leven gebracht zoals je een lam slacht. Daarna is ze in het weiland onder een meidoorn gelegd. Reeds op 1 mei was deze lustmoord alom bekend. Een betere reclame kun je je niet wensen als filmproducent.
   Maar goed, zolang deze vraag niet is gesteld en dus ook niet beantwoord, blijft het motief voor deze moord in het luchtledige hangen. En Jasper Steringa zal zijn “straf” wel uitzitten.
   Natuurlijk is dat niet eerlijk, maar Justitie is nou eenmaal niet eerlijk!

   Antwoord
 8. johnloup

  “Zij hebben Maaike gedreigd dat ze haar kinderen en kleinkinderen nooit meer zou zien als ze openlijk akkoord zou gaan met het publiceren van haar dagboek.”

  En dit mag Wim Dankbaar niet schrijven, op straffe van…..
  Ook mag Wim Dankbaar niet citeren uit haar dagboekjes, op straffe van ….

  Anderen mogen dit wel dwz zij worden hiervoor niet aangeklaagd,krijgen geen waarschuwing, zelfs geen verzoek op verwijdering.

  Antwoord
 9. triton333

  In navolging van Stekeldier geloof ik ook niet in de meiboom-story, het zit veel simpeler in elkaar:

  Als ik op Google Earth naar de Keningswei kijk, zie ik de noordelijke weilanden en tussen de twee boerderijen in allerlei bomenrijen. Daarbij is er eentje die een klein stukje de hoek omgaat, dat is de plaats waar Marianne gevonden werd. Na een nachtelijk dancingbezoek was dat eenvoudigweg de ideale plek voor een jongen en een meisje om zich terug te trekken voor een ongestoorde vrijpartij. Ze fietsten dan gewoon met hun vriend/vriendin over de Keningswei, zetten de fietsen langs het fietspad en gingen dan samen het weiland in. De geparkeerde fietsen waren dan voor andere gelegenheidsparen een indicatie dat die plek alreeds in gebruik was zodat ze dan ergens anders hun heil moesten zoeken.
  Dat betekent dat iedereen wist dat er op die plaats regelmatig nachtelijke ontmoetingen plaats vonden waarbij het plaatsen van de fietsen een belangrijke indicator was om uit de buurt te blijven.

  Zie dit niet alleen als een speculatie, maar ook als een aanknopingspunt:

  – Vandaar dat het cruciaal was om een fiets te plaatsen om zo ongestoord Mariannes lichaam te kunnen dumpen.
  – Vandaar dat Afie de fiets op het fietspad onmiddellijk herkende als een alarmsignaal op de ontmoetingsplaats voor jongeren.
  – Vandaar dat Hans linea recta de wei in ging om om de hoek te kijken. Anders kun je die doelgerichte route van Hans toch niet verklaren?
  – Vandaar dat het OM (via PRDV) het idee poneerde dat Marianne vrijwillig meeging het weiland in, het was immers op een bekende ontmoeting plaats voor jongeren.
  – Vandaar dat de fiets na het dumpen moest blijven staan om de plaats van Marianne te markeren, waarmee voorkomen werd dat de politie de hele omgeving zou uitkammen en daarmee als vanzelf de werkelijke PD zou ontdekken.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Triton,
   Welkom op BOUblog en dit is een fraaie theorie vol onschuldige aannames.

   – Vandaar dat het OM (via PRDV) het idee poneerde dat Marianne vrijwillig meeging het weiland in, het was immers op een bekende ontmoeting plaats voor jongeren.

   Dat laatste is pure speculaas!
   Het probleem is dat Ali Hassan die avond op die grote herenfiets reed. Die fiets was van Kloppenburg, die woonde en werkte in een museum van de Fogelsangh State. Geke was daar de poetsvrouw.
   Die fiets stond nooit op slot en werd regelmatig gebruikt door Ludger Dill, die daar in een pipo-wagen woonde. Hij leende die fiets ook uit aan asielzoekers. Ali Hassan is omstreeks middernacht gezien op die fiets. Hij kon nauwelijks bij de trappers! Dit blijkt uit een politie-notitie.
   Die fiets is nooit onderzocht op vingerafdrukken of DNA. Er is dan ook geen enkel bewijs dat Marianne ooit op die fiets heeft gereden. Die fiets is ook nooit gestolen in Buitenpost. En als Ali al nauwelijks bij de trappers kon, hoe moest de tengere Marianne dan fietsen op die grote herenfiets?
   Maar er is ook wat anders: Ali Hassan heeft die nacht een lift gekregen van iemand die Wim Dankbaar “de visboer” noemt. Deze man was op het AZC op bezoek bij vrienden en moest nog terug naar Leeuwarden. Hij heeft Ali Hassan opgepikt op de Keningswei, exact ter hoogte van die fiets! Hij moest daarbij hard remmen, vandaar de later verdonkeremaande bandensporen! Waarschijnlijk is Ali op de fiets van Kloppenburg van het AZC naar de Keningswei gereden, binnendoor langs het zwembad, want daar lag zijn bebloede trainingsjack. Zelfs zijn T-shirt zat onder het bloed! “De visboer” (ook een asielzoeker, maar inmiddels regulier gehuisvest) schrok zich een ongeluk! Hij wilde er verder niets mee te maken hebben.
   Nog een detail: eenmaal op zijn kamer in Leeuwarden zag een buurvrouw dat Ali heel verward rondliep en zei: “Ze hadden haar keel dieper moeten doorsnijden.” Misschien is dus ook Ali Hassan niet zelf de moordenaar, maar heeft hij het lichaam van Marianne naar de Mercedes van Hebben gedragen, waarna het lichaam niet werd gedumpt in een van de vele poelen, maar in het weiland werd gelegd.
   Kortom: het plaatsen van die fiets in de berm berust gedeeltelijk op toeval. En Jasper Steringa heeft niets te maken met deze moord. Ook is Marianne niet met een bekende het weiland ingelopen. Dat is allemaal onzin van PR de Vriezerik!

   Antwoord
   • Stekeldier

    Beste Boudine, Lees triton333 nog 5x en probeer te begrijpen wat hij duidelijk wil maken. Het plaatsen van de fiets diende als afleiding en dwaalspoor. Triton333 beweert volgens mij nergens dat M. op een fiets heeft gezeten en vrijwillig het weiland inging. Maar misschien kan triton333 beter zelf reageren om een en ander te verduidelijken.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Stekeldier, lees mijn antwoord op Triton33 nog eens en begrijp dat Ali Hassan op die fiets reed. Die fiets was van Kloppenburg en Dill leende hem vaak uit aan asielzoekers van het AZC. Ali reed de avond van Koninginnedag op die fiets. Het plaatsen van die fiets diende volgens mij dus niet als afleiding en dwaalspoor. Ali was die nacht in paniek! Hij zat onder het bloed. Vermoedelijk wist hij zelfs niet waar het lichaam van Marianne lag. In dat geval was die fiets dus stom toeval.
     Ze hadden Marianne ook zonder die fiets wel gevonden, misschien een paar uur later…

 10. Akky van der Veer

  Er waren meer mensen die ‘onder het bloed’ zaten. Ludger Dill werd betrapt toen hij kleding aan het verbranden was. En de vrouw van ‘de visboer’ heeft verklaard dat haar man op 1 mei in geleende kleding thuiskwam en dat hij zijn auto had ‘verkocht’. Nadat ‘de visboer’ Ali in Leeuwarden had gebracht, is hij – naar eigen zeggen – naar vrienden in AZC Burgum gegaan. Daar heeft hij kleding geleend en zijn bebloede trui bij het afval gedumpt. Die trui is later teruggevonden, maar ook in de doofpot verdwenen.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Klopt, Akky. Dat Dill zijn kleren heeft verbrand, dat klopt. Maar de visboer zat zelf niet onder het bloed. Hij heeft wel zijn kleren gedumpt en daarna zelfs zijn auto! Misschien bang voor DNA…

   Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Beste mensen, even heel in het algemeen:
  In het verleden zijn er 100 artikelen op BOUblog verschenen over de zaak Marianne Vaatstra. Een groot aantal mensen hebben deze artikelen plus de discussie indertijd nauwkeurig gevolgd. Zij weten dus hoe de vork in de steel zit en hoe de vlag erbij hangt. Deze lustmoord mocht niet worden opgelost! Hij is in de doofpot gestopt en toen dat niet lukte, werd PR de Vries ingezet, met als gevolg dat Jasper Steringa (ten onrechte!) werd veroordeeld.
  Nu komen er andere mensen met “nieuwe” theorieën. Zo zegt de een dat Jasper Steringa misschien wel necrofiel was, de ander dat de plaats waar het lichaam van Marianne werd gevonden een soort “lovers lane” was en dat die fiets in de berm diende om aan te geven waar ze lagen te vrijen…

  Aan deze mensen wil ik vragen om je in te lezen, voor je met verse speculaas komt. Weet dat de waarheid verboden is op straffe van dwangsom en bespaar me die speculaaskruimels.

  En nu ben ik weg. Tot morgen! 🙂

  Antwoord
  • Triton333

   Weer ben ik het met Stekeldier eens: mijn verhaal wordt hier volkomen verkeerd geïnterpreteerd:

   Het plaatsen van de fiets diende inderdaad als afleiding en dwaalspoor. Verder heb ik nooit gesuggereerd dat Marianne op die fiets gezeten heeft en ook niet dat zij vrijwillig het weiland is ingegaan, om de simpele reden omdat zij al overleden was toen haar lichaam daar gebracht werd.

   Ik heb ook nooit ontkend dat Ali Hassan op die fiets reed. Maar in de toevallige plaatsing van de fiets geloof ik niet: Immers, voor iemand die daar niets te zoeken heeft is die plaats langs het fietspad gewoon in the middle of nowhere, en ook nog eens in het midden van de nacht, en daarom denk ik dat het een gerichte daad was.
   “Ze hadden Marianne ook zonder die fiets wel gevonden, misschien een paar uur later…” Nee, de fiets had juist de primaire bedoeling om ’s nachts iedereen van de ontmoetingsplek achter de dwarswal weg te houden gedurende het dumpen van het lichaam.

   Ik behoor niet tot de – andere mensen met “nieuwe” theorieën – maar volg deze zaak al een jaar of zeven en ken de hele voorgeschiedenis. Mijn idee is overigens niet nieuw en is al in 2014 naar voren gebracht op de website van WD.
   Het idee dat de plaats waar het lichaam van Marianne werd gevonden een soort “lovers lane” was, is niet scandaleus tegenover Marianne omdat zij toen al overleden was. Ook dat die fiets in de berm diende om aan te geven “waar ze lagen te vrijen” heeft geen betrekking op Marianne omdat zij alreeds overleden was toen zij daar gedumpt werd.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste Triton,
    Dank je wel en ik begrijp nu beter wat je bedoelt. Het idee dat de plaats waar het lichaam van Marianne werd gevonden een soort “lovers lane” was, is echter speculaas. Zelf heb ik ook heel lang gedacht dat die fiets daar opzettelijk was geplaatst om te markeren waar Marianne kon worden gevonden. Toen ik het verhaal van de “visboer” las, ben ik daar op terug gekomen. Het is namelijk ook mogelijk dat Ali die fiets daar heeft neergesmeten toen de auto van de “visboer” er aan kwam. Van hem kon hij immers een lift naar Leeuwarden krijgen. In dat geval lag die fiets daar bij toeval.
    Helaas blijven er veel vragen onbeantwoord, want deze lustmoord mag niet worden opgelost.

    Antwoord
 12. Stekeldier

  Je hebt de reactie van triton333 nog steeds niet begrepen. En de grootste speculaas presenteer je zelf: de snuff movie. Zonde van mijn tijd. Ik ben voorgoed weg hier.

  Antwoord
  • prochrist

   Gelet op de mensen (met banden in de porno-industrie) die volgens de getuigen bij deze misdaad betrokken waren en de plaats delict die de getuige aangeeft, namelijk een stacaravan vol camera’s en geluidsapparatuur, is het wel aannemelijk dat het hier om een snuff movie gaat. Dat lijkt me toch wel logisch.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Beste prochrist,
    Helaas heeft Wim in al die jaren deze vraag niet gesteld aan Faik: Is er die nacht gefilmd? Deze vraag kan worden beantwoord met een simpel ja of nee, maar de consequenties zijn uiteraard enorm. Gezien alle overige gegevens ligt de vraag voor de hand, maar hij is niet gesteld, dus weten we het antwoord niet.
    Stel dat het antwoord ja is, dan weten we wat er gebeurd is.
    Is het antwoord nee, dan blijven er vele vragen over, hoe en waarom dit en dat…

    Stekeldier, dit is geen speculaas, maar slechts een duidelijke vraag.
    Speculaas is dat Jasper necrofiel was. Er is niets dat daarop wijst.
    Speculaas is dat het bewuste weiland bekend stond als vrij-plaats. Niemand van de getuigen heeft dat ooit verklaard.
    Speculaas is dat die fiets daar stond om dat bewuste weiland te markeren. Een ander antwoord is namelijk dat Ali een lift kon krijgen van iemand die geparkeerd stond bij de voor-ingang van het AZC en dat Ali daarom op de fiets van Kloppenburg via het zwembad (binnendoor) ongezien naar de Keningswi reed en daar zijn fiets in de berm gooide toen de “visboer” de hoek om kwam en zijn koplampen zichtbaar werden. In elk geval zijn op ongeveer dezelfde hoogte bandensporen aangetroffen van iemand die heel hard moest remmen. Ook weten we niet of Ali mee ging toen het lichaam werd gedumpt in die wei. Dat die fiets daar stond, kan dus berusten op een toevallige samenloop van omstandigheden.

    Zo, en nu ben ik weer weg. 😉

    Antwoord
    • prochrist

     @Bou
     Jammer dat Wim Dankbaar die vraag niet heeft gesteld. Volgens mij zijn Wim en Faek niet meer ‘on speaking terms’. Dat denk ik n.a.v. zijn berichten op YouTube.

     De moord op Marianne heeft zoveel lagen en ik vraag mij af of Wim Dankbaar wel door al die lagen heen is gegaan. De beerput is afgedekt met de ‘dader’ Jasper S. maar als je die opzij schuift dan verschijnen er ineens serieuze getuigen. Ga je daar doorheen dan kom je zonder veel moeite uit bij de echte moordenaar(s). Nog een klein beetje doorspitten en je komt uit bij mensen die financieel van het misdrijf zouden kunnen profiteren.
     Ga je door die laag heen, dan kom je ineens uit bij een ‘keurige’ familie Van Korlaar die vrijwel niemand kent maar waarvan ingewijden beweren dat zij achter de meest lugubere misdrijven in Nederland zitten. Over deze familie is vrij weinig te vinden op internet.
     Op een blog (capoditutticapi.blogspot) heb ik wel een heel uitgebreid stuk over hen kunnen vinden. Het stuk over deze familie bestaat uit drie delen (her majesty’s secret service 1-2 en 3) en lijkt geschreven door een insider en soms een ooggetuige. In ieder geval worden er namen en rugnummers genoemd, ook van hun elite-klantenkring en voor zover bekend heeft nog niemand een dwangsom van een half miljoen euro hoeven te betalen.
     Volgens dit 3-delig verslag kom je in de beerput van de familie Van Korlaar vrijwel elk misdrijf tegen: snuff movies, ontvoering, verkrachting, oplichting, identiteitsfraude, drugs, moord etc. Het blijkt een familiemisdaadsyndicaat met connecties bij politie, justitie, vastgoed, andere topcriminelen, koningshuis, politiek etc.
     Ik denk dat Jasper S. bekend is met deze misdaadfamilie en hun macht en het feit dat politie en justitie het niet zullen wagen om deze mensen te berechten.
     Jasper S. zal denk ik nooit zijn mond open doen en na het lezen van alle informatie denk ik dat hij waarschijnlijk per dag betaald krijgt om die straf uit te zitten. Hij protesteert wat mij betreft opvallend weinig tegen zijn ‘straf’.

    • mr.drs.Bou

     Beste Prochrist,
     Dat gedoe met de familie Van Korlaar is een HOAX die helaas door o.a. Micha Kat werd gepromoot. De AIVD weet daar meer van, dus trap er niet in.

     Ga je door die laag heen, dan kom je ineens uit bij een ‘keurige’ familie Van Korlaar die vrijwel niemand kent maar waarvan ingewijden beweren dat zij achter de meest lugubere misdrijven in Nederland zitten. Over deze familie is vrij weinig te vinden op internet.

     Dat laatste komt omdat dit een smerige HOAX is!

 13. prochrist

  @Bou
  Huh!? Heeft Micha Kat in opdracht van de AIVD deze verhalen over een/de familie Van Korlaar verspreid? Begrijp ik dat zo goed? Waar kan ik daar meer informatie over vinden?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Prochrist,
   Toen Micha in het buitenland zat, ik meen in Duitsland, meldde zich een “supergetuige”. Deze dame werd opgevangen door Wim Dankbaar en Eric Donk. Zij was de ex van Van Korlaar en ze kwam met de meest wilde verhalen. Eric heeft alles gefilmd en ik heb al die filmpjes bekeken. Deze dame loog alles aan elkaar!
   Wim geloofde haar ook niet en nam contact op met Van Korlaar. Zelf vroeg ik Steven Brown of hij deze “bende” kende. “Nooit van gehoord!” Vervolgens zocht ik op Van Korlaar, de man bleek muziekleraar op een school, pianoleraar in zijn eigen studio en een landelijk bekende vertolker van de pianoconcerten van Liszt! Uit een kort contact met hem bleek dat hij zijn ex niet aan de schandpaal wilde nagelen, omdat zij de moeder is van zijn kinderen, op dat moment nog pubers.
   Het verhaal van deze “supergetuige” staat inderdaad ook op de site van Capo di tutti capi, maar dat hele verhaal is zo dwaas! Daarom denk ik dat het script is verzonnen of gepusht door de AIVD. Het kwam namelijk op een moment dat Wim en zijn aanhang steeds meer info kregen over de moord op Marianne. Als ik me goed herinner kwam de hoax rond het DNA van Jasper Steringa daarna.
   Micha Kat vond het verhaal van de “supergetuige” wel spannend en hij geloofde haar. Micha houdt wel van sensatie, zeker als het Koningshuis er een rol in speelt. Maar Marianne is beslist niet op een paal gespietst en de “bende van Korlaar” bestaat niet.

   Antwoord
   • prochrist

    @Bou
    Bedankt voor je uitleg. Dat waardeer ik zeer want ik heb Micha Kat nooit gevolgd maar het blijkt dat ik wel wat met hem gemeen heb want ik ben ook niet gecharmeerd van het koningshuis. Door het hele apparaat om het koningshuis heen heeft het volk geen juist beeld van deze familie. Het zijn probleemgezinnen. Door de hele geschiedenis heen zijn het seksueel gefrustreerde mensen en op macht beluste criminelen geweest maar tegenwoordig worden ze aan het volk gepresenteerd als halve heiligen die liefdadigheid promoten maar wel met mensen als Bernard en Claus in hun midden die zich ook nog omringden met mensen als Frits Salomonson en Joris Demmink. Ik vind ze ongeloofwaardig.

    Wat de georganiseerde criminaliteit betreft. Veel mensen zijn vergeten dat politie en justitie tot de jaren 90 de media gebruikte om ons ervan te overtuigen dat er geen georganiseerde misdaad in Nederland bestond. Totdat Klaas Bruinsma op straat werd doodgeschoten. De media wist gek genoeg precies wie Bruinsma was en ook politie en justitie wisten dat.
    Wij werden dus al die tijd bewust gemanipuleerd via de media door mensen met veel macht.
    Velen denken dat met de dood van Bruinsma ook de georganiseerde misdaad in Nederland verleden tijd is en dat iedereen op Willem Holleeder na zijn leven heeft gebeterd.
    Zo werkt dat dus niet. Iemand anders heeft de drugshandel gewoon overgenomen, alleen weten wij niet wie dat is/zijn. Ook vrouwenhandel, mensenhandel, kinderporno, snuff movies is er volop maar we horen er nooit iets over. Hier moet heel veel geld mee gemoeid zijn.

    Lang verhaal kort: stel dat Marianne in opdracht van iemand is vermoord voor een snuff-movie, dan moet deze persoon over ontzettend veel geld beschikken.
    Gelet op de veroordeling van Jasper S. moet deze persoon ook heel veel macht hebben.
    Deze persoon wil natuurlijk niet gechanteerd worden door Wolfgang Hebben of andere criminelen dus lijkt het me logisch dat degene gebruik maakt van een tussenpersoon die zowel een keurig voorkomen heeft als een indrukwekkende criminele staat van dienst om ervoor te zorgen dat Wolfgang Hebben nooit gaat praten. Daarom leek het mij logisch dat er iemand moet zijn met een keurig voorkomen als dekmantel die zowel contacten in de bovenwereld heeft als in de onderwereld. Een familie Van Korlaar of een andere keurige familie leek mij logisch maar ik ga mij er binnenkort nog een keer in verdiepen.

    Antwoord
    • Akky van der Veer

     Ik ben het helemaal met je eens, prochrist, er steekt iets achter wat groter is dan alleen maar een paar simpele asielzoekers, vandaar ook die gigantische doofpot!

   • prochrist

    @Akky
    De zaak is volgens mij ook groter dan alleen de moord op Marianne en waarschijnlijk ook veel langer gaande.
    Degene die eerder de zaak van Lucia de Berk aan het rollen bracht, zegt dat ook de ‘nieuwe dader’ (Ron P.) in de Puttense moordzaak, niet de dader kan zijn.

    Ik ben heel benieuwd naar de resultaten van het DNA onderzoek (na bijna 20 jaar) in de zaak Nicky Verstappen. Misschien wel: ‘dader gevonden maar helaas overleden’.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën