Selecteer een pagina

Archieven

De wet, de waarheid en het bedrog van de vervolging

Illustratie: Hüseyin Baybasin

Dhr. Baybasin heeft op zijn website nog een artikel geschreven als antwoord op de conclusie van mr. Aben: The Law, the Truth and the Prosecution Deception. Ook dat artikel is door mij in het Nederlands vertaald. Omdat het gerechtelijke bedrog in de zaak Baybasin verstrekkende gevolgen heeft voor de integriteit en betrouwbaarheid van ons Nederlandse rechtssysteem, vraag ik iedereen om ook dit artikel breed te verspreiden. De corruptie bij Justitie moet nu eens eindelijk een halt worden toegeroepen! Daarvoor is politieke druk nodig. Omdat de media zwijgen, zouden wij het uit moeten schreeuwen! Hang het dus aan de grote klok…

De wet, de waarheid en het bedrog van de vervolging
2 Augustus 2017

Populisme is het verborgen vergif van de hedendaagse beschaving. Fascisme is de vijand, maar populisme is het vergif. In Nederland is populisme nog effectiever dan zichtbaar is. De zaak tegen mij heeft niets te maken met respect voor de rechtsstaat. Een kring van pedofielen en corrupte criminelen is verantwoordelijk voor het creëren van de ‘Baybasin zaak’: ze hebben deze gewoon gebruikt om hun smerige ambities door te zetten. Leden van deze elitaire kring zijn er in geslaagd om hoge posities te bezetten in belangrijke Nederlandse instellingen. Mr. Joris Demmink en mr. Hugo Hillenaar behoren tot de meest corrupte leden van deze criminele overheidsinstanties. Ze zijn erin geslaagd om zo ver te komen, door populistische elementen in Nederland te exploiteren.

Ik onderzoek nog steeds de ware reden achter de amateuristische en onrechtmatige adviezen van openbare aanklager Mr. D.J.C. (Diederik) Aben, advocaat-generaal van de Hoge Raad der Nederlanden, aan de Hoge Raad in mijn zaak. Mr. Aben moet een zeer duistere reden hebben om een crimineel zoals de heer Bas van den Heuvel te gebruiken als deskundige. Mr. Aben weet heel goed dat de heer Van den Heuvel niet deskundig is. Zoals hij ook heel goed weet dat deze geen kwalificaties bezit voor de taak die hij voor mr. Aben heeft verricht, maar daarvoor wel een aanzienlijke vergoeding heeft ontvangen.

Ik moet zeggen: ‘mr. Aben, schaam u’ om beledigende taal te gebruiken tegen de hoogst respectabele professoren Ton Derksen, Peter Grünwald en Richard Gill, die als deskundigen in Nederland in hoog aanzien staan. Bovendien heeft mr. Aben dezelfde toon aangeslagen tegen gekwalificeerde technici als dhr. Hans van de Ven, dhr. Martin Kuylman, dhr. Rynders en dhr. Franssen. Deze heren zijn in Nederland allemaal bekende deskundigen op hun terrein.

Ook heel belangrijk, het voormalige hoofd van de CID (Centrale Inlichtingendienst van de politie in Nederland), de heer Klaas Langendoen, heeft tien jaar lang onderzoek gedaan naar de zaak en zijn bevindingen voorgelegd aan mr. Aben, ter ondersteuning van het bewijs van de verdediging. Hij werd eveneens geïnterviewd door de Helsinki Commissie in New York en hij presenteerde zijn bewijs daar aan Chris Smith.

Andere internationaal gerespecteerde en bekende technische experts zijn de heer Shlomo Peller – een Israëlische expert, en twee hooggekwalificeerde experts van het technische forensische instituut van de FBI. Een van hen is de heer Dicky, die ons heeft geadviseerd via het Amerikaanse Consulaat in Nederland, en BEK TEK LCC, benoemd door de tCEAS.

Dan komen we bij de hooggekwalificeerde, ervaren en beroemde Koerdische taal- en grammatica deskundige en vertaler Koerdisch-Engels en Engels-Koerdisch, de heer Baran Rizgar, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, en bij mevrouw Sheri Laizer, auteur en Midden-Oosten specialist, die tevens als deskundige werkt voor de rechtbanken in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Nederland en Duitsland, als het om het Midden-Oosten gaat. Het Koerdisch Instituut in Brussel onderschreef eveneens de expertise van Baran Rizgar als Koerdische taalkundige en auteur van Koerdisch lesmateriaal. Mijn advocaat, mevrouw Van der Plas, heeft online contact met hem opgenomen.

Ook hebben wij professor Martin van Bruinessen, die internationaal bekend staat als expert op het gebied van Koerdische sociologie, taal en politieke geschiedenis. Hij wordt in Nederland hoog gewaardeerd.

Al deze deskundigen op het gebied van technische, juridische en vertaalkunde hebben verslagen ingediend die het bewijs van de verdediging steunen en ze maakten duidelijk dat de telefoongesprekken die in deze zaak als ‘bewijs’ tegen mij werden gebruikt, gemanipuleerd zijn. De vertalingen waren zowel inconsistent als foutief.

Desondanks schuift aanklager Aben al deze professionelen terzijde, wijst hun verslagen af en noemt de fraudeur Van den Heuvel de belangrijkste deskundige!

Wat het werkelijke motief is om deze onwettige mening in mijn zaak te presenteren, zal ik zeker ontdekken. Hij heeft laten zien dat hij oneerlijk, corrupt en laf is, net als de kromme hulpjes, die een misdaad pleegden en illegaal handelden in hun werk aan de ‘Baybasin zaak’.

Ik heb erg slecht nieuws voor Demmink, Aben, Hillenaar en andere corrupte spelers zoals zij. Hetzelfde geldt voor hun criminele medeplichtigen van de Turkse staat.

Populisme is een voorbijgaande trend en heeft geen waarde of verdiensten om de samenleving te leiden en de beschaving vorm te geven. Corrupte mensen behoren geen hoge positie te bekleden in beschaafde landen zoals Nederland.

Ik weet dat er meer fatsoenlijke en eerbare mensen in dit land zijn dan deze laffe criminelen. Ik zeg tegen hen, wat mij betreft kun je me niet meer aandoen dan je al hebt gedaan. Je hebt het ergste wat je kunt al gedaan. Maar ik zal me nooit afwenden van wie ik ben, waar ik vandaan kom, en voor welke waarden ik sta. Nog belangrijker, ik zal mijn vijanden nooit onderschatten, maar ik zal me ook nooit aan hen overgeven. Ik weet heel duidelijk wie mijn vijanden zijn, waar ze vandaan komen en wat hun doel is. Maar deze criminele kliek werkt samen met mijn vijanden tegen mij en bezet nog steeds hoge posities in belangrijke instellingen in Nederland. Het zijn gewoon laagstaande criminelen. Voorwaar, zij zijn niet mijn vijanden. En zo zal ik hen dan ook behandelen.

Nu zeg ik tegen hen: ‘Omdat je het slechtste hebt gedaan wat je kon, zul je moeten leven met een nachtmerrie voor de goede daden van eerbare mensen, die zullen komen.

BOVENDIEN, ZEG TEGEN UW TURKSE CRIMINELE MEDEPLICHTIGEN DAT DE VERENIGDE STATEN VAN KURDISTAN OP HET PUNT STAAT OM OFFICIEEL TE WORDEN ERKEND.

Beste wensen,
Hüseyin Baybasin

FREE mr. BAYBASIN NOW !!!

12 Reacties

 1. Ayse Cali

  FREE dr. BAYBASIN NOW !!! 🙁
  RESPECT FOR YOU…

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  NOS: ‘Koerd Baybasin zat te lang in isolatiecel’

  De tot levenslang veroordeelde Koerd Hüseyin Baybasin heeft te lang onnodig in een isolatiecel in Vught gezeten, heeft de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) bepaald. De 60-jarige Baybasin moet een schadevergoeding krijgen, oordeelde de RSJ.

  Baybasin zat vorig jaar veertien dagen in afzondering nadat er over de gevangenis waar hij toen zat, in Heerhugowaard, een vliegtuigje was gevlogen met de tekst ‘Free Baybasin Now’. Hij werd overgeplaatst naar de gevangenis in Vught, waar hij de tijd in de isolatiecel doorbracht. Baybasin vond zijn verblijf in die isolatiecel onnodig en diende een klacht in bij de beroepscommissie van de RSJ.

  Lees hier verder (met foto’s)

  NU.nl: Tot levenslang veroordeelde Baybasin zat te lang in isolatiecel

  De tot levenslang veroordeelde Koerd Hüseyin Baybasin heeft te lang in afzondering in de gevangenis gezeten. Dat heeft de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) vrijdag geoordeeld.

  Baybasin kreeg deze ordemaatregel opgelegd nadat er vorig jaar juli een vliegtuigje over de gevangenis vloog met daarachter de tekst ‘Free Baybasin Now’. Ook werd hij daarna overgeplaatst naar een andere gevangenis.

  Baybasin diende een klacht in bij de beroepscommissie van de RSJ over de veertien dagen dat hij in afzondering heeft gezeten. De RSJ oordeelde dat de afzondering te lang heeft geduurd en hij een financiële tegemoetkoming moet krijgen voor de dagen die hij ten onrechte in afzondering heeft verbleven.

  Moord

  De uit Turkije afkomstige Baybasin (60) werd in 2002 tot levenslang veroordeeld vanwege betrokkenheid bij moord in Turkije, uitlokking daartoe, gijzeling en drugshandel.

  Hij heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn en stelt dat er ondeugdelijk bewijs is gebruikt. Volgens hem wilde de Turkse overheid hem achter de tralies omdat hij zich sterk maakte voor de Koerdische zaak.

  Nieuw proces

  De advocaat-generaal bij de Hoge Raad liet onlangs weten een nieuw proces af te wijzen omdat er geen gronden zijn voor een herziening van de veroordeling.

  De Hoge Raad gaat zich buigen over het herzieningsverzoek, maar doorgaans wordt het advies van de advocaat-generaal overgenomen.

  FREE mr. BAYBASIN NOW !!!

  Antwoord
 3. Ayse Cali

  Tegemoetkoming van 70 euro? Hé, dat vind ik te en te weinig!!!

  Antwoord
 4. Ayse Cali

  Maar jah ze hebben leven van Baybasin helemaal verpest en alles van hem afgenomen. Dat ‘geld’ is toch niet meer zo belangerijk. Het speelt ook geen rol meer voor Baybasin. Hij zei zelf ook toen. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk vrijgelaten gaat worden…

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ayse, ZEVENTIG EURO voor 17 dagen isoleer! Dat is geen recht, maar KROM!!!
   Maar alles in de zaak Baybasin is krom. Zelfs omdat ik hem verdedig, word ik door zogenaamde “alternatieve medestanders” verguisd en verrot gescholden. Google maar eens op mijn naam: Boudine Berkenbosch. Dan zul je zien dat BOUblog slechts een “lief dagboek” is en dat ik een eigenlijk trol ben. En dat zijn dan mijn zogenaamde medestanders!
   Ach, begrijp je nu waarom ik huil…
   Na ruim tien jaar bloggen zal ik me erbij moeten neerleggen dat dhr. Baybasin voor de rest van zijn leven in een Nederlandse gevangenis slijt. Mijn woede kent geen grenzen, maar mijn macht is slechts beperkt.

   Antwoord
   • Ayse Cali

    U heeft groot gelijk, maar ik vind het jammer dat er ook nog steeds niks verandert in dat krom zaak van Baybasin. Ik ben veel tegen gekomen van die rare artikels op de google over uw en u Boublog. Ze mogen allemaal de put in. Ze zijn jaloers op u, want u heeft een sterke kant als karakter en dat maakt die apen gek… en ze weten ook zeker dat u gelijk hebt en juiste info’s informeert…

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Dank je wel, Ayse. Op Google kun je zien wie mij belasteren. Soms heb ik zin om het hen te doen, maar ik weet ook dat ruzie maken niet helpt. Belangrijker is, dat onze rechtsstaat naar de verdommenis gaat! Rechters die kromme vonnissen wijzen en geen recht doen aan het recht, terwijl de kranten en de tv daarover zwijgen! Dhr. Baybasin is een hoogstaand mens en het is een voorrecht om hem te kennen!

     Op zijn website staan nu twee gedichten in het Engels:
     To the attorney general of the Supreme Court of the Kingdom of the Netherlands Mr. D.J.C. (Diederik) Aben

     REALISM (poem)

 5. mr.drs.Bou

  Rijksrecherche: ‘Meld corrupte politicus’

  Wat ik te melden heb, is een lange lijst van corrupte rechters! Corrupte politici doen er het zwijgen toe, want corrupte rechters staan immers boven de wet. Maar ze zijn wel corrupt en er is niemand die er iets van durft te zeggen.

  Weg met de Trias Politica waarachter de corrupte rechters zich verschuilen.

  FREE mr. BAYBASIN NOW !!!

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Huishoudelijke mededeling:

  Voorlopig wil ik BOUblog sluiten. Ik word er namelijk niet blij van.
  Teveel reacties die slechts hun eigen waarheid propageren, zonder in te gaan op de inhoud van wat ik schrijf. Begin dan je eigen blog, dan weet je hoeveel werk dat is!
  Teveel mensen die denken dat ruzie zoeken ooit een oplossing biedt.
  En vooral veel teveel blogs die denken dat ze me (soms op een duidelijk onrechtmatige basis!) kunnen betrappen op censuur en vooral dat ik niet tegen kritiek zou kunnen. Hun “kritiek” is slechts laster en smaad! Zelf denk ik dat ik dit na tien jaar werken aan dit blog niet heb verdiend. Maar helaas, het is niet anders.

  De reacties ga ik sluiten en ook het contact formulier gaat even weg. Want van de reacties op dat formulier heb ook de buik wel vol!

  In juni wilde ik graag even genieten van het heerlijke weer, het heldere licht en het genoegen om te leven zonder CV en elektrisch licht. Helaas kwam iemand zich achter de schermen beklagen over het feit dat de aarde rond is. Volgens hem was de aarde namelijk PLAT. Even vrij, maar toch weer een hoofdpijndossier. Hoeveel energie kost het mij om de hedendaagse gekte te bestrijden?

  Speciaal voor deze reageerder de volgende reportage, want dat de aarde rond is, blijkt reeds uit wetenschappelijke publicaties van de Grieken in Alexandrië, in de vierde eeuw v Chr. Het fenomeen was overigens reeds duizenden jaren eerder bekend, maar dat ga ik nu niet documenteren.

  The History Of Flat Earth duurt ruim 34 minuten.

  Antwoord
 7. Sophia

  Gelijk heb je Bou lekker genieten van de kleine dingen om je heen en je beslist niet druk maken over dat de aarde weleens plat zou kunnen zijn en dat links eigenlijk rechts is.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën