Archief
Artikelen

Lieve hemel, lief dagboek, wat een prachtige golf van global warming was dat! Ik vroeg me nog even af of het net zo’n zomer zou worden als in 1976, toen was het in juni ook al zo warm. Dat heette toen nog geen global warming, maar een hittegolf. Het ging pas weer regenen in augustus en die zomer was water schaars. Ditmaal begon het op donderdag te regenen met veel gedonder en bliksem. Gelukkig maar, want de grond was droog. Het was hier ook nog drie dagen feest, met witte wijn, kadootjes en muziek. Ik ben veel in de tuin en ik heb foto’s gemaakt, daar zaten ook wat selfies bij. Vandaag is het maandag, maar opnieuw heerlijk weer! Voorlopig dus nog even geen BOUblog, want ik wil buiten spelen, maar bij deze wat selfies: geniet!

bloembak met selfie

motor met selfie

stokroos met selfie

stokroos met knoppen

achterkant met selfie

roze roos zonder selfie

schaamteloze selfie

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

7 Reacties op “Rode rozen, witte wijn en heel veel licht!”

Laat een reactie achter