Selecteer een pagina

Archieven

Joris Demmink en de Haagse jongenspooier

Eind 2014 stond Joris Demmink voor de burgerlijke rechter omdat hij het AD had gedaagd. De journalist Koen Voskuil had in het AD een artikel gepubliceerd over het contact van Joris Demmink met de Haagse jongenspooier Dick Willard. Joris D. klaagde het AD aan wegens smaad, maar de rechter stelde het AD in het gelijk. Koen Voskuil had zijn bronnen zorgvuldig gecheckt en Joris D. kon fluiten naar zijn schadevergoeding van een ton. Op BOUblog staat daarover dit artikel: LOL: Koen Voskuil wint van Joris Demmink. Maar tot op heden heeft de strafrechter Joris D. niet veroordeeld, ondanks alle aangiften laat het OM Joris D. met rust!

Zowel JDTV als Robert van de Luitgaarden nemen geen genoegen met dit gebrek aan beleid inzake seksueel misbruik van kinderen door hoge heren van Justitie. Robert van de Luitgaarden was ooit zelf een slachtoffer. Hij werd jaren lang seksueel misbruikt door zijn voogd André Beemster, de directeur van de katholieke kinderbescherming en van Jeugd en Gezin. Vorig jaar april verscheen daarover zijn boek Weggejorist, dat reeds is besproken op BOUblog.

De eerste helft van het boek bevat vrijwel uitsluitend documenten uit zijn dossier, waaruit blijkt hoe de Kinderbescherming dit seksuele misbruik verbergt en versluiert. Vanaf het moment dat Robert meerderjarig werd, heeft hij dit seksuele misbruik aangekaart, waarin hij werd gesteund door de schrijfster Yvonne Keuls. De tweede helft van het boek gaat over de strijd van Robert tegen het stilzwijgen en de doofpot bij Justitie. Met vallen en opstaan bleef Robert het misbruik aankaarten. Hij was zelfs een tijdje lid van de Werkgroep Morkhoven, die al vele jaren strijdt tegen seksueel misbruik van kinderen.

Omdat de strafrechter niet ingrijpt, vindt Koen Voskuil: Journalistiek moet affaire Demmink oplossen. Het probleem is helaas dat iedere journalist afhankelijk is van een hoofdredacteur die fungeert als poortwachter. Het is Koen Voskuil gelukt om zijn artikel in het AD geplaatst te krijgen, maar de omerta geldt bij de meeste reguliere media. We moeten het dus hebben van de alternatieve media op internet.

Eric Donk van JDTV volgt de affaire Demmink al jaren en hij is zo vasthoudend als een teckel. Onlangs was Yvonne Keuls in Nederland en gisteren verscheen er op het kanaal van JDTV een gesprek met Yvonne Keuls en Robert van de Luitgaarden. Ook Yvonne Keuls blijkt uit eigen waarneming op de hoogte van het contact tussen Joris D. en de jongenspooier Willard! En Robert is van plan om de Nederlandse Staat aan te klagen! Kortom: de strijd is nog lang niet gestreden, JDTV blijft het volgen en Robert gaat door!

JDTV Afl.159 – Dick Willard duurt 16 minuten.

Gepubliceerd op 8 mei 2017

Na de artikelen in 2012 van Koen Voskuil over Demmink & Dick Willard daagde Dhr.Demmink het Algemeen Dagblad voor de rechter, wegens hun bewering dat hij contacten zou hebben gehad met de in 1991 vermoorde kinderpooier Dick Willard. Een zaak die hij glansrijk verloor.

Ook Yvonne Keuls had contacten met Dick Willard. zij stuurde hem met enige regelmaat weg voor de deur van het tehuis waar zij werkte, omdat hij daar kinderen stond te ronselen. In dit interview bevestigd zij dat Dick Willard wel degelijk banden had met Demmink. Iets wat Dhr.Demmink altijd stellig ontkent heeft!

Peter R. de Vries probeert nog steeds om Joris Demmink vrij te pleiten. Deze P.R. de Vriezerik is reeds in 2007 op BOUblog door de mand gevallen, maar hij wordt nog altijd goed betaald voor zijn Vrieze praatjes. Zo gaat dat in de reguliere media!

JDTV Afl 160 – De Complotmaffia duurt ruim 11 minuten.

Gepubliceerd op 7 mei 2017

Frits Wester en misdaadverslaggever Peter R de Vries vertellen over hun intensieve en diepgravende onderzoek in de Demmink zaak en over de complotmaffia die dit verhaal gaande blijft houden. Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Deze conclusie van JDTV blijft tot op heden recht overeind:

JDTV Afl.100 – Joris D weg ermee duurt 15 minuten.

Gepubliceerd op 12 apr. 2014

43 Reacties

  • mr.drs.Bou

   Volgens Micha heeft Demmink weer eens kinderen aan stukken gesneden! Ook extrapoleert hij zonder enig bewijs. En natuurlijk heeft Eric Donk het dan weer gedaan. Die fittie sleept ook maar voort. Ik word een beetje moe van dit soort “hoernalistiek”. Maar ik word ook al vele jaren moe van Micha Kat!

   Antwoord
   • Dirk Klinkert

    Okay, duidelijk!

    Antwoord
   • De Democrator

    Ik denk dat als je de zaak Demmink en de uitspraken van bankier Bernard van de blije bank interpoleert dan is dit helemaal geen rare uitspaak. We hebben het over intraporen en niet over extrapoleren Boudine. Wees nu eens eerlijk en denk niet aan Kat.

    Antwoord
    • De Democrator

     Hiehttp://revolutionaironline. com/breaking-twee-dagen-na-deze-site-staat-het-kinderoffer-interview-met-bankier-bernhard-op-infowars/r heb je een linkje.

    • mr.drs.Bou

     De uitspraken van de bankier van de Blije Bank vond ik van meet af aan wonderlijk. Daarom heb ik die video nog niet geplaatst, laat staan besproken. Wel heb ik onderzoek gedaan naar zijn uitspraak over de zogenaamde Protocollen van de Wijzen van Zion. Maar ik kan niet heksen, dus dat artikel volgt nog. Die protocollen zijn FAKE. Wie is dus de bankier die deze antisemitische FAKE aanbeveelt?

    • De Democrator

     Dank je wel Boudine voor je reactie en ik hoop dat je snel duidelijkheid over deze film kan verschaffen. Het is ook te mooi om waar te zijn dit filmpje maar ik hoop echt dat het een doorbraak is. Het is zo het is dus wie met de waarheid komt daar sta ik achter 100%. Succes Boudine.

    • De Democrator

     Sorry Boudine ik zie het al. Die hele Bernard heeft een ongelooflijk hoog Oldekamp gehalte. Geld voor iedereen is het motto. Ik moet bijna kotsen van de socialistische en communistische onzin die daar uitgekraamd wordt. Het is fake geen twijfel aan.

 1. mr.drs.Bou

  Nu ook op Het Haagse Complot, met helaas een verwijzing naar de niet-boekbespreking van Ton over Morkhoven, die niet ging over het boek “Weggejorist”, maar over de “pedofiele chanteurs” Marcel Vervloesem en Jan Boeykens. Jammer dat Ton die laster nooit heeft bewezen en ook niet heeft verwijderd. Hij gelooft het kennelijk nog steeds!
  Verder is het een goed artikel met veel achtergrondinformatie, ook over het boek “Tommie” van Yvonne Keuls:
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20170508-dick-willard.htm

  Antwoord
 2. Dirk Klinkert

  Beste Dirk,
  ik acht dit krankzinnige onzin. Er zou dus een parallelle wereld bestaan waarin kinderen ritueel worden misbruikt. En deze mijnheer is de eerste en tot dusver de enige die er uitstapte en er over bericht? Krankjorum. Het is mystieke onzin.

  Hij neemt de “protocollen van de wijzen van Zion” serieus. Een verzonnen document dat gebruikt wordt door antisemieten en door diegenen die in hun kortzichtigheid alle kwaad aan de joden toedichten.

  Ik vermoed dat deze mijnheer zijn hallucinaties voor zichzelf heeft omgezet in waarheid. Ik mis kritische vragen van de interviewster. Ze is timide en stelt soms aarzelend een voor de hand liggend vraagje. Slap geouwehoer en een belediging voor zelfs middelmatige intelligentie.

  Ik groet met respect,
  Hans

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Treowd, die protocollen zijn onzin en vuilspuiterij! Die video duurt drie uur of zo, ik ga daar niet naar luisteren. Ik vind het heel erg dat dit antisemitische schotschrift nog steeds circuleert!

   Antwoord
   • Treowd

    Beste Boudine als je die protocollen in de juiste context bekijkt is dat absoluut geen onzin te noemen. Zoals Hitler deze groep heeft aangekaart in zijn redes, zo opereert men hede ten dage nog steeds vanuit de onderliggende zionistische doctrines.
    Deze anti-semitische joker wordt altijd uitegspeeld als men de maskerade aan tracht te kaarten waaronder deze zogenaamde semieten opereren. Het is de maskerade van een slangenvolk, als men hun dna onder de loep neemt wordt het zichtbaar. De protocollen zijn er al en in volle uitrol aanwezig in onze maatschappijen ook wel bekend als de weg naar de nieuwe wereldorde, dat zijn de ware protocollen…
    Men verschuilt zich achter het zijn van Shemite aka semiet maar men kan dat simpelweg niet worden door een geloof te adopteren, daardoor kan men niet van ras veranderen. Een zogeheten Jood is een joods-gelovige het is geen ras dat bestaat helemaal niet en heeft ook nooit bestaan. Khazaren kunnen geen Afrikanen zijn en dus ook geen aanspraak maken op de claim Shemite te zijn ze komen van oorsprong uit Europa evenals de Russische joodsgelovigen. Geen enkele jood-gelovige komt uit het oorspronkelijke Hebreeuwse gedeelte van Afrika van oorsprong waar deze Shemiten vandaan komen. De ware Hebreeuwen. Deze hebben duidelijke Afrikaanse kenmerken en dna en geen Europese raciale kenmerken. Ik heb op Wanttoknow ook al eens wat youtube videos aangedragen om dit te verduidelijken ik ga kijken of ik daar nog wat materie van kan vinden en kan deze naar je toemailen of plaatsen om niet te ver off-topic te geraken kan dat ook.

    Antwoord
    • Treowd

     Luister maar naar het eerste kwartier van de aangedragen video dan zal het mogelijk wat duidelijker worden waar ik op doel.

    • mr.drs.Bou

     Treowd, dat zal ik doen. Per slot ben ik ook nog steeds bezig met dat artikel over die protocollen. Maar vandaag kom ik daar waarschijnlijk niet aan toe. Ik heb ook nog een leven, weet je! En mijn moestuin is beslist niet virtueel. Ik ga vandaag sperziebonen zaaien! En de andijvie uitplanten. 🙂

    • Treowd

     Bedankt voor die open-minded instelling Boudine en een fijne zonnige dag toegewenst!
     En mocht ik mis zitten dan sta ik er ook voor open om dat bij te stellen.

    • mr.drs.Bou

     Treowd, natuurlijk ben ik nu een beetje moe, want de tuin is meer werk dan ik dacht. Maar ik heb even geluisterd naar die video. Het is een voorlezing in het Engels van de protocollen. Zelf heb ik de Nederlandse versie gelezen, zie hier. Ik wist dit dus al.
     Het originele geschrift uit 1880-1890 is duidelijk een FAKE. Helaas is Hitler, en daarmee de fascisten, met deze FAKE op de loop gegaan. We weten ook dat na de oorlog een groot aantal van deze fascisten zijn overgevlogen naar zowel de VS als Zuid-Amerika. Daar voedden ze zich met dit fascistische gedachtegoed. Het resultaat is dat die protocollen net echt lijken!

     Als je wil weten hoe FAKE dit is, lees dan Umberto Eco: De Begraafplaats van Praag. Professor Eco heeft gedegen onderzoek gedaan en dat vertaald in een roman. Al zijn bronnen blijken te kloppen. De protocollen zijn een vervalsing en de hedendaagse fascistische neo-cons maken daar misbruik van! Net als Hitler…

     Morgen weer een dag en ik wil graag tuinieren zolang het zulk heerlijk weer is! 🙂

 3. marc

  I.p.v. te schrijven de protocollen zijn fake kun je wellicht beter erbij vermelden ‘vind ik’ Boudine.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Marc, Dit is beslist geen “vind ik”. Ik ging er altijd van uit dat die protocollen onzin waren, maar naar aanleiding van die Blije Bank ben ik echt in de materie gedoken. Die protocollen zijn zo FAKE als maar kan. Er zijn ook voorlopers, maar die gingen niet over Joden. Daarin hebben de Vrijmetselaars het gedaan. Die protocollen zijn dus voornamelijk plagiaat, waarbij de Vrijmetselaars zijn vervangen door de Joden. Ze zijn omstreeks 1880-1890 geschreven in Frankrijk, maar verkocht aan een Russische geheime dienst die ze in het Russisch heeft vertaald. In die tijd was het antisemitisme in Rusland heel erg! Reeds in 1921 werd bewezen dat die protocollen FAKE waren, maar in zijn “meesterwerk” Mein Kampf verklaarde Hitler ze weer voor echt.
   In de Nederlandse versie die ik heb gelezen werd achter het woord God steeds tussen haakjes (de Duivel) geplaatst. Deze hetze tegen de Joden duurt dus nog altijd voort. Voor mij was het verhelderend om te ontdekken dat de hetze tegen de Vrijmetselaars is gestoeld op dezelfde onzin.
   Om dit aan te tonen, zal ik een artikel moeten schrijven met verwijzingen naar de 19e eeuwse schrijvers die worden “geciteerd” in de protocollen. Dat is nogal een klus, maar beloofd is beloofd. Het voorwerk is gedaan, het concept van dit artikel is opgeslagen. Gun me dus even de tijd.

   Antwoord
   • marc

    Wie de groep ook is, het komt akelig dichtbij in deze matrix … ik bedoel, het lijkt wel of je het om je heen in de praktijk ziet, wat in de protocollen geschreven staat.
    Er is ook nog het document Silent weapons for a quit war en de teksten (niet de zinnen in steen gebeiteld) die behoren bij de Georgia guidestones.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Beste Marc,
     De roman 1984 van Orwell komt ook akelig dichtbij in deze matrix. Toch is het een roman en niemand zal dat ontkennen.
     De Protocollen zijn gebaseerd op romans uit de late 18e en 19e eeuw, o.a. van Dumas en Sue. Die protocollen zijn verzinsels, net als 1984 van Orwell. Te zeggen dat je om je heen ziet wat daarin geschreven staat, maakt ze nog niet echt. Ook de verhalen van Jules Verne zijn niet echt, maar tegenwoordig gaan we naar de maan (als dat al echt waar is) en duikt men met duikboten de diepzee in.
     In de 19e eeuw waren er in Europa twee sterk tegengestelde krachten werkzaam: de revolutionairen en de reactionairen. Na de Franse Revolutie hoopten veel mensen op vrijheid, maar ook waren er velen die de revolutie ongedaan wilden maken. Zondebokken te over: de Jezuieten, de Vrijmetselaars, de Beierse Illuminati, de Communisten en ga zo maar door. Omdat de Joden verspreid waren in heel Europa en daarbij een eigen cultuur en religie hadden, was er altijd wel een Jood lid van welke groep of woonachtig in welk land dan ook. Joden waren de perfecte zondebok.
     Ik heb beloofd dat ik een artikel zal schrijven over deze materie, maar gun me even de tijd. De Protocollen zijn een antisemitisch schotschrift en ik vind het verontrustend dat nog zoveel mensen geloven in deze vervalsing en verdraaiing van de waarheid.

    • Treowd

     Mogelijk zijn die protocollen vervalst en mogelijk ook weer niet, dat een prof. dat schrijft met wat onderbouwing zoiets lijkt me wel te regelen met de juiste contacten en het netwerk daarvoor. Jezuiten en ik zeg niet direkt dat deze prof. dat is, zitten kniediep geworteld in het universtitair onderwijs.
     Wat is er echt waar in deze? En zijn die bronnen daadwerkelijk onafhankelijk?

     Maar als men er vanuit kan gaan dat ze vals zijn dan neemt dat nog niet weg dat er geschiedkunidg vast is gelegd dat er juist een groep is welke het joodse-geloof aangenomen heeft en onder die mantel de mensheid het behoorlijk zuur gemaakt heeft op zijn zachtst uitgelegd. En die groep was al actief tijdens WW I en ook in WWII hetgeen Hitler ook aangekaart heeft betreffende de misdragingen van een joodse lobby en daar zijn sporen genoeg van te vinden. Evenals de apartheid die heden ten dage in het midden oosten (israel) juist door die lobby zonder enig aanschouwing op de mensenrechten bekrachtigt en uitgevoerd word met de steun van die organisaties.

     Het is een samenwerking van verschillende organisaties occult en bovengronds maar men ziet toch wel dat dit vaak of via het vaticaan loopt of via zionistische georienteerden. Daarmee maakt men deze protocollen als het ware zelf geloofwaardig. omdat men niks om het goyim lijkt te geven zoals ook beschreven in de heilige boeken die men als leidraad lijkt te gebruiken om hun daden te rechtvaardigen. Stigmatiseren is onjuist en dat ten alle tijde maar juist die groep gebruikt vooral dat geloof als dekmantel. Antisemitisch nou nee niet echt het lijkt meer een Self-fulfilling prophecy ?

 4. Robert van de Luitgaarden

  Ik heb Koen Voskuil gesproken na aanleiding van het filmpje en hij gaat Yvonne Keuls bellen van de week.

  Mijn dank Boudine weer voor je aandacht / artikel hierover.

  En volgende week pak ik Peter R de Vries aan !!!

  Groetjes,

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank voor je reactie, Robert. In de Van Well verhoren heeft Demmink meineed gepleegd, getuige Yvonne Keuls. Ik denk dat Koen Voskuil daar wel een vlijmscherp puntje aan kan zuigen! 🙂

   “En volgende week pak ik Peter R de Vries aan !!!” Trek dan wel stevige handschoenen aan, want die P.R. zou ik nog met geen tang willen aanpakken. Die is zo glibberig als een paling in een emmer snot!

   Succes gewenst! 🙂

   Antwoord
   • Robert van de Luitgaarden

    Daarom is mijn bijnaam Snakeman 🙂 Suc6 met zaaien.

    Antwoord
 5. Joop de Jong

  @Bou,

  Ik weet dat dit bij een hele hoop mensen onbekend is, daarom wil ik er even de aandacht op vestigen.

  In 1935 is er in Zwitserland een rechtszaak geweest die de protocollen inderdaad als vals hebben beoordeeld. Maar praktisch niemand weet dat er 2 jaar later een hoger beroep zaak heeft plaatsgevonden die dat vonnis heeft vernietigd.

  On 1st November, 1937, the Swiss Court of Criminal Appeal quashed this judgment in its entirety.

  Antwoord
 6. Treowd

  Dan hecht men er schijnbaar toch wel enige waarde aan! Satanisme is de wereld op zijn kop, dat wat men pleegt te zijn daarvan manfisteert men juist het tegenovergestelde ervan. Dat waarvan men met enige autoriteit tracht te bewijzen dat….

  Antwoord
  • Joop de Jong

   Het lijkt mij vrij simpel. Als er na 1 november 1937 geen andere rechtszaken hebben plaatsgevonden omtrent de valsheid van de protocollen, dan bestaat dat vonnis uit 1937 Anno Domini 2017 nog steeds. Ik heb het in ieder geval niet kunnen vinden.

   Antwoord
    • Joop de Jong

     Precies. Ergo, als het vonnis van 1 november 1937 nog steeds staat, dan is het niet onomstotelijk bewezen dat de Protocollen van de Wijzen van Zion een vervalsing is. Dat men daar in Israël een andere mening over heeft lijkt mij evident en laten wij eerlijk zijn, als je tegenwoordig al naar een jood wijst ben je een antisemiet.

    • mr.drs.Bou

     Dank voor de link, Treowd. Ik zal het lezen voor ik mijn artikel schrijf.

 7. Joop de Jong

  @Treowd,

  “Satanisme is de wereld op zijn kop, dat wat men pleegt te zijn daarvan manfisteert men juist het tegenovergestelde ervan.”

  Hier hebben wij natuurlijk het voorbeeld van Demmink die men zitting laat nemen in het Helsinki Comité.

  Antwoord
 8. Treowd

  Correct opgemerkt beste Joop, dat lijkt een juiste conclusie en daarmee zijn we ook weer terug on-topic 🙂 Synchroniciteit in werking….

  Antwoord
 9. Johan Sport

  Dank Bou voor de informatie. Maar ik zie dat (de door Justitie betaalde?) trollen hier weer erg actief zijn.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Johan, welkom op BOUblog, maar Joop de Jong en Treowd zijn beslist geen trollen. Ze lopen alleen off topic vooruit op een artikel over die Protocollen van Zion, een artikel dat ik hen heb beloofd. Helaas gaat het over een problematiek die zo gevoelig ligt, dat ik beslist niet onbeslagen ten ijs wil komen. Het gaat over Joden en wie Joden Joden durft te noemen, krijgt te maken met het Joodse CIDI. Zij hanteren een zelfde soort ideologie die ik ook als RK kind met de paplepel kreeg ingegoten: Joden zijn het Uitverkoren Volk Gods en Israël is het Beloofde Land. Punt, uit! De Palestijnen worden niet genoemd…
   Volgens mij zijn die Protocollen van de Wijzen van Sion een FAKE, maar ik wil rustig de tijd hebben om dat te onderbouwen. Daarna mag men reageren en een discussie over de rol van het hedendaagse Jodendom is daarbij niet uitgesloten. Sommige Joden waren en zijn bankiers, maar de meesten waren slechts voddenjoden die leefden in de getto’s… Het boek van Selma Lagerlöf: “De kinderen van de Lepelstraat” blijkt op Internet nu onvindbaar en ik heb het ook niet meer in mijn kast staan. Joodse armoede in de Amsterdamse Jodenbuurt jaren ’30. Maar de Rodschilds waren en zijn stinkend rijk!
   Het artikel volgt zodra ik er klaar voor ben.

   Antwoord
   • marc

    Verschil tussen Sefardische joden en Ashkenazi joden toch?
    Maar Joden is ook maar een stempeltje of etiketje, beter is om het ruimer te zien denk ik …

    Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Steve Brown heeft een Amsterdams TV-praatprogramma. Gisteren was Robert van de Luitgaarden daar te gast, samen met Rob Brochus van de Sociale Databank Nederland. Vanaf minuut 39 ontspint zich een boeiend en duidelijk gesprek tussen Robert en Steve, die nooit een blad voor de mond neemt. Op het einde belooft Robert dat hij Demmink zal aanklagen.

  Ik kan die video niet embedden, maar hier is de link:

  http://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/3UNoPQ8boA4sM4KcaWcgUo/

  Van minuut 37 tot minuut 60: Weggejorist!

  Update 19 mei: Het hele programma van Steve staat nu op YouTube:

  Bankiers Roven EU leeg & Pedo’s Vrij Spel. De Stem vd Straat afl. 16.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Weggejorist! Het woord van het jaar! We laten ons niet wegjorissen, niet door de trollen en ook niet door elkaar! 🙂

   Antwoord
   • Robert van de Luitgaarden

    Dank je wel voor het plaatsen Boudine, Ja mooi he dat het woord is uitgeroepen tot het woord van het jaar. Maar er komt nog veel meer ellende naar boven binnenkort ivm kinderporno netwerken ! Dat betreft gaan we het zeker winnen en fijn om te zien dat er nu ook eens samengewerkt wordt. Inmiddels hebben we hetzelfde doel.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën