Selecteer een pagina

Archieven

ORANJE staat BOVEN de wet

Koningsdag, een nationale treurdag vol oranje versierde kinderfietsen, gratis festivals en een idem oneetbare oranje tompouce, weggespoeld met gratis oranjebitter. Dat laatste woord zegt eigenlijk alles! Ik lust het niet, maar er zijn mensen die het zelfs lekker vinden. De nacht die voorafgaat aan koningsdag is ook al geen feest. Maar men mag er niets van zeggen, want belediging van het koningshuis is strafbaar! Vandaar dat ik er niets van zal zeggen…

Koningin Beatrix Bastaard Oranje _!_ duurt 10 minuten.

Steve Brown in gesprek met Oldekamp: Koningsdag & Oranje Misdaden. duurt 26 minuten.

Pateo TV presenteert: Openheid over Oranje duurt 40 minuten.

Pateo TV over de Koninklijke Beerput duurt 30 minuten.

De Oranjes en hun Koninkrijk; Rob Scholte en René Zwaap duurt 41 minuten.

De prinselijke leugens en affaires op een rijtje duurt 39 minuten.

36 Reacties

 1. Treowd

  Opvallend was dat er een paar daagjes geen vliegtuigstreepjes zijn getrokken…..Dat zal toch niet….?

  Antwoord
 2. yvonne

  http://blikopnosjournaal.blogspot.hu/2017/04/erwin-lensink-nog-steeds-gevangen.html

  Respect voor Nico van den Ham die het voor elkaar kreeg om Erwin Lensink te bezoeken in de van de Hoeven “kliniek” in Utrecht. Blik weet hoe moeilijk dat is, want hij heeft zelf ook vele malen gebeld. Ook Blik zal er verder niet te veel over vertellen om een eventueel bezoek in de toekomst niet geheel onmogelijk te laten worden. Maar dat het Nico is gelukt Erwin aan de lijn te krijgen en zelfs te bezoeken is zeer mooi. En gelukkig maar dat dat nog tot de mogelijkheden behoort. Wat dat betreft ook een pluimpje voor de kliniek.

  Verontrustend

  Neemt allemaal niet weg dat het zeer verontrustend is, wat Nico ons meldt en dat je Erwin gewoon zo lang kunt opsluiten voor het ingooien van een ruitje. PussyRiot, waar de Nederlandse staatsmedia wel mee meeleven lijkt het in Rusland helemaal niet zo slecht te hebben in vergelijking met Erwin in Nederland.

  https://www.youtube.com/watch?v=5WxVP3JEVUc

  Interview met Erwin Lensink in september 2015, vlak voor Prinsjesdag 2015 duurt 8 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Dat interview kende ik nog niet.
   Wim Dankbaar is inmiddels witheet! En terecht…
   Rechtsstaat? Hoe bedoelt u???

   Antwoord
 3. Dirk Klinkert

  Wanneer komt “Herstel de republiek” weer tot leven?
  Ik zie er naar uit!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Dirk, dat weet ik niet. Ik wilde in mijn artikel naar hen verwijzen en een beetje meelezen, maar ze zijn niet langer toegankelijk. Ik weet zelfs niet waarom…

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    “Koningsdag”: Nationale gekkendag

    Op de vooravond van de algemene gekkendag, waarin hele volksstammen in oranje outfit de straten opgaan of met een kleedje op een plein gaan zitten om hun zolder rotzooi te verkopen en anderen de “feestdag” gaan doorbrengen met pils en patat, zijn er ook mensen die het boek van historicus Gerard Aalders hebben aangeschaft om te lezen dat de echte geschiedenis over Wilhelmina, de oorlogskeuningin, nog veel erger is dan velen al hebben geweten of vermoed.

    Lees vooral door! 😉

    Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Huishoudelijke mededeling:

  Vandaag en morgen ben ik even weg. Er wordt dus niet gemodereerd en ik plaats geen nieuwe items. Wie zich niet wil vervelen, kan Information Clearing House lezen. Altijd spannend…

  Verder kwam ik deze presentatie van Erwin Lensink tegen:

  Erwin Lensink presenteert duurt 45 minuten.

  Gepubliceerd op 2 okt. 2015

  Erwin Lensink de waxinelichthouder gooier presenteert hier 2 filmpjes The Collapse of The American Dream Explained in Animation en
  Why you are a slave. Rothschild’s own you! End The FED!

  Voor wie hem nog niet kent, is er de lange documentaire van Adam Curtis:

  HyperNormalisation duurt 2 uur en 45 minuten.

  Antwoord
 5. Onno

  Weinigen snappen (werkelijk, anders dan bla bla bla) dat Bernhard een ‘deep state’ (!!!) SS’er was (op de thee met het brein van de Nazi-beweging Heydrich e.d.) OMDAT hij een zgn. ‘adapted compensated corporate psychopath’ was. Precies de glibbergladde en totaal mensheid (en dus ook Nederland)-verraderlijke karaktertrekken, die ze daar goed konden gebruiken.

  Psychopaten zijn daarbij 100% narcist en daarmee totaal ongeschikt om het OPENBAAR belang te dienen. Daarom heeft (Nazi opgeleid juridisch referendaris, als iemand hier weet wat een referendaris is) Bernhard, Nederland ijskoud 2 maal met huid en haar uitgeleverd aan de vijand:

  1. In mei 1940 aan Hitler, door Wilhelmina tot het schenden van haar eigen eed op de Grondwet over te halen, door in oorlogstijd ‘Verfassungswiederrechtlich’ het grondgebied van de Staat der Nederlanden te verlaten (vlucht of -waarschijnlijker- ijskoude berekening ten bate van de Oranjes met hun niet vorstelijke en zelfs niet adellijke afkomst…dit doet voor de hierdoor bewerkte internationaal juridisch erkende staat van DEBELLATIO niet ter zake). Hierdoor werd Hitler juridisch zelfs verplicht (hij zal het vervelend hebben gevonden….maar niet heus) om ook het burgerlijk bestuur hier over te nemen, wat vele tienduizenden Nederlanders EXTRA het leven heeft gekost. Dat is wel een oranje tompoes waard!

  2. In mei 1945 aan de USA/GB ‘deep state’ de ijskoude gruwelmoordenaars van o.a. Dresden. De Nederlanders die (zie HET ACHTERHUIS voor dit door Anne Frank scherp opgemerkte tijdsbeeld) de Britten en Amerikanen hier “na de oorlog niet blijvend wilden” glibberglad verradend en de USA/GB een AALGLAD plan voorleggend, om opstand/burgeroorlog tegen de nieuwe BEZETTER door de verachtelijk domme Nederlanders (nietswaardige ‘gullible fools’, zo zien psychopaten normale mensen) te voorkomen.
  In plaats dat Bernhard en Wilhelmina (scherp en als verdachten in de gaten gehouden door de contra-spionagediensten van de USA/GB) als hoogverraders, immers de Nazi-zaak sterk gediend en bevorderd hebbend, zouden worden opgehangen t.g.v. het Neurenberg Tribunaal, zou Bernhard de processen-verbaal t.a.v. USA/GB oorlogsMISDADEN ijskoud gericht (!) begaan tegen de Duitse burgerbevolking, opgemaakt door -let op: in deze aangelegenheid neutraal staande- Nederlandse ambtenaren, die door Bernhards hoogverraad (!) VERPLICHT naar een wettelijke (!) standplaats in Duitsland hadden moeten wisselen, via het hier INTERN terdege met alle ‘ins and outs’ bekende vooroorlogse Oranje netwerk secuur doen afvangen, en in de vergetelheid doen verdwijnen……mits de USA/GB hem en Wilhelmina ook een kleine gunst zouden bewijzen: Hen niet voor het vuurpeloton laten plaatsen conform de JUIST HERSTELDE en zonder aanzien des persoons toegepaste Nederlandse wet/jurisdictie, maar aanstellen als hun (voor de bevolking verzwegen, zoals eerder Bernhards SS lidmaatschap enz. enz.) STADHOUDERS hier, daarmee blijvend (!) en door de bevolking DUIDELIJK ONGEWENST invloed houdend in Nederland, maar zo toch opstand/burgeroorlog tegen deze ONGEWENSTE gang van zaken voorkomend.

  Zo gezegd, zo gedaan…..en zo komt het, dat wij ons sedertdien medeplichtig maken aan alle oorlogsMISDRIJVEN en hersenkronkels van de USA/GB door anti-menselijke psychopaten gevormde ‘deep state’. Korea, Viëtnam, Golfoorlog II, Libië de Bernhard/CIA krankzinnige proliferatie van kernwapens via Urenco in Almelo richting Pakistan en ga zo maar door.

  Oranje Boven jongens, ten koste van alles en iedereen!

  Antwoord
 6. wunjo

  Willem en zijn familie zijn soevereinen. Ze doen gewoon wat hun het beste lijkt, net als jij.
  Het is aan jou om daar iets mee te doen of niet.
  Het zijn juist de mensen die de illusie van hun “macht” in stand houden om er zelf beter van te worden, die de boel verzieken. Mensen die niet in hun eigen soevereiniteit geloven en zich afhankelijk opstellen, diep triest.

  Antwoord
  • Treowd

   Goh wunjo heeft mogelijk ook een cursus gevolgt om zichzelf binnen een paar zinnetjes tegen te spreken, knap hoor! Het lijkt me zeker wat triester als jij je van binnen overtuigt voelt van hetgeen je hier tracht aan te halen dan lijkt de indoctrinatie volledig geslaagt. Ja daar worden we (de mensheid) echt beter van….van al die macht..
   Het was al wat later zeker?

   Antwoord
  • yvonne

   Waarom zijn de oranjes soeverein, en de rest van Nederland niet? Terwijl ik me heel soeverein voel hoor, het enige machtsmiddel wat over blijft voor die familie is geld. En laat dat nou net het probleem zijn, want wat doe je zonder geld? En wie heeft het bedacht, dat het zo’n grote rol speelt in de wereld…

   https://www.youtube.com/watch?v=XRVPUIBdE5E

   Antwoord
   • Treowd

    Inderdaad beste yvonne, geld is de wortel van veel ellende…
    En je soeverein voelen of het in dit systeem ‘rechtsmatig zijn’ daarin zit het grote verschil, bij het ene is het slechts een ander masker en bij het andere is het een aangeboren natuurlijk universele rechtmatigheid ook wel een gevoeld iets wat het systeem van iedereen onrechtmatig tracht af te nemen of zich toe te eigenen.

    https://www.youtube.com/watch?v=sbQvBYHDA3I

    Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Jongens toch! Ik was even weg en als ik terug ben, maakt men weer ruzie. Wat is dat toch, dat men elkaar met de beste bedoelingen in de haren vliegt? Gezellig is anders! Nou, welkom thuis dan maar… Morgen weer een dag! 😉

  Antwoord
 8. Treowd

  Welke ruzie Boudine? Heb slechts iets aangegeven ter overdenking aan wunjo, moest ik er bij zetten dat het niet als aanval bedoeld was of is? Zijn woorden lijken me boekdelen te spreken en een richting uit wat wel erg opzichtig lijkt te zijn je zou haast zeggen dat het een betaalde overdenking kan zijn. 🙂 Mocht mijn reactie wel zo overgekomen zijn als een ruzie dan geef ik aan dat dat geenszins mijn intentie was.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Treowd,
   Het was niet persoonlijk bedoeld, maar lees de draad eens door. Dat heb ik gisteren ook even gedaan en ik vond het knap ongezellig!
   Voor alle reageerders: informatie is welkom, mits voorzien van een link naar de bron. Kritiek is ook welkom, maar wees feitelijk, vriendelijk en beleefd. Iedereen heeft wel een mening, maar meningen scheppen slechts verwarring. Onderbouw dus je mening met feiten!

   Antwoord
   • Treowd

    Geen probleem beste Boudine, ja mijn reactie was achteraf bezien wat te snedig van stijl ik zal daar wat rekening mee houden. Misschien te impulsief. Oprecht bedankt voor die reflectie 🙂

    Antwoord
 9. Onno

  Hoogst opmerkelijk. Toon ik juist aan dat (en hoe globaal) Bernhard de soevereiniteit van Nederland in 1945 ijskoud (zoals het een psychopaat betaamt) verkwanseld heeft, om zijn eigen toges voor het wettige vuurpeloton weg te houden, zegt een bovenbaas hier, dat de Oranjes soeverein zijn.

  Nederland moet met de USA/GB oorlogen en hersenspinsels meewerken indien daartoe opgeroepen. Snowden zei het toch ook al: de AIVD e.d. krijgen OPDRACHTEN van ons. Hij wist alleen niet precies hie het zover heeft kunnen komen.

  Antwoord
  • Treowd

   Inderdaad beste Onno, als de grondwet is komen te vervallen (tijdens de tweede wereld-oorlog) en deze nooit in ere hersteld is geworden, kent het de soevereiniteit wettelijk geen recht toe omdat het terug te voeren is op die / de grondwet.
   Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Soevereiniteit

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Onno,
   Die denigrerende opmerking van Fred heb ik gewist. Ik was even weg en dan gebeuren zulke dingen…
   Dat Bernhard de onafhankelijkheid van Nederland heeft verkwanseld, klopt wel, maar de vraag is of het begrip soevereiniteit op de huidige samenleving nog wel van toepassing is. Ooit was de vorst soeverein, zijn wil was wet en hij hoefde aan niemand verantwoording af te leggen. In de 19e eeuw kwam een proces op gang waarin het volk soeverein werd verklaard. In 1848 kreeg Nederland een grondwet, maar de rechter mag de wet niet toetsen aan die grondwet.
   Volgens mij is het begrip soevereiniteit dan ook verouderd, niet meer van toepassing. Net als het begrip adel! Ook met het begrip democratie is het slecht gesteld. Deze draad nog eens doorlezend, ben ik het eens met Yvonne: het gaat om de macht van het geld!

   Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Prins Bernhard is volgens mij slechts een symptoom. Hij is slechts een opportunist, iemand die met alle winden meewaait en dus altijd de wind in de rug heeft. Fascisme is de samensmelting van de grote corporaties met de regering. Dat levert wel winst op, maar het gaat ten koste van de bevolking. Zo iemand als prins Bernhard (en de Oranjes) had schijt aan de bevolking!

  The NAZIS and FASCISTS who founded the THE EU and their influence today duurt 38 minuten.

  Gepubliceerd op 18 apr. 2013

  “The EU was founded and initially led by ‘former’ Nazis and Fascists, as was the Charlemagne Prize awarded to Tony Blair, Edward Heath, Roy Jenkins and others for their role in removing democratic sovereignty from the nation states of Europe.”

  “NAZI LEADERSHIP OFFICER” BECAME FIRST HEAD OF THE EUROPEAN COMMISSION IN 1957

  Rodney Atkinson tells the detailed story.

  Antwoord
 11. yvonne

  Het stemrecht is een farce……….het moest en moet het volk het idee geven dat ze iets te kiezen hebben…..dat is niet zo! WoII is nooit gestopt…Het Neurenberg proces was ook een farce, de kopstukken zijn met medewerking van, KLM en het Rode Kruis (nieuwe identiteit) gevlucht.
  De hele WOII had niets met onderdrukking van de Duitsers te maken, maar wel van de VS…..hoe kon zo´n arm land, waar ze de Duitse Marken in de kachel gooiden, om nog een beetje warmte te hebben, spullen waren schreeuwend duur. En Hitler had ineens geld om wegen te bouwen, waar later de tanks over heen reden, van wie had hij dat geld dan?

  Ik vind dat nog het allerergste, dat journalisten zich zo laten omkopen, voor een paar rottige rotcenten, en het hele Nederlandse volk zo verschrikkelijk voor de gek houden! Shame on you.

  En dan nog als laatste, alle wegen leiden naar Rome, waar de zogenaamde koninklijke familie, zich graag laat zien.

  Antwoord
 12. yvonne

  Die zogenaamde elite zijn na zaten van de Farao´s……en de Nederlandse elite zijn het niet eens, het zijn criminele leugenaars! Niks meer, niks minder!

  Antwoord
 13. Rianne

  De echte rol van Amerikaanse bedrijven als Standard Oil (Rockefeller is altijd dikke vriendjes geweest met de Bilderberg Oranjes), Ford, GM, IBM etc. in de Tweede Wereldoorlog:

  https://www.youtube.com/watch?v=SMKnH2BlkBA

  Bij Fokker (Anthony was Nazi en huisvriend van de Oranjes) in Amsterdam Noord moesten dwangarbeiders Duitse bommenwerpers bouwen. De Engelsen bombardeerden altijd naast hun doelen en zo ook in Amsterdam Noord met honderden doden als gevolg. De Amerikanen en Engelsen onze bevrijders? De Oranje-Nazi’s zijn trouwens ook altijd dikke vriendjes gebleven met de Japanse keizers.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Nog altijd actueel! BOUblog wenst alle Oranjegangers een plezierige dag. 😉

  Antwoord
  • Nemesis

   Ook ik wens al die vaders en moeders met hun kinderen een prettige dag, maar laat ze het dan vieren voor een onafhankelijk en souverein Nederland, waar hun kinderen in rechte en vrijheid kunnen leven.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Gelijk heb je!

    Antwoord
 15. Nemesis

  Vliegen zitten graag op stront, welke diverse kleuren kan hebben, zoals maag en darm artsen naast biologen het beste weten.
  Oranje schijnt ook de favoriete kleur van vliegen te wezen. Er is zelfs een soort die daar in is ‘gespecialiseerd’: oranjestrontvliegen.

  Antwoord
 16. yvonne

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12916:hoera-de-koning-is-populairder-dan-ooit&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Ik denk dat weinig Nederlanders afweten van het bestaan van de Nederlandse Cocaïnefabriek, omdat men er natuurlijk niet trots op is. Politici hebben zoveel mogelijk bewijs weggedrukt na de wereldoorlogen. Op een enkeling na is het zelfs bij historici onbekend. Het is natuurlijk ook schandalig dat we in de Eerste Wereldoorlog zoveel hebben verdiend met cocaïne.” Nederland heeft in die tijd inderdaad veel verdiend; naast de Verenigde Staten kwam ons land als rijkste uit die oorlog. De belangrijkste inkomstenbron? Cocaïne. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog kondigde Nederland een exportverbod af. Maar enkele weken later komen we daar al weer op terug. En vanaf dat moment levert de Nederlandsche Cocaïnefabriek aan alle landen die in oorlog zijn. Aandeelhouders waren de grote banken en het koninklijk huis.

  In mei 2010 was Conny Braam te gast bij het televisieprogramma Pauw en Witteman van de VARA, waar uitgebreid werd gesproken over haar boek en haar onderzoek.

  Wanneer echter de Oranjes ter sprake komen als grootaandeelhouders van de drugshandel, gebeurt er iets merkwaardigs. De aanwezige gasten beginnen een beetje schaapachtig te lachen. Een beetje gegniffel, zoals je dat doet wanneer een lief kind iets een klein beetje ondeugends heeft gedaan.

  Wil de bevolking in een sprookje blijven geloven en sluiten ze daarom de ogen voor de werkelijkheid?

  En dat het systeem fout is, dat is zo klaar als een klontje, maar zij zijn het wel die het in stand houden!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne, dank je wel voor deze reactie. Ik heb je al vaker gevraagd om een artikel te schrijven, maar dat van die cocaïnefabriek is slechts een deel van het verhaal. Wat denk je van de “politionele acties” in Indonesië en de rol daarbij van de Koninklijke Olie & Shell? Het is dus niet alleen ONS koningshuis, maar ook dat van de overkant van het Kanaal! En het is niet alleen het koningshuis, dat is slechts een symbool. Oranje is slechts de Nederlandse vlag op de modderschuit van de internationale aandeelhouderskliek, zullen we maar zeggen. Helaas wordt de bevolking daar niet wijzer van, of misschien een paar euro van de rommelmarkt, maar de meeste mensen zijn niet wijzer. Zelf heb ik 5 euro uitgegeven op de vrijmarkt, ik kwam thuis met zeven boeken en drie video’s. Maar voor de rest… wat een hoop rommel maken de mensen toch! 🙂

   Antwoord
 17. yvonne

  Beste Bou,

  Vanaf dat ik een jaar of 16 was, bekroop mij een vreemd gevoel….klopt het allemaal wel wat mij op school verteld wordt? Als ik kritische vragen stelde, over onder andere de studieboeken, wie heeft die geschreven dan? Dan werd ik onmiddellijk de klas uitgestuurd, met als excuus, lastig!

  Ik vond het niet zo erg, amuseerde me kostelijk in mijn eentje, ik kon me eindelijk bezig houden met mijn levensvragen, waartoe ben ik hier, wat is mijn levensdoel?

  Ik wilde altijd de politiek in, vanwege idealistische overwegingen, wilde de wereld een beetje beter maken, las Vrij Nederland, en de Groene Amsterdammer en ja zelfs Opzij. Ik dacht dat ik een linkse vrijdenker was.

  Heb demo´s bijgewoond tegen kernenergie en kernwapens, o.l.v. van Mient Jan Faber. Zelfs de krakersbeweging gevolgd ten tijde van de kroning van Beatrix.

  Totdat je merkt, ik word voorgelogen, door de media, de politiek….veel gelul, maar weinig effect, zeg maar. Eens in de 4 jaar stemmen, er word je van alles beloofd, maar er komt niet een ene moer van terecht. En dan komt er een moment dat je de tv uitzet, dan ben je er klaar mee, en dan zet je voor het eerst de computer aan, en dan volg je je gezond verstand.

  En dan blijft er maar één vraag over, wie profiteert van bepaalde gebeurtenissen, dat is namelijk altijd de cruciale vraag. Ondertussen weet men toch wel, dat alles draait om geld, het meest verderfelijke geloof.

  Met vriendelijke groet…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën