Archief
Artikelen

Koningsdag, een nationale treurdag vol oranje versierde kinderfietsen, gratis festivals en een idem oneetbare oranje tompouce, weggespoeld met gratis oranjebitter. Dat laatste woord zegt eigenlijk alles! Ik lust het niet, maar er zijn mensen die het zelfs lekker vinden. De nacht die voorafgaat aan koningsdag is ook al geen feest. Maar men mag er niets van zeggen, want belediging van het koningshuis is strafbaar! Vandaar dat ik er niets van zal zeggen…

Koningin Beatrix Bastaard Oranje _!_ duurt 10 minuten.

Steve Brown in gesprek met Oldekamp: Koningsdag & Oranje Misdaden. duurt 26 minuten.

Pateo TV presenteert: Openheid over Oranje duurt 40 minuten.

Pateo TV over de Koninklijke Beerput duurt 30 minuten.

De Oranjes en hun Koninkrijk; Rob Scholte en René Zwaap duurt 41 minuten.

De prinselijke leugens en affaires op een rijtje duurt 39 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

27 Reacties op “ORANJE staat BOVEN de wet”

 • Treowd:

  Opvallend was dat er een paar daagjes geen vliegtuigstreepjes zijn getrokken…..Dat zal toch niet….?

 • yvonne:

  http://blikopnosjournaal.blogspot.hu/2017/04/erwin-lensink-nog-steeds-gevangen.html

  Respect voor Nico van den Ham die het voor elkaar kreeg om Erwin Lensink te bezoeken in de van de Hoeven “kliniek” in Utrecht. Blik weet hoe moeilijk dat is, want hij heeft zelf ook vele malen gebeld. Ook Blik zal er verder niet te veel over vertellen om een eventueel bezoek in de toekomst niet geheel onmogelijk te laten worden. Maar dat het Nico is gelukt Erwin aan de lijn te krijgen en zelfs te bezoeken is zeer mooi. En gelukkig maar dat dat nog tot de mogelijkheden behoort. Wat dat betreft ook een pluimpje voor de kliniek.

  Verontrustend

  Neemt allemaal niet weg dat het zeer verontrustend is, wat Nico ons meldt en dat je Erwin gewoon zo lang kunt opsluiten voor het ingooien van een ruitje. PussyRiot, waar de Nederlandse staatsmedia wel mee meeleven lijkt het in Rusland helemaal niet zo slecht te hebben in vergelijking met Erwin in Nederland.

  https://www.youtube.com/watch?v=5WxVP3JEVUc

  Interview met Erwin Lensink in september 2015, vlak voor Prinsjesdag 2015 duurt 8 minuten.

 • yvonne:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ca5ceSUmRL4

  Nazi Bernhard van Lippe-Biesterfeld duurt 14 minuten.

 • Dirk Klinkert:

  Wanneer komt “Herstel de republiek” weer tot leven?
  Ik zie er naar uit!

  • mr.drs.Bou:

   Beste Dirk, dat weet ik niet. Ik wilde in mijn artikel naar hen verwijzen en een beetje meelezen, maar ze zijn niet langer toegankelijk. Ik weet zelfs niet waarom…

 • mr.drs.Bou:

  Huishoudelijke mededeling:

  Vandaag en morgen ben ik even weg. Er wordt dus niet gemodereerd en ik plaats geen nieuwe items. Wie zich niet wil vervelen, kan Information Clearing House lezen. Altijd spannend…

  Verder kwam ik deze presentatie van Erwin Lensink tegen:

  Erwin Lensink presenteert duurt 45 minuten.

  Gepubliceerd op 2 okt. 2015

  Erwin Lensink de waxinelichthouder gooier presenteert hier 2 filmpjes The Collapse of The American Dream Explained in Animation en
  Why you are a slave. Rothschild’s own you! End The FED!

  Voor wie hem nog niet kent, is er de lange documentaire van Adam Curtis:

  HyperNormalisation duurt 2 uur en 45 minuten.

 • Onno:

  Weinigen snappen (werkelijk, anders dan bla bla bla) dat Bernhard een ‘deep state’ (!!!) SS’er was (op de thee met het brein van de Nazi-beweging Heydrich e.d.) OMDAT hij een zgn. ‘adapted compensated corporate psychopath’ was. Precies de glibbergladde en totaal mensheid (en dus ook Nederland)-verraderlijke karaktertrekken, die ze daar goed konden gebruiken.

  Psychopaten zijn daarbij 100% narcist en daarmee totaal ongeschikt om het OPENBAAR belang te dienen. Daarom heeft (Nazi opgeleid juridisch referendaris, als iemand hier weet wat een referendaris is) Bernhard, Nederland ijskoud 2 maal met huid en haar uitgeleverd aan de vijand:

  1. In mei 1940 aan Hitler, door Wilhelmina tot het schenden van haar eigen eed op de Grondwet over te halen, door in oorlogstijd ‘Verfassungswiederrechtlich’ het grondgebied van de Staat der Nederlanden te verlaten (vlucht of -waarschijnlijker- ijskoude berekening ten bate van de Oranjes met hun niet vorstelijke en zelfs niet adellijke afkomst…dit doet voor de hierdoor bewerkte internationaal juridisch erkende staat van DEBELLATIO niet ter zake). Hierdoor werd Hitler juridisch zelfs verplicht (hij zal het vervelend hebben gevonden….maar niet heus) om ook het burgerlijk bestuur hier over te nemen, wat vele tienduizenden Nederlanders EXTRA het leven heeft gekost. Dat is wel een oranje tompoes waard!

  2. In mei 1945 aan de USA/GB ‘deep state’ de ijskoude gruwelmoordenaars van o.a. Dresden. De Nederlanders die (zie HET ACHTERHUIS voor dit door Anne Frank scherp opgemerkte tijdsbeeld) de Britten en Amerikanen hier “na de oorlog niet blijvend wilden” glibberglad verradend en de USA/GB een AALGLAD plan voorleggend, om opstand/burgeroorlog tegen de nieuwe BEZETTER door de verachtelijk domme Nederlanders (nietswaardige ‘gullible fools’, zo zien psychopaten normale mensen) te voorkomen.
  In plaats dat Bernhard en Wilhelmina (scherp en als verdachten in de gaten gehouden door de contra-spionagediensten van de USA/GB) als hoogverraders, immers de Nazi-zaak sterk gediend en bevorderd hebbend, zouden worden opgehangen t.g.v. het Neurenberg Tribunaal, zou Bernhard de processen-verbaal t.a.v. USA/GB oorlogsMISDADEN ijskoud gericht (!) begaan tegen de Duitse burgerbevolking, opgemaakt door -let op: in deze aangelegenheid neutraal staande- Nederlandse ambtenaren, die door Bernhards hoogverraad (!) VERPLICHT naar een wettelijke (!) standplaats in Duitsland hadden moeten wisselen, via het hier INTERN terdege met alle ‘ins and outs’ bekende vooroorlogse Oranje netwerk secuur doen afvangen, en in de vergetelheid doen verdwijnen……mits de USA/GB hem en Wilhelmina ook een kleine gunst zouden bewijzen: Hen niet voor het vuurpeloton laten plaatsen conform de JUIST HERSTELDE en zonder aanzien des persoons toegepaste Nederlandse wet/jurisdictie, maar aanstellen als hun (voor de bevolking verzwegen, zoals eerder Bernhards SS lidmaatschap enz. enz.) STADHOUDERS hier, daarmee blijvend (!) en door de bevolking DUIDELIJK ONGEWENST invloed houdend in Nederland, maar zo toch opstand/burgeroorlog tegen deze ONGEWENSTE gang van zaken voorkomend.

  Zo gezegd, zo gedaan…..en zo komt het, dat wij ons sedertdien medeplichtig maken aan alle oorlogsMISDRIJVEN en hersenkronkels van de USA/GB door anti-menselijke psychopaten gevormde ‘deep state’. Korea, Viëtnam, Golfoorlog II, Libië de Bernhard/CIA krankzinnige proliferatie van kernwapens via Urenco in Almelo richting Pakistan en ga zo maar door.

  Oranje Boven jongens, ten koste van alles en iedereen!

 • wunjo:

  Willem en zijn familie zijn soevereinen. Ze doen gewoon wat hun het beste lijkt, net als jij.
  Het is aan jou om daar iets mee te doen of niet.
  Het zijn juist de mensen die de illusie van hun “macht” in stand houden om er zelf beter van te worden, die de boel verzieken. Mensen die niet in hun eigen soevereiniteit geloven en zich afhankelijk opstellen, diep triest.

  • Treowd:

   Goh wunjo heeft mogelijk ook een cursus gevolgt om zichzelf binnen een paar zinnetjes tegen te spreken, knap hoor! Het lijkt me zeker wat triester als jij je van binnen overtuigt voelt van hetgeen je hier tracht aan te halen dan lijkt de indoctrinatie volledig geslaagt. Ja daar worden we (de mensheid) echt beter van….van al die macht..
   Het was al wat later zeker?

  • yvonne:

   Waarom zijn de oranjes soeverein, en de rest van Nederland niet? Terwijl ik me heel soeverein voel hoor, het enige machtsmiddel wat over blijft voor die familie is geld. En laat dat nou net het probleem zijn, want wat doe je zonder geld? En wie heeft het bedacht, dat het zo’n grote rol speelt in de wereld…

   https://www.youtube.com/watch?v=XRVPUIBdE5E

   • Treowd:

    Inderdaad beste yvonne, geld is de wortel van veel ellende…
    En je soeverein voelen of het in dit systeem ‘rechtsmatig zijn’ daarin zit het grote verschil, bij het ene is het slechts een ander masker en bij het andere is het een aangeboren natuurlijk universele rechtmatigheid ook wel een gevoeld iets wat het systeem van iedereen onrechtmatig tracht af te nemen of zich toe te eigenen.

    https://www.youtube.com/watch?v=sbQvBYHDA3I

 • mr.drs.Bou:

  Jongens toch! Ik was even weg en als ik terug ben, maakt men weer ruzie. Wat is dat toch, dat men elkaar met de beste bedoelingen in de haren vliegt? Gezellig is anders! Nou, welkom thuis dan maar… Morgen weer een dag! 😉

 • Treowd:

  Welke ruzie Boudine? Heb slechts iets aangegeven ter overdenking aan wunjo, moest ik er bij zetten dat het niet als aanval bedoeld was of is? Zijn woorden lijken me boekdelen te spreken en een richting uit wat wel erg opzichtig lijkt te zijn je zou haast zeggen dat het een betaalde overdenking kan zijn. 🙂 Mocht mijn reactie wel zo overgekomen zijn als een ruzie dan geef ik aan dat dat geenszins mijn intentie was.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Treowd,
   Het was niet persoonlijk bedoeld, maar lees de draad eens door. Dat heb ik gisteren ook even gedaan en ik vond het knap ongezellig!
   Voor alle reageerders: informatie is welkom, mits voorzien van een link naar de bron. Kritiek is ook welkom, maar wees feitelijk, vriendelijk en beleefd. Iedereen heeft wel een mening, maar meningen scheppen slechts verwarring. Onderbouw dus je mening met feiten!

   • Treowd:

    Geen probleem beste Boudine, ja mijn reactie was achteraf bezien wat te snedig van stijl ik zal daar wat rekening mee houden. Misschien te impulsief. Oprecht bedankt voor die reflectie 🙂

 • Onno:

  Hoogst opmerkelijk. Toon ik juist aan dat (en hoe globaal) Bernhard de soevereiniteit van Nederland in 1945 ijskoud (zoals het een psychopaat betaamt) verkwanseld heeft, om zijn eigen toges voor het wettige vuurpeloton weg te houden, zegt een bovenbaas hier, dat de Oranjes soeverein zijn.

  Nederland moet met de USA/GB oorlogen en hersenspinsels meewerken indien daartoe opgeroepen. Snowden zei het toch ook al: de AIVD e.d. krijgen OPDRACHTEN van ons. Hij wist alleen niet precies hie het zover heeft kunnen komen.

 • mr.drs.Bou:

  Prins Bernhard is volgens mij slechts een symptoom. Hij is slechts een opportunist, iemand die met alle winden meewaait en dus altijd de wind in de rug heeft. Fascisme is de samensmelting van de grote corporaties met de regering. Dat levert wel winst op, maar het gaat ten koste van de bevolking. Zo iemand als prins Bernhard (en de Oranjes) had schijt aan de bevolking!

  The NAZIS and FASCISTS who founded the THE EU and their influence today duurt 38 minuten.

  Gepubliceerd op 18 apr. 2013

  “The EU was founded and initially led by ‘former’ Nazis and Fascists, as was the Charlemagne Prize awarded to Tony Blair, Edward Heath, Roy Jenkins and others for their role in removing democratic sovereignty from the nation states of Europe.”

  “NAZI LEADERSHIP OFFICER” BECAME FIRST HEAD OF THE EUROPEAN COMMISSION IN 1957

  Rodney Atkinson tells the detailed story.

 • yvonne:

  Het stemrecht is een farce……….het moest en moet het volk het idee geven dat ze iets te kiezen hebben…..dat is niet zo! WoII is nooit gestopt…Het Neurenberg proces was ook een farce, de kopstukken zijn met medewerking van, KLM en het Rode Kruis (nieuwe identiteit) gevlucht.
  De hele WOII had niets met onderdrukking van de Duitsers te maken, maar wel van de VS…..hoe kon zo´n arm land, waar ze de Duitse Marken in de kachel gooiden, om nog een beetje warmte te hebben, spullen waren schreeuwend duur. En Hitler had ineens geld om wegen te bouwen, waar later de tanks over heen reden, van wie had hij dat geld dan?

  Ik vind dat nog het allerergste, dat journalisten zich zo laten omkopen, voor een paar rottige rotcenten, en het hele Nederlandse volk zo verschrikkelijk voor de gek houden! Shame on you.

  En dan nog als laatste, alle wegen leiden naar Rome, waar de zogenaamde koninklijke familie, zich graag laat zien.

 • yvonne:

  Die zogenaamde elite zijn na zaten van de Farao´s……en de Nederlandse elite zijn het niet eens, het zijn criminele leugenaars! Niks meer, niks minder!

 • Rianne:

  De echte rol van Amerikaanse bedrijven als Standard Oil (Rockefeller is altijd dikke vriendjes geweest met de Bilderberg Oranjes), Ford, GM, IBM etc. in de Tweede Wereldoorlog:

  https://www.youtube.com/watch?v=SMKnH2BlkBA

  Bij Fokker (Anthony was Nazi en huisvriend van de Oranjes) in Amsterdam Noord moesten dwangarbeiders Duitse bommenwerpers bouwen. De Engelsen bombardeerden altijd naast hun doelen en zo ook in Amsterdam Noord met honderden doden als gevolg. De Amerikanen en Engelsen onze bevrijders? De Oranje-Nazi’s zijn trouwens ook altijd dikke vriendjes gebleven met de Japanse keizers.

Laat een reactie achter

Recente reacties