Archief
Artikelen

President Bashar al Assad van Syrië heeft een interview afgestaan aan een journalist van AFP. Uiteraard ging het over de valse gifgas-vlag in Khan Shaikhoun op 4 april en het daarop volgende illegale bombardement op 7 april door de VS op het vliegveld Al Shayrat, vlak bij Homs. Assad reageerde rustig en rationeel, hij legde uit dat Syrië geen gifgas meer heeft en zelfs al zouden ze het hebben, dan nog zou het gebruik op burgers in Khan Shaikhoun geen enkel strategisch voordeel bieden. Voor wie nog niet begrijpt dat het een valse vlag was, is er dit artikel: een pdf van 19 pagina’s, met foto’s. Op pagina 18 staat zelfs een duidelijke aanwijzing dat de VS van te voren op de hoogte was en dus medeplichtig aan de valse vlag:

The US Navy destroyer “Porter” had been on duty in the Mediterranean and Black Seas since November 2016. The ship’s on-board equipment can keep a lot of data on objectives to be destroyed within the area of her duty, and prepare flight missions for the “Tomahawk” cruise missiles directly on board.
The missile defense destroyer “Ross” has the same operational capabilities. On April 3, 2017 she left its permanent located of the naval base of Rota (Spain), and at the maximum speed in 72 hours accompanied by “Porter” arrived at the designated missile launch area in the East of the Mediterranean Sea.
It is necessary to notice, that this year on April 3, when the destroyer “Ross” went to the mission area there were no strikes by Syrian aircraft on the targets of terrorists in the settlement of Khan Sheikhun.
Such a maneuver by the US Navy ships testifies to the well-planned missile strike against Syrian Arab Armed Forces. To create a cause, Syrian Arab Army was accused of using chemical weapons against terrorists and civilians.
On April 4, 2017 the SAA had staged a chemical attack against civilians in Khan-Sheikhun.
Since the readiness for launching cruise missiles for US Navy destroyers is up to 8 hours, the “Al-Shayrat” air base was doomed after the fake information campaign in Khan-Sheikhun.

Kortom: een van de twee Amerikaanse oorlogsschepen die de kruisraketten op het vliegveld Al-Shayrat afvuurden, is op 3 april vertrokken uit Spanje en met maximum snelheid naar de kust van Syrië gestuurd, waar het drie dagen later aankwam. Op 4 april was de valse vlag, op 6 april was het oorlogsschip ter plaatse en het had nog 8 uur nodig om zich schietklaar te maken. Uit dit rapport blijkt voorkennis van de VS en dus medeplichtigheid.

Ook las ik nog een reactie op Zero Hedge die ik helaas niet kan checken, want de link naar Veterans Today werkt niet. Daarom de volledige reactie, met een waarschuwing dat Al Jazeera aan de kant van ISIS staat:

… the REAL story … according to VT … (which makes a lot of sense, IMO) …

… “Veterans Today sent a team to Idlib from Turkey and then to Damascus, through rebel lines, to make the following report. Though the report is not comprehensive, it outlines the real situation “on the ground” at Khan Sheikhoun, what really happened and what is happening now. This was not done without considerable risk and without, as part of the process, VT being hacked by US Army Cyber Command and subjected to a National Security Letter by DHS and threatened to remain silent, which we are obviously ignoring.”

… read the breaking report here >>> http://www.veteranstoday.com/2017/04/11/idlib-vt-investigators-startling-discovery-at-khan-sheikhoun/

… part of the report …

“We warned you before the staged gas attack and now we see it again. There is an al Jazeera film crew here meeting with the White Helmets Foundation. They have begun filming scenes, using smoke machines, actors running back and forth, shooting and reshooting scenes to get them right.

This attack is to be a bombing by the Syria Air Force using white phosphorus, not sarin, not chlorine gas.

When we left, the film team was busy in Saraqib, it looked just like a movie crew filming an episode of Homeland for the Israelis.”

Update: Inmiddels doet de link het weer. Het hele artikel is een MUST READ, met daarin een video van Press TV:

Russia-Iran-Hezbollah alliance slams US duurt 6 minuten.

Het is verbazend en bewonderenswaardig dat Assad hier zo rustig onder blijft. Hij weet dat hij vecht tegen terroristen die worden gesteund door de VS en diens bondgenoten. Zodra hij de strijd dreigt te winnen, gooit de VS openlijk met bommen. Dat was ook al het geval op 17 september 2016, toen de VS vanuit de lucht het Syrische leger bombardeerde bij Deir ez-Zor. Er vielen ruim 100 doden en meer dan 100 gewonden onder de Syrische strijdkrachten, maar de VS zei slechts: foutje, bedankt! Assad weet sindsdien donders goed dat hij vecht tegen proxies van de VS en dat ISIS chemische wapens heeft.

Gisteren werd het nieuws bekend dat de VS bij Deir Ez Zor een chemisch wapendepot van ISIS heeft gebombardeerd: BREAKING || Civilians killed as US jets bomb ISIS chemical depot in Deir Ezzor: Syrian MoD.

De BBC heeft in elk geval een minuutje van het interview met Assad uitgezonden. Een volledig transcript plus video van het interview staat hier: Video: President Al-Assad: Khan Sheikhoun Chemical Weapons Incident Totally Fabricated.. the US is Not Serious in Achieving Any Political Solution. Het interview duurt ruim 23 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “President Assad verscheurt de valse gifgas-vlag”

 • mr.drs.Bou:

  Syria: Where the Rubber Meets the Road

  By Mike Whitney

  “Our U.S. Army contacts in the area have told us this is not what happened. There was no Syrian ‘chemical weapons attack.’ Instead, a Syrian aircraft bombed an al-Qaeda-in-Syria ammunition depot that turned out to be full of noxious chemicals and a strong wind blew the chemical-laden cloud over a nearby village where many consequently died…..This is what the Russians and Syrians have been saying and – more important –what they appear to believe happened.”

  Veteran Intelligence Professionals for Sanity, 20 former members of the US Intelligence Community

  Neither Trump nor the media care about the truth, what they care about is regime change, which is the driving force behind Washington’s six year-long war on Syria. The fact that Washington has concealed its support by secretly arming-and-training Sunni militias, does not absolve it from responsibility. The US is totally responsible for the mess in Syria. Without Washington’s support none of this would have happened. 7 million Syrians wouldn’t have fled their homes, 400,000 Syrians wouldn’t have been killed, and the country would not be the anarchic wastelands it is today. The United States is entirely is responsible for the death and destruction of Syria. These are Washington’s killing fields.

 • mr.drs.Bou:

  James Corbett wappert met de rafels van de valse gifgas-vlag:

  The Syria Strikes: A Conspiracy Theory duurt 4 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Jeff Rense en Gerald Celente over het huidige wereldnieuws, van Oekraïne, via Syrië en Afghanistan naar Noord Korea en China:

  Jeff Rense & Gerald Celente – Chocolate Cake, *ssholes, And ‘It’s Fun To Shoot People’ audio duurt 45 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Dat de VS een chemisch wapendepot heeft gebombardeerd, is wellicht NIET WAAR. Het zou propaganda kunnen zijn. Het gaat om deze zin in mijn artikel:

  Gisteren werd het nieuws bekend dat de VS bij Deir Ez Zor een chemisch wapendepot van ISIS heeft gebombardeerd: BREAKING || Civilians killed as US jets bomb ISIS chemical depot in Deir Ezzor: Syrian MoD.

  Tot op heden zijn er geen getuigen die dit bericht bevestigen, zo blijkt uit de volgende video van South Front:

  Syrian War Report – April 14, 2017: ISIS Chemical Weapons Depot Blew Up Near Deir Ezzor? duurt 5 minuten.

 • yvonne:

  “Gifgasaanval” was theater voor het Amerikaanse publiek”, Karel van Wolferen
  Oud NRC correspondent in Japan, Karel van Wolferen is in gesprek met Laszlo Moracz bij Café Weltschmerz.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.hu/2017/04/gifgasaanval-was-theater-voor-het.html

 • mr.drs.Bou:

  Yvonne, ik zal Café Weltschmerz ook even hier plaatsen. Ik had Blik al gelezen. Goed artikel! 🙂 Helaa gaan de meeste reacties weer eens over die trolleman Cruel. 🙁

  Karel van Wolferen & Laszlo Maracz – Trump eindelijk een “normale” president duurt 58 minuten.

  Militaire vergelding voor de (vermeende) gifgasaanval in de Syrische provincie Idlib, een MOAB bom in Afghanistan en de USS Carl Vinson richting Korea. Trump lijkt 180 graden gedraaid in zijn buitenlandbeleid. Of is Trump klem gezet door een militaire junta in het Pentagon? En welke rol spelen de ‘neocons’? Hoeveel invloed heeft schoonzoon Jared Kushner?

  Professor Van Wolferen en Maracz gaan in deze aflevering op zoek naar antwoorden op deze vragen. Verder onderzoeken zij wat de gevolgen van de draai van Trump zijn voor de internationale betrekkingen: “We gaan spannende tijden tegemoet”.

  Zelf luister ik nu naar Gerald Celente:

  Gerald Celente – Gold Spikes as War Propaganda Heats Up duurt 18 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  The United States of… False Flags

  By Finian Cunningham

  April 25, 2017 “Information Clearing House” –

  The United States government is the world leader in purveying false flags and propaganda stunts. Or, more generally, downright, systematic lies. To justify the outrageous violation of international law, wars and aggression.

  Current president and Commander-in-Chief, Donald Trump, is himself the object of fraudulent US intelligence, accused of “collusion with Russian agents.” In a rare admission, the Washington Times this week described the US intel dossier against Trump as “riddled with fiction.”

  Yet, ironically, Trump, in turn, serves as a shameless conduit for US propaganda to fuel conflict with Syria and North Korea.

  In the latter case, a world war could break out at any moment as a result of insane American goading. The dispatch of a US nuclear-powered submarine to the Korean Peninsula this week is just another reckless provocation by Trump.

  On Syria, the Trump administration has slapped on more economic sanctions over an alleged chemical weapons incident earlier this month. Treasury Secretary Steven Mnuchin said the “sweeping sanctions” were because of “Syrian dictator Bashar al Assad’s horrific chemical weapons attack on innocent men, women and children.”

  Most alarming is the US false flag effort against North Korea. This small, independent nation, which is not at war with anybody, is, in fact, a victim of American aggression – an aggression involving the sailing of nuclear-powered submarines and warships to its coastal waters.

  And yet US President Trump, whose country has thousands of nuclear weapons enough to destroy the entire planet, is labeling North Korea as the “world’s number one threat.”

  The United States is the most dangerous terrorist force on Earth, largely because it is run by rulers who forge lies all the time for waging wars and obliterating humans. The supposed Commander-in-Chief President Donald Trump is himself a target of US lies. Can you get any more deranged than that?

  Zelfs de Amerikaanse geheime diensten beginnen te mopperen over al die valse vlaggen!

  Debunking Trump’s Casus Belli

  Intelligence community insiders are getting restless for a whistleblower to step forward.

  By Philip Giraldi

Laat een reactie achter