Archief
Artikelen

Dat de Secretary of State (minister van buitenlandse zaken) Rex Tillerson van de VS zich nu in Moskou bevindt, staat in alle kranten. Dat WW III nu weer wat dichterbij komt, staat er echter niet bij. Tillerson lijkt een intelligente man en een goede onderhandelaar, maar waarom kraamt hij zulke nonsens uit? Dat president Assad van Syrië zijn eigen burgers met gifgas zou bestoken op het moment dat ISIS en El Nusra (Al Qaida) zo goed als verslagen zijn, is een absurde aanname. Tillerson gaat echter naar Rusland, al zwaaiend met die doorzichtige valse vlag. President Poetin laat zijn voormalige vriend daarom over aan zijn eigen minister van buitenlandse zaken Sergej Lavrov. Dat kan nog gezellig worden…

De Volkskrant:
Tillerson: Rusland moet ‘onbetrouwbare partner’ Assad laten vallen

Rusland moet ‘zijn onbetrouwbare partner Bashar al-Assad’ laten vallen. Het regime van de familie Assad in Syrië loopt ten einde. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson dinsdag op bezoek in Italië, kort voor zijn reis naar Moskou.

De Trouw:
Rex Tillerson is met lege handen aangekomen in Moskou

Wat een onzin! Rex Tillerson is in Moskou aangekomen met een valse vlag in beide handen! Alle Russen weten dat Assad niet met gifgas gooit, en niet alleen de Russen

Bolivia mercilessly trolls US over Iraq WMD lie in front of UN Security Council

Gepubliceerd op 7 apr. 2017

Bolivia delivered an epic blow to the US at the emergency UN Security Council meeting Friday, reminding everyone of the disastrous weapons of mass destruction lie peddled by the US as a pretext to invade Iraq.
Speaking at the emergency meeting to discuss the United States’ missile strikes against Syria on Thursday, Bolivian Ambassador to the United Nations, Sacha Llorenti, criticized the Trump’s decision to take unilateral action against Syria, which he described as being “an extremely serious violation of international law.”

Llorenti reminded the council of what transpired on Wednesday February 5, 2003, when then-US secretary of state Colin Powell “came to this room to present to us, according to his own words, convincing proof that there were weapons of mass destruction in Iraq.”

Llorenti held up a photograph of Powell taken on that day, when he held up a model vial of anthrax to demonstrate the dangers posed by Saddam Hussein and his alleged stockpile of weapons of mass destruction.
“I believe that we must absolutely remember these pictures and that we were told that there were weapons of mass destruction in Iraq and this was the motivation for an invasion,” he said. “After this invasion, there was 1 million deaths, and it launched a series of atrocities in that region.”

Voor een langere versie van dezelfde toespraak:

US became investigator & judge; this is violation of intl law – Bolivia UN envoy on Syria strike

Idlib ‘Chemical Attack’ Was False Flag to Set Assad Up, More May Come – Putin

Vladimir Putin believes the US strikes on Syria remind of its attack on Iraq when the US launched a military campaign under the unproven pretext of Baghdad’s alleged possession of chemical weapons.

Intussen heeft het Amerikaanse leger een vliegdekschip met alle mogelijke toebehoren naar Zuid Korea gestuurd en gedreigd dat Kim Jong-un moet verdwijnen. De VS denkt het in de wereld voor het zeggen te hebben: Assad moet weg, Kim Jong-un moet weg en de VS denkt dat te bereiken met dreigementen en wapengekletter. Kim Jong-un, de president van Noord Korea, beschikt echter over kernwapens en BOEM is HO!!! Dat weet men zich in Japan waarschijnlijk nog wel te herinneren…

US Aircraft Carrier Deployed in Direct Threat to North Korea

By Peter Symonds

April 11, 2017 “Information Clearing House” – “WSWS” –

Just days after launching its criminal cruise missile attack on Syria, the Trump administration has provocatively authorised the US aircraft carrier Carl Vinson, together with its full strike group of guided missile destroyers and a cruiser, to waters off the Korean Peninsula. The move is a direct military threat to North Korea, which was at the top of the agenda in talks last weekend between the US and Chinese presidents.

An unnamed US official told the Financial Times that the deployment was designed to be a “show of force.” The carrier strike group had taken part in joint US-South Korean war games but was heading south for port calls in Australia before being ordered to turn north from Singapore. The Navy Times noted that “announcing carrier movements in advance is rare, and generally done to send a clear message.”

North Korea has warned of “catastrophic consequences” and ‘ready for war’ with US

Gepubliceerd op 10 apr. 2017

North Korea has warned of “catastrophic consequences” in response to any further provocations by the US, days after a US navy battle group was sent to waters off the Korean peninsula.

Russia ‘extremely worried’ Trump will attack North Korea

Gepubliceerd op 11 apr. 2017

Trump terrifies the Kremlin: Russia admits it is ‘extremely worried’ he will attack Kim Jong-un after North Korea warns it has US bases ‘in its nuclear sights’ and China deploys troops to its border.

Een rustige en duidelijke analyse van deze dubbele gekte op alle fronten wordt gegeven door T.West van AfroSynergy:

Rex Tillerson’s Ultimatum to Russia after Putin Refuses to Meet with Him duurt 24 minuten.

Voor de fijnere details van deze krankzinnige geo-politiek is er een lang artikel van de Saker. Deze van oorsprong Russische Amerikaan spreekt beide talen vloeiend en houdt ook het Russische nieuws goed bij. Verder is hij op de hoogte van wapens en militaire strategie. Volgens de Saker zijn de Amerikanen nu zo volkomen onberekenbaar geworden, dat het onmogelijk is om daar nog een strategie of diplomatie aan vast te knopen.

A Multi-level Analysis of the US attack on Syria

By The Saker

April 11, 2017 “Information Clearing House” – “The Saker” –

The latest US cruise missile attack on the Syrian airbase is an extremely important event in so many ways that it is important to examine it in some detail. I will try to do this today with the hope to be able to shed some light on a rather bizarre attack which will nevertheless have profound consequences. But first, let’s begin by looking at what actually happened.

The pretext:

I don’t think that anybody seriously believes that Assad or anybody else in the Syrian government really ordered a chemical weapons attack on anybody. To believe that it would require you to find the following sequence logical: first, Assad pretty much wins the war against Daesh which is in full retreat. Then, the US declares that overthrowing Assad is not a priority anymore (up to here this is all factual and true). Then, Assad decides to use weapons he does not have. He decides to bomb a location with no military value, but with lots of kids and cameras. Then, when the Russians demand a full investigation, the Americans strike as fast as they can before this idea gets any support. And now the Americans are probing a possible Russian role in this so-called attack.

Het is een long read, maar wel een MUST READ

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

19 Reacties op “Rex Tillerson met valse gifgas-vlag naar Rusland”

 • mr.drs.Bou:

  CrossTalk: War-a-lago duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 12 apr. 2017

  Trump supporters voted to bring change to America – and that included foreign policy. Weeks into his administration Trump has signaled that it isn’t going happen – at least for now. Why the reversal and what will be the political costs?
  CrossTalking with Earl Rasmussen, Michael Maloof, and Kevin Shipp.

 • mr.drs.Bou:

  De schrijver van BLIK spreekt ook Russisch en hij kijkt naar het Russische journaal. Goed artikel!

  Putin geeft Amerikanen lesje Internationaal recht en bekrachtigt vriendschap met Italie

  We laten het fakenieuws van het NOS-journaal van NATO nepjournalist en perceptiemanager Marcel Gelauff maar weer even voor wat het is en schakelen naar het Russische 1tv.ru journaal. Dat opent met de persconferentie van de Russische President Putin die zijn Italiaanse ambtsgenoot Serggio Mattarella op bezoek heeft.

  Irak deja-vu

  Putin legt rustig de Russische positie uit: “Rusland wenst een grondig onderzoek naar de vermeende gifgasaanval. Ik zie overeenkomsten met 2003 toen de VS bij de VN net deden alsof ze bewijs hadden van chemische wapens in Irak. Daarna begon de “campagne” in Irak. Wat volgde was de vernietiging van een land, de opkomst van het terrorisme en het verschijnen van IS op het internationale podium. Niet meer en niet minder.”

  “Beetje saai voor het meisje”

  Putin vervolgt: “Wat er nu gebeurt is dat partners weer buigen. In dit verband herinner ik me onze voortreffelijke schrijvers Ilf en Petrov. “Het is een beetje saai voor het meisje.” Dit hebben we allemaal al eens gezien en waargenomen. Waarom gebeurt dit? Iedereen wil de band met Trump herstellen. Mede met dank aan de vorige Amerikaanse regering namen veel landen tijdens de verkiezingscampagne een anti-Trump positie in. Een prima platform voor consolidatie: Syrie, Rusland, een gemeenschappelijke vijand. Geweldig. Wij zijn bereid dit even zijn gang te laten gaan, maar we hopen dat dit uitraast en plaats zal maken voor een meer positieve trend. Voor binnenlands Amerikaans gebruik zijn daar ook zo de redenen.” (…)

  Nieuwe False Flags in aantocht

 • mr.drs.Bou:

  Verder kwam ik dit nog tegen op de site van Steve Brown:

  Watch: Rex Tillerson calls out Iranian, Chinese, Russian threats in opening statement duurt 14 minuten.

  Gepubliceerd op 11 jan. 2017

  Rex Tillerson delivers opening statements at his confirmation hearing for secretary of state.

 • mr.drs.Bou:

  Syrian War Report – April 11, 2017: U.S. Ready For More Syria Strikes

 • mr.drs.Bou:

  The US Is Pushing To ‘Non-Peaceful’ Solution Of The Syrian Conflict

 • Linda Rijnveld:

  De bredere context van de militaire dictatuur die in de VS heerst; Defensie (Ministerie van Oorlog) is geprivatiseerd, gebeurde al onder Bush sr..

  De Amerikaanse belastingbetaler betaalt hier dubbel voor, net als wij. Het IMF dwingt onze regering tot meer Defensieuitgaven – en wel uit extra leningen, desnoods tegen neg. rente – maar met voorwaarden die niet onderhandelbaar zijn. . . . . Dat is hoe WOIII wordt ‘gespeeld’.

  We zijn zo geconditioneerd, dat we slaapwandelend de fascistische ONEWORLD-dictatuur inlopen:

  The Path to Total Dictatorship America’s Shadow Government & Its Silent Coup duurt 15 minuten.
  https://www.youtube.com/watch?v=mkC8FaQ6b8s

  Het gaat dus niet (alleen) om Syrië; en zelfs niet om de VS.
  De VS zijn het vehikel dat de globalisten hebben gekaapt.
  Het gaat om het onderwerpen van de hele wereld. ‘Agenda 2030’ is het doel.

  A.I. (kunstmatige intelligentie) wordt volop verheerlijkt.
  De bedoelingen ermee zijn beslist inhumaan:
  ‘American Top Secret Killer Terminator Robots for Future US Military Army’ :(Full Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=Hoy9tgGEvSY

  Rutte, Koenders, Schaake; heel subversief Policor Den Haag haastte zich om de feitenvrije retoriek van de oorlogsmaniakken te papagaaien, bevestigen, versterken – allemaal in strijd met de belangen van de Nederlandse belastingbetalers en goedaardige burgers.

  VVD-onderknuppel Han ten Broeke vloog wel het ergst uit de bocht; zie wat die oelewapper op Twitter stortte.
  Aldoende schaart hij zich in dit kamp: (van de site van ChristenvoorIsrel)”De verschrikkingen van de Holocaust verplichten Israël om de door gas getroffen Syriërs te helpen, zegt president Rivlin van Israël.”
  (n.b.: Dus daags na de (aangekondigde) valse vlag; en tegelijk met de wereldwijd afgestemde diarree van toejuichen van deze oorlogsmisdaad door regeringsleiders e.d. volksmenners; dus al diegenen hadden voorkennis; zijn dus mee oorlogsmisdadiger.)

  Han ten Broeke =
  ‘His Masters’ Voice’ . . . .
  Als we deze gasten zo laten begaan, sleuren ze ons weer een illegale, overbodige, ongewenste, genocidale oorlog in – oorlogsmisdaden zonder limiet, noch einde.
  Laten die gasten gauw opzouten naar de States (Het Wilde Westen), hun voorbeeld land. Doei dan. De VS zijn nu 100% een militaire dictatuur:
  https://www.amazon.com/Battlefield-America-War-American-People/dp/1590793099

  In Den Haag wordt hetzelfde vuile spel gespeeld. Feitenvrije politiek. Koppen tellen, bewerken, en > de helft +1 moet elkaar gelijk geven/napapagaaien; ze leven in een werkelijkheid die om hen heen wordt gesponnen, en die ze koesteren. Wij dringen niet meer door tot de fascisten. Moet je eerlijk over zijn; in de ontkenningsfase blijven helpt de fascisten juist geweldig. ‘geprivatiseerde oorlogen’ . . . .

 • mr.drs.Bou:

  Na afloop van de besprekingen was er de gebruikelijke persconferentie. Ik heb hem nog niet helemaal beluisterd, maar de mannen kijken niet blij…

  Lavrov, Tillerson press conference after talks in Moscow (FULL) duurt 54 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Russia vetoes West’s Syria resolution at UNSC duurt ruim 3 minuten.

 • Rianne:

  Voor de verandering nog even het echte nieuws van gisteren uit de Democratiche Volksrepubliek Korea:
  https://www.youtube.com/watch?v=-OUr2lpJNLk

  Inaugural Ceremony of Ryomyong Street Held in Presence of Kim Jong Un duurt 26 minuten en is niet ondertiteld, maar bevat wel prachtige beelden van de regeringspropaganda tijdens hun nationale feestdag.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Rianne. Ik was bezig met een artikel over Noord Korea, maar het is nog niet helder wat daar gebeurt. In elk geval is die staat geen democratische republiek, maar een militaire dictatuur met kernwapens. Een Amerikaanse vloot is onderweg en Trump is er een van eerst schieten, dan hoeven we daarna niet meer te praten!

    • mr.drs.Bou:

     Beste Ben, dank je wel voor de links.
     Ik probeer oprecht een objectief artikel te schrijven over Noord Korea, maar ik kom er niet helemaal uit. Zoveel desinformatie!
     In elk geval ben ik er van overtuigd dat als Gadhaffi een atoombom had gehad, om te dreigen dat deze zal vallen op Rome of Marseille zodra men Libië aanvalt, dat de geschiedenis van heel Afrika dan een betere wending had genomen! Maar Noord Korea is een ander verhaal.
     Ik doe mijn best, maar het is bijna Pasen en ik wil ook dat mijn huis dan schoon is. Verder schijnt de zon zo helder, het is een prachtige lente en ik werk graag in de tuin.

     Mochten meer mensen info hebben over Noord Korea, wees dan welkom. Samen staan we sterk!

    • Linda Rijnveld:

     Hallo Boudine, huis schoon nu? (n.b. links kwamen van Ben, niet mij – geeft niet). Heb ik nog iets wat iets kan toevoegen.
     Helaas, kan er niks aan doen – maar gerenommeerde bronnen tonen banden (netwerken) als ‘de Korean Friendship Association, KFA – bevriende naties. (nog heel wat, in de EU + VS!)

     The Guardian: ref. aan BBC interview ‘How did N-Korea get the bomb in the first place’; Abdul Qadeer Khan, who used them to found his country’s enrichment programme and to set up a global nuclear smuggling business, selling the design to Libya, North Korea and Iran.”

     komt Veterans Today nog met inzichten van hoe Stalin en Roosevelt Korea opsplitsten.

     It has been verified that he attended school in Europe at Liebefeld Steinhölzli school in Köniz near Bern. Accounts say he lived in Switzerland, under a false name, from 1991 until 2000.
     http://www.williamengdahl.com/englishNEO1Nov2016.php

     De VS zoekt altijd oorlog. Altijd al gedaan. wapens testen. ook de nieuwe generatie ‘smart’ kernwapens, m.n. de kern-kruisraket met variabele explosiekracht. Het idee is de burgers te doden, infrastructuur in tact te laten.
     De limieten voor ‘veilige stalingsniveaus’ zijn sinds Tsjernobyl verveelvoudigd. Ook in de voedselketen.

     De media dekken (meer dan) de helft toe. Er is veel meer aan de hand dan wij mogen weten.

     De CIA is in charge. Pentagon niet. (vijanden van elkaar). nazi’s tegen het volk, zeg maar. IS = CIA; Pentagon wordt erin gestuurd een spookleger op te rollen. ‘Mission Impossible’, past in ‘The Long War’ doctrine.

     Met Kim Jong-un, spelen ze het beproefde Holywood script. The Good vs. The Bad Guy.
     Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen. Ze spelen met beide kanten. Altijd weer.

     Succes met je verhaal.

     p.s. gisteren deed het nep-nieuws van het Journaal bij mij een paar alarmbellen afgaan. Het oppervlakkige berichten over de rellen en aanvallen op Le Pen.
     Verkiezingen in de VSA – maandenlang vervelen ze ons met nepnieuws, Frankrijk echter: mediastilte.
     Nu weet ik, dat ze iets verschrikkelijk toedekken.
     Contra-revolutie, Fascistische Stille coup, Regime-Change opperatives zijn er bezig; m.n. ook ‘Soros’ FEMEN.
     Teveel wordt verzwegen om hier op te noemen.

     Gaat enórme gevolgen ook voor de argeloze Nederlanders hebben.
     Tip v/d sluier; wat het Journaal toedekt – hebben ze daar geen internet?!

     .” Wikileaks released the “confidential” Rivkin program. It is entitled “Minority Engagement Strategy.”
     The program also includes redefining French history in the school curricula
     “Tactic Number Three” is entitled: “Launch Aggressive Youth Outreach.” As in other states targeted by the US State Department and their allies at the Soros network,

     Heb gisteravond (laat) een samenvatting klaar gekregen, vol met intriges, corruptie, en andere schandalen die rumour hebben opgewekt, doch altijd weer zonder gevolgen blijven. David Rothshield, Macron, Jacques Attali – de eerste is een dynastie van oorlogsmisdadigers, zijn protegé/agent, zijn coach en fascist.
     Ajb, mvgr. Linda

 • Rianne:

  De zoekopdracht “Nuclear Weapons Don’t Exist” bij Youtube:

  https://www.youtube.com/results?search_query=nuclear+weapons+don%27t+exist

  Overigens durf ik mezelf “de moeder aller samenzweringsdeskundigen” te noemen en ik weet echt waarover ik het heb. PressTV heeft vandaag wat goede artikelen over de rol die China eventueel nog gaat spelen als die idioten echt gaan aanvallen. Op Volkel en Kleine Breugel liggen ook geen kernwapens (omdat ze niet bestaan) en als het goed is zijn daar ook nog filmpjes van te vinden.

 • mr.drs.Bou:

  CrossTalk on Russia-US relations: Shattered Relations duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 14 apr. 2017

  Shattered relations. The visit of US Secretary of State Rex Tillerson to Moscow was nothing less than a disaster. Russia-U.S. relations are now at rock bottom. And Syria is the center of all of this. Pessimism is fully warranted. CrossTalking with Jonathan Steele, Gareth Porter, and Joe Lauria.

 • Rianne:

  Volgens mij is dit de enige (officieel lijkende) link naar de DPRK die nog werkt in het “vrije westen”:

  https://www.youtube.com/channel/UCy-E88Atg-Oz2Tn39YuwEGQ/videos

  Veel sterkte en wijsheid bij het schrijven van het artikel 😉
  Stimmekoreas (vorige feestelijke filmpje) is ook altijd erg actueel en informatief.

 • Rianne:

  De Noord-Koreaanse Mediamarkt:

  https://www.youtube.com/watch?v=FtDWYzwwuUs

  Gewoon alles te koop wat je hier ook kunt kopen. De vlogger woont er en heeft meer leuke filmpjes gemaakt. Chinezen gaan vaak funshoppen en vakantie houden in Noord-Korea en andersom net zo makkelijjk. De grens is net zoiets als Nederland – België maar buitenlanders moeten wel met het vliegtuig en/ of de trein via China. Toeristen krijgen een privé-gids plus screening en mogen niet vrijelijk reizen. Overigens ben ik geen Korea kenner en ik heb mijn wijsheden ook maar uit de filmpjes. Het zijn de bezetters van Zuid-Korea (VS) die de hereniging tegenhouden.

Laat een reactie achter