Selecteer een pagina

Archieven

Valse gifgas-vlag in Syrië in de herhaling

Het is weer zover: “Assad bombardeert burgers met gifgas.” Dat hebben we al vaker gehoord, in 2013 in Goutha, maar dat bleek achteraf niet waar! Obomba wilde Syrië toen bombarderen met een “no fly zone”, Rusland kwam tussenbeide en zorgde dat Syrië al zijn gifgas inleverde. In 2015 kwam na onderzoek de aap uit de mouw: die valse gifgasvlag was afkomstig van de “gematigde rebellen” van al Nusra. Maar de media zijn kort van geheugen, of selectief van geheugen, want alweer bombardeert Assad zijn burgers met gifgas, ditmaal in de stad Khan Sheikhoun, vlak bij het rebellenbolwerk Idlib. Maar wat is nu waar?

We gaan eerst even naar de Volksfiets:

Zeker 58 mensen kwamen bij de aanval om het leven, stelt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten in Londen – een onderzoeksbureau in Londen dat als relatief betrouwbare bron geldt in het volstrekt ontoegankelijke rebellendeel van Syrië.

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten bestaat uit één raar mannetje dat in Londen woont, dat beweert dat hij in contact staat met de “rebellen” en dat nooit en te nimmer zijn bronnen noemt. Voor de Volksfiets is dat een relatief betrouwbare bron. Volgens mij is het meer een open riool, want het stinkt als de ziekte naar propaganda!

Het gebied rond Khan Sheikhoun wordt al weken zwaar gebombardeerd door het Syrische leger, gesteund door de Russische luchtmacht, in een poging nu ook hier de oppositie te verslaan.

Die oppositie bestaat uit el Nusra, een tweelingbroertje van al Qaida dat op de internationale terroristenlijst staat. Maar in het geval van Syrië noemt men het liever de oppositie, want in Syrië woedt immers een burgeroorlog…

Voor zover wij begrijpen, was het een chemische aanval die uit de lucht kwam’, zegt Staffan de Mistura, de hoogste VN-gezant inzake Syrië, die werkt aan een nieuwe ronde van vredesbesprekingen tussen Assad en de oppositie. De VN stelt hiermee indirect dat het Syrische leger van president Assad achter de aanval zit, of diens bondgenoot Rusland. Alleen deze twee militaire spelers beschikken over gevechtsvliegtuigen en helikopters om wapens mee uit de lucht te gooien.

Wat er werkelijk wordt gezegd, doet kennelijk niet zo ter zake. De Volksfiets stelt hier indirect dat het voorbarige conclusies niet schuwt als het gaat om propaganda…

Zowel Rusland als de top van het Syrische leger ontkent de beschuldigingen. Zij wijzen de vinger naar het Nusra-front. ‘Terroristische organisaties beschuldigen altijd het Syrische leger van het inzetten van chemische wapens tegen hun strijders of burgers, elke keer wanneer ze hun doelen niet halen.’ Regeringsgezinde media melden dat de Syrische luchtmacht dinsdag een opslagplaats van chemische wapens heeft gebombardeerd die in handen was van het Nusra-front.

Syrian air strike hit a terrorist warehouse with chem weapons in Idlib – Russian MoD

Als blijkt dat gifgas is gebruikt tegen de bevolking van Khan Sheikhoun, is dit de grootste aanval met chemische wapens sinds Assad in de zomer van 2013 honderden burgers vergaste in de rebellenwijk Oost-Ghouta bij Damascus. De internationale gemeenschap overwoog toen om troepen te sturen naar Syrië, maar zag daar uiteindelijk vanaf.

In 2015 werd na een grondig internationaal onderzoek bekend gemaakt dat deze valse gifgasvlag niet van Assad kwam, maar van al Nusra. Uiteraard brengen andere main stream media graag dergelijke onzin!

‘Rebels, not Assad, benefit from Idlib chemical weapons attack’

Helaas overweegt de “internationale gemeenschap” (= Trump, de VS, EU en NATO) ook ditmaal om troepen te sturen naar Syrië, anders was ik er niet eens over begonnen. En ik ben blij dat ik geen diplomaat ben in de VN, maar slechts een blogger, want de waarheid schijnt in de VN volstrekt niet ter zake te doen! Alleen de Russische afgevaardigde, Pyotr Ilichov, bleek te beschikken over een goed geheugen, maar zijn verhaal werd in de westerse media niet verteld. De eerste video laat horen wat er door wie is gezegd, in de tweede video geven commentatoren hun mening over deze heikele situatie. Op de vredesconferentie in Brussel die gisteren werd gehouden, bleek de gifgas-vlag gelukkig nauwelijks van invloed.

Trump changes mind on Syria, condemns ‘heinous’ chemical attack duurt ruim 7 minuten.

‘We are compelled to take own action’ if UN fails in Syria – US envoy duurt ruim 12 minuten.

Natuurlijk heeft de blogger-gemeenschap dit valse vlag gedoe reeds besproken. Op Information Clearing House staat vandaag een reeks van zinnige analyses. Als u het naadje van deze giftige-valse-gas-vlag wil weten, link dan even door!

31 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Tot slot nog even een gouwe ouwe over dat gifgas uit 2013, voor wie nog denkt dat Assad het heeft gedaan:

  Whose sarin?
  Seymour M. Hersh

  Barack Obama did not tell the whole story this autumn when he tried to make the case that Bashar al-Assad was responsible for the chemical weapons attack near Damascus on 21 August. In some instances, he omitted important intelligence, and in others he presented assumptions as facts. Most significant, he failed to acknowledge something known to the US intelligence community: that the Syrian army is not the only party in the country’s civil war with access to sarin, the nerve agent that a UN study concluded – without assessing responsibility – had been used in the rocket attack. In the months before the attack, the American intelligence agencies produced a series of highly classified reports, culminating in a formal Operations Order – a planning document that precedes a ground invasion – citing evidence that the al-Nusra Front, a jihadi group affiliated with al-Qaida, had mastered the mechanics of creating sarin and was capable of manufacturing it in quantity. When the attack occurred al-Nusra should have been a suspect, but the administration cherry-picked intelligence to justify a strike against Assad.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Natuurlijk niet, only you, maar het is een valse vlag volgens hetzelfde recept als in augustus 2013.
  Assad krijgt de schuld, er wordt niets behoorlijk onderzocht. Maar als je doorlinkt naar ICH en de artikelen leest, zoals ik aanbeveel, dan zie je waarom het niet klopt.

  Ik zal je helpen met een link:

  U.S.-Led Coalition Already Using Idlib Chemical Attack As Pretext For War In Syria
  A deadly chemical attack was carried out in northwestern Syria’s Idlib Province early Tuesday, killing at least 58 people. The United States and its allies have been quick to blame Syria’s government for orchestrating the attack, despite a significant lack of proof.

  Antwoord
 3. yvonnemax

  http://beforeitsnews.com/opinion-liberal/2017/04/on-behalf-of-al-nusra-donald-trump-just-launched-an-illegal-and-unauthorized-military-strike-against-syria-2550971.html

  Trump had no authorization from congress to use military force against the Syrian government or it’s military. In fact they are still investigating the “chemical weapon attack” and as of his attacking Syria, it has not been proven a chemical weapon was even used, much less, who used it.

  Met alle aanvallen die er al zijn geweest op trump , kunnen de democraten hem dus nu meteen (IMPEACHEN) afzetten.
  Een hele domme move dus van trump.

  Die steeds alle bewijzen in zijn zak houdt tot het allerlaatste moment?
  afluister affaire? Susan rice die nu onderuit gaat?

  Ook de mensen op de live chat fox 10 fhoenix denken dat het een valse vlag is.
  En de russen waren ook al ingelicht?

  We wachten af, want de russen staan aan de kant van assad.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonnemax,
   Het was een valse vlag en Trump is een grote klootzak!
   Helaas zal het niet helpen als de “democraten” hem afzetten, want samen met de CIA, de NSA en zo voort bestaan de “democraten” uit zakken smerige shit!
   Laten we maar hopen dat dit goed afloopt. Het wachten is op de reactie van de Russen en Syrië.

   Tot slot even dit: Steve Bannon heeft ook het veld moeten ruimen. De regering Trump is slechts een ongeregeld zooitje a-sociale biljonairs!

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  BREAKING: US Strikes Syria, Russia Set to Respond

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  SHOW NOTES AND COMMENTS: https://www.corbettreport.com/?p=22369

  It has begun. Trump, declaring “national security interests,” has ordered an attack on Syria, striking a Syrian government airfield with a volley of 50 Tomahawk missiles. The news is still breaking and could include a Russian military response. Please help in compiling data on these events by leaving links and info in the comments section below.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  ‘Why would Assad attack civilians not military? It’s simply irrational’ – U.S. Senator

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  More than 80 people were killed in the incident in Syria, but a few weeks ago in the Iraqi city of Mosul, a U.S.-led coalition airstrike reportedly killed more than 200. In both cases government officials claimed terrorist munitions had been targeted. The Syria attack sparked immediate reaction – both in the media and from Western officials. READ MORE: https://on.rt.com/87v8

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Another CIA “False Flag”? Russia and Syria Blame “White Helmets” for “Sarin Gas Strike”

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  While making these fake videos the white helmets didn’t realise Sarin 1st responders need full body suits as it will kill via skin contact.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Deze video stamt van 4 jaar geleden! Eerst Syrië, dan bomb, bomb Iran.

  Syrian Chemical False Flag Exposed

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  Reports are coming in of a chemical attacked is Syria allegedly carried out by the Assad regime and in this video Dan Dicks shows that this was a false flag that has been in the making for years!

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  US fires missiles at Syrian military base near Homs in response to ’Assad’s chem attack’

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  The US has launched 50 to 60 Tomahawk missiles against the Syrian military base near Homs after President Donald Trump ordered the strikes in response for the chemical attack in Idlib, blaming the incident on President Bashar Assad. READ MORE: https://on.rt.com/884m

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Trump Ordered Attack on Syrian Airfield

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  Apr.06 — The U.S. launched an air strike against an airfield in Syria in response to the chemical attack earlier this week. Bloomberg’s Marty Schenker reports on “Bloomberg Markets.”

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  ‘No dispute that Syria used banned chemical weapons’ – Trump on US military strike against Syria

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  The US has launched 50 to 60 Tomahawk missiles against the Syrian military base near Homs after President Donald Trump ordered the strikes in response for the chemical attack in Idlib, blaming the incident on President Bashar Assad. READ MORE: https://on.rt.com/884m

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  BREAKING NEWS: What You Need To Know About Trump’s Latest DISASTROUS Action
  WeAreChange

  Gepubliceerd op 6 apr. 2017

  Just as Donald Trump decided to launch missiles at a foreign government, we give you the full context of all the breaking news happening about the most important world event that just unfolded in front of us. We have been warning you about this and saw this happening as we predicted it from our previous coverage.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  At least 2 civilians, 3 soldiers killed by US missile strike on Syrian airbase – Homs governor

  Two civilians and three military personnel were killed in the strike, AP reports, citing the governor.

  The American missile attack on Syria won’t topple its government or change the policies of Damascus, he said after a barrage of 59 Tomahawk cruise missiles targeted a Syrian airfield located there.

  Russia calls for UN Security Council talks on Idlib ‘chemical attack’ resolution

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  The Trump Administration: “Ship of Fools”

  The reaction to the Syrian gassing incident shows that the U.S. ship-of-state is being piloted by fools.

  Fool-in-Chief is President Donald Trump, who has duly followed the Neocon script by leaping to the conclusion that President al-Assad’s Syrian government is responsible when in fact there is no evidence of an intentional attack. Even if Syrian planes hit a munitions warehouse, the gas had been stored there by anti-government rebels /terrorists. It would be impossible and contrary to common sense that the Syrian government could have done this on purpose, if they did it at all.

  Fool-at-the-Podium is Sean Spicer, helplessly trying to justify Trump’s constant descent into nonsense.

  Fool-at-the-U.N. is U.S. representative Nikki Haley, who is lately boasting about what a great job she is doing “beating up on Russia.” Trump couldn’t have found a person less qualified for the job if he’d tried. She makes a fool of herself every time she opens her mouth.

  Fool-in-the-Senate is perennial warmonger John McCain, who says we need to ground the Syrian air force. The Arizonans who voted him into office need to get the madman out of there.

  Egging them all on is Fool-in-Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu. We can only hope that Putin has put him in his place by warning him to shut up.

  Fools-in-the-Press are the usual U.S. mainstream media and their “fake news,” especially CNN. They all know better.

  We all know too that the rebels/terrorists who are attacking the Syrian government have been instigated, trained, funded and equipped by the U.S. and its proxies in the Middle East and that their attacks are part of the Project for a New American Century implemented by the Neocons after 9/11. Trump is just the latest presidential puppet to be used for their purposes.

  These people want to blow up the world, somehow thinking they can escape the fate of the rest of us. They can’t. We are all in this together.

  Richard C. Cook is a retired U.S. government analyst.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Evidence Syria Chemical Attack Was False Flag -Syrian Girl on infowars duurt 44 minuten.

  Antwoord
 15. yvonnemax

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11739:isis-prijst-amerikaanse-aanval-op-soeverein-syrie&catid=37:wereld&Itemid=50

  Ik denk dat de aanval trump op syrie een valse vlag is.
  een valse vlag op een valse vlag dus.

  Trump is totaal niet dom en nu ineens zou hij de domste man ter aarde zijn?

  China zat net bij hem, noord Korea ligt al een poos dwars en daar hadden ze al een behoorlijke boodschap aan afgegeven.
  Met deze aanval is het een behoorlijke boodschap aan deze partijen.

  Ik denk dat er veel meer achter zit dan dat we weten of horen.

  De linkse elite is nu feest aan het vieren, maar dat kan te vroeg zijn.

  Aanval op syrie is al afgelopen vrijdag gedaan, dus net nadat ze riepen dat gif door assad was gebruikt alweer op eigen volk.

  Er waren ook nu weer net vredegesprekken aan de beurt (waar trump Voor staat).
  Laten we eerst maar bekijken of deze er komen en dan zit rusland Amerika en syrie aan tafel.

  Het bashen wat de linksen steeds hebben gedaan over ruslandse inmenging is dan meteen voorbij.

  Er word namelijk van alles geprobeerd on trump en poetin niet samen te krijgen.

  Bannon is wel weg bij de CRF omdat zijn taak daar er op zat.
  Zijn andere taken blijft hij gewoon uitvoeren.
  bannon is dus niet weg.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonnemax,
   Het artikel op Niburu snijdt wel hout, maar waarom denk je dat Trump iets uitmaakt? De president van de VS is al jaren en decennia (sinds de moord op Kennedy) slechts een sokpop van de Deep State. In de VS maakt de CIA samen met de NSA en dat soort drieletterwoorden (KUT of PIK) de dienst uit.
   Trump had beloofd om ISIS te bestrijden, desnoods met bommen op hun kop. Maar in plaats daarvan bombardeert men nu een vliegveld van Assad die druk bezig is (en met succes!) om ISIS en al Nusra (= al Qaida) te bestrijden.
   Logica is niet de sterkste kant van de MSM, noch van de Donald die intussen zit te kletsen met Xi (de Chinese president) in zijn luxe ressort in Florida. Google Mar a Lago, dan weet je wat voor “mensen” dit zijn! Rare jongens, die Romeinen… 🙂
   Vanuit een klein dorpje ergens in Zeeland. 🙂 🙂 🙂

   Antwoord
 16. Treowd

  The Truth About The Syrian Chemical Attack – A Timeline Of False Flags & Lies

  Josh Sigurdson breaks down a 4 year timeline of false flags and destruction following the false flag chemical attack in Syria.
  Back in 2013 we saw the same story playing out with the same old lies. We at WAM did everything we could to warn people about the false flag that has been shoved in our face through the mainstream media. The propaganda that was all too familiar from Libya, Yemen, Iraq, Afghanistan and going back to Iranian missile coup.
  We warned people that it was just another false flag in order to go to war. That arming the rebels in Syria would lead to a new you-know-who. (For the sake of algorithm we will for now leave their name out of the description.)
  Sure enough, the US armed and funded the rebel group and we know how that turned out.
  Later on, it was found that there was no evidence that Assad gassed his own people and showed that Hillary Clinton approved delivering Libya’s sarin gas to Syrian rebels, a decision in 2012 between the Obama administration, Turkey, Saudi Arabia, Qatar, the CIA and MI6 as exposed by Seymour Hersh.
  Soon after, footage came out showing rebels testing the chemical agents on rabbits.
  Trump at the time echoed the words of none other than Thomas Massie that war with Syria would be horrendous.
  In 2014, John Kerry declared all chemical weapons were removed from Syria. This statement has followed him ever since.
  During the 2015-2016 US election, Hillary Clinton pushed the notion of shooting down Russian planes in Syria following Russia’s alignment with Syria. According to top generals, this would lead to World War 3 with Russia.
  Trump ran on a non-interventionist platform regarding Syria and said he would not be involved in bombing the country. How things have changed…
  In December 2016, Israel and Syria signed a ceasefire that was to put an end to Israel’s bombing of government targets. Israel immediately disobeyed, bombing Syrian airports and government targets while claiming they were targeting terrorists.
  In March 2017, after Israel bombed several government targets in Syria, Damascus fired back at Israel. No one was killed, and Israel intercepted the blow-back, but it was considered the most significant escalation of aggression between Israel and Syria to date.
  While tensions with Russia appeared to be calming, lowering the chances of a world war, Secretary of State Rex Tillerson and UN ambassador Nikki Haley claimed that Assad was no longer their target in Syria and that the Syrian people should decide their own political fate. The next day, John McCain spoke out furiously about the development saying he was “deeply disturbed by the statements.”
  Within 3 days, the media wants us to believe that Assad, despite being safe, with no motive whatsoever, decided to gas his own people.
  Trump and Tillerson both followed this story by saying their views on Syria have changed. Trump saying we’re now talking about “a whole different level” in Syria.
  Trump is now aligning with John McCain and Lindsey Graham on the issue. There is now a threat of world war 3 with Russia once again.
  Russia is adamantly saying that Assad is not responsible.
  In fact, on April 4th, 2017, the Syrian government bombed a rebel held warehouse where chemical weapons are produced. Rebels used these same chemical munitions in 2016 in Aleppo.
  Rex Tillerson is saying that Russia needs to change their tune regarding Syria immediately.
  This was followed on April 6th, 2017 by a night ambush. 59 tomahawk missiles hit a Syrian base. explosions went off in Homs. Putin threatened possible negative consequences. This is now the world we live in.
  Can’t people see the fashion of the week? That anyone who disagrees with the establishment must work for Russia? That the script seemed to be thrown to the wind and the establishment is desperate to make the script play out all the same?
  Think about it, the Trump administration after all these years claims they are not interested in overthrowing Assad, so Assad for absolutely no reason decides to gas his own people?
  It makes absolutely no sense!
  This is insanity. This is so incredibly irresponsible!
  Ron Paul agrees that this is a false flag much like what we saw in 2013. If Assad was involved in doing this terrible crime, he’d be committing suicide.
  Trump is drinking the koolaid of his intel advisers entrenched in the CFR, CIA deep state and it puts us all in danger.

  Published on Apr 7, 2017
  Duur: 9:19 min.

  https://www.youtube.com/watch?v=KrCSInQJKMI

  Antwoord
 17. yvonnemax

  – Trump zijn eigen weg gaat,
  – De Democraten monddood zijn gemaakt over de Rusland-connectie,
  – Rusland en China (president Xi is nota bene op bezoek ) een duidelijk signaal krijgen,
  – Trump een man van zijn woord is én dat daden hierop volgen,
  – In de VS zijn approval rate omhoog schiet.

  Indien in een later stadium blijkt dat het een false flag was, heeft Trump weer een extra troef in handen om de veiligheidsdiensten schoon te vegen. En krijgt hij meer ruimte om toegeeflijk te zijn naar Assad of Rusland (inzake IS).

  Donald Trump is niet 180 graden gedraaid. Hij begint het spel door te krijgen

  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/08/vs-bombardement-trump-maakte-de-juiste-keuze/

  en dit is wat ik vanaf het 1e moment al zei…oftewel valse vlag op valse vlag

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën