Selecteer een pagina

Archieven

De conclusie van mr. Aben inzake Baybasin

Husseyin Baybasin, een Koerdische zakenman, vredesactivist en stamhoofd van de Zirkan clan (anderhalf miljoen mensen!) is eind 1995 naar Nederland gelokt en daar in 2002 veroordeeld tot levenslang, maar dit vonnis berust op valse bewijzen. In april 2007 deed hij aangifte van deze vervalsing en in 2011 vroeg hij herziening aan bij de Hoge Raad. Er volgde keer op keer uitstel. In juni 2016 werd de conclusie van de AG, Mr. Diederik Aben, opnieuw uitgesteld. Dat mr. Aben (VVD) zijn conclusie over de verkiezingen heen wilde tillen, valt te begrijpen, want de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie is bij het Volk niet populair. Maar hier is dan toch de conclusie van mr. Aben. Omdat deze een helder licht werpt op de onschuld van Baybasin en op de werkwijze van Justitie, publiceer ik deze conclusie in zijn geheel.

update 2 april:
Dit is geen grap, maar om te huilen! Ik heb geaarzeld om er een 1 april-grap van te maken, alsof het leuk is, maar hoe vraag je om aandacht voor iets wat er NIET is? Op 1 april mag men doen alsof, alsof de conclusie van mr. Aben er eindelijk zou zijn. Gelukkig is het artikel gisteren door honderden mensen bekeken, er is dus wel degelijk nog belangstelling voor deze zaak.
Mocht de conclusie van mr. Aben er ooit komen, dan zal ik deze uiteraard lezen en bespreken. We wachten af en zijn benieuwd…

40 Reacties

 1. Paul

  Mis ik een link naar de conclusie ?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Paul,welkom op BOUblog en ook ik mis de link naar de conclusie.

   Antwoord
 2. Stekeldier

  Kikker in je bil!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Stekel, die kikker is voor mr. Aben, maar ik zal in het artikel een plaatje plaatsen. 😉

   Antwoord
 3. Joep Zander

  Ik was er bijna ingestonken. Bracht me op een idee…..

  Antwoord
 4. van Tours

  Wel, het is natuurlijk wel een probleem dat het zolang duurt voordat er iets gebeurt. Ik denk dat we ondertussen wel wat kunnen doen. Er is een kabinetsformatie aan de gang en volgens mij mogen de deelnemende partijen en met name GroenLinks wel weten wat voor vlees ze in de kuip hebben met de VVD, die natuurlijk het ministerie van Veiligheid en Justitie weer zal willen hebben. Misschien kan druk vanaf de andere partijen dat voorkomen. Dat kan alleen als er voldoende e-mails terechtkomen bij die politieke partijen. Misschien is dat iets om op touw te zetten?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste van Tours,
   Als jij een e-mail actie op touw wil zetten, dan sta ik daar wel achter, maar in het verleden heb ik daar ooit enthousiast aan meegedaan. Resultaat: nihil! GroenLinks weet volgens mij al heel goed wat voor vlees ze in de kuip hebben met de VVD.
   De vraag die je impliciet stelt, is echter de juiste: gaat Justitie weer naar de VVD, of zal een andere partij eindelijk een eind maken aan de corruptie op dat (belangrijke!) departement?

   Antwoord
 5. Drentse Fryske

  ‘k Dacht heel eventjes niet te weten wat ik las, zo van ‘zou het dan toch eindelijk’?, tot moment van onthulling ‘1 April’. Een zekere eyecatcher Boudine, dat sowieso. Doet me op zich wat denken aan “rectificatie AD” op RechtIsKrom. Het is werkelijk ónbegrijpelijk en triest dat het zo lang moet duren met mr Aben zijn conclusie. Idd, waar is die link, kón je die maar plaatsen, dat is mede een gedachte mijnerzijds. Wát een wereld ! Árme mr Baybasin 🙁 Al een aantal keer gedaan, maar ik zal weer eens een kaartje aan hem op de post doen. Ik neem aan dat het adres nog ongewijzigd is, zoals hier als laatste door je gepost Boudine?

  Vr.gr. ‘Drentse Fryske’

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Fryske. Voor zover ik weet is het adres nog ongewijzigd en kaartjes zijn altijd welkom!

   Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Op de website Bakker Schut staat een nieuw artikel met een tijdslijn van de gebeurtenissen in de zaak Baybasin van het afgelopen jaar. Het eindigt aldus:

  April 2017

  Nog steeds is er geen conclusie. Na het indienen van het revisieverzoek zijn er zes jaar verstreken. Anderhalf jaar later, september 2012, besloot advocaat-generaal Aben tot een eigen onderzoek. Sindsdien heerst radiostilte.

  De indruk gaat ontstaan dat de allerlaatste restjes van het toch al flinterdunne bewijs worden opgepoetst om herziening te voorkomen of in ieder geval zo lang mogelijk uit te stellen. Het is alsof deze zaak niet mág worden opgelost, alsof men de zaak moedwillig wil laten verdrinken in een juridisch moeras. Want als moet worden toegegeven dat Baybasin onschuldig is en veroordeeld is op basis van vervalste bewijsmiddelen, ondergraaft dat ons strafrechtsysteem. Dat is kennelijk de achterliggende gedachte. De zaak Baybasin krijgt zo steeds meer kafkaiaanse trekken. Recht en rede worden opgeofferd aan de macht en de logica van een kil gesloten systeem. We kunnen ondertussen spreken van een morele kwestie die de bijl aan de wortels van onze rechtstaat heeft gelegd.

  Antwoord
 7. Mis Poes

  De zaak Baybasin zit al een tijdje vast en de enige ontwikkeling van enige betekenis is dat binnen het plotterwereldje inmiddels ook het besef doordringt dat we hier natuurlijk met een criminele mafiabaas te maken hebben die probeert met het spelen van de Koerden-kaart zich uit de cel te lullen.

  De minst onbetrouwbare bron op dit punt is natuurlijk Micha Kat maar hier klapt hij toch wel opmerkelijk uit de school.

  http://revolutionaironline.com/thijs-stapel-heeft-heel-wat-meer-lef-dan-baybasin-advocate-adele-van-der-plas/

  Van der Plas, Micha Kat en Ton Hofstede spelen hun eigen complottersspelletje en uiteindelijk blijkt het allemaal verzinsel en fantasie te zijn geweest.

  Triest dat dit gedoe de belastingbetaler handenvol geld kost.

  Thijs Stapel heeft meer lef dan Adele van der Plas duurt 9 minuten, vanaf minuut 5 over Baybasin…

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Mis Poes, je zat in de spambox en ik weet niet waarom. Misschien heb je hier dus ooit lopen trollen, maar dat weet ik niet meer. Met je conclusie ben ik het niet eens:

   Van der Plas, Micha Kat en Ton Hofstede spelen hun eigen complottersspelletje en uiteindelijk blijkt het allemaal verzinsel en fantasie te zijn geweest.

   Ik heb de video van Micha even onder jouw reactie geplaatst, maar met deze rant van Micha ben ik het evenmin eens. Wat hem overkomt, vind ik schandalig! Laat ik daar duidelijk over zijn. Hij is ooit het slachtoffer geworden van de liegende rechter Westenberg, waardoor zijn journalistieke carrière kapot werd gemaakt. Maar de manier waarop hij reageert, is contraproductief. Hij valt Jan en Alleman op van alles en nog wat aan, nu heeft zelfs Baybasin het gedaan!

   Dat Baybasin werd veroordeeld tot levenslang op vervalste bewijzen komt niet omdat hij ging zingen over de betrokkenheid van Turkije bij de heroïnesmokkel naar Duitsland en Nederland, maar omdat hij een Koerdisch stamhoofd is en omdat hij weigerde om mee te werken met de regering om zijn eigen volk te onderdrukken. Hij stond daarom als nummer 2 op een dodenlijst, maar hij wist Turkije te ontvluchten. Via Zuid Afrika kreeg hij politiek asiel in Engeland, waar zijn familie nog altijd woont. Toen pas heeft hij verklaard over de heroïnehandel van Turkije!
   Kortom: Micha Kat roept maar wat! Mr. Adèle van der Plas is geen activiste, maar een zeer bekwame advocate. Zij volgt de gebruikelijke rechtsgang, het enige wat ze kan doen!
   Natuurlijk ben ik als juriste wel benieuwd naar hoe het afloopt met die aangifte van Thijs Stapel tegen het OM. Als blijkt dat dit werkt, dan stap ik naar de kardinalen met de eis om de paus te excommuniceren… 🙂 🙂 🙂

   Antwoord
 8. Hans van der beuk

  De zaak Baybasin sleept maar aan en dat komt volgens mij door het feit dat het dossier geen concrete aanknopingspunten biedt voor heropening. Ik denk dat we hier inderdaad met een mafiabaas te maken hebben die terecht achter de tralies zit. Natuurlijk zijn er allemaal verhalen omheen gesponnen, van Bilderberg tot pedonetwerken maar de rechters zien er natuurlijk weinig in.
  Natuurlijk is Micha Kat een idioot maar het is wel tekenend dat hij nu zo uit de school klapt. Hij ziet niets meer in de zaak Baybasin na er kennelijk wel een tijd veel in te hebben gezien. je zag iets vergelijkbaars met Vervloesem die in de alternatieve media lange tijd serieus werd genomen maar inmiddels algemeen als fantast is ontmaskerd.

  Complottheorieën hebben in de praktijk een beperkte duurzaamheid. Meestal worden ze gewoon vergeten en vervangen door nieuwe maar soms worden ze ook ontmaskerd als lasterlijke onzin. Als je Micha Kat een tijdje volgt, wat ik deed, zie je die opkomst en ondergang van steeds weer nieuwe en steeds weer sterkere verhalen. Ik zie ook steeds minder belangstelling voor dit soort zaken van rechters en OM. Men haalt de schouders op en richt zich op belangrijkere zaken.
  Over een paar jaar praat niemand nog over Baybasin en Demmink maar dat zijn er vast weer nieuwe verhalen.

  Groet,

  Hans

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Hans,
   De zaak Baybasin is dusdanig verweven met de “deep state”, dat mr. Aben met de mond vol tanden staat. Bewezen is dat alle bewijzen tegen Baybasin vervalst zijn, tot en met het boek van Professor Bovenkerk toe! Als mr. Aben dat openlijk toegeeft, dan stort onze rechtsstaat in elkaar. Ook moet men Baybasin dan schadeloos stellen en dat gaat zo ongeveer over een miljard euro!
   Baybasin is het familiehoofd van een adellijke Koerdische familie. Men heeft het hele familiekapitaal ingepikt, maar tot op heden geen enkele illegale transactie aangetroffen. Dit proces, wat apart staat van het strafproces, sleept zich al sinds 1998 voort, onder het motto: “We zoeken nog, want we kunnen het niet vinden…” Alleen al dat is een grof schandaal!
   Micha Kat klapt hier niet uit de school, maar hij kletst uit zijn nek! Hij heeft mr. Adèle al eens eerder aangevallen, ik meen in 2008 of 2009, maar ik het jaar kan ik me vergissen. Sindsdien wil mr. Adèle met hem niets meer te maken hebben en ook ik heb afstand van hem genomen. Aan mij heeft hij later zijn excuses aangeboden voor zijn onterechte aantijging.
   Mr. Aben maakt zich schuldig aan rechtsweigering. Daarvoor kan men naar het Europese Hof in Luxemburg stappen, maar ook die rechtsgang kost vele jaren. Intussen zit Baybasin nog altijd vast. Een veroordeling bij het EHRM levert meestal een berisping op, misschien met een dwangsom als de uitspraak van mr. Aben nog steeds uitblijft. In principe kan Justitie de zaak zo lang rekken dat Baybasin in de gevangenis sterft. Juridisch valt daar weinig aan te doen en staat mr. Adèle dus machteloos.
   Baybasin heeft vier inmiddels volwassen kinderen. Als Baybasin sterft zonder dat hem (en zijn familie!) recht is gedaan, dan erven zijn kinderen zijn recht op eerherstel en schadevergoeding. Bedenk dat onlangs een aantal schilderijen die behoorden aan weggevoerde Joden en via de Duitsers in Nederlandse musea zijn beland, zijn teruggegeven aan de erfgenamen. Dan begrijp je dat de zaak Baybasin nog een halve eeuw kan voortslepen voor hij wordt opgelost.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Nog even over Vervloesem. Deze is niet als een fantast ontmaskerd, maar door Ton Hofstede van Het Haagse Complot belasterd. Zijn site had een goede reputatie opgebouwd als informatief en waarheidsgetrouw. Met zijn laster tegen Vervloesem ging Ton echter zwaar de fout in. En alle dode vissen dreven met die stroom mee!
   Ton was naar de boekpresentatie van Robert van de Luitgaarden gegaan en daar trof hij ook Marcel en Jan van de Werkgroep Morkhoven aan. In plaats van na afloop het boek te lezen en te bespreken, begon Ton een hetze tegen Vervloesem: “Wat komt die daar doen?” Als Ton het boek had gelezen, dan had hij geweten dat Robert ooit deel uitmaakte van de Werkgroep Morkhoven. Marcel was aanwezig op het feest van een oude vriend! Samen met voorzitter Jan Boeykens, die Marcel altijd heeft gesteund.
   Intussen was Myra onder het mom van een interview naar Marcel getogen. Zij wilde hem de video ontfutselen van “Joris in zijn blote nagus”. Deze video is in 2012 ontsproten aan de fantasie van een zekere Censored 31, een Belgisch/Marokkaanse geschifte jihadi. Helaas had Myra, die toen nog Van Puffelen heette, toen ten onrechte geconcludeerd dat Morkhoven beschikte over deze niet bestaande video. Die moest hij dus inleveren van Myra!
   Het heeft me echt klauwen tijd gekost om deze hetze tegen Marcel te ontrafelen, terwijl Marcel intussen weer in het ziekenhuis lag. Hij heeft sinds 1999 of 2000 ernstige medische problemen: een hartkwaal, diabetes, prostaatkanker en dat allemaal tegelijkertijd. Hij is nu weer thuis, maar men heeft een paar tenen geamputeerd: diabetes in een vergevorderd stadium. (Zucht!)
   Als je wil weten hoe die hetze afliep, lees dan deze draad, plus de reacties: http://www.boublog.nl/2016/10/17/hendrik-haan-uit-koog-aan-de-zaan/
   Mocht je meer willen weten van de dwaasheden die zijn geuit in de lastercampagne, dan is hier de hele serie: http://www.boublog.nl/category/artikelen/justitie/morkhoven/
   Overigens heeft niemand van de lasteraars ooit excuses aangeboden, niet aan mij, maar evenmin aan Marcel. En nog altijd blijken mensen te geloven dat Marcel een bedrieger is. Niets is minder waar. De grote bedrieger is Ton Hofstede die naar een boekpresentatie gaat, het boek dan niet leest en bespreekt, maar een van de gasten meedogenloos door het slijk haalt. Bedrieglijk is ook Myra, die oprecht geloofde dat Marcel over een video beschikt van Joris in zijn blootje. Myra luistert niet goed en leest evenmin goed. Ze kan dat niet helpen, ze is een beetje dom!
   Voor leuke verhalen van en over de Werkgroep Morkhoven, die bestaat uit veel meer mensen dan alleen Marcel en Jan, kun je dit boekje kopen: http://www.boublog.nl/2017/01/07/marcel-vervloesem-de-schelm-van-morkhoven/ Veel leesplezier gewenst! 😉

   Antwoord
 9. Hans van der beuk

  Ik lees altijd met een mengsel van ontroering, ergernis en verbazing de eindeloze apologieën voor Baybasin en Vervloesem. Creatief zijn ze altijd wel, zo wordt de kennelijk slechte gezondheid van Vervloesem hier aangevoerd als argument voor zijn veronderstelde geloofwaardigheid.

  Het wereldbeeld van de complotter steunt op zijn overtuiging dat we in een door en door verdorven wereld leven, waarin er sprake is van omvangrijke door de staat georganiseerde pedofilie, een door dezelfde lusten gedreven corrupt rechtsapparaat en last but nog least het vaste voornemen van de Nieuwe Wereldorde de wereldbevolking uit te roeien met behulp van chemtrails, vaccinatiemiddelen en listig uitgelokte wereldoorlogen.
  In dat paradigma kunnen mafiabazen als Baybasin en aandachtsgeile fantasten als Vervloesem uitgroeien tot dappere strijders tegen de pedo- en plunderelite. Als je even uit dat paradigma stapt vallen je echter de schellen van de ogen. Het is gewoon fantasie op leugen en dat eindeloos herhaald.

  Ik meen op grond van de feiten dat we hier in een rechtsstaat leven waarin OM en zittende magistratuur naar vermogen proberen het goede te doen. Plotters als Micha Kat gaan daar wonderlijk genoeg ook van uit omdat ze via diezelfde rechtsstaat zeker weten dat ze de strijd zullen winnen. Ook Hofstede en u zetten alle kaarten op de rechterlijke macht waarvan u zeker lijkt te weten dat die Vervloesem alsnog zullen vrijspreken van al zijn zedendelicten en Baybasin uit de gevangenis zullen halen.

  Ik geloof er allemaal niets van. Vervloesem zal uiteindelijk roemloos ten onder gaan en Baybasin komt alleen uit de gevangenis als, wat u vurig lijkt te geloven, straks zal blijken dat er een gerechtelijke dwaling plaatsvond. Dat gaan de plottertjes niet regelen maar de onafhankelijke rechter en dat was hetgeen te bewijzen viel.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik meen op grond van de feiten dat we hier in een rechtsstaat leven waarin OM en zittende magistratuur naar vermogen proberen het goede te doen. Plotters als Micha Kat gaan daar wonderlijk genoeg ook van uit omdat ze via diezelfde rechtsstaat zeker weten dat ze de strijd zullen winnen. Ook Hofstede en u zetten alle kaarten op de rechterlijke macht waarvan u zeker lijkt te weten dat die Vervloesem alsnog zullen vrijspreken van al zijn zedendelicten en Baybasin uit de gevangenis zullen halen.

   Ik geloof er allemaal niets van.

   Beste Hans, je bent hier nieuw en je bent volgens mij niet zo welkom. Micha Kat is een slachtoffer van dezelfde “rechtsstaat” waarin jij kennelijk gelooft. “Complottertjes” bestaan niet, complotten wel. Mocht je dat niet willen geloven, geloof dan gerust nog in Sinterklaas!

   Ook Hofstede en u zetten alle kaarten op de rechterlijke macht waarvan u zeker lijkt te weten dat die Vervloesem alsnog zullen vrijspreken van al zijn zedendelicten…

   Dat zullen ze niet, maar deze zedendelicten van Vervloesem zijn nooit gepleegd! Hofstede denkt van wel, maar hij ging ten rade bij het Belgische OM en niet bij de advocaat van Vervloesem, die tevergeefs het medische bewijs inbracht dat Marcel ten tijde van de vermeend gepleegde feiten niet tot seks in staat was. Marcel was toen al ernstig ziek en zwaar aan de medicijnen. Dit medische dossier werd buiten het “bewijs” gehouden.

   Bekijk de video van Kat nogmaals heel goed: in zijn dossier doet men hetzelfde! Men kan wel bewijs inbrengen, maar het OM bepaalt of dat relevant is en de rechter kijkt er niet naar om. Zo kan men iedereen wel veroordelen!!!

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Hans,
   Met de hetze van Ton Hofstede tegen Marcel Vervloesem en de Werkgroep Morkhoven was ik het volstrekt niet eens. Slecht onderzoek, boek niet gelezen, verkeerde beschuldiging!
   Toch is Het Haagse Complot het lezen waard. Zonder rancune, maar wel met de nodige reserve:
   http://www.hethaagsecomplot.nl/20170427-onderkoningsdag.htm

   Antwoord
  • yvonne

   Kijk nou dan eens, allemaal complotters en aandachtsgeile mensen, maar wat roepen ze nu toch?

   https://www.youtube.com/watch?v=MEpV55wW2os

   Waarom horen we dit niet bij de NOS of RTL? Beetje typisch, vindt U ook niet?

   En U geloofd ook nog steeds in de schuld van Jasper S? Benieuwd naar Uw reactie.

   Antwoord
   • Hans van der beuk

    Ja, Yvonne, ik geloof ook in de schuld van Jasper S. Hij zelf trouwens ook. Alleen een roedel verwarde complotters denkt dat Jasper zich vergist.

    Antwoord
    • yvonne

     Dan weet ik genoeg!

     http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/attentie-witte-helmen-filmploeg-arriveert-in-ariha-valse-vlag-in-de-maak

     Disrespect voor de dood en met name de dood van kinderen is een merkteken van de elite die kinderen voor alles gebruiken. Ik hoef jullie niet te herinneren aan de manier waarop de elitekringen kinderen al eeuwen misbruiken voor hun persoonlijke plezier, zelfs als dat de dood betekent voor de kinderen. De mensen die de elite vormen zijn roofdieren, zielloze demonen die maar één taal kennen, de taal van geweld. Wij van bovendien zeggen, geef ze wat ze willen en sla ze met alle geweld mogelijk neer om ze nooit meer op te laten staan! Dit zijn geen mensen, ik wil ze ook geen dieren noemen om de dieren niet te beledigen, ze zijn niets en zullen dan ook niet gemist worden als ze er niet meer zijn. Onbegrijpelijk dat dit geweld tegen de mensheid doorgang kan vinden, dat bedrijven, banken en overheden hier miljarden aan verdienen en ongestraft ermee weg komen. Ongelooflijk dat tienduizenden de straat op gaan om 11 voetbalspelers te eren voor hun overbetaalde hobby maar dat er geen mens te vinden is die hier de straat voor verkiest! Wat is er van ons geworden?

 10. Hans van der beuk

  Beste Boudine,

  Ik vind het, eerlijk gezegd, een gotspe om Micha Kat een slachtoffer van de rechtsstaat te noemen. De man heeft het internet dermate vervuild met misdadige en volstrekt onbewezen laster tegen publieke figuren dat het wel een wonder mag heten c.q. een schandaal is dat hij niet duurzaam achter de tralies zit.

  Ik las de zeer grondige en gedetailleerd onderbouwde analyse van Hofstede over het leugentheater van Vervloesem. Ik zag ook dat je daar weinig inhoudelijk weerwoord tegenover wist te stellen. Je verdedigt een leugenachtige fantast tegen beter weten in.

  Complotters bestaan wel degelijk. Gelukkig neemt hun omvang en invloed in Nederland in rap tempo af. De een na de andere complotsite verdwijnt en de plottertjes staan overwegend elkaar nog naar het leven. Voor de rechtsstaat is dat natuurlijk een goede zaak.

  U spreekt onvriendelijk over Myra maar zij is wel de enige die de morele en intellectuele moed heeft om terug te komen op vergissingen. Zij prikte op eigen kracht de leugens van Micha Kat, Vervloesem en Koos van Woudenberg door en was sportief genoeg om dat ook helder te melden. Ik wens u uiteraard ook zoveel voortschrijdend inzicht toe.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   U spreekt onvriendelijk over Myra maar zij is wel de enige die de morele en intellectuele moed heeft om terug te komen op vergissingen. Zij prikte op eigen kracht de leugens van Micha Kat, Vervloesem en Koos van Woudenberg door en was sportief genoeg om dat ook helder te melden. Ik wens u uiteraard ook zoveel voortschrijdend inzicht toe.

   Myra sprak ook heel onvriendelijk over mij. Eerst via e-mail, toen op Facebook. Ze is nooit teruggekomen op haar vergissing over Vervloesem. Ze was op jacht naar de video van Joris in zijn blote nagus, maar deze video bestaat slechts in de fantasie van Censored 31 en Myra.
   Sorry hoeft niet, maar Myra is nou eenmaal niet wijzer.

   Antwoord
   • Hans van der beuk

    Vervloesem bralde tegen Myra over videotapes met kinderporno waaruit betrokkenheid van hoge Justitiefunctionarissen zou blijken. Die video’s bleken niet te bestaan en daaruit trok ze de conclusie dat Vervloesem loog dat het gedrukt stond.
    Een andere conclusie lijkt me ook niet mogelijk en Hofstede onderbouwde dat ten overvloede.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Hans, geef me even de onderbouwing van Hofstede. Hij die naar een boekpresentatie ging en thuis kwam met een hetze tegen een gewaardeerde gast van de schrijver.
     Gaarne de onderbouwing van Hofstede met links, dan kan ik er chocolade of worst van maken! De rest is slechts gerucht…

    • mr.drs.Bou

     Vervloesem bralde tegen Myra over videotapes met kinderporno waaruit betrokkenheid van hoge Justitiefunctionarissen zou blijken.

     Gaarne de bron van de brallende Vervloesem!!!

  • mr.drs.Bou

   Ik las de zeer grondige en gedetailleerd onderbouwde analyse van Hofstede over het leugentheater van Vervloesem. Ik zag ook dat je daar weinig inhoudelijk weerwoord tegenover wist te stellen. Je verdedigt een leugenachtige fantast tegen beter weten in.

   Ton was aanwezig bij de boekpresentatie, ik niet. Zelf ontving het dit boek twee maanden later, waarna ik het kon lezen. Ton heeft het nooit gelezen en niet besproken. Hij beschuldigde slechts een vriend van Robert! FOEI!!!
   Lees het boek en ga naar pagina 186.
   Tot zover het leugentheater van Ton die wel op de presentatie was, maar het boek niet las. FOEI!!!
   Robert en Marcel zijn vrienden, Ton is dat niet.
   ”Weggejorist”

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik vind het, eerlijk gezegd, een gotspe om Micha Kat een slachtoffer van de rechtsstaat te noemen.

   Zelf ben ik geen Jid, maar ik vind het een schande dat een integere en zeer intelligente journalist het slachtoffer wordt van een rechter die liegt dat hij barst. Als jij dat een gotspe vindt, dan ben je een Jid, of je hebt de zaak niet onderzocht.

   Zoek eens op BOUblog naar Westenberg:
   http://www.boublog.nl/page/2/?s=Westenberg&search=Zoeken

   Om deze reden val ik Micha nooit fel aan: Hij is een slachtoffer van dit corrupte regime!

   Antwoord
  • yvonne

   Ik vind het heel vervelend om steeds mensen te horen over hun Joods zijn, eigenlijk walg ik er van……..want elk mens ook, gedood in welke oorlog dan ook, is er één teveel! Maar je verschuilen achter een politiek correcte agenda, ach ja dat is niet velen gegeven. Liever verschuilt men zich achter georkestreerd media gezeik en gejank. Zie mij eens politiek correct zijn…….De gedode Joden krijgen politieke aandacht, waarom een kapot gemaakt land als Nigeria NIET!

   Mag ik daar eens antwoord op?

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Yvonne, volgens mij is dat een retorische vraag.
    Dat de Saoedische Arabieren met Amerikaanse wapens genocide plegen in Jemen, hoeven we niet te weten. Dat de Niger-delta kapot ging aan de Shell, hoorde ik Hare Majesteit nooit zeggen in haar kersttoespraak. Dat de Palestijnen die door Israël worden behandeld als ongedierte meer Semitisch bloed hebben dan de Kazaren die zich nu Israëlische Joden noemen, is een publiek geheim.
    Zo gaat dat nu eenmaal in de politiek…

    Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Hans,
   Mijn “antisemitische ondertoon” is geen ondertoon. Aan antisemitisme heb ik al even zeer een hekel als aan semitisme! Twee zijden van dezelfde penning die niets waard is.
   Dat jij in je reactie een Jiddisch woord gebruikt, doet me denken aan Van Puffelen met haar “Joris in zijn blote nagus.
   Micha Kat is ook een duidelijke Jood, dat is dus goed voor ruzie! Zelf geloof ik niet in Joden, dus evenmin in antisemitisme. We zijn allemaal slechts mensen…

   Antwoord
 11. G. Cohen

  Micha Kat is ook een duidelijke Jood, dat is dus goed voor ruzie!

  Je doet geen moeite je antisemitisme te verbergen. Jammer dat dit in Nederland niet is uit te roeien.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste G. Cohen,
   Ik doe geen enkele moeite om mijn gebrek aan semitisme of antisemitisme te verbergen. Ik geloof namelijk niet in die termen! Volgens mij zijn ze achterhaald.
   We zijn allemaal slechts mensen!

   Mensen die zich profileren als Joden, zijn volgens mij slechts bezig om zich bij voorbaat te wapenen tegen eventuele antisemieten. Misschien ben ik dus wel de vijand, maar ik denk van niet. 😉

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Een fraai artikel over semitisme en antisemitisme:

   How Information Is Controlled by Washington, Israel, and Trolls, Leading to Our Destruction

   By Paul Craig Roberts

   May 08, 2017 “Information Clearing House” –

   Dear Readers: I very much appreciate the support you show for me in your emails. I seldom receive a rude email from you, and when I do it is usually something off subject, such as a reader angry with Israel and unloading on me with an accusation that I am a coward and a “Jew-lover” because I don’t do enough to expose the crimes of the Jews.

   This accusation always amuses me as the ADL lists me as an anti-Semite because I occasionally make an entirely justified criticism of Israel’s mistreatment of Palestinians and excessive influence over US foreign policy, as have many outstanding scholars, such as John Mearsheimer and Stephen Walt, and many Jews themselves.

   My friends find my designation by the ADL as an anti-Semite hilarious.

   Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Goede morgen, mensen, en wat een verwarde discussie is dit! Ach, we hebben dat wel vaker meegemaakt. Micha Kat roept weer eens wat! Verwarring alom! Hij beledigt mr. Adèle, zelfs dhr. Baybasin krijgt er van langs! En zijn advocaat gaat bij het OM aangifte doen tegen het OM. Succes verzekerd…

  Deel van de verwarring is dat Myra uit was op een video die niet bestaat, terwijl Marcel het over een andere video heeft! Tijdens de boekpresentatie van “Weggejorist” heeft JDTV een interview gehouden met Marcel. Op het einde van dat interview verklaarde Marcel dat hij in het archief video-opnames had gevonden van de mensen die het zeilschip Apollo bezochten. Hij dacht dat hij tussen deze mensen Demmink had herkend, maar hij zei er bij: “Ze gaan dan natuurlijk niet zeggen: Dat is Demmink,” of woorden van gelijke strekking.

  Marcel had al eerder verklaard (ik ga niet zoeken waar!) dat een team van Morkhoven het schip Apollo in de gaten hield. In al zijn verhalen maken deze teams foto’s en eventueel video’s. Ze doen dat stiekem, in het donker of vanuit de verte! Het gaat dus om onduidelijke opnamen.

  Myra heeft deze video verward met de niet bestaande video van “Joris in zijn blote nagus”. Dat zij dan samen met Jetty naar Marcel gaat, zogenaamd voor een goed gesprek tussen Jetty en Marcel, maar in feite om hem die video te ontfutselen, verdient volgens mij geen schoonheidsprijs!

  Dat Myra dan de antisemitisme kaart speelt, komt omdat ze denkt dat ze Joods is, maar volgens mij is ze Jiddisch, dus een Kazaar en geen Semiet. De lastercampagne van Ton tegen Marcel stond volgens Ton trouwens los van de actie van Myra. Op dat punt geloof ik hem. De lastercampagne van Myra tegen mij op Facebook staat ook los van de laster en smaad van Ton tegen mij op Het Haagse Complot. Van die laatste laster heb ik nog altijd last!

  Tot slot: Myra heeft Marcel een groot aantal malen geïnterviewd.
  https://www.youtube.com/user/Talk2Myra/search?query=Marcel+Vervloesem

  Vorig jaar zomer heeft ze onder deze video’s deze opmerking geplaatst:

  Update 16 augustus 2016: naar aanleiding van informatie en onderzoek blijkt dat Vervloesem heel veel leugens vertelt.

  Vervloesem liegt niet en hij zegt vaak heel verstandige dingen! Luister goed naar de volgende korte video, waarin Marcel zegt dat hij niet bereid is om bij de Bart van Well verhoren te getuigen, maar dat hij als hij wordt opgeroepen slechts zal verklaren dat de recherche Kennemerland die de zaak Zandvoort in de doofpot stopte, moet worden gehoord! Daar geef ik Marcel groot gelijk in!
  Maar Myra dacht nog steeds dat Morkhoven beschikt over bewijs dat Marcel niet wil afstaan: “Joris in zijn blote nagus”. Morkhoven heeft reeds vrijwel alles overgedragen aan de Nederlandse en internationale recherche. Het bewijs zit dus niet alleen in hun archief, maar ook bij de recherche Kennemerland! Die stopte de porno uit Zandvoort in de doofpot… Zij zijn degenen die weten waarom en wie daartoe de opdracht gaf.

  Vervloesem als getuige Bart vanW 30 april 2016

  Gepubliceerd op 19 jul. 2016

  dus voor Demmink werd gehoord voor de Pedoverhoren, voor het bezoek van Bart aan Morkhoven, was Vervloesem al NIET van plan het Pedoverhoor een handje te helpen met nooit vertoond bewijs. Weer een wassen neus.

  Antwoord
 13. Treowd

  Prima verweer beste Boudine met gerechte en waarheidsgetrouwe argumenten, vandaar dat men ook zal zwijgen en men geen overtuigende tegenargumenten kan en zal aanvoeren. Dat is de kracht van waarheid welke zich wederom manifesteert. Dat men (de elite tesamen met zeer blinde en volgzame speciaal geselecteerde goedgelovigen) een ander vals paradigma aanghangt is inmiddels duidelijk en ook dat kent een bekende agenda. Waarheid dient het licht en zal wat in de duisternis manifest is in het licht brengen dat is als een natuurlijke wetmatigheid aka karma daar ontkomt niemand aan…
  That’s the way how life unfolds naturally!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Treowd,

   Dank voor deze reactie, maar de dode vissen drijven helaas nog altijd met de stroom mee!

   Door de dwaze acties van Ton en Myra, die overigens los stonden van elkaar, is de steungroep voor dhr. Baybasin uit elkaar geslagen. In de volgende bijdrage beweert ook Eric Donk dat Marcel beschikt over doorslaggevend bewijsmateriaal tegen Demmink, maar dat hij dat niet wil geven. Marcel heeft dat nooit beweerd. Ik heb vorig jaar al zijn video’s bekeken en beluisterd, maar ik kon het niet vinden. Deze naald in de hooiberg bleek later slechts te bestaan uit de rare praatjes van Censored 31 en helaas ook in het verwarde brein van Myra. En dan nu Eric Donk:

   De afgelopen periode heeft zij zich, naar aanleiding van de van Well verhoren, verdiept in het verhaal van de werkgroep Morkhoven. Die beweren in het bezit te zijn van een videoband waarop de moord op de vermiste Manuel Schadwald te zien zou zijn. Tot grote teleurstelling van diverse partijen, heeft de werkgroep nog altijd niet kunnen aantonen daadwerkelijk in het bezit te zijn van deze video. Onder andere uit teleurstelling hier over en uit frustratie over het verloop van de voorlopige getuigenverhoren in de zaak van Bart van Well, heeft Talk2Myra besloten om haar activiteiten te staken. Uiteraard kunnen wij niet anders dan haar bedanken voor haar inzet van de afgelopen jaren.

   Schuin en vet zijn geplaatst door mij. Marcel heeft dat nooit beweerd, het is slechts een misverstand, maar de schade is helaas groot. Droevig, maar waar! Ach, waarom luisteren mensen toch niet wat zorgvuldiger? Lezen kunnen ze ook al niet, getuige de “bijdragen” van Hans op deze draad.

   Soms ben ik BOUblog wel een beetje beu. Misschien stop ik er ook wel mee. Het is immers zinloos om te prediken tegen dode vissen…

   Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Op Het Haagse Complot een lang artikel met heel veel informatie en het volgende tot slot:

  Even een tijdsperspectief in drie lopende rechtszaken:
  1) De wederrechtelijke vrijheidsberoving van Baybasin sinds 24-12-1995. Dat is 21+ jaar = 1.100+ weken
  2) De wederrechtelijke vermogensontneming sinds 27-03-1998. Dat is 19+ jaar = 1.000+ weken
  3) De weigerachtigheid tot strafvervolging van Demmink sinds 2007. Dat is 10+ jaar = 500+ weken

  En wat krijgt de advocaat Adèle van der Plas in deze zaken? Zes weken de tijd. Niet per zaak. Nee, alle drie tegelijk. Dus eigenlijk effectief maar twee weken per zaak. Want hoe zit het met de planning (en werkdruk) van de data voor deze rechtszaken?
  1) 30 juni 2017 – rapport onderzoek herziening Hoge Raad
  2) 30 juni 2017 – vonnis van de zitting van 19-05-2017
  3) 30 juni 2017 – hoorzitting artikel 12 sv Demmink

  mr. Adèle moet die dag dus op drie plaatsen tegelijk zijn! Zo doen ze dat, die corrupte rechters…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien − zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën